Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

No results found

238 hozzászólás. Leave new

 • Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

 • Avatar
  moderator
  2019-05-15 07:14

  Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
  A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

  MODERÁLÁS:
  Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
  Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
  Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

  A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
  A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

  Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
  Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
  Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
  Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

  A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
  Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
  Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
  Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
  ————————————
  A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

 • Most bemásolom, mert sikerült időben menteni, végre valaki beszólt nekik, de az Aha azonnal levette, pedig kíváncsiak lennénk a korrekt válaszra, ennyit a hozzáállásról, mindenkit kitörölnek akik nem egy követ fújnak velük, egy ilyen aljas nulla ember.

  csodálkozó55 2019.05.15. 17:48:41
  Ahalan! Te az állításaid hogyan tudod majd bebizonyítani? Ha jól látom, régen nincs meg az-az oldal. Semmit nem tudsz így hitelesen igazolni. Az első lesz, hogy elutasít a bíró. Olyan hitelrontási pert verhetnek rád, hogy azt se tudod fiú – lány vagy, csak egy jó ügyvéd kell nekik. Elnézésed, de régi tag voltam, láttam amit ott műveltél, pl.fórumban. A tiltásod után a Loveboxon próbálkoztál, ugyanezzel a sok koholmánnyal, olvastalak ott is. Lehet nem tetszik, de ha egyenes ember vagy és igazságos, akkor ezekre választ adsz, mert ez ott is az objektivitás kérdés körébe tartozik. Aki ilyen szinten neki megy embereknek, azzal szemben alapvető követelmény, hogy fedhetetlen legyen.

  NEM TUDOM KI VAGY, DE A LÉNYEGET ÍRTAD, KÖSZÖNÖM..

 • PadreEmeritus
  2019-05-25 06:05

  Néhány érdekesség, így kitiltottan!!:)))) “Megint herdálod a pénzt! :)))” Pontosítva: Megint herdálod a pénZEM!!!:)))))
  “Ötvenes évek! Detélleg! :(” Hát te aztán nagyon tudod milyen volt az ötvenes évek!!!! Dédi mesélt sokat!!!:))))))))
  “Újkrumpli. Gyönyörű! 240.- forint! Persze nekünk is kell…” Te béla, ez mán ócsó!!!:)))))))
  “Vettünk epret. Fillérekbe kerül. Persze nem magyar. ” Szeressük a szar minőséget!!!:))))))))))
  Aztán felébredtem, hogy bilibe lóg a fejem!!!:)))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-05-25 07:25

  “Mámika ma hallgatott, gondolom kikapott. Talán ránézett fia… vagy lánya… Ideje lenne befektetni valahová…, azt hiszem. ”
  Uppppps…..nincs engedélyem leirni ide, mit is csinált “mámika”…de egy “hetvenestől” nem volt rossz teljesítmény!:)
  Ha rajtam múlik,” mámika” itt ma is hallgatni fog, és holnap is….
  Amíg a “mi màmink” pörög megállithatatlanul, addig 15-20 évvel fiatalabbak itt lesik, várják minden szavát😂

 • Avatar
  Blablabla
  2019-05-25 07:45

  Be vagytok ti mind zárva!😂A saját rozzant elmétek rabjai vagytok!
  Még épeszű barátotok sincs, aki azt mondja, hogy eddig, és ne tovább! Szerencsétlenek!

 • PadreEmeritus
  2019-05-25 09:18

  Azért ez dicséretre méltó, hogy ahogy felébred, még félig kómában, NEM az első útja a WC-re vezet, hanem vissza tartva,
  vállalva azt a kockázatot, is hogy bepisál, belép a freere és nagy áhitattal mohón olvassa ha van ide írva valami!!!:))))))))
  Köszönet érte szkatofíl elvtárs úr!!!:)))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-05-25 10:42

  Azt a 2014-ben készült képet a women in blue meg kell szorozni kettővel, mert annyi édességet össze zabálsz, hiába mentes, de nem mentes a szénhidráttól!!!! Vérnyomás, cukorszint rendben???:)))))))))))))
  Nekem, most mértem: 133/74 pulse 60, vércukor reggeli után: 6,6.:))))))))))))))))))))))
  66 évesen!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2019-05-27 17:01

  Azért emelni a benzinárakat, hogy megmentsük a miliőt, az olyan mint, kiherélteni magad, mert a szomszédnak túl sok gyereke van!!!:))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-05-29 06:51

  Eljött ez is: a botrányblog döglődik. Alig van új napló. Hiába volt a sok sunyi , gyáva hazugság, végül csak arra lett elég, hogy a lufi kinyírta velük a saját játszóterét. Mert nem maradt senki, akin van sapka. Vagy nincs.
  Soha nem fogja megmagyarázni, miért kezdett ki, üldözött el annyi embert a Free-ről. És még mindig nem hagyja abba! Ül a monitor előtt éjjel kettőkor – nem jön az álom, lufinéni? -, és fröcsög!
  És nem, nem kér bocsánatot! Inkább belepusztul, de nem ismeri be…. És dolgozik a bomlott elme, már nincs menekvés, már nem lehet hazudni tovább… És ül a monitor előtt, már tudja mekkorák a bűnei, és hitte hogy megússza… De nem. És eljött a vég. Minden szinten. Detélleg!

  “Ma dolgoztam, sütöttem mézes-csilis csirkeszárnyakat” Van egy tippem, szerintem a farhát és a kaparó olcsóbb, úgy többet lehet félrerakni az éves (1hét) nyaralásra Pulába!!:))))))) Az autópálya matricára már összegyűlt a lé??? Hogy szakadjon rád a pulai anfiteatrum!!!:-))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-05-29 09:21

  dr.ahalan 2019.05.29. 01:23:47
  “És a vénasszony elhallgatott. Gyáván és sunyin eltűnt, hátrahagyva sok ígéretet, milliónyi…”
  Éjjel fél kettőkor írta a zsírosseggű, nagy beles, szopott gombóc fejű, repedt sarkú, gémeskút kezelő!!!:):):):):):)
  file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Downloads/AHA.jpg

 • PadreEmeritus
  2019-05-29 09:37

  Csak szólok!!! HRK
  Horvát kuna 1 44,07 41,74 46,41 Az eladás: 46,41 Ft!!!:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-05-29 18:32

  Szkatofil!! Az unokáimat messze ne merd a szádra venni, ha jól emlékszem én sem emlegettem a te unokáidat!!!!
  EZT tartsd tiszteletben, ha meg máskor látsz engem a városban, nyugodtan gyere oda hozzám!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-05-31 05:18

  Hú de beteg ez a retek, remélem belegebed!!!:)))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-01 04:27

  Ejnye luFIKAnéni az a Marianna árok jó lesz Mariana ároknak is detélleg!!!:-)))))))) A mérnök csatornapatkány megmondta a frankót,
  miért nem mész oda és irányítod a mentési munkálatokat??? EZ is Orbán és a kormány hibája. Annak ez elszigetelt Orbánnak, akit Trump is fogadott és az ajtóig kísért!!!:-)))))) “Meg kell szelídíteni az áramlást.” Hú, de röhögök!!!:-)))))))))) Nevelő apád?????:-)))))))))

  https://www.youtube.com/watch?v=2QQjZYxcsX4

 • PadreEmeritus
  2019-06-01 04:32

  *nevelőapád

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-01 08:04

  A szűk látókörű emberek nagyon keveset tudnak, de azt alaposan.
  (Rejtő Jenő)…és éveken keresztül hajtják a semmit.😎

 • PadreEmeritus
  2019-06-01 14:33

  MarianNa árok!!!:-)))))))))) Én is megnézném a diplomáját, szerintem elkezdte, de lemorzsolódott, mint az egy hetes száraz kifli!!!
  Megint ÉN kérek elnézést!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-02 07:06

  Jellemzés kinézet alapján: enver=a neandervölgyi, luFIKAnéni=a szopott gombócfej, SZOPtikuss=a disznófej, SZOPJlebarbie=a patkányfej, voltamka=a kis Muck, Dr Adél= a trampli.:-))))))))))) bruhahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-06-02 12:24

  Voltamka!!! Az a te nagy szerencséd!!! Ha láttalak volna képen, akkor most szondával etetnének az orrodon keresztül!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-03 06:46

  Maradandót alkotott!!:):):):):) Családi háttere enyhén mondva kétséges, de a dédi az tuti!! :-)))))) Még ma is emlegetik őt a kocsmában, mint elrettentő példát. Nobel díjra esélyes könyve a Frászkarika, megjelent 200 példányban, tízet megvettek a többi elajándékozással kelt el. Volt mivel begyújtani télvíz idején!!!:)))))) Szép fiatal szeretője van, ezt mondja Macron felesége is!!!:-)))))
  Fűzi a giccses bizsukat, a meskán nyomon lehet követni az eladási rátát, amik tények és nagyon makacsok!!!: piha!!
  És végezetül a borboltocska!!! piha:-)))))))))))))))))))))))))))))
  MarianNa árok!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-03 07:00

  Bocs ez lemaradt, de már is pótolom!! A Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének tanácsadója!!! Bruhahahahahaha:))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-03 10:27

  Na meg még az éves 1 hetes nyaralás mindig ugyan oda!!:))))) Egész évben gürizik a béla, nem ő a béla, az a balga herezacskó meg fizet, mint a katonatiszt egy olyan dagadt, retek spinének, aki még a valagát sem tudja egyedül kitörölni!!!:-))))))
  A kis kertészfiú meg megspórolja a trágyát a virágföldbe, elég ha a kezével átgyúrja, mert ő maga a trágya!!!!:-)))))))))))
  Egyetem jogán féreg!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-04 09:49

  Hazudgálunk, hazudgálunk??:-)) “Hát igen! Az 1985-1990 közti időszak nagyon izgalmas volt itt Pesten” Vissza számoltam az éveket, mert tudom mikor születtél FIKAnéni és bizony nem stimmel!!! Tehát legkorábban 1986-ban (3 év) vagy 1987-ben (4 év) kellett volna diplomáznod Baján. A főiskolák 3, vagy 4 évesek ugye!!! Ha te 85-ben már Pesten voltál, akkor mikor és hogyan írhattad meg a szakdolgozatodat?????? Na ITT lóg ki a lóláb, de nagyon!!!!!!:-)))))))))))

  Úgy vagy te diplomás, ahogy az ólbi orvos és a stipi Mensa tag!!!!!:-)))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-04 12:55

  Azon röhögök, hogy a vízmérnök tanonc ösztöndíjjal feljött Pöstre gyakornoknak a Kismotor és Gépgyárba! Hehe!:-))))
  Ja, és az a gyár Baján van! Piha!:-))))))

  Kismotor- és Gépgyár 5. sz. gyára – Baja Csapkodom a térdem és úgy vihogok, égsz, mint a Reichstag 1933-ban!!!:-)))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-04 13:26

  Összegezzük!!! Tehát felküldték őt Pöstre gyakorlatra ösztöndíjjal, mikor ott helyben, Baján is van a gyárnak egy részlege!!!!
  Kúúúva életszerű ám!!!:-))))))) Levelező mi???:-))))))))
  Persze nem várhattunk mást, a retek védi a retket!!!! piha!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-05 06:40

  Aki kis boltocskájaban árulja a csodaszép ékszereit, aki egy cuki lakónéniktől hemzsegő gyönyörű házban él, akinek fiatal szeretője van és minden kívánsagát kielégíti, akinek szép, okos, sikeres lánya van, aki boldog és elégedett, az miért bánt másokat, az miért akar másoknak ártani?

 • PadreEmeritus
  2019-06-06 07:57

  Nahát mit vélek felfedezni, hogy az üvegszívben tükröződik a galéria. A sarokban az a sötét csík végig vajon penész lehet??:-)))))
  Aztán van egy másik gondolat, ami ugyan nem bánt engemet, csak elég makacsul beágyazta magát, a fejemben, mert tényként
  kezelhető!!
  Mégpedig az, hogy valójában a tomyboy ki nem állhatja ezt a satrafát, mert még soha, még egyszer írom SOHA nem írta azt, a luFIKAnéni, hogy megjöttek horrorkáék, csak is mindig egyes szám első személyben!!! Még Karácsonykor sem!!!
  Az én érzelmi világomban ez arra enged következtetni, hogy nincs meg a kölcsönös szeretet, de még a legkisebb tisztelet sem közöttük!!!:-))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-06 10:28

  YES!!! Ildikó ez kimerítette a nyilvános fenyegetés fogalmát!!! És irányomban is!!!!

  Kálmán Barna Mikorka 2019.06.06. 09:03:23
  ahogy az én drága barátom Dr. Torgyán doktor szokta volt emlegetni: patakvér fog folyni!!!:):):):):):):)
  jelezném a kopasz, hugyos , debil vénasszonynak “Enverek”-nek nincs éves bevallása, nekem Horváth Györgynek viszont van.
  és ha megtalálta, megnézte, akkor kiszophaSSa a meleg jamot a (még mindig) vídiabetétes ütvefúrómból!!!:):):):):):):):):)
  a börtöntölteléknek üzenem, mindkét klári hátszele vagyok, bevédem őket, ne lépj át egy határt mert meg leszel gyakva, több helyen is ( fogatlan száj, már rojtosra kúrt púzóluk!!)

  a közpinánál smúzolj, vidéken még bejön a magas nyugdíj duma!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-06 10:46

  És ha már a céges adatok nyilvánosak, akkor: HO-MÁR 96 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság.
  Miért nem inkább KÖ-CSÖG???:-))))))) Ugye tudjuk, hogy a homár mit jelent????:-))))))))

  Jaj kérem horváth szkatofil úr ne tessen engem mán bántani, nagyon kérem!!!:-((((((((((((

 • Ez se kutya, vagy eb ? no, gyerünk-gyerünk, ki tudja még jobban felül überelni.

  Kálmán Barna Mikorka 2019.06.06. 12:13:50
  azon pekulálok, morfondírozok, ha megverném, kinyírnám, elhallgattatnám a 73as fogadatlan testőrét, a fogatlan törpét, akkor ki védené meg a csulámtól????:):):):):)
  csak nehogy úgy szólítsa majd a bíró a pulpitusra, saját jogán dr. csula:):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-06 15:50

  Vezek Elek 2019.06.06. 15:40:43
  @Kálmán Barna Mikorka: Még az a jó, hogy az ő életveszélyes fenyegetései is mind megvannak LOGOLVA!!! :)))))))))

  Csak egy életveszélyes fenyegetést másolj be, ami tőlem származik, csak egyet!!!! És bizonyíthatóan én írtam!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-07 07:00

  Tudom nem vicces egy ilyen fenyegetés…..de! Még engem se keresett meg senki, pedig aztán be lett igérve a verés😂😂😂Mondjuk nekem van “jó nagy darab ” hátországom😂
  Arra sem emlékszem, hogy az áldoki féle motoros banda elkapta e a szemtelen csitrit😜
  Bíróságon köpködés??? Meg lehet próbálni, sok szerencsét hozzá!😂
  Megjegyzem, akinek ilyen nagy a pofája a virtualitás mögé bújva, az a való életben egy kis nyominger😊 Meg egyébként is, minden firkálmánya azt bizonyitja, hogy csak a neten tud érvényesülni törpike barátjával együtt!😎
  Na! Segítek a “maminak” megkeresni a kulcsot, ki tudjon szabadulni a szobából, ami mögé bezárták!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-06-08 16:49

  Na most ezen sokáig fogok röhögni, idézem: “Te a csodaházikódban élsz tündéréletet” Írja ezt az a 160 magas 95 kilós bálnaméretű
  luFIKAnéni voltamról!!!:-))))))))) Olyan cuki!!!:-)))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-08 21:10

  Na meg nem elhanyagolható a mirákulum völgy sem, ahova soha nem megy le, de az ott termett dolgokat szívesen fogadja a parazita féreg!!!! Mikor béla mamáék feldobják a bakancsot, na akkor lesz majd érdekes a mirákulum völgy!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-09 07:06

  Nem akarom elvitatni a csodaház szépségét, mert tényleg nagyon szép, de egy lepukkant , lakónéniktől hemzsegő háznál minden vidéki ház szebb😎
  Nem akarok senkit megzavarni a lelki nyugalmában, úgyhogy nem irom le milyenek azok a hostelek, munkásszálló szintű garniszállók….
  Mennyire giccses, vagy ronda egy 80-as évekbeli porcelánelefánt? Ezt nem tudom megmondani, mert nekem is van, a szüleimnek is. Lehet drága is volt, nem tudom, de ha én meglátok egy ilyet, inkább a régi nappalinkat juttatja eszembe, ami akkora volt, mint most sokak lakása.😊 Nekem is vannak régi porcelánjaim, amikkel két dolgot nem lehet megtenni: lehozni a padlásról és eladni őket.😂
  A tüdőrák kialakulásának okairól meg soha nem nyitnék vitát egy megkeseredett törpével. Annál is inkább nem, hogy a nagymamámnak 8 éve gyomorvérzése volt, pedig soha életében nem ivott alkoholt. Sőt! A családunkban is olyan májbetegség fordul elő, ami a terhesség alatt alakul ki, és se a hugom, se anyám, se én nem piálunk, mégis mértek mindhármunknál olyan értékeket, ami egy alkoholistának is a ” becsületére” válna.
  Az meg, hogy ki irigy a másik emberre….hát elég badarság úgy kijelenteni, ha esélyünk sincs megismerni a másikat, mert jogosan nem ereszkedik le hozzánk😂😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-06-10 05:18

  EGY KIS RETRO!!:):):):)

  “2013. júl. 9. 23:30
  Még egészen új vagyok itt, és élvezettel olvastam ezt a cikket, és a hozzászólásokat is. 🙂
  Én Budapesten élek, a kellős közepén, de valaha bajai voltam, és nem szeretem a fővárost. 🙁
  Párom szülei tavasztól őszig egy mesevölgyben élnek, a Zalában. Nincs se víz, se gáz, se áram. Műanyag sincs. Eredeti parasztbútorok vannak, gyertya és petróleumlámpa. És van mogyorós pele, szentjánosbogár, őz és millió madár. 🙂
  Van kiskert, és szőlő, rengeteg gyümölcsfa. Dolgos napok vannak, és csend van, és boldogság van. 🙂
  Már nekünk is van ott házikónk, a világ tetején, távol mindentől. Egy majdnem száz éves présház. 🙂
  A tető, a kémény már készen van, és a múlt héten nekiláttunk a felújításnak. Lekapartuk a falat, gletteltünk és meszeltünk. Van már duruzsoló kis tömzsi vas kályhánk is.
  Este kiülünk a ház elé, a durván ácsolt asztalhoz. A szem megszokja a sötétet hamar… Iszunk egy pohár bort, a mi kezünk munkája is benne van.
  Hallgatózunk. Reccsen az erdőben az ág, madár vijjog, őzbak kaffog, bagoly huhog. Csodaszép! 🙂
  Elalvás előtt olvasunk. Napelemes az olvasólámpa is, de van fejlámpánk, és kerti lámpánk is. Mind napelemes. 🙂
  Tudom, hobbiból ott lenni nem ugyanaz, mint ott élni. Bármikor haza lehet jönni, ahol gázfűtés van, villany van, és szélessáv, meg kábeltévé.
  De minden vágyam az, hogy öreg korunkban… mi is ott éljünk. Kora tavasztól késő őszig. Csendben, békességben. :)”

  ÉS A LÉNYEG: “vas kályha”, “száz éves”, “öreg korunkban” FIKA, jó a heJJesírásod!!!:):):):) :-))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-10 09:00

  Ordo Clericorum Regularium Pauperum Matris Dei Scholarum Piarum. Értem, hogy nagyon a tyúkszemedre lett lépve, de
  akkor sem vártam tőled pubikám, hogy ne tudd azt, hogy lovaglónadrág és lovaglócsizma!!!:-))))))))))
  Molesztálva voltál te is a szerzetesek által, azóta vagy homár????:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-10 10:07

  A piaNista további nagy égései:

  leveses tányér,
  leveses kanál,
  csontos tányér,
  desszert villa,
  desszert kanál,
  jobb kezes,
  bal kezes,
  nőt fel,
  két sálló kanca,
  aktív szenes felnőtt pelenka:-))))) bruhahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-06-11 08:17

  szemelvények egy diplomás tanárembertől, best of voltam, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű:

  lovagló csizma,
  lovagló nadrág,
  leveses tányér,
  leveses kanál,
  csontos tányér,
  desszert villa,
  desszert kanál,
  jobb kezes,
  bal kezes,
  nőt fel,
  két sálló kanca,
  aktív szenes felnőtt pelenka:-))))) bruhahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-06-11 08:32

  Mi van, nem volt zsé benzinre, elmenni a Velencei tóhoz, vagy a Balcsira, esetleg egy normálisabb strandra?
  Vagy ennyire lusták????
  Vagy ennyire igénytelenek????
  Itt volt 3 teljes nap, lehetett volna tervezni valamit.
  De ezek prolik! Lusta prolik! Detélleg!:-)))))

  Hiába, az éves egyheti nyaralás mellé nem fér be másik!:-)))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-13 06:00

  Én aztán nem akarok ám senkit megzavarni a rögeszméinek kiélésében, csak felmerült bennem, hogy nem lenne egyszerűbb egy évtized után már abbahagyni a tombolást?
  Rengeteg energiát felemészt, és egy hiábavaló dologra szánt időt annyi másra fel lehetne használni. 🙂
  Például lehetne keresni egy embert(akár pszichiáter is lehet, nem szégyen az), aki azt mondja, eddig és ne tovább!
  Én elhiszem jó dolog lehet, ha valakinek mindent a segge alá tesznek, lehet az ágyon ,hason fekve tombolni egész nap, éjszaka meg gyártani a hülye firkálmányokat….😂😂😂 …kinek ugye mi jutott🤨
  Csak azért szólok, mert én egy szív ember vagyok❤❤❤:ideje lenne segítséget kérni valakitől. Ha családtag, barát nincs, akkor fel kellene keresni valami szakembert!

 • PadreEmeritus
  2019-06-13 06:08

  A luFIKAnéni hőgutát kapott a pesti meleg lakáskájában, (hova szarjak) ahol a konyhán ablak sincs és a főzésnél keletkezett gőz is
  bent marad!!!! Mindenkinek az van, amit megérdemel!!:-)))))) Szellőztetés felejtős, klímát meg nem lehet felszerelni ha műemlékké van a ház nyilvánítva!!!! Lakáskája!!! Jaj de vihogok!!!!
  Más. Voltamka egy seggfej a szkatofillel egyetemben!!!!:-)))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-13 12:34

  Ez a voltamka és a kis horvát gyerek nagyon jó vágásúak, csak az a baj, hogy a vágás hátul van rajtuk!!!:))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-13 16:37

  luFIKAnéni forrong:-)))) “én becsületes ember vagyok. Nem találsz te rajtam támadási felületet soha.”
  NEM kell rajtad fogást találni, mert magad adod a fogásokat, a becsületes ember, meg NEM hazudik, és NEM talál ki történeteket!!!

  Fingom nincs ki lehet az a “haverom”, aki halott engem svédül beszélni és szerinte csak makogtam, meg mutogattam!!!
  SENKI a freeről nem halott engem svédül beszélni, mert kivel is beszéltem, volna svédül????
  Megint egy képzelt riport, pontosan, mint a többi a felcsengetős és a leskelődős sztori!!!!
  Reteknek születtél, retekként élsz és retekként fogsz megdögleni!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-14 04:17

  Köszönjük luFIKAnéni!!:))) Ez van, mikor a paraszt luvnya felgyün Pestre és játssza az intellektuálist, diplomást!!!
  ” Kézműves galériák. Monarcia-emlékek.” Ezt így le tudtad írni???:)))))) Jó lesz az monarchiának is, ejnye!!!!

  “Esténként bárok, egyszer meg kellene nézni egy illegális Goa-party-t is” MI is az a Goa-party???
  Olyan elektronikus zenei rendezvény, ahol goa trance más néven psy trance stílusú zene szól. A műfaj kedvelői előszeretettel használnak hallucinogén drogokat…Maga a zene az elég szar a többi elektronikus tánczenéhez képest.

  Itt is előnyben vagy, mert te éjjel nappal hallucinálsz cucc nélkül is!!!:)))))))))

  Nagyot vihogtam ma is!!!:))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-14 21:21

  Ajjaj!!! MI történt?? Egész nap 7 azaz hét komment!!!:)))))))))

  dr.ahalan 2019.06.14. 20:55:40
  @Kálmán Barna Mikorka: “Ezek nagyon egyszerű, primitív népek”…

  Monarcia, goblein és a többi!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-15 06:06

  Tényleg komolyan kell venni a hősegriadót, mert van, akinek az agyára ment!😂
  Engem “ő” soha nem agitált, hogy mit irjak, mit ne. Legfeljebb én irtam neki, hogyha nem lehet, amit irtam, törölje ki.🙂 “A face-en ismerősöm volt, ott agitál”…ez egy ordas hazugság! Néha örül, ha pár mondatot tud irni, vagy megmutatja mit csinál éppen. Tudom hihetetlen, meg semmiéletűeknek fájdalmas, de 70+-osan még mindig tartalmas az élete, nincs ideje a facen zaklatni embereket.
  Könyörgöm! Aki a facen zaklat, azt le kell tiltani!
  Többször beszéltünk telefonon, de soha nem zaklatott.
  Tőlem nem idézett, de miattam idézhetne is, pont nem érdekelne😂
  Én ahonnan ki akarok regelni ki tudok….persze, ahol már a jelszavamra sem emlékszem , ott ottmaradtam, de nem vinnyogok miatta😂
  Ha valakit fel akarok jelenteni, azt feljelentem😎 ” Azt tanácsoltam, hogy jelentse fel. De nem meri… ” Vicc! Debilek kerüljék a virtualitást😂
  “Se szuperoldal, se semmi. Azóta párom van, rettegek az admintól…” ezt meg nem is értem! Nekem is van párom, sőt, sokunknak van…és???? Se azért nem szarom össze magam nap, mint nap( már bocs!), mert nincs szuper oldal, se az admintól nem rettegek. Miért kellene rettegni egy olyan embertől, akivel lehet értelmes, emberi módon beszélni????

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-15 06:13

  És egy jótanács, mert én szívember vagyok 🙂
  Az illetékest kell megkeresni, ha “csíp a pisi” . Jelen esetben ne urulógushoz menjetek! Az első lépés: van ügyvezető, van neki jogi képviselője( gondolom).
  Kicsit szánalmas már ez a vergődés! Érdekes, van aki még egy évtized után sem jön rá, mi a megoldás a szenvedésére!
  Jó….gondolom, ha nem szenvednétek nap, mint nap a virtualitás mögé bújva , megenne benneteket a penész az unalomtól….😂

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-15 06:21

  Ja igen! “Szájbaszarós ajándék”…lerágott csont ez is. Ezerszer le lett irva, de még mindig ez van csócsálva. És???? Mi fog változni???? Most biztos vagyok benne, hogy ilyet már nem fogtok kapni, nincs itt rá lehetőség😂
  Vagy hiányzik?
  Remegtek egy olyan ember ajándékaiért, akit utàltok?
  Remegtek az olyan emberek minden soráért, akiket gyűlöltök?
  Látszik ki az közületek, akinek van hátországa, akit szeretnek, akinek vannak emberi kapcsolatai.
  Azok szépen lemorzsolódnak….néha próbálkoznak emberi témákat felvetni nálatok, de ez ott nem megy.🙄

 • Az UNESCO , karöltve különböző zöld szervezetekkel , egy a világ Tv csatornáin naponta többször lejátszott üzenetben felszólította a világ tehetős rétegét ,hogy bolygónk fennmaradása érdekében ne használják az úszómedencéjüket és ne építsenek újakat …..ja nem . Az van benne ,hogy Te zuhanyozz naponta mindössze 3 percet . Az hogy a gazdag ezer m³ vizet leenged az úszómedencéjéből , az teljesen rendben van .

 • PadreEmeritus
  2019-06-15 23:22

  KERESS!
  korrekt

  pontos, hibátlan (kifejezés); kifogástalan, feddhetetlen (jellem); törvényes, megengedett (eszköz)

  Megint beégtél szkatofil!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-16 11:11

  A végletekig feszült és durva mérkőzésen a kolumbiai labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte a végső győzelemre is esélyesnek tartott Argentínát a Copa América második játéknapján.:)))))))))))))))))))))))))

  VESZTETTÉL!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=oLhXcOaIXss

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-17 07:29

  Átalakulások….
  Sokféle átalakulás volt az évek alatt. Annak örülök, hogy aki számomra mindig a legkedvesebb volt, az jó irányba változik. Részleteket nem írok, mert
  vannak dolgok, amik csak kettőnkre tartoznak😎Olyan ügyesen el tud engedni dolgokat, már csak azt kellene megértenie, hogy nem mentegetőzünk semmi miatt, főleg a helyesírás miatt nem kell(pláne, ha jól is írtuk,amit írtunk), meg azt hogy valakihez azért ragaszkodni, mert elnézte a hazugságainkat, az badarság.😂
  Aztán “azIldikó” is alakul, ha lassan is, de egyre biztosabban semmibe tudja venni az erre érdemeseket🙂 Annak külön örülök, hogy privátban is beszélünk, így ennyi év után. Igaz nem ír éjféli naplókat az életéről, de sokkal érdekesebb dolgok történnek vele , mint azzal,aki unalomig ismétli a semmit, ami nap, mint nap történik vele.
  A nikotintól sárga szakállak egyre sárgábbak lesznek, mikor rájövünk, hogy valaki csak mások gúnyolására tudja használni a humorérzékét, megundorodunk az ilyentől, és már lesajnálni se tudjuk, egyszerűen nincs rá időnk.😜
  “Csodás” átalakulás, ahogy a szemünk előtt lesz a sokdiplomáját nem hasznosító, magát szexistennőnek tartó középkorú nőből megfáradt lakónéni. 🙄 Szánalmasnak tartom, ahogy még mindig az egyik ősellenségével foglalkozik, aki egyébként már itt sincs…dehát ilyenek a “vérprofi lakónénik”😂 Adok neked egy jótanácsot, mert szív ember vagyok( és mert igenis olvasol, évek óta azokkal kellsz, azokkal fekszel, akiket utálsz, mert mert nem nyalják a szottyadt seggedet, és nem fényezik a megkopott egódat): akit utálunk, és megteszi nekünk az a szívességet, hogy kilép a látókörünkből, azt békén hagyjuk. Nem azért, hogy ezzel neki tegyünk jót, hanem mert ez csakis a mi hasznunkra van. Mondjuk ezt egy megkeseredett, áskálódó ember soha nem fogja megérteni!
  És végül, természetesen én is alakulok, és természetesen csakis jó irányba!😜

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-20 14:07

  Volt itt anno minden, mint a búcsúban.
  Ki alázott kit? Hát inkább ne firtassuk, mindenki jobban jár!😂
  Van aki tud bocsánatot kérni, van,aki nem.
  Az Ildikó például tud, mint ahogy én is. Sőt, nem lett attól senki kevesebb, hogy azt mondta, tévedtem. Nekem ő mondta…
  Hát hogy a túloldalra ebből nem jutott, az legyen a túloldaliak tragédiája!😂
  Szenvedni a semmin, pláne ebben a kánikulában! Hát sok agyatok nincs, az tuti😎😎😎
  Én is lettem kitiltva, sokszor, mindig vissza tudtam lépni.
  Te nem tudtál? Vagy a regisztáció, ami mögött állítólag a gyereked volt, szintén nem tudott? Hát mindennek megvan az oka😂 Lelkileg ez ennyire megvisel? Ha ennyi idő után is ez ennyire gyötör, akkor ehhez már pszichiáter kell.😎
  Senki nem fog rajtad segíteni csórikám, dolgozd fel valahogy a sérelmeidet, mert ez durva mód beteges már, és kívülről nézve rohadtul nevetséges.😂

 • PadreEmeritus
  2019-06-20 20:50

  Szegény szkatofil nappapát nem vitte magával nyaralni a kiccsalád!!!:):):):):) Olyan ronda vagy, hogy a gyerekek megállnak
  a növésben, ha meglátnak!!!!:):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-21 11:21

  Rendre az egysejtű amőbák, csak nyomják fullba a kretént!!!:):):):):):) A luFIKAnéninek ebben igaza van, amit írt, idézem:
  “Azért az tényleg szót érdemel, mindig alja mocskokkal barátkozott a free-n” Sajnálatos módon pont belétek botlott bele
  nagyon jó az önkritika!!!:):):):):):) Válogatott egy szemétbánya az egész társaságotok!!!
  Mi van pubikám nem volt zsé, hogy te is elmenj nyaralni, ja hogy a kitartód nem adott bele!!!:):):):):)
  A hőn szeretett kiccsalád meg baszott össze dobni a nappapának a málnát!!! bruhahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-06-21 14:22

  Látom a szkatofilnél nagyon megközelíthettem az igazságot, hogy annyira kikelve magából elkezdte az idióta sittes történeteit
  nekem címezni, kár, hogy csak a hallatlan tudatlanságát leplezi le!!!! Reteknek születtél, retekként élsz és retekként fogsz megdögleni,
  remélem a gondviselés megadja nekem azt, hogy lehugyozzam majd a fejfádat te rohadék!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-22 06:40

  Ekkorát már régen röhögtem!!!:):):):):):)
  Úgy menekült béla előle, hogy már csütörtökön elhúzott a mirákulum völgybe!!! Már, ha oda ment és nem a fiú szeretőjéhez egy kis cuki hancúrra!!!!:):):):):) Gondolom nincs ott vonalas telefon, hogy ellenőrizni lehessen!!!
  Aztán ugye luFIKAnéni nagyot csavargott!!!:):):):):) Na ennél a pontnál már össze rosáltam magam!!!! Aztán összevásárolt vagy 20 kiló zöldséget, gyümölcsöt és azt vitte haza a bmv-vel!!!:):):):) Busz, metro, villamos!!!! Mikor menni alig tud a hatalmas zsíros valagától és a nagy belétől!!!:):):):):) Plusz vegyük hozzá még a meleget is, tök életszerű volt ez a kis beszámoló!!!!
  És még csak most jön majd az éves nyaralás egy hétre!!!!:):):):):):) Hogy verjem a faszöget az anyád piros papucsába!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-22 15:35

  És akkor még nem említettem a tehén tőgyeit, amik a térdéig lógnak, még azok is akadályozzák a menésben!!!:):):):)bruhahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-06-22 16:00

  Rohadtul kíváncsi lennék milyen képet láttál voltamka csicska a Mártiról, szerintem átkúrták a fejed és lehet hogy a luFIKAnénit láttad!!! :):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-23 14:55

  De viszont ő röhög rajtunk!!!:):):):):):) Évszázad szánalma!!!!! Vágod??? A kis ratyi makimajom, erre mondják, hogy köhög a tetű!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-23 20:07

  NEM szinte, hanem az, SZÓRAKOZTATÓ!!!:):):):):)
  Tuti, hogy béluska jó késön jön vissza a mirákulum völgyből, (ha ott volt egyáltalán ugye) hogy már ne kelljen elmennie a
  zsírpaca úrnőjéhez!!!:))))))))))))) piha!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-24 17:24

  Szemelvények egy diplomás tanárembertől, best of voltam, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű seggfej!!!!:):):):):):):)

  lovagló csizma,
  lovagló nadrág,
  leveses tányér,
  leveses kanál,
  csontos tányér,
  desszert villa,
  desszert kanál,
  jobb kezes,
  bal kezes,
  nőt fel,
  két sálló kanca,
  aktív szenes felnőtt pelenka,
  és a mai gyöngyök:
  szarka lelkű,
  két éves,
  tejes láda :-)))))
  “Merthogy pont a szatén az, ami alkalmatlan szalvétának.” bruhahahahahahahaha!:-)))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-24 17:48

  Hatalmas lángok csaptak fel Kecskemét felől, óriási a tűz pusztítása, amit egy bizonyos voltamka beégése indított el és a tűz
  hamar átterjedt a Boráros térre is luFIKAnéni seggfej és szkatifil-pedofil seggfej felé akik, mint az olimpiai lángot büszkén átvették!!!!
  A budapesti értelmiség, úgy emlegeti, mint az évszázad legnagyobb beégését!!!! A tűzoltók még mindig harcolnak a lángok ellen, hogy ne terjedjen tovább!!!:):):):):) bruhahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-06-25 06:28

  Ó mily megható volt olvasni, hogy écsapuka elvitte biciklivel tavasszal, meg ősszel meglátogatni annak barátait, itt kiemelném a cigány vajdát, mint eminens társaságot!!!:):):):):) “Na meg a csajai! Szanaszét! :)))” Micsoda egy Don Juan lehetett ez az écsapuka!!!:):):):):) Akkor ezek szerint nyaranta az écsanyáddal voltál??? Na arról írjál már valamit, hogy ő hova vitt el téged, milyen emlékeid vannak vele!!!! Ja hogy nincsenek, de miéééért???:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-25 19:51

  Szemelvények egy diplomás tanárembertől, best of voltam, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű, “agyon művelt” seggfej:

  lovagló csizma,
  lovagló nadrág,
  leveses tányér,
  leveses kanál,
  csontos tányér,
  desszert villa,
  desszert kanál,
  jobb kezes,
  bal kezes,
  nőt fel,
  két sálló kanca,
  aktív szenes felnőtt pelenka,
  szarka lelkű,
  két évesen,
  tejes láda,
  agyon művelt!:-)))))
  “Merthogy pont a szatén az, ami alkalmatlan szalvétának.” bruhahahahahahahaha!:-)))))
  ÉGSZ, NAGYON ÉGSZ!!!:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-26 11:55

  Ezt a verset küldöm luFIKAnéninek szeretettel!!:):):):):)

  MAMA

  Már egy hete csak a mamára
  gondolok mindíg, meg-megállva.
  Nyikorgó kosárral ölében,
  ment a padlásra, ment serényen.
  Én még őszinte ember voltam,
  ordítottam, toporzékoltam.
  Hagyja a dagadt ruhát másra.
  Engem vigyen föl a padlásra.

  Csak ment és teregetett némán,
  nem szidott, nem is nézett énrám
  s a ruhák fényesen, suhogva,
  keringtek, szálltak a magosba.

  Nem nyafognék, de most már késő,
  most látom, milyen óriás ő –
  szürke haja lebben az égen,
  kékítőt old az ég vizében.

  1934. október

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-26 17:43

  Megmondom őszintén, nem vagyok képbe, mert nagy menetben vagyunk, igy családilag😎
  Csak a kismadarak csiripelnek…😂😂😂
  Én már a múltkor ajánlottam a pszichiátert, de ha nem, hát nem!😂
  Akkor legalább a hajad növeszd meg! Isten őrizz, ne azért, hogy valami formája legyen a fejednek! Jól van az így! 😂 Mindig megsüti a fejed a nap, mikor nem jön a sofőröd, és kénytelen vagy kibattyogni a boltba. Kánikula van! 😎 Szerintem olyan lakónénis frizurát csináltass, az passzolna a jellemedhez!🙂🙂🙂

 • PadreEmeritus
  2019-06-26 22:58

  Megint csak imádlak B+ voltamka kis buzikám, olyan cuki vagy!!! IDÉZLEK: “Amit leír, azt felvállalja, mert egyenes gerincű, nyílt szívű,”
  Bruhahahahahaha nyíltszívű EGYBE írandó!!!!

  https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/ny-41A1B/nyiltszivu-41EE1/

  Égsz, nagyon égsz!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-27 03:48

  37 fok árnyékban 1957 filmhíradó. Egy fricska a klimát idiótáknak!!!:):):):):)

  https://www.facebook.com/NOSZTALGIaZZUNK/videos/1125913504138611/

 • PadreEmeritus
  2019-06-27 04:07

  dr.ahalan 2019.06.27. 00:20:22
  Nyílt szívű. Tele a net a bomlott agyú nagy magyarok helyesírási tébolyaival. Az őrület eluralkodik az elméjükön, és úgy keresik elmeháborodott módon a kétesélyes szószerkezeteket, a betűhibákat, mint ahogy az eltévedt sivatagi vándor lesi az oázist…

  Ezt ugye a szkatofil főnöködnek címezted, látom amnéziás lettél töpörtyű!!!:):):):):) Mert ugye ő kezdte el még a régi freen a szemétkedést ez ügyben a kis horvát gyerek!!! Én csak görbe tükröt mutatok, amiben saját magatokat látjátok!!!

  Aki maga sem tud helyesen írni az NE oktasson másokat, hanem kussoljon nagyon mélyen veled együtt!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-27 06:36

  “és úgy keresik elmeháborodott módon a kétesélyes szószerkezeteket, a betűhibákat, mint ahogy az eltévedt sivatagi vándor lesi az oázist…”
  Jaja!😂
  Sőt! Remegve várják, lesik ,ki bukkan itt fel. Aki itt szokott lenni, miért nem ir már egy napja.
  Persze nem mindegyikőjük ilyen, de a 2-3 megkeseredett “aktiv mag” rántja maga után a többit, mert ha érzik is, hogy ez így nem teljesen helyes , egy nagypofájú, akarnok embernek mégse mernek szólni. Egyszerűbb elbújni a valaguk mögé.
  Mondjuk tapasztaltam én a háttérben veszekedéseket, sértődéseket😂 De ugye az erősebb kutya ugat! Ha maradni akarsz, meg kell húznod magad, és tolni a gyűlölködő aktiv mag szekerét!
  Kiábrándító tud lenni, mikor rájössz, hogy akit értelmesnek hittél, az annyira mégsem az. Akinek a lételeme a veszekedés, a gyűlöletkeltés az nem lehet értelmes👎
  Mondjuk nálam billentett kicsit a lelki egyensúlyomon, hogy akit már x éve fröcsögve szidnak, arról meg kiderült, hogy abból, amit kiabálnak rá, semmi sem igaz.
  Hát van ez így!🙂
  De nyugodjon le mindenki! Az éjjeli naplóbagoly pihen, addig a nappali nikotinszakállú házörző figyel, les!
  Az élet nem áll meg, a cirkusz megy tovább!

 • PadreEmeritus
  2019-06-27 14:26
 • PadreEmeritus
  2019-06-27 17:08

  Galamblelkű piaNista barétom!!! Nyílszívű, EZT írd le 200-szor B+!!!!:):):):):):):):)
  A kretén a tuti!!!! bruhahahahahahahahaha

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-27 17:50

  Ex felesége rámír: “te,ma van László nap????”
  Mit tudom én, _arok a László napra😂
  Egész nap velem írogat, azért így este 6 fele eszébe jutott a férje😂
  Ja…és a László napon kívül a túloldali nyomingerekre is _arok😂

 • PadreEmeritus
  2019-06-27 18:49

  nyíltszívű, de nem kell játszani a bazári majmot, a nagy hülye te voltál akkor is, pianista iskolában tanult barom!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-28 09:02

  Ez a szkatofil horvát gyerek pedig egy elmebeteg. Már feltalálták a videófelvételt vagy a visszanézést, nem kell virrasztani, hogy megnézzük kedvenc meccseinket. Persze megteheti az, akinek semmi dolga nappal, mert ingyenélő eltartott, semmi dolga, nem kell dolgoznia mennie.
  A másik verzió az, hogy egy régi Munkács tévéje van még és abban nincsenek meg azok az opciók!!!:):):):):):):)

  Megint lenyelted a ló örökösítési DNS-ét ezek szerint, mert a tippmixben mindig a 90 perc játékidő, ami számít!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-29 05:50

  Morgens!:):):)
  “A hagymakocka nálunk alap. Nem, nem és nem vagyok hajlandó hagymát pucolni, géppel se aprítom, nem! :((( ”
  És mi van a fokhagymával??? Ezen JÓT röhögtem, micsoda egy némber!!!:):):):):)

  “Két hét családi beutaló ingyen, vagy pár forintért a Balatonhoz. Természetes volt. :)))”
  Az én értelmezésem szerint a család, az mama, papa és a gyerek (ek) ugye!!!:):):):):)
  Igen természetes volt a kádereknek, seggnyalóknak, spicliknek!!! Benne voltam a témában ujjnyi vastagon!!!
  Egyszer kapott a fater beutalót a Belügyminisztérium üdülőjébe és kaptunk ágyi poloskával fertőzött szobát!!!
  Ki sem pakoltunk és úgy húztunk haza, hogy Zalán futása sántikálás volt hozzánk képest!!!!
  Másodszor én kaptam beutalót, mikor megnősültem, oda mentünk nászútra, de akkor meg egy nyirkos, penészes szoba
  fogadott minket, ott sem maradtunk, kibéreltünk egy szobát a Zimmer Ferinél!!!
  De minden sokkal jobb volt a régi rendszerben!!!:):):):):):):) Rohadt komcsik!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-06-29 14:07

  https://www.youtube.com/watch?v=lJBd_E1Fpps

  Szóval kiruccantál a repülős gizihez!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-06-29 18:39

  Ja és nagyon életszerű:
  “Vettünk Gyöngyösön egy nagy zsák fagyasztott hagymakockát.”

  Mi maradt abból, mire Pestre értek?!?:-)))))
  Dugó dugó hátán.
  A jégakkus hűtőtáska sem bír annyit, hogy utána még vissza lehessen fagyasztani.
  Legalább hihetőt hazudnál luFIKAnéni!!!! bruhahahahahahahahahahaha

  Én nem szeretnék olyan pörköltöt enni, amihez fagyasztott hagymakockákat használtak, mert a hagyma az kényes és CSAK frissen adja ki a zamatát, de én hülye vagyok, ez is meg lesz magyarázva, hogy miért is jó a szar!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2019-06-30 07:06

  pörköltöt:):):):):):) kicsit parasztosan írtam, hogy megértsétek, ennyi!!! hú micsoda egy ribillió lett ebből, de a nyílt szívű az
  teljesen rendben volt a piaNYistáknál tanult, diplomás tanárembertől, hogy azt külön írta!!!:):):):):) és nem csak azt, sok mást is!!!
  ezt hívják kettős mércének!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-06-30 07:21

  Jesszus! Egyikőtök se tudja helyesen leírni!😜
  https://youtu.be/9uxlouynbgU
  Berkaperkelt….este, fájront után!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-06-30 08:09

  Na ide figyuzzá szkatofil-pedofil-ratyi!!! A pörköltöt: HELYES!!!!:):):):):)
  BIZONYÍTÁS: https://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/suggest#

 • PadreEmeritus
  2019-06-30 08:12

  Fekália agyú, írd be a pörköltöt a az ellenőrizendő szó rubrikába és lecumizhatod a pacit!!!!:):):):):):):)

  ÉGTÉ GECCIIIIIIII

 • PadreEmeritus
  2019-06-30 08:40

  Hogy ez a SZOPtikuss milyen hülye!
  És buta is!

  ” Úgy is “meg lesz magyarázva” a tahósága… a macska meg fel lesz mászva a fára.”

  Tanulmányozd ezt fgyelmesen, te is megértél régen egy mén cumira!!! Öblös nagy röhögés bruhahahahahahahahahhahaha

  https://nyelvesztelen.blog.hu/2008/10/13/szenvedunk

 • PadreEmeritus
  2019-06-30 11:08

  PiaNYista hülye gyerek!!! IMÁDLAK B+!!!! “A macska meg van mászva fel a fára, Vezek Elek meg lesz mászva a duma parton, lehet többször is, amíg szárad,” a dumába mi???? akkor nem a Dunába te fergeteges idióta!!!!! Öblös nagy röhögés kíséretében bruhahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-07-01 09:58

  Dumáról fúj a szél, ha Dumáról nem fújna ilyen hideg nem volna Bumáról fúj a szél.:):):):):):):):):) by voltamka idioto.
  Én a Dumára megyek fürdeni!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-02 05:15

  Csak öblösen egy jó nagy bruhahahahahahahahaha!!!:):):):):) Bebizonyosodott, hogy milyen figyelmesen olvasod amiket írok,
  biztos többször is végigpáztázva a szöveget!!!! És kiszúrtad, hogy Bumárólt írtam, csak gratulálok, éberség próba volt!!!:):):):):)
  Ja és nyugodj meg retek, hogy NEM a Márti ír, hanem én a sittes, náci, rasszista, muzulmán és kommunista gyűlölő!!!

  A mérnökasszony összehasonlítja Magyarországot Japánnal!!!:):):):):) Tényleg hülyébb vagy a sok évtizedes átlagnál!!!
  Olyan vagy mint a farkam, csak nem jár le a fejedről a bőr!!!:):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-02 06:54

  https://youtu.be/WfDdGWfVu0E
  Régebben minden más volt.
  Azt nem tudom, hogy a 90-es években mindenki táncolt e, de a freen a 2010-es évek elején minden más volt.😊
  Nem sorolok fel régi tagokat, régebben megtettem…
  Mások voltak a veszekedések, a tiltások, az emberek.
  Aztán megjelentek olyanok, akik képesek demoralizálni egy kis közösséget. Unalomból, gonoszságból szétvernek maguk körül mindent, ezzel foglalják le magukat, ezzel telik szánalmas életük minden napja.
  Még attól az embertől is el lehetett ám férni, aki most napi téma a túloldaliaknak. Pedig semmivel sem volt másabb régen, mint most. Dumál, mondja, írja a magáét…dehát mindenki azt csinálta😂
  Lehet rossz emberek tömték az agyát a háttérben, és túlcsordult a hülyeség….😂😂😂Nem tudom, de régebben tényleg minden más volt! Én is kaptam anno “ajándékokat”. És? Én is meg lettem hurcolva. És! Visszaadtam ,ahogy tudtam.
  Ma már csak röhögök ezeken a dolgokon.
  Nagyon szánalmas, mikor valaki megreked egy bizonyos szinten, és éveken keresztül hajtja a semmit!
  Egyet azért tudomásul kellene venni! Ahogy a munkahelyen is van főnök, az oldalnak is mindig volt főnöke. Na! Ezt a túloldaliak elsőszámú közellensége mindig tudta!
  A “nekem aztán senki nem parancsol” mentalitással lehet kinntről óbégatni!😂
  Nekem se parancsol senki különben, de azért alapvető szabályokkal tisztában vagyok!
  Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy aki le tud irni több összetett mondatot úgy , hogy egy értelmes történet kerekedjen ki belőle , nem feltétlen okos ember😂 Az értelmes történeteit mindig átitatja az a mérhetetlen, taszító gonoszság, amitől ha nem is azonnal, de egy idő után megcsömörlik minden normális ember.
  Én szívesen emlékszem a régi freere, az “őskorra”, még ha a kezdeteknél nem is voltam ott. 😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-02 13:56

  A hőség ellen kicsit védene az is, ha lehúzzuk a redőnyt.
  Csakhát ugye….😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-07-02 18:33

  Bruhahahahahahahaha, megint csak öblösen és kitartóan!!! MI???? Légkondi???:):):):) Az épület, amiben lakik és úgy néz ki, mintha közvetlen Budapest ostroma után lennénk 45-ben, műemlékké van nyilvánítva és ott NEM lehet felszerelni klímát, de tutit, hogy akkor ki kéne neki hagyni az éves egy hetes nyaralást, mert az már nem férne bele büdzsébe!!!:):):):):):):) Hogy verje a szájába a bika!!!

  Szeretek korán kelni pláne most, mert akkor reggel jól ki tudom szellőztetni a lakást egy jó kereszthuzattal. Nálam nincs melegebb napközben sem 25-26 foknál klíma nélkül, a rolók le vannak húzva és egy ventilátor megy, ennyi!!!
  Ja igen, nálam nincs leszakadva, a roló nem is volt!!! És ha mégis előfordulna, akkor szólok a tulajnak és órákon belül megjavítatja!!!!! Az útra váltsd ki a gyógyszereidet, mert ott nem írják fel, ha elfogyna!!!!:):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-03 12:34

  Én még abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olvashattam a FIKA utolsó epéből jövő okádásait mielőtt bezárta a féregfészket!!!:-)))))) Már is eluralkodott rajtam a kétségbeesés, hogy mi lesz velem ez alatt az egy hét alatt, de hát több is veszett Mohácsnál a király is meghalt!!! Kívánok nekik nagyon jó és probléma mentes utat és jó pihenést, megérdemlik egy éves kemény munka gyümölcseként!!!:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-04 20:08
 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-05 08:58

  Azt úgy mondják, hogy RatyiMatyi😂😂
  Úgyis aktuális a téma, hétvégén “pride”.😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-05 09:40

  Átméretezett fotó???
  Miről beszél a luFIKAnéni???
  OTT van fehéren-feketén a nagy segge és a nagy bele a Google Maps-on, bárki láthatja!:-)))))

  Tehát, nyilvános az is!!!!! Érdemes megnézni és kinagyítani a képet, hogy a ház, bizony jobb napokat is látott, szembetűnő a mellette lévő, ami fel van újítva!!!! Említésre méltó még a hölgy ruházata is, mint az óbudai téglagyár egyik segédmunkása!!!:):):):)
  És azok ott TÉNYEK, amik makacs dolgok kérem!!!!:):):):):):) Szembeötlő a parányi feje is a hatalmas zsírhegyhez képest és még
  ő kritizál mások kinézetét!!!! Besza, behu!!! Azóta rohamozza az ajánlataival őt a Dior divatcég, hogy legyen a reklámarcuk!!:):):):):)

  IME: https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Soroks%C3%A1ri+%C3%BAt+8-10,+1095/@47.4798266,19.0680899,3a,75y,178.38h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOWyA-9fukMUIKwVcFZH1uw!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4741dcff5d9c88cf:0x2028fe142355b5a1!8m2!3d47.479686!4d19.0682699

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-05 11:28

  Majd akkor én kommentálom, de csak azért, mert rühellem, ha valaki nem tud önkritikát gyakorolni.
  Az a kék rongyfüggönydarab semmivel sem szebb, mint egy hosszú, virágos szoknya, vagy egy vendégpapucs! Sőt!
  És míg egy virág8s szoknyának megkérik az árát, az ilyen fecniket a turkálóban szabják ki egymás kezéből az arra érdemesek😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-05 11:34

  Teljesen a véletlen műve!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-05 21:14

  Best of SZOPJkibarbie!!!:):):):):) “erre most ő fikázni minket odaátról..” Nem beszélni mádzsárt dik má???:):):):):):)

  HEJJESEN: erre most ő FIKÁZIK minket odaátról. Jelentkezz egy fingerlire a púzókádban a kis horvát mentorodnál!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-05 21:45

  Tiszai Attila 2019.07.05. 21:15:40
  én megdughattam volna(igaz, ki nem?), de lusta voltam elmenni olyan qrva messzire.
  valahol keszthely? környékén (bár nem egészen vagyok biztos a helyben) volt valami panzió, ahová eljárt pasizni, nekem is oda kellett volna mennem.

  Esti mese felnőtteknek!!:-))))))) A qrva anyádat na AZT megdugtad!!!:-)))))))))))))))) Keszthely kis k-val mi????

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-06 04:31

  Hàt én csak azt nézem, ami itt olvasható, de arra következtetek, hogy “betaláltam”.:)
  Kicsit szomorú, hogy a feleségét átverő tiszai kever a keszthelyi Ildivel, de igy jártam. Sokat nem veszítettem😂
  Szingliként mindig azt csináltam, amit akartam, nekem soha senkit nem kellett becsapnom 😂odaát ez nem jellemző!
  Hát Istenem! Nekem nem állt rendelkkezésemre az exem baráti köréből senki….mondjuk de, csak gusztusom nem volt hozzá. 😂
  És igen! Arról írok véleményt ,akiről akarok! Ugye fura, hogy van saját akaratom.:)
  Örülök nagyon, mikor ennyire megmozgatom a possadt agyatokat, mert akkor valamit nagyon jól csináltam. 🙂

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-06 04:34

  Ja! És kelljetek inkább hajnalban! Jobb, mint éjjel szerencsétlenkedni.
  Hiszen hajnalban még a nap is más!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-06 04:58

  Tiszaikám! Felfrissítem az emlékezeted:) én vagyok az, aki elküldött a francba, mikor “barbara” anyukájáról azt irtad, hogy vásározó cigány, meg azt hogy az, akiről azt irja, hogy a húga, az valójában a lánya:)
  Vannak emberek, akik az ilyet eltűrik, mert kellenek a virtuálisban a támogatók, hát én az ilyeneket megvetem!
  Csilla jól van? Tudod! Akinek anno a freen puncsoltál,közben azon röhögtél milyen dagadt a valóságban!
  Inkább azon gondolkodj, hogy olyan nőket átvertél anno, akik voltak olyan buták, hogy hittek neked, és utána azon röhögtél, hogy irták a “világfájdalmas” naplóikat.
  Elgondolkodtató, hogy aki egy szánalmas szarkupac barátja, az maga milyen lehet?
  Mert a véleményedet akármikor megváltoztathatod, de a jellemedet nem!
  Nekem személy szerint rosszul esne, ha azt, akit szeretek , itt sincs, arra azt irnák, hogy vásározó cigány…dehát nem vagyunk egyformák:(

 • PadreEmeritus
  2019-07-06 06:36

  Morgens!!:):):) Virágot Algernonnak, meg rozmár bt!!!!:):):):):):):) Már készülsz a pride felvonulásra???

 • PadreEmeritus
  2019-07-09 03:57

  Bruhahahahaha!! “Még ma sem fogom fel szerintem, hogy van és az meg hab a tortán, hogy milyen gyönyörű, okos, fejlett, jókedvű, barátságos, kiegyensúlyozott, rafinált kis fruska. :)))) ”

  Ez mind semmi, képzeljétek az én unokáim már 3 hetes korukban ropták a rock&roll-t!! És hogy milyen okosak bizony ám, nem kell nekik elvégezni az általánost, meg középiskolát, egyből felvették őket a Yale egyetemre, mikor elérik az iskolás kort, mennek ki az USA-ba!!!:):):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-09 10:41

  Mikor elhatároztam, a második válásom után, hogy vissza jövök Magyarországra, akkor még szó sem volt eljegyzésről, házasságról, gyerekvállalásról Ezek sok-sok év után történtek meg, miután már itt voltam!! Nyilván, ha az unokáim meglettek volna, nem jövök vissza, hanem maradok ott!!!

  Felhívnám a közérdekű figyelmét, hogy megint a SZOPtikuss kezdte a fricskát felém ezzel a mondatával, idézem!!!
  “Hiába na, ez van, ha nemcsak évente látja valaki az unokáját/unokáit. ”

  LE kéne már gurulnod erről a témáról ugye!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-09 13:49

  Nyilván mindenkinek a saját unokája a legszebb, a legokosabb…én már csak tudom, hisz nekem még nincs😂
  Tényleg unalmas már ez a téma.
  Csak úgy felmerült bennem: ha valaki mondott, amit mondott…mondott, irt itt mindenki összevissza mindenfélét…de visszafogja magát, miért kell mindig, megint újra provokálni???
  Régen még telefon se volt, se internet, max. levelet tudtunk egymásnak irni, két találkozás között. 250 km-re lakott a mamám, ritkán láttam, de imádtam !
  Szánalmas, mikor valaki csak úgy tud örülni valaminek is, hogy azért valakit a biztonság kedvéért megrúgdos.

 • PadreEmeritus
  2019-07-11 04:40

  Ez a szedett vedett banda a párját ritkítja az egész világon!!! A szappanoperák hozzájuk képest esti mese apácáknak!!!:):):)
  Csak nyugodjatok le a 3,14csába az éves egy hetes nyaralás már a végéhez közeledik és újból olvashatjátok egy mitomán naplóját!!!
  Én is nagy érdeklődéssel várom az élménybeszámolót!!!!:):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-11 08:25

  50-60 felett már lenni kellene annyi eszének egy embernek, hogy feldolgozza, ha valami nem úgy van, ahogy akarja!
  Érte a túloldaliakat nagyobb tragédia is annál, minthogy valaha ki lettek tiltva a freeről, vagy nem nekik adtak igazat!
  Én sem tartom jónak még most se, hogy a “főni” szóbaállt a tagsággal, de éppen ez adta az oldal varázsát.
  Nagyon sokat fog az szenvedni, aki azt hiszi, hogy minden más hibája.
  Ildikó! Szerintem ne magyarázkodj nekik! Értsd meg, ők így érzik jól magukat, egy olyan közegben, ahol nem megy más, csak a veszekedés, a viszálykeltés, a mások pocskondiázàsa. Örülj neki, hogy te itt vagy, ők meg ott, és nem kell az ilyenekkel keveredni. 🙂😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-11 09:25
 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-11 09:59

  Egy kedves embernek! Talán elolvassa….talán tudja fejből is! 🙂

  Heltai Jenő – Vallomás

  Mi ketten egymást meg nem értjük,
  Nagyon sajnálom, asszonyom,
  De ha nem kellek szeretőnek
  Egyébre nem vállalkozom.
  Például arra, mit gyakorta
  Szónoki hévvel mond kegyed,
  Hogy meggyötört szegény szivének
  Legjobb barátja én legyek.

  Legjobb barát! szavamra mondom,
  Megtisztelő egy hivatal,
  De nem vagyok hozzá elég vén,
  S ön aggasztóan fiatal.

  Ön csupa élet, csupa illat,
  Lángol vakít, hevít, ragyog,
  Hát hogyne szomjaznám a csókját
  Én, aki angyal nem vagyok?

  Olyan kevés amit kivánok…
  Ha osztozkodni restel is,
  Legyen a tisztelt lelke másé
  Nekem elég a teste is.

  Legyen lelkének egy barátja,
  Kivel csevegni élvezet,
  De ez az őrült,
  ez a mamlasz,
  Ez a barát nem én leszek.

  Legyen övé minden
  poézis.
  És az enyém: csak ami tény,
  Ő oldja meg a problémákat,
  A ruháját viszont csak én.

  Hogy ez a hang szokatlan önnek,
  Kétségbe, kérem, nem vonom,
  De annak, hogy megértsük egymást
  Csak egy a módja asszonyom:

  Adjon az Úr, ki egy tenyérbül
  Rosszat is, jót is osztogat,
  Rosszabb erkölcsöket kegyednek,
  Vagy nekem adjon jobbakat!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-11 10:16

  Eddig én Heltai verseket nemnagyon olvastam, de mostantól fogok……

 • PadreEmeritus
  2019-07-12 04:27

  Hát meggyütt a lelköm!!!:-))))))) Először is egy hosszú, öblös nagy eget rengető röhögésben törtem ki!!!:):):):):):):) Hát ez jó rövidre sikeredett az éves EGY hetes “nagy” nyaralás, pláne, ha beszámítjuk az utazási időt is a kocsijukkal, a tempójukkal!!!:):):):):) Visítok!!!:):):):):):)

  Egy érdekesség: dr.ahalan 2019.07.11. 22:38:22
  Megjöttem! 🙂
  Ma nem írok rendes naplót, majd holnap. Fáradt vagyok. :)))

  Fél tizenegykor fáradt írja, de!!!! Láss csodát!!!!

  Fél egykor nekilát felböfögni az egy hete elfojtott fekáliát, hulla fáradtan!!!:):):):):) Íme:

  dr.ahalan 2019.07.12. 00:29:23
  És leskel, és itt van éjjel és nappal!

  Ezek TÉNYEK, amik tudjuk makacs dolgok!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-12 09:56

  Piti emberek, piti problémáira sajnos nincs gyógyír.
  Az ilyen panaszcunamin még az “1 hetes” nyaralás se segít.

 • PadreEmeritus
  2019-07-12 09:59

  Viccelsz?? Hulla fáradt volt, mi lett volna, ha nem az??? Még most is írna!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-12 16:35

  Én is megjöttem, nem tűntem el, mert a hűség a becsületem!!! Így már azt hiszem jó lesz!!!
  Voltam Visegrádon a lovagi játékokon és találkoztam Ambrus Attilával is, megvettem a könyvét, amit dedikált és beszélgettünk!!!:):):):):):) A közös kép is elmaradhatatlan volt, a “csopiban” megtekinthető az arra érdemeseknek!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-13 10:03

  Csak szólok! Anno én is tartottam pár zártkörű free bulit😎
  Mondjuk én meg voltam elégedve a szolgáltatással😂
  De vannak azért sérelmeim! Nem a kedvenc virágomat kaptam, nem a kedvenc csokim! Sőt! A hellyel is voltak gondok…úgyhogy én is beállok a sorba! A Móló cafe-ba jár nekem egy kétszemélyes vacsora! Felszólitom a vezetőséget kompenzáljanak az engem ért sérelmekért!
  😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-13 10:09

  Én mondom, megérte ez a pár nap tengerparti nyaralás! Frissen, üdén lehet újból kezdeni a semmi hajtását!
  Szerintem jövőre még ennél kevesebb pihenő is elég lenne, hisz az évtizedes tapasztalat sokat nyom a latban.
  😁😁😁

 • PadreEmeritus
  2019-07-13 10:36

  El tudom képzelni, hogy a luFIKAnéni mit szenvedett okosteló hiányában, hogy nem tudott szűk egy hétig felmenni a netre, mert
  betegesen függő, ezzel mindenki tisztában van!!! Miért is nincs neki??? Vagy nem telik rá, vagy olyan hülye, mint a tök és képtelen lenne megtanulni kezelni, vagy mind a kettő!!!:):):):):):):) A mérnökasszony!!!!! Bruhahahahahahahahahahahahahahaha

  Ha jól emlékszem én két frees bulin voltam és semmi kivetni valót nem találtam, jól éreztem magam, kellemes volt, az elsőn
  még kicsit félszeg voltam, de ki nem az, mikor először belép egy társaságba, akiket akkor lát az életében először. Emlékszem a zolcsi is ott volt, de ő be se mert menni a parkolóból a kocsijában ülve onnan leste, hogy kik mentek el!!!!
  Én még integettem is neki, de nem segített!!!:-))))))))))

  Hogy lehúztak volna??? Mivel és hogyan??? Nonszensz!!! IDIÓTA luFIKAnéni, aki már elérte, hogy úgy nézzen ki, mint egy ellő tehén!!!! Most felidéződött bennem egy kék ruhás nő képe, ki kell mennem hányni!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-13 15:24

  luFIKAnéni, MOST égtél de kurva nagyot!!!!

  FIKA: “”Benne lakik a sötétség.”
  “Petőfiről, meg A helység kalapácsáról jutott az eszembe. :)))”

  Először is: “Benne HALLGAT a sötétség.”
  Másodszor: Jó lesz az a Falu végén kurta kocsmának is!:-))))
  Bruhahahahahahahahaha!

  Na EZT szopd le ne a lovat!!!!!!:):):):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-15 09:27

  Akkor most nézzük a pulai fényűzést!!!:):):):) Mit látunk a képen? Két csésze kávét, két Titanic-koktélt (jeges víz)
  és egy doboz proli szofit!!!! Az anyám úristenit, de kirúgtak a hámból!!!:):):):) A kávéhoz konyak, vagy likőr dukál
  és egy kis pohár ásványvíz!!!:):):):):):) Bruhahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-07-15 09:32

  Best of SZOPJkibarbie!!!:):):):) “Sitteském mit is írkákt az okos telóról nem is olyan régen??”

  ÍRKÁKT??? Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-15 13:29

  Azt tudom, hogy az Ildikó jön-megy egész nap. Képes arra, hogy este sötétben vezessen haza, mert akkor végez a dolgával valahol.
  De ezt: “Ő egy személyben kezelte az adatokat, sok-sok százezer adatot.”…nem hiszem el😂😂😂
  Most akkor egy reszketeg nyugdíjas, vagy egy fiatalokat meghazudtoló szupermami?
  Mert egyszer úgy van, hogy bezárják napokra, magatehetetlen, semmire se való… máskor meg egy hiperaktív nyugdíjas, aki mindent felügyelt…

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-15 13:55

  Én a “sorozatbaráton” néztem. De oda szerintem meghívó kell…nem tudom, a lányom regisztrált nekem.
  Meg kicsit bonyolult először elindítani, mert reklámokat akar beadni😎
  Hazajön az unokád, majd megcsinálja 🙂
  A Csernobil nagyon jó kis sorozat, en most a “Szolgálólány meséjét” nézem.

 • PadreEmeritus
  2019-07-15 18:31

  Jó a buli meg minden, csak sok a köcsög!!:):):):):):)

  https://vimeo.com/user100830254

 • PadreEmeritus
  2019-07-16 08:19

  Micsoda kirohanás a luFIKAnénitől!!!:)))))))) Pulában felejtetted a gyógyszereidet??? Csak arról volt szó, hogy megint egy tanulatlan suttyó voltál, hogy összekeverted a Petőfi verseket mérnökasszony!!!! Úgy kiborultál, mint az abortusz klinikán a szemetes, mikor is
  végre ki tudtál onnan mászni!!!!:):):):):) Még anyád is eldobott magától, te retek!!!!:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-07-16 16:17

  Rohadt retek, ennyire hülye vagy????

  dr.ahalan 2019.07.16. 01:07:11
  Te Era! Nem kellene neked feljönni Pestre? Lasszóval fogják az ápolónőket, pláne ekkora tudással.
  Lehet alkudozni a kórházakkal, akár albérletet is fizetnek talán, egy kincs vagy. Egészséges, gyereked nincs, szülni már gondolom nem akarsz, hatalmas tapasztalatod van, rettenetesen sokat bírsz, és te… Bent feküdtem a januárban… Hogy ott micsoda szép pasik az orvosok! :)))
  És van egy csomó facér is. :)))
  A dokim asszisztensnőjével összebarátkoztam, vevőm lett. Most pont az jutott eszembe… Neki egész szép lakhatási támogatást fizetnek. :)))

  Nagyon jól tudod, hogy van két felnőtt fia!!!! MI az, hogy nincs gyerek???? “Szülni már gondolom nem akarsz!!!” Azt is tudod,
  hogy ha akarna sem lehetne gyereke!!!! Ennyire szar, gonosz, mocsadék vagy!!!!!

  Ja és utolsósorban, az orvosok is a FIATAL pipi ápolónőket dugják!!!!

  • Avatar
   Blablabla
   2019-07-17 06:40

   Az asszisztencia pont barátkozik az ápoltakkal😂
   Ilyen az, amikor valaki nemcsak mindent IS tudni akar, hanem mindent IS tud.😎
   És még kioktat egy egészségügyben dolgozó embert! Mert még ha hülye lenne, akkor azt mondom osztogassa a kéretlen tanácsait, de nekem nem tűnik hülyének. Mondjuk én E-t csak a naplói alapján ismerem, de szerintem kiismeri magát abban a világban, amiben dolgozik😜
   Most már ne csodálkozz azon se, amit veled is művel! Már én sem teszem. Hát ez egy félművelt, tudálékos idióta!😂😂😂
   Na! Az ilyen embert kell azon nyomban elküldeni a halál .aszára, amint elkezdi lökni neked a jótanácsait!

 • PadreEmeritus
  2019-07-16 16:23

  Erika!!! NE keveredj a korpa közé, mert megesznek a disznók!!!!
  Pont ez a társaság, akik lenézték a kis keresetű, problémákkal küszködő embereket, kipellengérezték őket és kigúnyolták nyilvánosan!!!!
  NE légy amnéziás!!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-16 18:24

  Era!!!! Ne Te legyél a második répásmargit!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-16 18:37

  Szerintem az ápolónőket mindenhol lasszóval fogják.
  Nálunk nemrég újították fel a nővérszállást.😎 Ehhez nem kell diploma, hogy ezt valaki megàllapítsa😂
  Én bírom, mikor valaki más életét akarja rendbe tenni, holott a sajátjában is lenne tennivaló.😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-16 18:41

  A szép(?????????) facér orvosok, akik az ápolónők között keresik a leendő doktornét…..😂 Ez olyan városi legenda, mint ahogy a társkeresőkön vannak a milliárdos, sokat dolgozó, ismerkedni akaró férfiak….a hülyék terjesztik, a bolondok meg elhiszik.😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-07-16 20:57

  De ez igaz, nagyon sok ápolónő, abban reménykedik, hogy egy doki elveszi feleségül és ennek érdekében sok békát kell lecopnia,
  de még így is a legtöbb hoppon marad és NEM az 50+ vannak előnyben, ezek IS tények, hanem a fiatalok!!!! Nehogy már egy 30-40 éves doki az 50+ra gerjedjen, tudomásul kell venni, hogy a repcsi elszállt!!!!

  SZOPJlebarbi én SOHA nem nyomultam az Erikára, SOHA, kérdezd meg tőle!!!! És NEM a kora, vagy kinézete miatt!!!! Nem kell a hülye, ótvaros roma dumád!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-17 17:58

  Amúgy meg KI is a kommenyista???? Mocsok FIKAnéni mer kommunistázni???

  “dr.ahalan
  2019.07.17. 01:05:44
  Abban az időben valahogy így történt. Az okos dokinak tanuló kiemelkedőnek tetszett, a kommenyista, vezető párttag szülők meg rásózták a buta lányt.”

  Kinek volt a legjobb barátja a főkommunista Harsányi Iván???
  A BÉLAPAPÁNAK!!! Már az is egy csoda, hogy a retek megúszta 56-ot!!!!
  Az a Harsányi Iván, aki “1950–1954 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lenin Intézetének történelem szakos hallgatója volt. Kezdetben betűszedő, majd 1954–57 között az ELTE Lenin Intézetének tanársegédje volt. [….] 1963–69 között a Magyar Szocialista Munkáspárt KB agitációs-propaganda osztályának munkatársa volt. 1969–1986 között az MSZMP Politikai Főiskola nemzetközi munkásmozgalom-történeti tanszékének tanszékvezető docense, 1986–1990 között egyetemi tanára volt.”

  És KI volt iskolaigazgató ABBAN az időben?
  A BÉLAMAMA!!!
  Tudjuk, kik kerülhettek fontos beosztásba akkortájt!!!!
  A komcsik ÉS PÁRTTAGOK!!!!

  Úgyhogy FIKAnéni, KUSSS!:-)) ANYÁTLAN RETEK!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-17 18:46

  Most màr én is lelufizlak, mert azt érdemled!
  Művelődj Luffancs, mielőtt bárkire is kígyót békát kiabàlsz te nem normális!
  Nézz dokumentumfilmeket vagy mit tudom én….amiket eddig olvastál nem vàlt hasznodra!
  Én legutóbb ezt néztem:
  https://youtu.be/Sc8XPXE_pXc
  Neked kicsit nehéz lesz feldolgozni, de talán majdcsak leszoksz a nácizásról, meg a kommunistázásról!
  Szégyelheted azt a nagy kerek palacsintafejedet!😡😡😡

 • PadreEmeritus
  2019-07-18 21:01

  Gyönyörű kezei vannak a bélabának, de ha arra gondolok, hogy hol turkál velük és kit érint meg, akkor bizony elkap
  az okádás az is sugárban!!! A tegnapi fél egykor íródott moslék, igen csak rövidre sikeredett, hagy találjam ki, elfáradt az egész napi
  kemény munkában!!!! Bruhahahahahahahahaha.
  Vagy azért nem ugatott többet, mert nem látszott a felhőktől a Hold !!!:-))))
  Lehet, hogy mégis valaki másnak kellett volna megnyerni a II. világháborút, ha most mindent egybe vetünk és nem lennének ilyen
  vérsperma emberek????
  Szkatofil, megvetted már a lapátot, vagy vegyem meg neked???:):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-19 13:20

  Ezek a kismadarak sose bírnak magukkal, mindig csiripelnek 🙂
  Én elhiszem pár “túloldali” sárban dagonyázónak hiányzom, de nekem ők nem! Tudom ez most sokként hat, de én nem olvasom a hányásotokat, csakis azt látom, ami ide kerül.
  Tapicskoltam kicsit a saratokban….ennyi!
  Sokmindent meg kellene értenetek, csak sajnos mikor az észt osztották, ti nem kerültetek sorra.
  Engem nem érdekel a nyűglődésetek, miattam a kopasz fejeteken is pöröghettek.
  Se én, se az Ildikó nem vagyunk szenilisek. Emlékszünk ám mindenre😂
  Csak az értelmes emberek szoktak egymással emberi módon kommunikálni! Na jó….ez már a túloldali dagonyában érthetetlen tudom!
  Egyébként mi ezután is beszélünk egymással, akkor is, ha ti nem tudtok róla. Sőt, 90 %-ban van értelmes témánk is, a többi 10-et ti kötitek le, ti szerencsétlenek! Ti sajnos csakis velünk keltek, velünk fekszetek…de ez már legyen a ti bajotok😂
  Tegnap nem írtam ide, sőt, az Ildikó se, és már össze vagytok zavarodva. Ez csak nektek fáj ám! Minket szórakoztat. 🙂

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-20 07:15

  Én nem politizálok, mindenhez nem érthetek!😂
  De vannak emberek, akiknek adok a véleményére, ilyen pl. “Cyla”.
  Elment egy értelmes ember.
  Legyen neki könnyü a föld!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-20 07:19

  Ja! ..és a kátyúkat ticcccsák be! …és “FetLaci ” monggggggyon le!
  CylaforPresident!😂😎😂😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-20 12:56

  Ha hazudunk, akkor már hazudjunk akkorát, hogy ne lehessen leellenőrizni!😂
  Tudom, a túloldali kopott kappan szeret emberekről hazudozni, pártolja is, ha valaki kicsit kiszínezi a dolgokat😜😜😜
  Biztos forrásból tudom( kb. 3 hete saját magam kávéztam egy bizonyos fővárosi ” “luxuskecó” teraszán, és “churchill”- ből ettem sütit), hogy az Ildikó ugyanabban a lakásban él, ahol anno a férjével éltek.
  Hacsak nem titokban költözött el azóta, akkor még mindig ott él.😜 Mondjuk épp 2 napja láttam a cicájáról egy képet, ugyanabból a lakásból.
  Meg lehet nyugodni, nem kell Ildikó miatt aggódni! Sőt!!!!
  Nem értem miért kell baromságokat kitalálni, és terjeszteni. Ez mire jó?
  És mi az, hogy kurvatanyákat működtet? Minden lakását láttam, igaz azokat csak képről, de mind nagyon szép, és a többségében hosszú távú, külföldi bérlők élnek.
  Én elhiszem, hogy sok embernek fáj a saját nyomora, de higgyétek el nektek attól nem lesz jobb, ha baromságokat terjesztetek valakiről! 😊

 • PadreEmeritus
  2019-07-20 17:21

  Aki nem tud úszni, az ne másszon fára!!!:):):):):):):):)

  • Avatar
   Blablabla
   2019-07-20 17:35

   Néha kicsit gondolkodhatnál is, mielőtt idehánysz valami ostobaságot!
   Halottat csakis a legocsmányabb emberek gyaláznak!
   “Ha Európának arca volna, az övé lenne az…”
   Lehet elmélkedni azon, milyen ostoba vagy!😡😡😡

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-20 18:41

  Ááá…..ez most jó volt….mint régen😁😁😁😁
  Be is mószeroltam magam….ááá…moderálva lettünk😜😜😜😜
  Nekem tetszett!😁

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-20 18:52

  Én egyetértek!
  És nem fogok semmit irni a tomoról, mert még elbízza magát😁
  Eddig ki bírt kerülni, ezután is ki fog😜ennyi!
  De ez most tényleg olyan volt, mint régen😂 csak nem sértődtem meg, hogy moderáltál😁

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-21 18:15

  De semmi köze hozzá ki moderál itt, miért moderál itt, egyáltalán van e moderáció😂
  Ellenőrizgesse a saját társaságát….persze csak a virtuális bólogatóit tudja, az ilyeneket a való életben már senki nem viseli el.😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-22 08:52

  Hát mekkora csalódás ért ma reggel!!! Kávé lefőtt, cigi elő, rágyújtok, belépek a blogba, hogy egy jó kis naplót olvassak, erre mi van???
  Semmi új napló, csak egy 5 soros okádás!!! Hú de nagyon mozgalmas, tele jobbnál jobb programjai lehettek a FIKAfosnak hétvégén!!!:):):):):):):) Ja persze béluska megint itt hagyta őt és lerongyolt a mirákulum völgybe, immáron harmadszor, vagy negyedszer zsinórban!!!:):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-22 09:00

  Hát én is csalódott vagyok! Az Ildikó nem ír naplót, pedig meg is igérte!😱
  Még szerencse, azért van nekem olvasnivalóm tőle bőven😜
  Megirta ám az igért naplót….csak nem mindenki látja, csak az ügyesek😎😎😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-22 10:20

  Aztán nézzük meg azt a képet és az asztalon azt az igénytelen, régi, koszos, és görbe keretes szemüveget!!!:):):):):)
  Hát a SZOPtikuss barinéd, miért nem ad új keretet, hogy ne égjél, mint a brikett FIKAfos????

 • PadreEmeritus
  2019-07-22 13:52

  Még egy ekkora túlfűtött buzit, mint a horvát gyurci!!! Nem kapod meg a hajnikától és a kismontitól sem???? Már mondtam, hogy ki kényeztessen orálisan, csak előbb vegyél egy ásót és a sötét leple alatt, senki sem fog meglátni!!!:):):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-23 06:49

  Kis fáziskésésben vagyok bevallom, de tényleg nem foglalkoztatnak a túloldali nyomingerek😂
  Ezt is csak most láttam:
  “Leáldozott a vén kurvahajhászó vénasszonynak, mindig is a szexből, a mások nyomorából élt. Arra volt kitalálva a free, kár lenne tagadni. ”
  Mindenkinek arra volt kitalálva a free, amire használni akarta😂😂😂😂ugyanúgy, mint a többi társkereső.
  A tulajdonosok “csak” a felületet adták, az ott lévő emberek töltötték meg tartalommal😁
  Nekem a free a fal volt, később neg a naplók. A társkeresési funkciója nem jelentett nekem sokat.
  Kinek ugye mi az érdeklődési köre!
  Nekem a free a Dia volt, a Terike, a hülye Summer, a Tomo, a Judit, a Csilla, a Klári , az a 4-5 naplózó, akit mindig elolvastam, az”ellentábor” akik sose voltak szimpatikusak, de ott voltak….és még nagyon sokan, akiknek már a nicknevére nem emlékszem.🙂🙂🙂
  Én kurvákra nem emlékszem😜
  Persze, volt olyan, hogy betévedt egy-egy szexmunkás, de akkor a Tomo “visított”, erre határozottan emlékszem, hogy “üldözte” őket.😂😂😂
  A free a mások nyomorából élt?????
  Jessszusom! Te tényleg bolond vagy, megértél a zártosztályra!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 09:26

  Köszönet FIKAfosnak, hogy a mai napot is egy hosszú öblös röhögéssel kezdhettem!! Bruhahahahahahaha:):):):):):)
  “Régi szemüveg, de szeretem”!!! A posztkommunista SZTK-ra kiírt, ma már régiségnek számító!!!:)))))))))) És lencsét nem kell benne cserélni, mert a szem változik az évek múlásával, de ezt beszéld meg az okleveles SZOPtikuss országos barinőddel, hátha felkínál egy keretet ingyééé!!!! Vagy mi van, szegény az eklézsia???

  Konyhát terveztél??:-))))) Magadnak mikor fogsz, mert neked az sincs az előszoba van annak átalakítva!!!:))))))))))
  És még te fikázod az összkomfortos két szobás 65 négyzetméteres, felújított albérletemet retek??????? piha!!!!
  Ezek tények, amik makacs dolgok!!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 10:28

  Én csak csendben kuncogok most!!!

  Kálmán Barna Mikorka 2019.07.23. 09:56:07
  @dr.ahalan: ezzel IS melléfogott. ( mivel nem????)
  szövegértés nulla.
  a gazda nem magyarázza el neki, mert agyilag ő sincs a topon.

  topon mi?????:):):):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 10:30

  A munka a prolik kábítószere!!!:))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 10:36

  “Dunára néző öröklakás” – behaltam!:-))))

  A Boráros térre – mocsokra, szennyre, kipufogó gázokra, hajléktalanokra, busz- és HÉV pályaudvarra, 9 sávra – néző, szebb időket megért polgári lakásból leválasztott “öröklakása” a lift mögött. Piha!:-)))))

  Azanyámúristenit, mindjárt kacsalábon forgó palota lesz belőle!!! Bruhahahahahahahahahahaha

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-23 11:41

  De ez lényegtelen is lenne:) vannak emberek, akiknek ennyi az igénye. Vagy tetszik a környék, aztán inkább bevállalja, hogy egy omladozó lakást foltozgat.
  Engem az érdekelne, honnan vette, hogy te tönkrementél, és elköltöztél a szép lakásodból, (mert szerintem az összes közül ez a legszebb), meg azt honnan veszi, hogy kurvatanyákat működtetsz!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-23 13:09

  Hát engem zaklat ezekkel a baromságokkal, az tuti😂😂😂 szerintem ez inkább becsületsértés.
  De ugye én nem vagyok jogász!😎😎😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 18:21

  A redőny sem volt leszakadva évekig!!!:))))))))) kac kac kac!!! A belmagasság miatt a redőnyösök nem vállalták!!:))))))))))))))))
  A 80 valahány éves bélapapa csinálta meg, elmész te a retek 3,14csába!!!!

  Ez a FIKAfos már a saját allergiájára is allergiás, milyen vágykeltő lehetett tele kiütésekkel!!!!! Okádok!!! Az Isten megint ikszre játszott!!!!:)))))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-23 20:19

  Nem lenne gond, hogy leszakad a redőny és nincs azonnal megcsinálva, mert megesik az ilyen…
  De ha már észrevesszük és szóvá tesszük azt, mikor egy 70 éves asszony szívét-lelkét kiteszi a vendégeinek, és nem tesz damaszt szalvétát, akkor nem kell csodálkozni, ha ki vagyunk röhögve egy leszakadt redőny, vagy egy véletlenül egy megosztott fotón látszódó penészfolton.
  Az én szüleim is mindig nagy vendégségeket tartottak, de nálunk sose volt damasztszalvéta, senki nem is kérte számon.
  Ha másra mutogatsz, számíts arra, hogy visszakapod!

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 21:16

  Rohadék neked nagy értéket adott, hogy képes voltál hagyni, hogy az a koros ember rizikózta, hogy véletlen leesik, kitöri a nyakát, vagy egy combnyaktörést szenved, amibe lehet, hogy bele is hal!!!! SZÉP volt FIKAfos!!!!

  Na és a béla, a szép testű és kezű szerető, neki derogált felmászni és megcsinálni, vagy ekkora egy balfasz, hogy még egy villanykörtét sem tud kicserélni???? A szemetet le tudja vinni??? Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-07-23 23:39

  SZOPtikuss, te meg ajándékozd már meg a fostalicska barinődet egy szemüvegkerettel, ne nézzem már úgy ki, mint egy ágrólszakadt!!!

  Vagy mi van, szegény az eklézsia???:)))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-07-24 08:15

  Best of voltam! Szemelvények a galamblelkű piaNistától, diplomás tanárember, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű, “agyon művelt” seggfej. És nem érti!:-))))

  lovagló csizma,
  lovagló nadrág,
  leveses tányér,
  leveses kanál,
  csontos tányér,
  desszert villa,
  desszert kanál,
  jobb kezes,
  bal kezes,
  nőt fel,
  két sálló kanca,
  aktív szenes felnőtt pelenka,
  szarka lelkű,
  két évesen,
  tejes láda,
  agyon művelt!:-)))))
  “Merthogy pont a szatén az, ami alkalmatlan szalvétának.” bruhahahahahahahaha!:-)))))
  ÉGSZ, NAGYON ÉGSZ!!!:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-07-24 08:29

  A fikafos rendesen kiakadt, még éjjel negyed kettőkor is rám fröcsögött, én meg csak kuncogtam előkelően elégedetten!!!:)))))
  Kiugrott a proletárdiktatúrás neveltetése, akit még az anyja sem szoptatott, lehet a dédi megposhadt tejét szívta!!!!:))))))))))))
  A szemüvegedet se cseréld le, mert hozzá tartozik az is az igénytelenségedhez, meg a öltözködési stílusodhoz, amit a slamposság jellemez!!! Úgy lesz kompatibilis a lumpenproli éned!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-24 08:30

  BREAKING NEWS!
  Na….csöpögtetek nektek egy kis infot, mert addig pörögtök a fejeteken, míg kopaszból tükörsima lesz😂😂😂
  Lia ( “a cica”, teljes neve titkos!) kijutott az erkèlyre, es most ott sütkérezik. Ildikó tv-t néz!
  Tőlem, nektek! Mert én egy ❤ ember vagyok😎😎😎😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-24 20:38

  És már is bővült a pirál, megint köszönhetően voltam agyf@sz elvtársnak!!!!

  Nem hiszem el, hogy ez a voltam ilyen lúzer!:-))))
  “hetven évesen”:-))))) Bruhahahahahahahahahahahaha Pianyista vadbarom!!!

 • PadreEmeritus
  2019-07-25 04:27

  IGEN, hajnal 4 óra van!!! Kinek nem tetszik, lenyelheti a szabad szemmel nem látható kis tomikat!!:-))))
  Eufólikus élményben volt részem cirka egy hete, mikor is a haverommal és az unokájával elmentünk a visegrádi várjátékokat megnézni. A facén láttam, hogy kint lesz a Whiskys is, árulja a portékáit. Még egy volt fóti rendőrrel is össze futottam, szoliban volt, tőle kérdeztem meg, hogy merre találom Attilát!!:-))))) Eligazított, rá is találtam , mikor oda mentem megkérdeztem, hogy meghívhatom e egy whisky-re??? Először nagyot nézett, ki lehet ez a fazon, aztán hozzá tettem, hogy kicsit kollégák voltunk!!:-))))
  Csak nem én is a bankszektorban kérdezi??:-))) De ott,volt egy kis idő, mikor én is kipróbáltam, hozzá téve, hogy az én pályafutásom sokkal rövidebb volt, mint az övé. Nagy vonalakban ecseteltem a tényállást, ami makacs dolog ugye, aztán elkezdtünk sztorizni, nagy röhögések közepette!!! Nagyon nagy arc a csávó és nagy tisztelője vagyok a múltjára és a jelenére is, hogy 14 év börtön után vissza tudott térni és nem lett “börtön sérült”!!! Vettem tőle egy könyvet, amit Ő maga írt, amit dedikált is és megegyeztünk, hogy a következő melót együtt csináljuk egy kőrút alkalmából Dánia, Norvégia, Svédország!!!:-)))))))

  Ez az utolsó csak VICC, fikafos felesleges a yardra rohannod!!!:-))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-25 09:14

  Ha már a Whiskys……
  Én többször láttam, rendszeresen árul a karneválon. Nem tartom egy lángésznek, mert akkor nem csinálja, amit csinál, de nem egy ostoba ember😎
  Valamiért vonzza az embereket, odamennek hozzá, szívesen fényképezkedik mindenkivel.
  Pár éve odament hozzá egy lánybúcsús csapat, ő volt a menyasszony egyik “feladata”.
  A csaj odatartott neki egy kis kosárkát, ő elővette a pénztárcáját és dobott bele egy nagyobb összeget.😁
  Ezt csak azért írom, mert itt akármi le van írva, a túloldalon megy a szörnyűlködés.
  Igen! Egy bűnöző, sokan sztárolják, van aki elmegy mellette, de soha nem támadták. Lehet róla lekezelően írni, én nem vagyok a tisztelője, de ő akkor is egy “legenda”.😂😂😂😂
  A felettem lévő bejegyzés nagyon jó lett volna, csak az utolsó mondat nem kellett volna bele😁
  A “fikafosok” nem értik a viccet! Had fussanak már a yardra, majd ott megmutatjàk nekik, merre az arra!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-07-25 10:03

  Nem hiszem el, hogy ez a szkatofil, szarevő horvát ekkora lúzer legyen, hogy azt sem veszi észre, hogy van új napló, hanem a tegnapihoz ír!!!:):):):):):):):):)
  A fikafosnak meg az a nagy élménye, hogy beázott a lépcsőház, ezt valóban nehéz űberelni!!!!:):):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-25 19:02

  Megjöttem a strandolásból, klassz volt minden, vittem magammal kaját, mert már ráuntam a szar összekapkodott, tipikus strandételekre!!!! A másik oldalt már hallom, hogy nincs rá pénze, nem telik neki!!:):):):):) TI egyétek azt a rohadt szar kaját, a húst
  egy napja már ecetes vízben áztatják, hogy másnap frankó legyen a parasztnak rántott húsnak!!!! A lángos, meg kritikán aluli, szar,
  keletlen, kemény, lapos, undorító!!!! Vettem egy pöpec hűtő táskát és én viszem a kaját, így tudva mit eszek!!!
  Elkezdtem olvasni a Wiszkis könyvét, amit vettem tőle Visegrádon, nagyon jól ír, sokat röhögtem!!!! Vaciláltam, melyik könyvet vigyem, de hát a Mein Kampf-ot csak nem vihetem ki oda olvasni, de megvan, már azt is elkezdtem!!! Juj most mi lesz???? Felakasztanak, mint Korvin Ottót, szül. Klein???:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-25 19:09

  A fikafosnak, meg kívánom, hogy szakadjon rá a mennyezet és akkor felhívhatja a Polgár Jenő urat a hivatalban és ő kiszáll velük és ad ideiglenes lakást, míg megépül a házunk cigány kőcsönből!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-25 19:16

  Mega lájk!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-25 20:49

  “Nem tartom egy lángésznek…” Hm, akkor vegyük sorba!!! Megtanult angolul, kitanulta a fazekas mesterséget, könyvet írt és lediplomázott!!! MI a f@szomat kellett volna még tennie, hogy lángész legyen????

  Kacagnom kell!!! kac kac kac:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-26 00:05

  Azt írja a fikafos: “Az ember jön-megy a nagyvilágban, és lát, tanul millió dolgot, ez például meglepett. Hogy kerül a magyarok általam mondjuk nem is kedvelt, nem is ehető (tiltott) süteménye a pulai amfiteátrum színpadára? Ugye? Érdemes utánaolvasni, én megtettem. Kedves történet. :)”

  Színdarab???? Pulai amfiteátrum???
  Szerintem ez egy kiállítás, melyet az Isztriai Régészeti Múzeum szervezett, és a C8 Galériában látható szeptember 8-ig. A többi stimmel!:-)))))))
  Tanulj még kicsit, fikafos, mert nagyon égsz!:-)))))

  A kiállítás tavaszig volt látható Rijekában, és most Pulában szeptemberig.
  Bővebben:
  https://orszagkep.hu/rigo-jancsi-rijeka-magyar-napok/

  HÜLYE VAGY HÜLYE VAGY HÜLYE VAGY!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-26 05:34

  Jajjjj má! Mink csak ilyen ecccerűek vagyunk it vidéken!😎
  Mink még bankkártyával járunk pénzt felvenni és nem fegyverrel, és itten csak az alkeszok dobnak be előtte egy viszkit.😁
  Aztán felőlünk tanulhat annyit a bankrabló úr börtönbe,amennyit akar, a mi szemünkbe nem lesz lángész soha! Akko se ,ha a berki úrral futtya át fél Ázsiát😁
  Lehet a whiskys úr csodálatos köcsögöket gyárt, ezt jól kitanulta, míg el volt zárva, de mi soha nem fogjuk egy lángésznek tartani!😜

 • PadreEmeritus
  2019-07-26 16:20

  Bruhahahahahahahahahahahahahaha!!!

  Voltamköcsög másik nagy tévedése!
  Nincs formában manapság!

  Voltam: “Igen, Wladyslaw Szpilmanről szól a film, és Chopin cisz-moll is Nocturne-je hallható benne. Azt mondjuk nem tudom, hogy ki zongorázik valójában, mert a képen Adrien Brody játszik, de hogy nem az ő zongorajátékát halljuk, az biztos.”

  Hát pedig DE!!!!:-)))))

  “’A zongorista’ című film óriási kihívás volt a színész számára, mivel Adrien Brody-nak meg kellett tanulnia tökéletesen zongorázni és Chopint játszani. A zongora mellett még kiválóan kellett lengyelül beszélnie is. A legnagyobb feladat azonban mégis az volt a színész számára, hogy hat hét alatt több, mint tizenhárom kilót kellett lefogynia a gettó-jelenetekhez. Ezért az alakításért úgy a szakma, mint közönség együtt ünnepelt a színésszel, amikor elnyerte a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjat.”

  Ennyit az entellektüel baromról!!!!:-)))))

 • PadreEmeritus
  2019-07-28 05:59

  Kérjük a blog.hu-t adjon meg egy címet, ahova küldhetjük a részvétnyilvánításokat!!!
  Béke poraira!!!:):):):):):) Bruhahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-07-29 07:44

  Há dik má!!! Feltámadtak halottaikból???:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-29 20:52

  VaLYon a kismonti, alias Márti mit kaphatott neve napjára a szeretőjétől???:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-30 06:45

  “ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!” Ez most komoly?? Csak ennyi maradt meg az általatok írt régi jelzőimből?? Teljesen magam alatt vagyok és csalódott!!! HOVA lettek a sittes, tanulatlan, bűnöző, arabok ribanca a sitten, antalszar, NEM kifelejtve a migráns unokáimat az arab vőmet stb??? Ne csináljátok már ezt velem skacok!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-30 08:38

  https://youtu.be/pV5ApJCR2ag

  Ez jó régi, gyagya kis dal!
  De ragyog a nap!
  😊😊😊😊😊😊

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-31 09:25

  Nekem az a “voltam ” mindig olyan arctalan, lényegtelen senki volt. Egy pattanás, amit kinyomni se érdemes😂 jó…elég mérges patti, de sose tudta magát érdekessé tenni, mindig a hangadó barátja farvizén úszkált😂

 • PadreEmeritus
  2019-07-31 10:26

  Kálmán Barna Mikorka 2019.07.31. 08:49:58
  @dr.ahalan: svédül: toPProngy:):):):)

  Oh ye!!! Jassan csak vissza találnak a “C” vágányról a régi kerékvágásba!!! Bruhahahahahahahahahaha :):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-07-31 10:27

  KUKSUGARE!!! Ezt fordítsd le!!!:-)))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-07-31 10:33

  Ja! Egyébként arcot tudok hozzá kötni, mutattak képet róla! 😂
  A többit meg majd kideríti, aki akarja! Engem nem érdekel melyik bikalikapusztai utcában él😎

 • PadreEmeritus
  2019-07-31 19:39

  Kaptam ma pár képet egy debella, rinocérosznyakú, zsírtömegről, ahogy pózol a fekete ruhában, fekete kalappal a fején!!!
  Hogyazanyámúristenit, rögtön beindult nálam az okádási reflex, ahogy rápillantottam, nem kis erőfeszítésembe telt, hogy megtartsam az ebédem!!!

  Aztán a konyha meg olyan, mintha berepült volna egy gólyapár!!! Még akkora kuplerájt életemben nem láttam!!!!
  A mosogatópult a legjobb, félelmetes, hogy mekkora az igénytelenség, a disznóólban nagyobb a rend!!! FUCK!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-01 07:22

  “Viszont az objektivitáshoz tartozik, talán neki van a legtöbb esze.

  Igaza van, rém unalmas már minden.”
  Én ezzel értek egyet😎

  Milyen legyen egy életet habzsoló, boldog, friss nagymama? Szerintem pont ilyen😁
  Nekem könnyű, mert tetszik Ildikó állandóan rendbe lévő lakása is, meg az is mikor valaki uralkodik a káoszon.😁 Az igazsághoz hozzátartozik, ha van egy kis rendetlenség, az még nem kosz ám!😁
  Ne legyünk már ilyenek! 😊

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-01 07:56

  Nekem az a véleményem, hogy nagyon sok megbántott ember volt a régi oldalon.Már csak magamból kiindulva ugye😎
  Ment az adok-kapok, de az mindig is ment. Valahogy megoldottuk.
  Mindenki írta a magáét, aztán persze követelte a moderációt.
  Kitiltottak….az elején olyan megdöbbentő volt, aztán ez is rutinná vált. 😁
  Aztán egyszercsak megjelent pár ember, akiknek már akkor a rombolás volt a céljuk, mikor mi még jól elveszekedtünk egymás közt.
  Én nem emlékszem arra, hogy birálta volna valaki a vezetőket a régi oldalon.
  Aztán egyszercsak robbant minden!
  Nem mindenki rossz ember ám, aki a másik oldalon áll. Csak nem tud átlépni bizonyos dolgokon, és könnyebb egy olyan ember szekerét tolni, akinek lassan egy évtizede a lételeme a rombolás. A manipilatív emberek sokmindenre rá tudnak ám venni!
  Tudom mindenkinek nehéz átlépni a saját árnyékát, és úrrá lenni a sértettségén. De előbbre visz, ha egymással megbeszélünk dolgokat, és nem átkiabálunk egymáshoz.
  Aki meg unja az egészet, azt tiszteletbe kellene tartani, és békén hagyni.
  Tényleg unalmas már a régi nóta, unalmasak a sok éve tartó sértettségek!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-01 12:07

  Elnézést a nevesítésért, mert anélkül most nem fog menni:)
  Anno pl. elképzelhetetlennek tartottam volna, hogy T. ennyire berágjon a D-ra.
  Ezt mondjuk most se értem. Az egy dolog, hogy a háttérben is voltak mindig befolyásoló emberek, de ilyen ellenségeskedés nem volt. Teljesen mindegy most ki mit vág a másik fejéhez, de ilyen nem volt, mint ami napi szinten megy!
  Vagy Summer! Ő is egy jellegzetes figura volt Hányszor összevesztünk, aztán mégis elvoltunk egymás mellett.
  Arra se emlékszem, hogy a tiltások miatt valaki régen annyira megharagudott volna. Persze, mondtuk a magunkét, de csak ott voltunk megint

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-01 12:19

  Régen mindenki kiirogatta a másik nevét, nem kellett kipontozni😁😁😁😁
  Ááá….régebben minden más volt😎😎😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-01 12:24

  Szidtunk mindenkit😂😂😂 csak téged meg a fiadat nem….nem emlékszem, higy ilyesmi lett volna.

 • PadreEmeritus
  2019-08-01 17:08

  Én kuplerájt írtam, NEM azt, hogy kosz van!! A kuplerájban sincs kosz:-)))))

 • PadreEmeritus
  2019-08-01 17:15

  Namármost én azt olvastam valahol, mert tudok ám olvasni, lehet néha abban is eLYtek heJJesirási hibát, magában az olvasásban!!:-))))) Szóval azt olvastam, hogy mikor más macskájára vigyázunk, az jobb, ha az állatot nem hozzuk el, hanem mi megyünk oda etetni és almot cserélni, mert a macska a helyhez kötődik. NE csodálkozzunk, ha kicsit csórikám megkergül mert teljesen új miliőbe kerül, új szagokkal!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-02 10:59

  A barim, Klári kikészült! ….és az én bűnöm!😁
  Találtam egy képet Korda Gyuri bácsival, es rá van írva” Klárikám, ezt hallottad?”
  Most mindenhova odateszem, ahol együtt szoktunk kommentelni😂

 • PadreEmeritus
  2019-08-03 14:13

  Miért nem szóltatok az idióta voltam fitymahuszárnak, hogy kampánycsönd van????

  Már elkapott absztinencia mi????:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-05 10:09

  Hű ha!!!!EZ igen!!! A fikafos most kezdi újra azzal, hogy befejezte!!!:-))) Röhög a vakbelem!!! (még meg van)
  In memorian mi???? Hogy verjek bele a szádba!!!:-)))) in memoriaM!!!!!!!! Diplomás, angol állami nyelvvizsgával rendelkező
  csatorna patkány!!!!:-)))))))))) Bruhahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-08-05 10:27

  Junkies – Csatornapatkány:)))))))))))))))))))

  https://www.youtube.com/watch?v=2QQjZYxcsX4

 • PadreEmeritus
  2019-08-06 16:59

  Hú de firnyákos, biztos sok Dzsémsz Bond filmet nézett ez a fikafos, nem ám az utolsó naplójánál, hanem egyel régebbinél okádik
  éjfél után néhány perccel!!:):):):):) Hiányzik neked nagyon, úgy látom, vele kelsz és fexel.

  Te már királylány lettél a varangyok közt és béla is hiába csókol nem leszel tündér!!!:):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-09 13:05

  Elnézést! Nyaraltunk 😎😎😎😎
  És folytatjuk is tovább a jövést-menést!😊
  Ildikó megvan….legalábbis én látom mit” művel”. Hát van programja neki is, néha én nem bírom vele a tempót!
  Akinek csak a túloldali dagonya jut, annak is jó nyarat! Hisz: ” Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár! “😎

 • PadreEmeritus
  2019-08-09 15:39

  Én meg azért se írok semmit, juszt se!!! :):):):) hihihi hahaha bruhahahahahahaha

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-09 15:54

  Én meg juszt is!!!😂

 • PadreEmeritus
  2019-08-10 07:29

  Feltámadt Arthur Conan Doyle sátán kutyája és már vonyítanak, szűkölnek!!! Kicsi rigók, kis focistáim, vegyétek mélytorkosra a figurát
  és kapjátok be a puncicsapdám kipufogó csövét!!!! Ebben SZOPtikuss kartársnőtök fog instrukciókkal szolgálni!!!:):):):):):):)

  BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 • PadreEmeritus
  2019-08-10 17:19

  in memoriaN by fikafos, aki eredetiben olvassa Shakespearet!!!!:):):):):):):):) a diplomás csatornapatkány!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-10 18:30

  Holnap a mainál is nagyobb hőség lesz.😳ki se jövök a medencéből😁de igen! Míg egyikből átmászok a másikba!😎
  Jesszus! A túloldali dagonyában felfort a víz, vagy csak szimplán agyukra ment a hőség? Hihetetlen, hogy nem unják az okádást! Szerintem már epét böfögnek fel. Az pedig nagyon rossz, sajnos tudom milyen , mikor a lányommal terhes voltam, tapasztaltam.:(
  Nyomingerek! Szenvednek nagyon:(

 • PadreEmeritus
  2019-08-11 09:07

  Best of voltam! Szemelvények a galamblelkű piaNistától, diplomás tanárember, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű, “agyon művelt” seggfej. És nem érti!:-))))

  lovagló csizma,
  lovagló nadrág,
  leveses tányér,
  leveses kanál,
  csontos tányér,
  desszert villa,
  desszert kanál,
  jobb kezes,
  bal kezes,
  nőt fel,
  két sálló kanca,
  aktív szenes felnőtt pelenka,
  szarka lelkű,
  két évesen,
  tejes láda,
  agyon művelt!:-)))))
  “Merthogy pont a szatén az, ami alkalmatlan szalvétának.” bruhahahahahahahaha!:-)))))
  ÉGSZ, NAGYON ÉGSZ!!!:-):):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-13 05:47

  Lefekvés előtt 01:15-kor benéztem a fikafoshoz és még NEM volt napló!!! Ma reggel meg már volt. Mindenki maga levonhatja ebből a konyakot!!:):):):):)
  Bármennyit felteszek, hogy a festést NEM szobafestő csinálta, mert arra nincs eklézsia a jól menő vállalkozás nem tudja kitermelni!!!
  Hiszen voltak éves nyaraláson is!!!:):):):)
  Mi akik még itt vagyunk, tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a freelove megszűnt a régi arculatában és ez NEM jelent gondot!!!
  Neked, aki úgy ki van innen tiltva, mint a Kádár érában a bárcás kurva Budapestről, miért jelent ez gondot??? Nem kell 1500-szor mindig ugyanazt leírnod vágod B+???:):):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-13 06:33

  Miért baj az, ha itt irunk?
  Emlékszem anno az eus oldalon is írogatott évekig egy nyájtól elkóborolt birka. Aztán rá még a kutya se volt kíváncsi😁
  Attól függően, hogy a randa pasija hogy ” rúgott ” belé, irogatta a depressziós naplóit. A sarokban vonyított magányosan, esetleg a free tagokról irogatott.
  Ne már , hogy egy inszomniás véleményére adjunk! 🙂

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-13 06:40

  De! Le kell neki irnia 1500-szor ugyanazt. Ennyi a dolga, ennyi élvezet jut neki.
  Ne legyünk már gonoszok! Ha ettől élvez el, akkor irja le 1500-szor a semmi hülyeségét! Ne sajnáljuk már az ilyentől ezt a kis élvezetet!
  Egy mániástól nem lehet elvenni az imádata tárgyát!Ha valaki foggal , körömmel ragaszkodik a régi ” free”-hez, akkor nem fogja megérteni, hogy ez ami most van, már nem az, ami rég volt.
  Szerintem még a régi falat, meg naplókat is látja! 😁😁😁

 • PadreEmeritus
  2019-08-13 08:42

  Figyi má fikafos!!! MI a fenét jelent a “végbálmárta”???:):):):):):):):):) Feküdj le korábban és nem nyúlsz mellé!!!

 • PadreEmeritus
  2019-08-13 08:44

  Kérem szkatofil tanár elvtárs urat, hogy intézkedjen, ez fegyelmit érdemel!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-14 05:20

  A tippmixorákulum szkatofil, olyat szopott, mint a torkosborz!!:):):):):):) Na MOST mehetsz talicskával a Szerencsejáték ZRT-hez a
  sok pénzért!!! Bruhahahahahahahahahahahahahahaha

  0:4:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-14 18:50

  A fikafos szerint moderálni kéne a szkatofil szót!! Ejnye!!! Az, hogy engem már mindennek tituláltak, az teljesen rendben van.
  Rólam már a kezdetekben lepergett az egész és most sincs ez másként. Isten ikszre játszik, ezt már tudjátok, most is ki lett egyenlítve!!! A szkatofil égett, mint a nyári tehénszar a legelőn!!!:):):):):):):) NE parázzatok, mindannyian sorra kerültök!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-14 18:52

  “Patris et Filii et Spiritus sancti nomine”!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-08-15 06:01

  Mai best of fikafos!!!:):):):):) Először az időpont!!!! 2019.08.15. 01:57:18 Akkor jöjjék az idézet: “Hozzám szórakozni járnak, beregeleve… ” bruhahahahahaha beregeleve????

  “Egy szarszagú oldal. :))))
  Általad ombre! Általad! :))))” Az Hombre te szerencsétlen hájbáj, diplomás csatornapatkány, csak ombrénak ejtik!!! Que???:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-15 06:11

  A tegnapi best of szkatofil!!!! :):):):):) “majd berja, mint saját kútfő.” bruhahahahaha berja mi????

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-15 07:07

  Ildikó ” eltűnt” , a túloldalon kezdenek megint összeomlami???
  😂
  Nyugi! Megvan az az ember, akit lassan már egy évtizede imádtok!😎 semmi baja, sőt nagyon jól érzi magát!
  Mi lesz igy a világgal ha már az ilyen okos, mindenkinél okosabb, mindenkit lenéző okostojások se ügyelnek a helyesírásukra????
  Tessék lenyugodni! Nincs semmi baj….csak éppen a szemétkedéssel már nem éritek el a célotokat. 😊😊😊

 • PadreEmeritus
  2019-08-15 09:13

  Te figyi má fikafos!!! A blog.hu-ra sem kell regisztrálni, lehet olvasni ott mindent, pontosan ahogy a freen!!! MIRŐL csobogsz kicsipatak????:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-08-15 17:14

  Nálatok ez a nagy tömeg??? A nagy négyesfogat: a fikafos, a szkatofil, a piaNista meg a szoptikus! Piha!!!:-))))))

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-08-15 18:20

  A baromállat voltam kiegyezik! Áááá!:-)))
  “Nem tudtunk kiegyezni a …. kreditek mennyiségében.”

  Talán MEGegyezni!
  PiaNista, piaNista, ha írni nem tuccc, inkább játszd le!:-))))

  Magyarázat: kiegyezik [kiëggyezik] tárgyatlan ige, (ritka)kiegyez [kiëggyez]
  1. Vki a közte és egy másik fél közt, ill. két v. több személy a köztük levő érdekellentétek leküzdése után, rendsz. kölcsönös engedmények árán megegyezik, egyetértésre jut. 50%-ra kiegyezik vkivel. Sokat alkudoztak, végre 50 forintban kiegyeztek.
  2. Egyezséget köt. Kiegyezik a hitelezőivel. A nagy urak … iparkodtak vele kiegyezni, ha keresetéről letesz. (Jókai Mór)
  3. (bizalmas) Kiegyezik vmivel: belenyugszik, beletörődik vmibe. Már azzal is kiegyezem, hogy …
  kiegyezett; kiegyezkedik; kiegyező; kiegyeztet.

  Tehát már megint HÜLYE vagy!!!!:-)))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-08-16 04:51

  “És még valami. A kommenyista apád volt a fikafos. Meg az arabszopó lányod a fikafos. Te meg egy semmi ember vagy. Becstelen, nulla, hazátlan, bűnöző, és hidd meg nekem kis drágám! Már mondtam! Közel a csúnya-csúnya vég, és már nincs semmi örömöd, már csak imbolyogsz, és engedelmeskedel…. Vegetálsz és túlélsz… Néha veszel egy-egy jobb falatot. Már nincs kinek megmutatni, és képet se tudsz feltölteni. Eltűntek a barátok mind. Bizony! :)))”

  Bruhahahahahaha, de jó öblöset röhögtem!!!!:):):):):) De figyi má te véres fikafos!!! Hát az unokáimat meg kihagyod??? Róluk is írhattál volna valami hasonló intellektuális dolgokat, nagyon puhány lettél!!!:))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-16 05:59

  Igy hajnalban ez a kommenyistázás meg az arabszopózás igazán ” üdítő”.
  Még most sem értem, hogy keveredik ide témaként olyan ember, aki soha nem is irt az oldalon.
  És tényleg csak az igazság kedvéért, nem a ” tomo” kezdte. …ha már ugye lemegyünk ovis szintre, és azt nézzük ki kezdte😂
  “Arabszopó lányod”😳😳😳 irja egy lányos anya😳😳😳
  Fújjj! Ezt a mocskos, alpári dumát a lakónéniktől lehet tanulni?😳

 • PadreEmeritus
  2019-08-16 11:17

  Most a szkatofil újra kezdte, hogy azonnal átmásolja magukhoz, amit én kiírok!!!! Szerintem a freelove van neki a 

  monitoron is háttérképnek kitéve!!!:-)))))))) Én vagyok neki az élet értelme, engem követ, les, és bálványoz!!!:))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-08-16 17:34
   És te kinek a lányáról írtál gőzölgő fikafos??????? Valami arab szopót emlegettél!!!
   Én a Kárpátiék lányáról írtam, megy majd forgatásra, most leszbi jelenete lesz egy kancával!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • PadreEmeritus
  2019-08-17 08:28

  Egy öblös nagy bruhahahahahával kezdeném!!!:)))))) Örülök, hogy ott vagyok minden nap a lelkedben, gondolataidban, ezek
  szerint valamit jól csinálok!! Már kifejtettem, hogy NEM az a lényeg, hogy kedveltek vagy utáltok, az a fontos hogy gondoltok rám!!:)))))))

 • PadreEmeritus
  2019-08-19 09:23

  Megint egy nagy öblös röhögéssel kell kezdenem, a latin tanár remekelt!!!:)))))))))))))))))))))))))
  hol az igazság, latinul ubi est veritas!!!! In vino veritas!!!! B+!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-08-22 12:44

  Dógozz pariszt, ha Pöstre gyütté B+!!!!:):):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-08-23 16:35

  https://www.facebook.com/savariakarnevalofficial/
  …..még 2 nap 🙂
  Mindjárt “felvonulunk”, de lesz fényfestés a székesegyházon, törökmézkóma, langalló, illatos szappanok, koncertek…..
  És még nagyon sok minden! 🙂

 • PadreEmeritus
  2019-08-24 05:28

  Egy nagyon szomorú hírt kell közölnöm, egy régi frees tag 51 évesen elhunyt. A neve Uhu, alias Kotilla László volt.

  Legyen neki nagyon könnyű a föld!!!!:(((((((((((((((((((

 • PadreEmeritus
  2019-08-24 14:02

  Egy hónapja még össze futottam velük Újpesten, üdvözöltük egymást, én nem láttam rajta semmi különöset, az ész megáll!!!:((((((((((((((((((((

 • PadreEmeritus
  2019-08-24 20:56

  Cirka 3 hónappal ezelőtt diagnosztizáltak nála áttétes tüdőrákot! Ha szabad azt mondani, akkor még jó, hogy gyorsan ment és nem szenvedett évekig!!! Nem voltunk nagy barátok, de mindig is tiszteltem Őt, civakodásunk, sosem érte el azokat a mélységeket, mint bizonyos más emberekkel. A Vicával többször is találkoztam Fóton, sokat beszélgettünk, de akkor még szó nem volt ilyen szörnyűségről. Augusztus 7-én lesz a temetése Fóton.:(((((((

 • PadreEmeritus
  2019-08-24 20:58

  10:00 órakor.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü