Tehát a lényeg, az üzemeltetés hozzájárulása nélkül tiltott innen minden tartalom másolása, ehhez  engedélye szükséges.  Aki itt kukucskál és innen másolja (egy védjegyzett oldalról)  a tartalmakat, mint pl. az enyémet is,  az bűncselekményt követhet el. Természetesen a per indulásáig ennek is utána nézetek, mert többször jeleztem, hogy nem járulok hozzá, hogy az írásaim másutt bemásolva legyenek.  Ha  mégis kell,  kiterjesztetem minél előbb ezekre  a bejegyzésekre is a védjegyet, ennyi az egész, rutinból megy már minden. A napló szabályzatunk tartalmazta ,hogy  a regisztrálással hozzájárulnak írásaik logolásához, archiválásához,. Amennyiben szerzői jog védi bárki irományát, ezt  igazolnia kell és csak a hozzájárulásával  lehet más  nyilvános felületen felhasználni. pl. másolni.Aki ennek a károsultja az jogorvoslatot kérhet, polgári peres úton.

A naplók amiket  itt pl. kitettem,  ezek a privát mentéseimben vannak, a régi free oldalról , nem szellemi védjegyzett  írások.  A forrás megjelölés a törölt  nick nevek  miatt már nem ismerhetőek.   A  dátum is igazolja, hogy archivált anyagok,  íróik  régen kilépett tagok voltak, akik a hozzájárulásukkal elfogadták, hogy a naplókban feltett írásaikat az oldal logolhatja, rendelkezhet vele.

Egyébként addig naplózni sem lehetett, amíg a napló szabályzatot, a tag  a regisztrációkor vissza nem igazolta, vagyis kötelező volt elfogadnia !

Itt ma sincsenek a másik oldalról bemásolt naplók, csak legfeljebb hsz -k, innen visznek át szinte mindent ami itt megjelenik. ( de ezt majd tisztázzuk jogász jelenlétében).

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü