Nah szóval itt vagyok rézvörösen! Miért lettem vörös??? Erre nem tudok válaszolni. Szokatlan. Ahányszor a tükörbe nézek, izélek: nem szőke!!! A másik meg az, hogy alapjában véve nagyon tetszik!!!! Örülök, hogy mosás után nem lett valami idióta színe. Metálrózsaszín vagy ilyesmi. Néha ott van a gondolat, hogy vissza kéne szőkíteni. De már annyiszor megjártam evvel, hogy inkább leteszek róla. Ner mi bajom lesz, ha vörös maradok? 22 éve szőke vagyok, nagyon szeretem, de ebből a színből csak a hajam árán tudnék kiszőkülni. Annyit nem ér az egész! Először narancsssárga aztán csibesárga aztán talán sárgásszőke lennék. Addigra leégne a fele hajam,  Szétmarná a bőrömet. Na nem!

Ma Egyesületi délutánunk volt. Ha már 2 hónapja nem táncolunk, akkor az egyesület finanszírozott egy sütit meg egy kávét. Forró csokit ittam meg csokitortát ettem. Valamiben édesítőszet volt mert rosszul vagyok. Enni kell valami sósat. Bubci vörös lett, meg kell ünnepelni. Mondá a főasszony. Talán a jövő héten táncolunk.  Talán.

Nameg! Föl vagyok kérve ismét dúlának. Immár harmadik alkalommal. Ezúttal Esztihez. Azt vagy végigröhögjük, vagy végigkárom kodja Eszti.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü