Volt egy javaslatom!

Ez a naplóm még kiment. Azt kértem, hogy a személyi igazolványukkal igazolja mindenki magát. Itt nem lehet hazudni. Nem valósult meg, ami nagy kár. Ip. azonosító lehet bárhonnan. Telefonszám szintén. Megkapja a kódot gyorsan, beregisztrál és elkezdődik az ocsmánykodás és bántás. Miért merem ezt kimondani? Egyesek azt hiszik, ha romokban hever egy oldal, akkor szépen visszaosonhatnak. Mindig is szókimondó voltam, most is az leszek. Tisztában vagyok azzal is, hogy hatalmas kiadással jár ennei az oldalnak a helyrehozatala. Én elkezdek lassan angolul tanulni, mert muszáj. Egyéb okokból kifolyólag úgy tudtam hitelesíteni magam, hogy bekérték a személyi igazolványom, saját fényképem, összehasolították, hogy én én vagyok, telefonszámom,majd kaptam egy linket, amivel a megerősítést meg kellett csinálnom. Működik ez a rendszer és jól. Nem tökéletes a kép, mert este csináltam, de én vállalom magam.

Related Posts

No results found

8 hozzászólás. Leave new

Avatar
durcijulcsi
2018-07-13 11:11

Margit, ezt azonnal vedd le, légy szíves! Ez nagyon veszélyes, vissza tudnak élni az adataiddal. Ne játssz a tűzzel! Nem ér annyit.

Avatar
vicacica52
2018-07-13 11:58

… azt is mondhatnám Márti után – én már csak a magam nyelvén szabadon, és nem megbántva detélleg! Ennyire “hüle” nem lehetsz, hogy kiraksz mindent, ami hivatalos írat, és amivel – baromira vissza lehet élni, és utána ne siránkozz – esetleg, ha valaki fel is használja, és esetleg olyan céllal, amiért börtön is jár!!! Aztán utána magyarázhatod a magadét, hogy… és miért! Ezeket az adatokat nem tudja – tudhatja mindenki, de! ha már tudja! … az már a te hülyeséged miatt!

Köszönöm, hogy leszedted. Nem akartam rosszat.

Avatar
durcijulcsi
2018-07-13 12:38

Annál is inkább, mert az itt feltett képek kikerülnek innen a Google Képek oldalra is, úgy kell leszedetni őket.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü