A privát album teljes fotóihoz a tulajdonos jóváhagyása szükséges. Más tag zárolt vagy elmosott borítót láthat, és hozzáférést kérhet, ha ez a művelet elérhető.
Egy tag engedélyezése nem ad hozzáférést mindenkinek. Albumonként nézd át az engedélyezett nézőket. Az album láthatóságának módosítása visszavonhat korábbi hozzáféréseket és új moderációt indíthat; mentés előtt olvasd el a megerősítést.