Egy profil megnyitása az aktuális láthatósági szabályok szerint látogatási nyomot hozhat létre. Ha elérhető a látogatás elrejtése vagy a láthatatlan látogatás művelet, a jelzett időablakon belül használd, és várd meg a sikeres visszaigazolást.
A visszaszámlálás vagy a betöltőgyűrű önmagában nem igazolja az elrejtést. A lehetőség tagságtól függhet, és kilépéskor vagy az idő lejártával megszűnhet. Ha nem elérhető, olvasd el a megjelenő indokot.