Isten tudja, hanyadszor. De most (legalábbis egyelőre) nem akarok visszaszőkülni.

Fél éve vettem egy Ragyogó rézvörös Syoss festéket. Egyszer majdnem fölkentem, de aztán beparáztam. De a bolha fél éve a fülemben van. Vörös vörös vörös. 22 éve szőke vagyok. Nem mondom, hogy nem leszek. De most egyelőre rézvörös vagyok.

Az úgy volt, hogy megvettem a szokásos szőke festékeket. De már akkor is  vörös szerettem volna lenni. De be voltam szarva az eredménytől. Múlt szombaton fogtam a vöröset és felkentem a fele hajamra hátul. Sok kimaradt. Ki van ez fizetve basszus! Kenjük fel a lenövésekre! Igen ám, de úgy meg elég hülyén nézett ki.  Fogtam  a maradékot és belemasszíroztam a hajamba. Rajta hagytam 1 órát.  Hátőőőő…. Olyan melírozott hatása lett hogy finoman fogalmazzak. magyarul foltos lett. Szombat délután lévén úgy hagytam. Pista fintorgott.

Másnap felcsigáztam a fejem tetejére, hogy ne látsszon a sok különbség.  Hétfőn már leszartam milyen, csak simán copfba fogtam.

Mivan? Így akartad, vagy így sikerült???  Tökjó! Fiatalabbnak látszol mint a fehérrel. Mivan? Új pasid van? És ehhez hasonló élcek. Nameg a Drogos C tipusú gyerek aszongya: Nővérke narancssárga a haja nyehehe nyehehe! Hatott neki a Frontin a megvonásos tünetek miatt. Narancssárga az apád f..a!

Már majdnem ott tartottam, hogy rákenem a platinaszőkét. De mondom ácsi! Egy az, hogy nem vinné ki, a másik meg, hogy narancssárga lenne ami vörös. Neeeem!  Kedden éjszakára készültem. Addigra eldöntöttem, hogy igenishogy vörös leszek! Nem táncolok vissza a szőkéhez, mert ki tudja, mi lenne az eredmény. Megjártam már egy párszor!  Épp akciós volt a Syossnak szintén egy rézvörös festéke  ami hangyányit világosabb, mit amit először kentem rá. Vettem 2 dobozzal és bekentem az egész hajamat. Rajtahagytam egy órát.  És egyenletes színe lett mindenhol. Vörös lettem.  És hallgatom tovább: Mivan Pityu? Új pasid van? Igen! 3!  Jobbvoltaszőke… Stb! Mérfestettedvörösre???  Állom a sarat. Mert! Ez szín nagyon szép,  nekem nagyon tetszik!!! Már kezdem megszokni. Bár nagyom fura, hogy belenézek a tükörbe, és  nem a platinaszőkét látom.

Mosáskor biztos dob majd le színt, mert a szőke dobja. Nem mondom, hogy a következő festéskor nem veszem elő a szőkét. Attól függ melyik szín felé megy mosáskor.

Most egyelőre vörös maradok.

Azt vettem észre festéskor, hogy nem marta a fejemet, nem akartam megfulladni a szagától,

és nem hámlik a fejbőröm. Mint szőkére festéskor.

Mondom, nem garantálom, hogy vörös maradok örökre. De most   egyelőre az szeretnék lenni.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü