Komolyan mondom, már huhogok és tollas a fülem! Annyit éjszakáztam az elmúlt hónapban!  Nem kerestem vele betegre magam, mert nem 1-31 ig volt, hanem 10.-9.-ig.  Rengeteg kávé, nemalvás nemevés.  Hulla vagyok . És aki azt hiszi fogytam a nemevéstől az téved. Egy dekát sem. Nappalos műszakokra nem is emlékszem. Illetve igen de az mindig gáz volt. Valakinek mindig az életéért küzdöttem. Jelzem sikerrel.

Rengeteg trafó, gyógyszer minden. Az egyik hapsinak már szerintünk nincs is saját vére, annyit kapott.

Legizésebbek ezek az agy nélküli napok, mikor a második éjszakából hazajövök és este már nem kell visszamenni. Mer lefekszem 7 kor, de fél 8 kor már ting! Kifelé, mert hólyag. Aztán már vissza sem fekszem, mert ezeken a napokon olyan vagyok, mint egy törpevízmű. Rosseb se tudja mitől.

Hál Istennek erre  a hónapra be is van fejezve az éjszakázás. Nyiszoroghatnék, hogy csak 4 van de 23.-ra beírtam magam nappalba, annak a pótléka kompenzálja az éjszakát.

Ráadásul úgy elmentem itthonról tegnap este, hogy nem vittem sem szemüveget, sem kontaktlencsedobozt. Kénytelen voltam lencsében éjszakázni, pedig ki szoktam venni és szemüveget teszek fel.  Szódásüveg alja.

Ezért délelőtt szemügében voltam itthon és ordítottam, mert csípte a hagyma a szememet. Amúgy nem szokta.

Babfőzelék volt a kívánság. Soha nem főztem még. Találtam jó receptet a neten és sikerült is ! Most viselem a következményeit. Hehe!

Egészségügyi problémák is adódtak. Dani épp elkezdett dolgozni az SZTK ban, rá 3 hétre beteg lett. És Pasiból van!!! Borzalmas! Haza is küldték mert olyan helyen kellett volna neki adminisztrálni ahol műtétek vannak, meg gyerekrendelések. Holnap kezd. Bepánikoltam, hogy kirúgják, mert próbaidős, de nem szórakozásból lett beteg, ott pökdösték a dolgozók szét a vírusokat. Csak ugye nőből vannak, azokat meg nem fektet ki holmi aftás torokgyula, meg takonykór egyszerre. Énkölkömet igen.

Pistának meg veseköve van. Nem nagy, de éppen vasárnap hajnalban gondolta, hogy útra kel a külvilág felé. Vasárnap reggel a sürgin kezdtem. De nem volt nagy a baj.

Nekem csak agycsücsörödésem van már a sok hüjjjjeségtől. Úgyhogy lassan leharapom a Frontin csücskét és goodbye!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü