Írok már egy énfajta unalmas naplót, mert  már unom a kikivelvanharagban témájúakat! Mer én hál Istennek pártatlan vagyok. És az is maradok. Naszóval!

Kezd elmúlni a Januári depresszióm! Utálom ezt a hideg szürke fagyos fénytelen színtelen hónapot. Mindig fázom. Azon gondolkodom, hogy valaha lesz e olyan otthonom, ahol nem fázom!? Mert mikor kertes házban laktunk, gázzal fűtöttünk, de ne fűtsünk nagyon mert sok a számla. 9 évig ott fagyoskodtunk alig 20 fokban.

Aztán mikor ideköltöztünk 17 éve akkor itt nagyon szuper 24 fok volt a lakásban télen. Aztán jött a panelprogram feltették ezeket a szarokat a radiátorokra húúúú hogy milyen jó lesz!!! Egyből több lett a számla!  Na akkor szabályozzunk!!! Elszámoláskor mindig rá kellett fizetni. Volt mikor ki sem tudtam fizetni. Az utóbbi 3 évben meg ki sincs nyitva  a radiátor szabályzója, meg a golyóscsapja. Amit a cső ad meleget, az fűt. 21,5 fok van. És rohadtul fázom. Fel kell venni  a totyakmackót!  Szóval itt is fázom!

De lassan megindul az Élet. Jövő hónapban lesz P. 60 éves. Naaagy buli szerveződik! Meg vagyok hívva!!!!  És el is megyek.

Ezért bejelentkeztem a körmöshöz.  Elegántosnak kell lennem! Hogy lepipáljam a diplomás naccságákat!!! Fodrászhoz nem megyek, mert haragszom rá! Ilyen rövidre soha többé nem vágja a hajamat!!!  Hátul úgy fölszedte, hogy pont úgy áll ahogy soha nem szerettem! Oldalt meg éppen állig ér. Szóval baromi rövid.

A Háremfőnöknő csak annyit jegyzett meg: Bubci növeszd meg a hajad!

Jobban áll a hosszabb haj. Megnő legalább a vállamig (fél év) akkor összevágatom egyforma hosszúra. Nem divatolok. Nem kell többet bubifrizura. Kipróbáltam, kész! Remélem nyárra leér a vállamig.  Szóval a fodrász kilőve, majd besütöm. És olyan leszek, mint Marilyn Monroe! Hehe! Meg lesz csinálva szépen a kezem is.

Másik meg, hogy Osztálytalálkozót szervezünk . 40 éve ballagtunk 8. ból és soha nem volt osztálytalálkozónk.

Évfordulónk is lesz P. vel, gyulai ázással. Lesznek majd fellépések is! Újra van végre tánc 3 hónap szünet után! Már betegje voltam, hogy nincs.

És majd Gyulára megyünk nyaralni is!

Csak érjük meg!!!

Unalmas naplómat olvashattátok!

 

Related Posts

No results found

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü