Nem merem a Facén kiírni mert a fater majd kombinál. 2 órája Ismeretlen számról kerestek. Én marha felvettem. Egy öregasszony hangja, bemutatkozott, de nem jegyeztem meg hirtelen. Hivatalos ügyben hív, azonosítást kér. Mi a jóég? Persze megadtam néhány adatot, név lakcím. Szül idő. De ezt már annyi helyen kérték…. Kérdezte, van e valamilyen hitelem, Provident, jelzálog. Mondom egyik sincs, mert kifizettem, már lakásom sincs. Merthogy a jelzáloghitel kapcsán felmerült 86000ft tranzakciós illeték, amit én nem fizettem be, és ez már végrehajtás alatt van, küldtek is 2 levelet, de nem vettem át.  És ha ma délig nem fizetem be a 86 rongyot, jönnek ingóságot foglalni!!!!  Mivaaaan???  Sehonnan nem kaptam levelet. Egyébiránt át szoktam venni.

-Mondja már meg drága hölgyem,milyen cég ez,  kinek és milyen jogon kéne fizetnem???? Nem mondta meg! Na a kurva anyád!

-Drága hölgyem erős a gyanúm, hogy ez zsarolás!!!

Erre letette!!!!

Na felhívtam a végrehajtót, a bankot, a  Tulajt, mit tudnak erről, tudnak e olyanról, amiről én nem??

Senki sehol nem tud ilyet! Elmentem a rendőrségre, mondjanak valamit.

Valószínű újabb adathalászat és pénzcsalási ügylet, akikről tudják, hogy valaha sara volt. Pénzt akarnak kicsikarni

A rendőr aranyos volt , nyugodjak meg nem jön senki. Mondom ha jön, pofán vágom. Aszongya ezt meg sem hallotta!

Hát igen! Már annyit zaklattak bankok, követeléskezelők, hogy már idegállapotba vagyok.

Tuti meg akartak zsarolni.

Micsoda piszokság!

Rejtett számot letiltottam! Ajtón 4 lakat . Ide nem jön senki az tuti.

 

19 hozzászólás. Leave new

 • Nem! A faktor cég sem tud erről. Felhívtam minden illetékest!

 • Egyébként van, volt pár végrehajtási ügyem. Mindet egy végrehajtó intézte. Meg mi azt, ha ma délig nem fizetem be akkor foglalnak???? Ez nagyon zsarolásszagú.

 • Akkor miért nem mondta meg a cég nevét?

 • Meg ha volt is pár ezer ft tartozásom, akkor miért nem értesítettek??? A postás ne hülye, legalább értesítőt küld. Ha nem vagyok otthon. De semmi. Meg tranzakciós illeték! Mire??? Azt átutaláskor kell fizetni! Semmi ilyen nem volt!

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.10.30. 15:10

  Ezek simán pitiáner csalók voltak, olyanok, mint a nagyikat éjszaka felriasztók, hogy balesetet szenvedett az unoka.
  SOHA, SENKINEK NE ADD MEG A SZEMÉLYES ADATAIDAT TELEFONON ÉS E-MAILBEN!
  Mivel ők hívtak, nekik kellett volna igazolniuk magukat, éppen azzal, hogy ismerik az adataidat!
  Felhasználhatják bárhol, bármihez!
  Valószínűleg kikerült egy adatbázis valamelyik végrehajtó cégtől.

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.10.30. 15:12

  Jó, hogy elmentél a rendőrségre, lehalább nyoma lesz, ha a nevedben akarnak csalást elkövetni. Van jegyzőkönyved?

 • Igen.

 • Azt nondták a rendőrségen, hogy rengeteg ilyen van meg hasonló

 • Avatar
  vicacica52
  2018.10.30. 17:52

  halihóóóóóóóóóóóó… hm..hm.. elcsodálkoztam azon, hogy “egy kérésre” megadtad a címedet, nevedet, stb… még akkor is, ha “tudtak, tudott valamit anyagi helyzetedről!”… hiszen annyiszor mondják különböző médiákban is, hogy nem szabad… telefonba semmit megadni.. Nekem is volt ilyen – rövidre zárva – mondtam, ha gond van keressenek meg levélben, de ne!!! telefonon, és ne e-mailban!!! és letettem a telefont.

  Jól tetted,hogy utánajártál, hogy vajon “melyik céged” volt.. és,hogy a rendőrségre elmentél…
  Soha – és senkinek telefonba ne adjál meg semmit, lépj ki, tedd le a telefont, vagy keressenek meg levélben, de!!! csak ajánlott – tértivevényes levélben! ugyanis minden “hivatalos” levél “feladási formája” minimum az “ajánlott, küldeménykénti való értesítés, és, hogy biztosan megkapd – a tértivevény!”, ha fontos, mert az visszamegy a feladóhoz, igazolva, hogy átvetted a levelet! és kell hozzá a “cégbélyegző” is, hogy ott legyen a borítékon és a “feladóvevényeken!” !

  Egyet tehetsz még, hogy megkéred a szomszédaidat, hogy ha hozzájuk csengetnek be azon a címen, hogy hozzád jönnek – ne engedjék be őket a kapun – már, ha ilyen rendszer van nálatok is – kaputelefonos, zárt ajtó – rendszer – mert te nem vársz senkit! De! ha vársz, akkor azt előre egyeztesd azzal, aki hozzád, hozzátok megy, hogy tudjál róla…

  Nálunk alap, hogy senki nem enged be senkit… mindenki oda csengessen, ahova – akihez menni akar!

  Vigyázz magadra, és soha, de soha többet – ne “kotyogjál” telefonba senkinek és semmit!

  Ui:
  A jó múltkor az OTP-től kerestek – kértek adategyeztetést, mondtam, maga hívott, maga mondja az adatokat, ha már tudta kit hív!? Nem tudott mondani semmit, letette a telefont! vagy volt olyan eset, hogy mondtam.. bemegyek a helyi OTP-be, aztán majd elmondják, hogy miért is kerestek, de a helyiek nem tudják ezt – azt.. jött a válasz.. na akkor tőlem sem tud meg maga semmit – rólam – adatokról.. és letettem a telefont. … na ilyen is volt!

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.10.30. 17:53

  Sajnos igen.

 • Avatar
  vicacica52
  2018.10.30. 17:56

  .. és jót mosolyogtam, amikor a rendőrnek mondtad, hogy “jól pofán vágod.. és ő ezt meg sem hallotta”… amikor nekem a garázs-ajtóm zárát beragasztózták, és bejelentettem a rendőrségen, – egy csaj volt az előadó – mondom neki – lelövöm,ha megtudom, hogy ki volt… erre azt mondta ős is…. ” “na ezt meg sem hallottam”..

 • Kitettem a falra egy példaértékkel bíró telefonos párbeszédet ügyintéző és egy higgadt ügyfél között —kattints rá ! :-)))))

 • Köszi Lord! Meghallgattam. Tanulságos. Engem már annyit bántottak ilyen szarok miatt, hogy egyből fölmegy a pumpa bennem.

 • Egyébiránt meg micsoda pofátlanság! Honnan tudják a telefonszámot, meg hogy milyen hitele volt az embernek???? Ha idejön valaki én tuti letagadom, hogy itt lakom. Én nem én vagyok. És legközelebb ha ilyen lehet, akkor Lakatos Rozália leszek!!!!

 • Hm…ezért nem veszek fel rejtett számot, sőt idegen telefonszámról ha keresnek, azt sem veszem fel. És ezek az adat egyeztetések… Igaza van mindenkinek, se telón, se emailben, senkinek nem vagy köteles megadni az adataidat.
  Holnap majd megbeszéljük ezt is. Randi dután.

 • Oké Moon!

 • Azt sem árt tudni, hogy a tranzakciós illeték átutalás esetén 0.3% – de maximum 6000 HUF tételenként.
  Ráadásul nem neked kell fizetned, hanem a pénzintézetnek, amely persze áthárítja rád. Ami azt jelenti, hogy végre sem hajtja a tranzakciót, ha nincs befizetve.

 • Nem is volt ilyen.

 • Ha lett volna is akkor is a bank hiv fel. Számmal.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü