Írok már egy énfajta unalmas naplót, mert  már unom a kikivelvanharagban témájúakat! Mer én hál Istennek pártatlan vagyok. És az is maradok. Naszóval!

Kezd elmúlni a Januári depresszióm! Utálom ezt a hideg szürke fagyos fénytelen színtelen hónapot. Mindig fázom. Azon gondolkodom, hogy valaha lesz e olyan otthonom, ahol nem fázom!? Mert mikor kertes házban laktunk, gázzal fűtöttünk, de ne fűtsünk nagyon mert sok a számla. 9 évig ott fagyoskodtunk alig 20 fokban.

Aztán mikor ideköltöztünk 17 éve akkor itt nagyon szuper 24 fok volt a lakásban télen. Aztán jött a panelprogram feltették ezeket a szarokat a radiátorokra húúúú hogy milyen jó lesz!!! Egyből több lett a számla!  Na akkor szabályozzunk!!! Elszámoláskor mindig rá kellett fizetni. Volt mikor ki sem tudtam fizetni. Az utóbbi 3 évben meg ki sincs nyitva  a radiátor szabályzója, meg a golyóscsapja. Amit a cső ad meleget, az fűt. 21,5 fok van. És rohadtul fázom. Fel kell venni  a totyakmackót!  Szóval itt is fázom!

De lassan megindul az Élet. Jövő hónapban lesz P. 60 éves. Naaagy buli szerveződik! Meg vagyok hívva!!!!  És el is megyek.

Ezért bejelentkeztem a körmöshöz.  Elegántosnak kell lennem! Hogy lepipáljam a diplomás naccságákat!!! Fodrászhoz nem megyek, mert haragszom rá! Ilyen rövidre soha többé nem vágja a hajamat!!!  Hátul úgy fölszedte, hogy pont úgy áll ahogy soha nem szerettem! Oldalt meg éppen állig ér. Szóval baromi rövid.

A Háremfőnöknő csak annyit jegyzett meg: Bubci növeszd meg a hajad!

Jobban áll a hosszabb haj. Megnő legalább a vállamig (fél év) akkor összevágatom egyforma hosszúra. Nem divatolok. Nem kell többet bubifrizura. Kipróbáltam, kész! Remélem nyárra leér a vállamig.  Szóval a fodrász kilőve, majd besütöm. És olyan leszek, mint Marilyn Monroe! Hehe! Meg lesz csinálva szépen a kezem is.

Másik meg, hogy Osztálytalálkozót szervezünk . 40 éve ballagtunk 8. ból és soha nem volt osztálytalálkozónk.

Évfordulónk is lesz P. vel, gyulai ázással. Lesznek majd fellépések is! Újra van végre tánc 3 hónap szünet után! Már betegje voltam, hogy nincs.

És majd Gyulára megyünk nyaralni is!

Csak érjük meg!!!

Unalmas naplómat olvashattátok!

 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü