Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

No results found

159 hozzászólás. Leave new

Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

MODERÁLÁS:
Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
————————————
A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

Néhány érdekesség, így kitiltottan!!:)))) “Megint herdálod a pénzt! :)))” Pontosítva: Megint herdálod a pénZEM!!!:)))))
“Ötvenes évek! Detélleg! :(” Hát te aztán nagyon tudod milyen volt az ötvenes évek!!!! Dédi mesélt sokat!!!:))))))))
“Újkrumpli. Gyönyörű! 240.- forint! Persze nekünk is kell…” Te béla, ez mán ócsó!!!:)))))))
“Vettünk epret. Fillérekbe kerül. Persze nem magyar. ” Szeressük a szar minőséget!!!:))))))))))
Aztán felébredtem, hogy bilibe lóg a fejem!!!:)))))))))))))

“Mámika ma hallgatott, gondolom kikapott. Talán ránézett fia… vagy lánya… Ideje lenne befektetni valahová…, azt hiszem. ”
Uppppps…..nincs engedélyem leirni ide, mit is csinált “mámika”…de egy “hetvenestől” nem volt rossz teljesítmény!:)
Ha rajtam múlik,” mámika” itt ma is hallgatni fog, és holnap is….
Amíg a “mi màmink” pörög megállithatatlanul, addig 15-20 évvel fiatalabbak itt lesik, várják minden szavát😂

Be vagytok ti mind zárva!😂A saját rozzant elmétek rabjai vagytok!
Még épeszű barátotok sincs, aki azt mondja, hogy eddig, és ne tovább! Szerencsétlenek!

Azért ez dicséretre méltó, hogy ahogy felébred, még félig kómában, NEM az első útja a WC-re vezet, hanem vissza tartva,
vállalva azt a kockázatot, is hogy bepisál, belép a freere és nagy áhitattal mohón olvassa ha van ide írva valami!!!:))))))))
Köszönet érte szkatofíl elvtárs úr!!!:)))))))))

Azt a 2014-ben készült képet a women in blue meg kell szorozni kettővel, mert annyi édességet össze zabálsz, hiába mentes, de nem mentes a szénhidráttól!!!! Vérnyomás, cukorszint rendben???:)))))))))))))
Nekem, most mértem: 133/74 pulse 60, vércukor reggeli után: 6,6.:))))))))))))))))))))))
66 évesen!!!:-)))))))

Azért emelni a benzinárakat, hogy megmentsük a miliőt, az olyan mint, kiherélteni magad, mert a szomszédnak túl sok gyereke van!!!:))))))))))))))))))

Eljött ez is: a botrányblog döglődik. Alig van új napló. Hiába volt a sok sunyi , gyáva hazugság, végül csak arra lett elég, hogy a lufi kinyírta velük a saját játszóterét. Mert nem maradt senki, akin van sapka. Vagy nincs.
Soha nem fogja megmagyarázni, miért kezdett ki, üldözött el annyi embert a Free-ről. És még mindig nem hagyja abba! Ül a monitor előtt éjjel kettőkor – nem jön az álom, lufinéni? -, és fröcsög!
És nem, nem kér bocsánatot! Inkább belepusztul, de nem ismeri be…. És dolgozik a bomlott elme, már nincs menekvés, már nem lehet hazudni tovább… És ül a monitor előtt, már tudja mekkorák a bűnei, és hitte hogy megússza… De nem. És eljött a vég. Minden szinten. Detélleg!

“Ma dolgoztam, sütöttem mézes-csilis csirkeszárnyakat” Van egy tippem, szerintem a farhát és a kaparó olcsóbb, úgy többet lehet félrerakni az éves (1hét) nyaralásra Pulába!!:))))))) Az autópálya matricára már összegyűlt a lé??? Hogy szakadjon rád a pulai anfiteatrum!!!:-))))))))))))))))

dr.ahalan 2019.05.29. 01:23:47
“És a vénasszony elhallgatott. Gyáván és sunyin eltűnt, hátrahagyva sok ígéretet, milliónyi…”
Éjjel fél kettőkor írta a zsírosseggű, nagy beles, szopott gombóc fejű, repedt sarkú, gémeskút kezelő!!!:):):):):):)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Downloads/AHA.jpg

Csak szólok!!! HRK
Horvát kuna 1 44,07 41,74 46,41 Az eladás: 46,41 Ft!!!:):):):):):):):)

Szkatofil!! Az unokáimat messze ne merd a szádra venni, ha jól emlékszem én sem emlegettem a te unokáidat!!!!
EZT tartsd tiszteletben, ha meg máskor látsz engem a városban, nyugodtan gyere oda hozzám!!!!

Hú de beteg ez a retek, remélem belegebed!!!:)))))))))))))))))))))))

Ejnye luFIKAnéni az a Marianna árok jó lesz Mariana ároknak is detélleg!!!:-)))))))) A mérnök csatornapatkány megmondta a frankót,
miért nem mész oda és irányítod a mentési munkálatokat??? EZ is Orbán és a kormány hibája. Annak ez elszigetelt Orbánnak, akit Trump is fogadott és az ajtóig kísért!!!:-)))))) “Meg kell szelídíteni az áramlást.” Hú, de röhögök!!!:-)))))))))) Nevelő apád?????:-)))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=2QQjZYxcsX4

A szűk látókörű emberek nagyon keveset tudnak, de azt alaposan.
(Rejtő Jenő)…és éveken keresztül hajtják a semmit.😎

MarianNa árok!!!:-)))))))))) Én is megnézném a diplomáját, szerintem elkezdte, de lemorzsolódott, mint az egy hetes száraz kifli!!!
Megint ÉN kérek elnézést!!!:-)))))))

Jellemzés kinézet alapján: enver=a neandervölgyi, luFIKAnéni=a szopott gombócfej, SZOPtikuss=a disznófej, SZOPJlebarbie=a patkányfej, voltamka=a kis Muck, Dr Adél= a trampli.:-))))))))))) bruhahahahahaha

Voltamka!!! Az a te nagy szerencséd!!! Ha láttalak volna képen, akkor most szondával etetnének az orrodon keresztül!!!!

Maradandót alkotott!!:):):):):) Családi háttere enyhén mondva kétséges, de a dédi az tuti!! :-)))))) Még ma is emlegetik őt a kocsmában, mint elrettentő példát. Nobel díjra esélyes könyve a Frászkarika, megjelent 200 példányban, tízet megvettek a többi elajándékozással kelt el. Volt mivel begyújtani télvíz idején!!!:)))))) Szép fiatal szeretője van, ezt mondja Macron felesége is!!!:-)))))
Fűzi a giccses bizsukat, a meskán nyomon lehet követni az eladási rátát, amik tények és nagyon makacsok!!!: piha!!
És végezetül a borboltocska!!! piha:-)))))))))))))))))))))))))))))
MarianNa árok!!!!

Bocs ez lemaradt, de már is pótolom!! A Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének tanácsadója!!! Bruhahahahahaha:))))))))

Na meg még az éves 1 hetes nyaralás mindig ugyan oda!!:))))) Egész évben gürizik a béla, nem ő a béla, az a balga herezacskó meg fizet, mint a katonatiszt egy olyan dagadt, retek spinének, aki még a valagát sem tudja egyedül kitörölni!!!:-))))))
A kis kertészfiú meg megspórolja a trágyát a virágföldbe, elég ha a kezével átgyúrja, mert ő maga a trágya!!!!:-)))))))))))
Egyetem jogán féreg!!!!

Hazudgálunk, hazudgálunk??:-)) “Hát igen! Az 1985-1990 közti időszak nagyon izgalmas volt itt Pesten” Vissza számoltam az éveket, mert tudom mikor születtél FIKAnéni és bizony nem stimmel!!! Tehát legkorábban 1986-ban (3 év) vagy 1987-ben (4 év) kellett volna diplomáznod Baján. A főiskolák 3, vagy 4 évesek ugye!!! Ha te 85-ben már Pesten voltál, akkor mikor és hogyan írhattad meg a szakdolgozatodat?????? Na ITT lóg ki a lóláb, de nagyon!!!!!!:-)))))))))))

Úgy vagy te diplomás, ahogy az ólbi orvos és a stipi Mensa tag!!!!!:-)))))))))

Azon röhögök, hogy a vízmérnök tanonc ösztöndíjjal feljött Pöstre gyakornoknak a Kismotor és Gépgyárba! Hehe!:-))))
Ja, és az a gyár Baján van! Piha!:-))))))

Kismotor- és Gépgyár 5. sz. gyára – Baja Csapkodom a térdem és úgy vihogok, égsz, mint a Reichstag 1933-ban!!!:-)))))))))

Összegezzük!!! Tehát felküldték őt Pöstre gyakorlatra ösztöndíjjal, mikor ott helyben, Baján is van a gyárnak egy részlege!!!!
Kúúúva életszerű ám!!!:-))))))) Levelező mi???:-))))))))
Persze nem várhattunk mást, a retek védi a retket!!!! piha!!!

Aki kis boltocskájaban árulja a csodaszép ékszereit, aki egy cuki lakónéniktől hemzsegő gyönyörű házban él, akinek fiatal szeretője van és minden kívánsagát kielégíti, akinek szép, okos, sikeres lánya van, aki boldog és elégedett, az miért bánt másokat, az miért akar másoknak ártani?

Nahát mit vélek felfedezni, hogy az üvegszívben tükröződik a galéria. A sarokban az a sötét csík végig vajon penész lehet??:-)))))
Aztán van egy másik gondolat, ami ugyan nem bánt engemet, csak elég makacsul beágyazta magát, a fejemben, mert tényként
kezelhető!!
Mégpedig az, hogy valójában a tomyboy ki nem állhatja ezt a satrafát, mert még soha, még egyszer írom SOHA nem írta azt, a luFIKAnéni, hogy megjöttek horrorkáék, csak is mindig egyes szám első személyben!!! Még Karácsonykor sem!!!
Az én érzelmi világomban ez arra enged következtetni, hogy nincs meg a kölcsönös szeretet, de még a legkisebb tisztelet sem közöttük!!!:-))))))

YES!!! Ildikó ez kimerítette a nyilvános fenyegetés fogalmát!!! És irányomban is!!!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.06. 09:03:23
ahogy az én drága barátom Dr. Torgyán doktor szokta volt emlegetni: patakvér fog folyni!!!:):):):):):):)
jelezném a kopasz, hugyos , debil vénasszonynak “Enverek”-nek nincs éves bevallása, nekem Horváth Györgynek viszont van.
és ha megtalálta, megnézte, akkor kiszophaSSa a meleg jamot a (még mindig) vídiabetétes ütvefúrómból!!!:):):):):):):):):)
a börtöntölteléknek üzenem, mindkét klári hátszele vagyok, bevédem őket, ne lépj át egy határt mert meg leszel gyakva, több helyen is ( fogatlan száj, már rojtosra kúrt púzóluk!!)

a közpinánál smúzolj, vidéken még bejön a magas nyugdíj duma!!!:):):):):):)

És ha már a céges adatok nyilvánosak, akkor: HO-MÁR 96 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság.
Miért nem inkább KÖ-CSÖG???:-))))))) Ugye tudjuk, hogy a homár mit jelent????:-))))))))

Jaj kérem horváth szkatofil úr ne tessen engem mán bántani, nagyon kérem!!!:-((((((((((((

Vezek Elek 2019.06.06. 15:40:43
@Kálmán Barna Mikorka: Még az a jó, hogy az ő életveszélyes fenyegetései is mind megvannak LOGOLVA!!! :)))))))))

Csak egy életveszélyes fenyegetést másolj be, ami tőlem származik, csak egyet!!!! És bizonyíthatóan én írtam!!!

Tudom nem vicces egy ilyen fenyegetés…..de! Még engem se keresett meg senki, pedig aztán be lett igérve a verés😂😂😂Mondjuk nekem van “jó nagy darab ” hátországom😂
Arra sem emlékszem, hogy az áldoki féle motoros banda elkapta e a szemtelen csitrit😜
Bíróságon köpködés??? Meg lehet próbálni, sok szerencsét hozzá!😂
Megjegyzem, akinek ilyen nagy a pofája a virtualitás mögé bújva, az a való életben egy kis nyominger😊 Meg egyébként is, minden firkálmánya azt bizonyitja, hogy csak a neten tud érvényesülni törpike barátjával együtt!😎
Na! Segítek a “maminak” megkeresni a kulcsot, ki tudjon szabadulni a szobából, ami mögé bezárták!😂😂😂

Na most ezen sokáig fogok röhögni, idézem: “Te a csodaházikódban élsz tündéréletet” Írja ezt az a 160 magas 95 kilós bálnaméretű
luFIKAnéni voltamról!!!:-))))))))) Olyan cuki!!!:-)))))))))))))

Na meg nem elhanyagolható a mirákulum völgy sem, ahova soha nem megy le, de az ott termett dolgokat szívesen fogadja a parazita féreg!!!! Mikor béla mamáék feldobják a bakancsot, na akkor lesz majd érdekes a mirákulum völgy!!!!

Nem akarom elvitatni a csodaház szépségét, mert tényleg nagyon szép, de egy lepukkant , lakónéniktől hemzsegő háznál minden vidéki ház szebb😎
Nem akarok senkit megzavarni a lelki nyugalmában, úgyhogy nem irom le milyenek azok a hostelek, munkásszálló szintű garniszállók….
Mennyire giccses, vagy ronda egy 80-as évekbeli porcelánelefánt? Ezt nem tudom megmondani, mert nekem is van, a szüleimnek is. Lehet drága is volt, nem tudom, de ha én meglátok egy ilyet, inkább a régi nappalinkat juttatja eszembe, ami akkora volt, mint most sokak lakása.😊 Nekem is vannak régi porcelánjaim, amikkel két dolgot nem lehet megtenni: lehozni a padlásról és eladni őket.😂
A tüdőrák kialakulásának okairól meg soha nem nyitnék vitát egy megkeseredett törpével. Annál is inkább nem, hogy a nagymamámnak 8 éve gyomorvérzése volt, pedig soha életében nem ivott alkoholt. Sőt! A családunkban is olyan májbetegség fordul elő, ami a terhesség alatt alakul ki, és se a hugom, se anyám, se én nem piálunk, mégis mértek mindhármunknál olyan értékeket, ami egy alkoholistának is a ” becsületére” válna.
Az meg, hogy ki irigy a másik emberre….hát elég badarság úgy kijelenteni, ha esélyünk sincs megismerni a másikat, mert jogosan nem ereszkedik le hozzánk😂😂😂😂

EGY KIS RETRO!!:):):):)

“2013. júl. 9. 23:30
Még egészen új vagyok itt, és élvezettel olvastam ezt a cikket, és a hozzászólásokat is. 🙂
Én Budapesten élek, a kellős közepén, de valaha bajai voltam, és nem szeretem a fővárost. 🙁
Párom szülei tavasztól őszig egy mesevölgyben élnek, a Zalában. Nincs se víz, se gáz, se áram. Műanyag sincs. Eredeti parasztbútorok vannak, gyertya és petróleumlámpa. És van mogyorós pele, szentjánosbogár, őz és millió madár. 🙂
Van kiskert, és szőlő, rengeteg gyümölcsfa. Dolgos napok vannak, és csend van, és boldogság van. 🙂
Már nekünk is van ott házikónk, a világ tetején, távol mindentől. Egy majdnem száz éves présház. 🙂
A tető, a kémény már készen van, és a múlt héten nekiláttunk a felújításnak. Lekapartuk a falat, gletteltünk és meszeltünk. Van már duruzsoló kis tömzsi vas kályhánk is.
Este kiülünk a ház elé, a durván ácsolt asztalhoz. A szem megszokja a sötétet hamar… Iszunk egy pohár bort, a mi kezünk munkája is benne van.
Hallgatózunk. Reccsen az erdőben az ág, madár vijjog, őzbak kaffog, bagoly huhog. Csodaszép! 🙂
Elalvás előtt olvasunk. Napelemes az olvasólámpa is, de van fejlámpánk, és kerti lámpánk is. Mind napelemes. 🙂
Tudom, hobbiból ott lenni nem ugyanaz, mint ott élni. Bármikor haza lehet jönni, ahol gázfűtés van, villany van, és szélessáv, meg kábeltévé.
De minden vágyam az, hogy öreg korunkban… mi is ott éljünk. Kora tavasztól késő őszig. Csendben, békességben. :)”

ÉS A LÉNYEG: “vas kályha”, “száz éves”, “öreg korunkban” FIKA, jó a heJJesírásod!!!:):):):) :-))))))))))

Ordo Clericorum Regularium Pauperum Matris Dei Scholarum Piarum. Értem, hogy nagyon a tyúkszemedre lett lépve, de
akkor sem vártam tőled pubikám, hogy ne tudd azt, hogy lovaglónadrág és lovaglócsizma!!!:-))))))))))
Molesztálva voltál te is a szerzetesek által, azóta vagy homár????:-))))))))))))

A piaNista további nagy égései:

leveses tányér,
leveses kanál,
csontos tányér,
desszert villa,
desszert kanál,
jobb kezes,
bal kezes,
nőt fel,
két sálló kanca,
aktív szenes felnőtt pelenka:-))))) bruhahahahahahahaha

szemelvények egy diplomás tanárembertől, best of voltam, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű:

lovagló csizma,
lovagló nadrág,
leveses tányér,
leveses kanál,
csontos tányér,
desszert villa,
desszert kanál,
jobb kezes,
bal kezes,
nőt fel,
két sálló kanca,
aktív szenes felnőtt pelenka:-))))) bruhahahahahahahaha

Mi van, nem volt zsé benzinre, elmenni a Velencei tóhoz, vagy a Balcsira, esetleg egy normálisabb strandra?
Vagy ennyire lusták????
Vagy ennyire igénytelenek????
Itt volt 3 teljes nap, lehetett volna tervezni valamit.
De ezek prolik! Lusta prolik! Detélleg!:-)))))

Hiába, az éves egyheti nyaralás mellé nem fér be másik!:-)))))

Én aztán nem akarok ám senkit megzavarni a rögeszméinek kiélésében, csak felmerült bennem, hogy nem lenne egyszerűbb egy évtized után már abbahagyni a tombolást?
Rengeteg energiát felemészt, és egy hiábavaló dologra szánt időt annyi másra fel lehetne használni. 🙂
Például lehetne keresni egy embert(akár pszichiáter is lehet, nem szégyen az), aki azt mondja, eddig és ne tovább!
Én elhiszem jó dolog lehet, ha valakinek mindent a segge alá tesznek, lehet az ágyon ,hason fekve tombolni egész nap, éjszaka meg gyártani a hülye firkálmányokat….😂😂😂 …kinek ugye mi jutott🤨
Csak azért szólok, mert én egy szív ember vagyok❤❤❤:ideje lenne segítséget kérni valakitől. Ha családtag, barát nincs, akkor fel kellene keresni valami szakembert!

A luFIKAnéni hőgutát kapott a pesti meleg lakáskájában, (hova szarjak) ahol a konyhán ablak sincs és a főzésnél keletkezett gőz is
bent marad!!!! Mindenkinek az van, amit megérdemel!!:-)))))) Szellőztetés felejtős, klímát meg nem lehet felszerelni ha műemlékké van a ház nyilvánítva!!!! Lakáskája!!! Jaj de vihogok!!!!
Más. Voltamka egy seggfej a szkatofillel egyetemben!!!!:-)))))))))))))))

Ez a voltamka és a kis horvát gyerek nagyon jó vágásúak, csak az a baj, hogy a vágás hátul van rajtuk!!!:))))))))))))

luFIKAnéni forrong:-)))) “én becsületes ember vagyok. Nem találsz te rajtam támadási felületet soha.”
NEM kell rajtad fogást találni, mert magad adod a fogásokat, a becsületes ember, meg NEM hazudik, és NEM talál ki történeteket!!!

Fingom nincs ki lehet az a “haverom”, aki halott engem svédül beszélni és szerinte csak makogtam, meg mutogattam!!!
SENKI a freeről nem halott engem svédül beszélni, mert kivel is beszéltem, volna svédül????
Megint egy képzelt riport, pontosan, mint a többi a felcsengetős és a leskelődős sztori!!!!
Reteknek születtél, retekként élsz és retekként fogsz megdögleni!!!!

Köszönjük luFIKAnéni!!:))) Ez van, mikor a paraszt luvnya felgyün Pestre és játssza az intellektuálist, diplomást!!!
” Kézműves galériák. Monarcia-emlékek.” Ezt így le tudtad írni???:)))))) Jó lesz az monarchiának is, ejnye!!!!

“Esténként bárok, egyszer meg kellene nézni egy illegális Goa-party-t is” MI is az a Goa-party???
Olyan elektronikus zenei rendezvény, ahol goa trance más néven psy trance stílusú zene szól. A műfaj kedvelői előszeretettel használnak hallucinogén drogokat…Maga a zene az elég szar a többi elektronikus tánczenéhez képest.

Itt is előnyben vagy, mert te éjjel nappal hallucinálsz cucc nélkül is!!!:)))))))))

Nagyot vihogtam ma is!!!:))))))))

Ajjaj!!! MI történt?? Egész nap 7 azaz hét komment!!!:)))))))))

dr.ahalan 2019.06.14. 20:55:40
@Kálmán Barna Mikorka: “Ezek nagyon egyszerű, primitív népek”…

Monarcia, goblein és a többi!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Tényleg komolyan kell venni a hősegriadót, mert van, akinek az agyára ment!😂
Engem “ő” soha nem agitált, hogy mit irjak, mit ne. Legfeljebb én irtam neki, hogyha nem lehet, amit irtam, törölje ki.🙂 “A face-en ismerősöm volt, ott agitál”…ez egy ordas hazugság! Néha örül, ha pár mondatot tud irni, vagy megmutatja mit csinál éppen. Tudom hihetetlen, meg semmiéletűeknek fájdalmas, de 70+-osan még mindig tartalmas az élete, nincs ideje a facen zaklatni embereket.
Könyörgöm! Aki a facen zaklat, azt le kell tiltani!
Többször beszéltünk telefonon, de soha nem zaklatott.
Tőlem nem idézett, de miattam idézhetne is, pont nem érdekelne😂
Én ahonnan ki akarok regelni ki tudok….persze, ahol már a jelszavamra sem emlékszem , ott ottmaradtam, de nem vinnyogok miatta😂
Ha valakit fel akarok jelenteni, azt feljelentem😎 ” Azt tanácsoltam, hogy jelentse fel. De nem meri… ” Vicc! Debilek kerüljék a virtualitást😂
“Se szuperoldal, se semmi. Azóta párom van, rettegek az admintól…” ezt meg nem is értem! Nekem is van párom, sőt, sokunknak van…és???? Se azért nem szarom össze magam nap, mint nap( már bocs!), mert nincs szuper oldal, se az admintól nem rettegek. Miért kellene rettegni egy olyan embertől, akivel lehet értelmes, emberi módon beszélni????

És egy jótanács, mert én szívember vagyok 🙂
Az illetékest kell megkeresni, ha “csíp a pisi” . Jelen esetben ne urulógushoz menjetek! Az első lépés: van ügyvezető, van neki jogi képviselője( gondolom).
Kicsit szánalmas már ez a vergődés! Érdekes, van aki még egy évtized után sem jön rá, mi a megoldás a szenvedésére!
Jó….gondolom, ha nem szenvednétek nap, mint nap a virtualitás mögé bújva , megenne benneteket a penész az unalomtól….😂

Ja igen! “Szájbaszarós ajándék”…lerágott csont ez is. Ezerszer le lett irva, de még mindig ez van csócsálva. És???? Mi fog változni???? Most biztos vagyok benne, hogy ilyet már nem fogtok kapni, nincs itt rá lehetőség😂
Vagy hiányzik?
Remegtek egy olyan ember ajándékaiért, akit utàltok?
Remegtek az olyan emberek minden soráért, akiket gyűlöltök?
Látszik ki az közületek, akinek van hátországa, akit szeretnek, akinek vannak emberi kapcsolatai.
Azok szépen lemorzsolódnak….néha próbálkoznak emberi témákat felvetni nálatok, de ez ott nem megy.🙄

Az UNESCO , karöltve különböző zöld szervezetekkel , egy a világ Tv csatornáin naponta többször lejátszott üzenetben felszólította a világ tehetős rétegét ,hogy bolygónk fennmaradása érdekében ne használják az úszómedencéjüket és ne építsenek újakat …..ja nem . Az van benne ,hogy Te zuhanyozz naponta mindössze 3 percet . Az hogy a gazdag ezer m³ vizet leenged az úszómedencéjéből , az teljesen rendben van .

KERESS!
korrekt

pontos, hibátlan (kifejezés); kifogástalan, feddhetetlen (jellem); törvényes, megengedett (eszköz)

Megint beégtél szkatofil!!!

A végletekig feszült és durva mérkőzésen a kolumbiai labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte a végső győzelemre is esélyesnek tartott Argentínát a Copa América második játéknapján.:)))))))))))))))))))))))))

VESZTETTÉL!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=oLhXcOaIXss

Átalakulások….
Sokféle átalakulás volt az évek alatt. Annak örülök, hogy aki számomra mindig a legkedvesebb volt, az jó irányba változik. Részleteket nem írok, mert
vannak dolgok, amik csak kettőnkre tartoznak😎Olyan ügyesen el tud engedni dolgokat, már csak azt kellene megértenie, hogy nem mentegetőzünk semmi miatt, főleg a helyesírás miatt nem kell(pláne, ha jól is írtuk,amit írtunk), meg azt hogy valakihez azért ragaszkodni, mert elnézte a hazugságainkat, az badarság.😂
Aztán “azIldikó” is alakul, ha lassan is, de egyre biztosabban semmibe tudja venni az erre érdemeseket🙂 Annak külön örülök, hogy privátban is beszélünk, így ennyi év után. Igaz nem ír éjféli naplókat az életéről, de sokkal érdekesebb dolgok történnek vele , mint azzal,aki unalomig ismétli a semmit, ami nap, mint nap történik vele.
A nikotintól sárga szakállak egyre sárgábbak lesznek, mikor rájövünk, hogy valaki csak mások gúnyolására tudja használni a humorérzékét, megundorodunk az ilyentől, és már lesajnálni se tudjuk, egyszerűen nincs rá időnk.😜
“Csodás” átalakulás, ahogy a szemünk előtt lesz a sokdiplomáját nem hasznosító, magát szexistennőnek tartó középkorú nőből megfáradt lakónéni. 🙄 Szánalmasnak tartom, ahogy még mindig az egyik ősellenségével foglalkozik, aki egyébként már itt sincs…dehát ilyenek a “vérprofi lakónénik”😂 Adok neked egy jótanácsot, mert szív ember vagyok( és mert igenis olvasol, évek óta azokkal kellsz, azokkal fekszel, akiket utálsz, mert mert nem nyalják a szottyadt seggedet, és nem fényezik a megkopott egódat): akit utálunk, és megteszi nekünk az a szívességet, hogy kilép a látókörünkből, azt békén hagyjuk. Nem azért, hogy ezzel neki tegyünk jót, hanem mert ez csakis a mi hasznunkra van. Mondjuk ezt egy megkeseredett, áskálódó ember soha nem fogja megérteni!
És végül, természetesen én is alakulok, és természetesen csakis jó irányba!😜

Volt itt anno minden, mint a búcsúban.
Ki alázott kit? Hát inkább ne firtassuk, mindenki jobban jár!😂
Van aki tud bocsánatot kérni, van,aki nem.
Az Ildikó például tud, mint ahogy én is. Sőt, nem lett attól senki kevesebb, hogy azt mondta, tévedtem. Nekem ő mondta…
Hát hogy a túloldalra ebből nem jutott, az legyen a túloldaliak tragédiája!😂
Szenvedni a semmin, pláne ebben a kánikulában! Hát sok agyatok nincs, az tuti😎😎😎
Én is lettem kitiltva, sokszor, mindig vissza tudtam lépni.
Te nem tudtál? Vagy a regisztáció, ami mögött állítólag a gyereked volt, szintén nem tudott? Hát mindennek megvan az oka😂 Lelkileg ez ennyire megvisel? Ha ennyi idő után is ez ennyire gyötör, akkor ehhez már pszichiáter kell.😎
Senki nem fog rajtad segíteni csórikám, dolgozd fel valahogy a sérelmeidet, mert ez durva mód beteges már, és kívülről nézve rohadtul nevetséges.😂

Szegény szkatofil nappapát nem vitte magával nyaralni a kiccsalád!!!:):):):):) Olyan ronda vagy, hogy a gyerekek megállnak
a növésben, ha meglátnak!!!!:):):):):)

Rendre az egysejtű amőbák, csak nyomják fullba a kretént!!!:):):):):):) A luFIKAnéninek ebben igaza van, amit írt, idézem:
“Azért az tényleg szót érdemel, mindig alja mocskokkal barátkozott a free-n” Sajnálatos módon pont belétek botlott bele
nagyon jó az önkritika!!!:):):):):):) Válogatott egy szemétbánya az egész társaságotok!!!
Mi van pubikám nem volt zsé, hogy te is elmenj nyaralni, ja hogy a kitartód nem adott bele!!!:):):):):)
A hőn szeretett kiccsalád meg baszott össze dobni a nappapának a málnát!!! bruhahahahahahaha

Látom a szkatofilnél nagyon megközelíthettem az igazságot, hogy annyira kikelve magából elkezdte az idióta sittes történeteit
nekem címezni, kár, hogy csak a hallatlan tudatlanságát leplezi le!!!! Reteknek születtél, retekként élsz és retekként fogsz megdögleni,
remélem a gondviselés megadja nekem azt, hogy lehugyozzam majd a fejfádat te rohadék!!!!

Ekkorát már régen röhögtem!!!:):):):):):)
Úgy menekült béla előle, hogy már csütörtökön elhúzott a mirákulum völgybe!!! Már, ha oda ment és nem a fiú szeretőjéhez egy kis cuki hancúrra!!!!:):):):):) Gondolom nincs ott vonalas telefon, hogy ellenőrizni lehessen!!!
Aztán ugye luFIKAnéni nagyot csavargott!!!:):):):):) Na ennél a pontnál már össze rosáltam magam!!!! Aztán összevásárolt vagy 20 kiló zöldséget, gyümölcsöt és azt vitte haza a bmv-vel!!!:):):):) Busz, metro, villamos!!!! Mikor menni alig tud a hatalmas zsíros valagától és a nagy belétől!!!:):):):):) Plusz vegyük hozzá még a meleget is, tök életszerű volt ez a kis beszámoló!!!!
És még csak most jön majd az éves nyaralás egy hétre!!!!:):):):):):) Hogy verjem a faszöget az anyád piros papucsába!!!!

És akkor még nem említettem a tehén tőgyeit, amik a térdéig lógnak, még azok is akadályozzák a menésben!!!:):):):)bruhahahahahaha

Rohadtul kíváncsi lennék milyen képet láttál voltamka csicska a Mártiról, szerintem átkúrták a fejed és lehet hogy a luFIKAnénit láttad!!! :):):):):):)

De viszont ő röhög rajtunk!!!:):):):):):) Évszázad szánalma!!!!! Vágod??? A kis ratyi makimajom, erre mondják, hogy köhög a tetű!!!!

NEM szinte, hanem az, SZÓRAKOZTATÓ!!!:):):):):)
Tuti, hogy béluska jó késön jön vissza a mirákulum völgyből, (ha ott volt egyáltalán ugye) hogy már ne kelljen elmennie a
zsírpaca úrnőjéhez!!!:))))))))))))) piha!!!!

Szemelvények egy diplomás tanárembertől, best of voltam, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű seggfej!!!!:):):):):):):)

lovagló csizma,
lovagló nadrág,
leveses tányér,
leveses kanál,
csontos tányér,
desszert villa,
desszert kanál,
jobb kezes,
bal kezes,
nőt fel,
két sálló kanca,
aktív szenes felnőtt pelenka,
és a mai gyöngyök:
szarka lelkű,
két éves,
tejes láda :-)))))
“Merthogy pont a szatén az, ami alkalmatlan szalvétának.” bruhahahahahahahaha!:-)))))

Hatalmas lángok csaptak fel Kecskemét felől, óriási a tűz pusztítása, amit egy bizonyos voltamka beégése indított el és a tűz
hamar átterjedt a Boráros térre is luFIKAnéni seggfej és szkatifil-pedofil seggfej felé akik, mint az olimpiai lángot büszkén átvették!!!!
A budapesti értelmiség, úgy emlegeti, mint az évszázad legnagyobb beégését!!!! A tűzoltók még mindig harcolnak a lángok ellen, hogy ne terjedjen tovább!!!:):):):):) bruhahahahahahahahahahaha

Ó mily megható volt olvasni, hogy écsapuka elvitte biciklivel tavasszal, meg ősszel meglátogatni annak barátait, itt kiemelném a cigány vajdát, mint eminens társaságot!!!:):):):):) “Na meg a csajai! Szanaszét! :)))” Micsoda egy Don Juan lehetett ez az écsapuka!!!:):):):):) Akkor ezek szerint nyaranta az écsanyáddal voltál??? Na arról írjál már valamit, hogy ő hova vitt el téged, milyen emlékeid vannak vele!!!! Ja hogy nincsenek, de miéééért???:):):):):):)

Szemelvények egy diplomás tanárembertől, best of voltam, piaristáknál tanult, posztgraduális végzettségű, “agyon művelt” seggfej:

lovagló csizma,
lovagló nadrág,
leveses tányér,
leveses kanál,
csontos tányér,
desszert villa,
desszert kanál,
jobb kezes,
bal kezes,
nőt fel,
két sálló kanca,
aktív szenes felnőtt pelenka,
szarka lelkű,
két évesen,
tejes láda,
agyon művelt!:-)))))
“Merthogy pont a szatén az, ami alkalmatlan szalvétának.” bruhahahahahahahaha!:-)))))
ÉGSZ, NAGYON ÉGSZ!!!:-))))))))))))

Ezt a verset küldöm luFIKAnéninek szeretettel!!:):):):):)

MAMA

Már egy hete csak a mamára
gondolok mindíg, meg-megállva.
Nyikorgó kosárral ölében,
ment a padlásra, ment serényen.
Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hagyja a dagadt ruhát másra.
Engem vigyen föl a padlásra.

Csak ment és teregetett némán,
nem szidott, nem is nézett énrám
s a ruhák fényesen, suhogva,
keringtek, szálltak a magosba.

Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen óriás ő –
szürke haja lebben az égen,
kékítőt old az ég vizében.

1934. október

Ki a tolvaj, vajon, aki mondja.. bizonyíthatóan. De nincs értelme vele vitázni, ha ez a sikere és az öröme, akkor sütkérezzen benne, és soha az életében jobban ne legyen része.. Aztán majd meglátjuk kinek lesz igaza, egy biztos, hogy kimerített már mindent amit rágalmazásban, becsületsértésben , zaklatásban lehet, ezt még megspékelve azzal amiket most produkál. jobban tenné ha keresne egy jó ügyvédet.

Megmondom őszintén, nem vagyok képbe, mert nagy menetben vagyunk, igy családilag😎
Csak a kismadarak csiripelnek…😂😂😂
Én már a múltkor ajánlottam a pszichiátert, de ha nem, hát nem!😂
Akkor legalább a hajad növeszd meg! Isten őrizz, ne azért, hogy valami formája legyen a fejednek! Jól van az így! 😂 Mindig megsüti a fejed a nap, mikor nem jön a sofőröd, és kénytelen vagy kibattyogni a boltba. Kánikula van! 😎 Szerintem olyan lakónénis frizurát csináltass, az passzolna a jellemedhez!🙂🙂🙂

Megint csak imádlak B+ voltamka kis buzikám, olyan cuki vagy!!! IDÉZLEK: “Amit leír, azt felvállalja, mert egyenes gerincű, nyílt szívű,”
Bruhahahahahaha nyíltszívű EGYBE írandó!!!!

https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/ny-41A1B/nyiltszivu-41EE1/

Égsz, nagyon égsz!!!:):):):):):):)

37 fok árnyékban 1957 filmhíradó. Egy fricska a klimát idiótáknak!!!:):):):):)

https://www.facebook.com/NOSZTALGIaZZUNK/videos/1125913504138611/

dr.ahalan 2019.06.27. 00:20:22
Nyílt szívű. Tele a net a bomlott agyú nagy magyarok helyesírási tébolyaival. Az őrület eluralkodik az elméjükön, és úgy keresik elmeháborodott módon a kétesélyes szószerkezeteket, a betűhibákat, mint ahogy az eltévedt sivatagi vándor lesi az oázist…

Ezt ugye a szkatofil főnöködnek címezted, látom amnéziás lettél töpörtyű!!!:):):):):) Mert ugye ő kezdte el még a régi freen a szemétkedést ez ügyben a kis horvát gyerek!!! Én csak görbe tükröt mutatok, amiben saját magatokat látjátok!!!

Aki maga sem tud helyesen írni az NE oktasson másokat, hanem kussoljon nagyon mélyen veled együtt!!!

“és úgy keresik elmeháborodott módon a kétesélyes szószerkezeteket, a betűhibákat, mint ahogy az eltévedt sivatagi vándor lesi az oázist…”
Jaja!😂
Sőt! Remegve várják, lesik ,ki bukkan itt fel. Aki itt szokott lenni, miért nem ir már egy napja.
Persze nem mindegyikőjük ilyen, de a 2-3 megkeseredett “aktiv mag” rántja maga után a többit, mert ha érzik is, hogy ez így nem teljesen helyes , egy nagypofájú, akarnok embernek mégse mernek szólni. Egyszerűbb elbújni a valaguk mögé.
Mondjuk tapasztaltam én a háttérben veszekedéseket, sértődéseket😂 De ugye az erősebb kutya ugat! Ha maradni akarsz, meg kell húznod magad, és tolni a gyűlölködő aktiv mag szekerét!
Kiábrándító tud lenni, mikor rájössz, hogy akit értelmesnek hittél, az annyira mégsem az. Akinek a lételeme a veszekedés, a gyűlöletkeltés az nem lehet értelmes👎
Mondjuk nálam billentett kicsit a lelki egyensúlyomon, hogy akit már x éve fröcsögve szidnak, arról meg kiderült, hogy abból, amit kiabálnak rá, semmi sem igaz.
Hát van ez így!🙂
De nyugodjon le mindenki! Az éjjeli naplóbagoly pihen, addig a nappali nikotinszakállú házörző figyel, les!
Az élet nem áll meg, a cirkusz megy tovább!

Cirkuszolnak unalmukban. magyarázzák kedvükre a nagy semmit. Akinek jó sora van, az a környezetével foglalkozik, utazik a nagyvilágban, élményeket gyűjt. De aki csak a száját járatja , vagy a pennáját, amivel bizonygatja, hogy milyen sokra vitte, csak éppen látszata nincs, mert a fantáziája minden. Vagy a munkájának arányában részesül az eredményből , ami alapján kiderül a valóság, hogy nem is olyan hülye a Bélája, jól kihasználja, juttatt neki egy hetet az évben (ugyanott)..dicsekedhessen valamivel.

Galamblelkű piaNista barétom!!! Nyílszívű, EZT írd le 200-szor B+!!!!:):):):):):):):)
A kretén a tuti!!!! bruhahahahahahahahaha

Ex felesége rámír: “te,ma van László nap????”
Mit tudom én, _arok a László napra😂
Egész nap velem írogat, azért így este 6 fele eszébe jutott a férje😂
Ja…és a László napon kívül a túloldali nyomingerekre is _arok😂

nyíltszívű, de nem kell játszani a bazári majmot, a nagy hülye te voltál akkor is, pianista iskolában tanult barom!!!:):):):):):)

Ez a szkatofil horvát gyerek pedig egy elmebeteg. Már feltalálták a videófelvételt vagy a visszanézést, nem kell virrasztani, hogy megnézzük kedvenc meccseinket. Persze megteheti az, akinek semmi dolga nappal, mert ingyenélő eltartott, semmi dolga, nem kell dolgoznia mennie.
A másik verzió az, hogy egy régi Munkács tévéje van még és abban nincsenek meg azok az opciók!!!:):):):):):):)

Megint lenyelted a ló örökösítési DNS-ét ezek szerint, mert a tippmixben mindig a 90 perc játékidő, ami számít!!!:):):):):):):)

Morgens!:):):)
“A hagymakocka nálunk alap. Nem, nem és nem vagyok hajlandó hagymát pucolni, géppel se aprítom, nem! :((( ”
És mi van a fokhagymával??? Ezen JÓT röhögtem, micsoda egy némber!!!:):):):):)

“Két hét családi beutaló ingyen, vagy pár forintért a Balatonhoz. Természetes volt. :)))”
Az én értelmezésem szerint a család, az mama, papa és a gyerek (ek) ugye!!!:):):):):)
Igen természetes volt a kádereknek, seggnyalóknak, spicliknek!!! Benne voltam a témában ujjnyi vastagon!!!
Egyszer kapott a fater beutalót a Belügyminisztérium üdülőjébe és kaptunk ágyi poloskával fertőzött szobát!!!
Ki sem pakoltunk és úgy húztunk haza, hogy Zalán futása sántikálás volt hozzánk képest!!!!
Másodszor én kaptam beutalót, mikor megnősültem, oda mentünk nászútra, de akkor meg egy nyirkos, penészes szoba
fogadott minket, ott sem maradtunk, kibéreltünk egy szobát a Zimmer Ferinél!!!
De minden sokkal jobb volt a régi rendszerben!!!:):):):):):):) Rohadt komcsik!!!!

Ja és nagyon életszerű:
“Vettünk Gyöngyösön egy nagy zsák fagyasztott hagymakockát.”

Mi maradt abból, mire Pestre értek?!?:-)))))
Dugó dugó hátán.
A jégakkus hűtőtáska sem bír annyit, hogy utána még vissza lehessen fagyasztani.
Legalább hihetőt hazudnál luFIKAnéni!!!! bruhahahahahahahahahahaha

Én nem szeretnék olyan pörköltöt enni, amihez fagyasztott hagymakockákat használtak, mert a hagyma az kényes és CSAK frissen adja ki a zamatát, de én hülye vagyok, ez is meg lesz magyarázva, hogy miért is jó a szar!!!:-)))))))

pörköltöt:):):):):):) kicsit parasztosan írtam, hogy megértsétek, ennyi!!! hú micsoda egy ribillió lett ebből, de a nyílt szívű az
teljesen rendben volt a piaNYistáknál tanult, diplomás tanárembertől, hogy azt külön írta!!!:):):):):) és nem csak azt, sok mást is!!!
ezt hívják kettős mércének!!!

Jesszus! Egyikőtök se tudja helyesen leírni!😜
https://youtu.be/9uxlouynbgU
Berkaperkelt….este, fájront után!😂😂😂

Na ide figyuzzá szkatofil-pedofil-ratyi!!! A pörköltöt: HELYES!!!!:):):):):)
BIZONYÍTÁS: https://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/suggest#

Fekália agyú, írd be a pörköltöt a az ellenőrizendő szó rubrikába és lecumizhatod a pacit!!!!:):):):):):):)

ÉGTÉ GECCIIIIIIII

Hogy ez a SZOPtikuss milyen hülye!
És buta is!

” Úgy is “meg lesz magyarázva” a tahósága… a macska meg fel lesz mászva a fára.”

Tanulmányozd ezt fgyelmesen, te is megértél régen egy mén cumira!!! Öblös nagy röhögés bruhahahahahahahahahhahaha

https://nyelvesztelen.blog.hu/2008/10/13/szenvedunk

PiaNYista hülye gyerek!!! IMÁDLAK B+!!!! “A macska meg van mászva fel a fára, Vezek Elek meg lesz mászva a duma parton, lehet többször is, amíg szárad,” a dumába mi???? akkor nem a Dunába te fergeteges idióta!!!!! Öblös nagy röhögés kíséretében bruhahahahahahahaha

Dumáról fúj a szél, ha Dumáról nem fújna ilyen hideg nem volna Bumáról fúj a szél.:):):):):):):):):) by voltamka idioto.
Én a Dumára megyek fürdeni!!!

Csak öblösen egy jó nagy bruhahahahahahahahaha!!!:):):):):) Bebizonyosodott, hogy milyen figyelmesen olvasod amiket írok,
biztos többször is végigpáztázva a szöveget!!!! És kiszúrtad, hogy Bumárólt írtam, csak gratulálok, éberség próba volt!!!:):):):):)
Ja és nyugodj meg retek, hogy NEM a Márti ír, hanem én a sittes, náci, rasszista, muzulmán és kommunista gyűlölő!!!

A mérnökasszony összehasonlítja Magyarországot Japánnal!!!:):):):):) Tényleg hülyébb vagy a sok évtizedes átlagnál!!!
Olyan vagy mint a farkam, csak nem jár le a fejedről a bőr!!!:):):):):):)

https://youtu.be/WfDdGWfVu0E
Régebben minden más volt.
Azt nem tudom, hogy a 90-es években mindenki táncolt e, de a freen a 2010-es évek elején minden más volt.😊
Nem sorolok fel régi tagokat, régebben megtettem…
Mások voltak a veszekedések, a tiltások, az emberek.
Aztán megjelentek olyanok, akik képesek demoralizálni egy kis közösséget. Unalomból, gonoszságból szétvernek maguk körül mindent, ezzel foglalják le magukat, ezzel telik szánalmas életük minden napja.
Még attól az embertől is el lehetett ám férni, aki most napi téma a túloldaliaknak. Pedig semmivel sem volt másabb régen, mint most. Dumál, mondja, írja a magáét…dehát mindenki azt csinálta😂
Lehet rossz emberek tömték az agyát a háttérben, és túlcsordult a hülyeség….😂😂😂Nem tudom, de régebben tényleg minden más volt! Én is kaptam anno “ajándékokat”. És? Én is meg lettem hurcolva. És! Visszaadtam ,ahogy tudtam.
Ma már csak röhögök ezeken a dolgokon.
Nagyon szánalmas, mikor valaki megreked egy bizonyos szinten, és éveken keresztül hajtja a semmit!
Egyet azért tudomásul kellene venni! Ahogy a munkahelyen is van főnök, az oldalnak is mindig volt főnöke. Na! Ezt a túloldaliak elsőszámú közellensége mindig tudta!
A “nekem aztán senki nem parancsol” mentalitással lehet kinntről óbégatni!😂
Nekem se parancsol senki különben, de azért alapvető szabályokkal tisztában vagyok!
Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy aki le tud irni több összetett mondatot úgy , hogy egy értelmes történet kerekedjen ki belőle , nem feltétlen okos ember😂 Az értelmes történeteit mindig átitatja az a mérhetetlen, taszító gonoszság, amitől ha nem is azonnal, de egy idő után megcsömörlik minden normális ember.
Én szívesen emlékszem a régi freere, az “őskorra”, még ha a kezdeteknél nem is voltam ott. 😎

Bruhahahahahahahaha, megint csak öblösen és kitartóan!!! MI???? Légkondi???:):):):) Az épület, amiben lakik és úgy néz ki, mintha közvetlen Budapest ostroma után lennénk 45-ben, műemlékké van nyilvánítva és ott NEM lehet felszerelni klímát, de tutit, hogy akkor ki kéne neki hagyni az éves egy hetes nyaralást, mert az már nem férne bele büdzsébe!!!:):):):):):):) Hogy verje a szájába a bika!!!

Szeretek korán kelni pláne most, mert akkor reggel jól ki tudom szellőztetni a lakást egy jó kereszthuzattal. Nálam nincs melegebb napközben sem 25-26 foknál klíma nélkül, a rolók le vannak húzva és egy ventilátor megy, ennyi!!!
Ja igen, nálam nincs leszakadva, a roló nem is volt!!! És ha mégis előfordulna, akkor szólok a tulajnak és órákon belül megjavítatja!!!!! Az útra váltsd ki a gyógyszereidet, mert ott nem írják fel, ha elfogyna!!!!:):):):):)

Én még abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olvashattam a FIKA utolsó epéből jövő okádásait mielőtt bezárta a féregfészket!!!:-)))))) Már is eluralkodott rajtam a kétségbeesés, hogy mi lesz velem ez alatt az egy hét alatt, de hát több is veszett Mohácsnál a király is meghalt!!! Kívánok nekik nagyon jó és probléma mentes utat és jó pihenést, megérdemlik egy éves kemény munka gyümölcseként!!!:):):):):):):):)

Nekem is sikerült, nem is kell több , a munkája gyümölcse meglesz, ebben biztos vagyok.

Azt úgy mondják, hogy RatyiMatyi😂😂
Úgyis aktuális a téma, hétvégén “pride”.😎

Átméretezett fotó???
Miről beszél a luFIKAnéni???
OTT van fehéren-feketén a nagy segge és a nagy bele a Google Maps-on, bárki láthatja!:-)))))

Tehát, nyilvános az is!!!!! Érdemes megnézni és kinagyítani a képet, hogy a ház, bizony jobb napokat is látott, szembetűnő a mellette lévő, ami fel van újítva!!!! Említésre méltó még a hölgy ruházata is, mint az óbudai téglagyár egyik segédmunkása!!!:):):):)
És azok ott TÉNYEK, amik makacs dolgok kérem!!!!:):):):):):) Szembeötlő a parányi feje is a hatalmas zsírhegyhez képest és még
ő kritizál mások kinézetét!!!! Besza, behu!!! Azóta rohamozza az ajánlataival őt a Dior divatcég, hogy legyen a reklámarcuk!!:):):):):)

IME: https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Soroks%C3%A1ri+%C3%BAt+8-10,+1095/@47.4798266,19.0680899,3a,75y,178.38h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOWyA-9fukMUIKwVcFZH1uw!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4741dcff5d9c88cf:0x2028fe142355b5a1!8m2!3d47.479686!4d19.0682699

ez tényleg nyilvános felvétel, ami nem szorul moderálásra, minden más a véletlen műve, nem kommentálom..

Best of SZOPJkibarbie!!!:):):):):) “erre most ő fikázni minket odaátról..” Nem beszélni mádzsárt dik má???:):):):):):)

HEJJESEN: erre most ő FIKÁZIK minket odaátról. Jelentkezz egy fingerlire a púzókádban a kis horvát mentorodnál!!!:):):):):):)

Tiszai Attila 2019.07.05. 21:15:40
én megdughattam volna(igaz, ki nem?), de lusta voltam elmenni olyan qrva messzire.
valahol keszthely? környékén (bár nem egészen vagyok biztos a helyben) volt valami panzió, ahová eljárt pasizni, nekem is oda kellett volna mennem.

Esti mese felnőtteknek!!:-))))))) A qrva anyádat na AZT megdugtad!!!:-)))))))))))))))) Keszthely kis k-val mi????

Hàt én csak azt nézem, ami itt olvasható, de arra következtetek, hogy “betaláltam”.:)
Kicsit szomorú, hogy a feleségét átverő tiszai kever a keszthelyi Ildivel, de igy jártam. Sokat nem veszítettem😂
Szingliként mindig azt csináltam, amit akartam, nekem soha senkit nem kellett becsapnom 😂odaát ez nem jellemző!
Hát Istenem! Nekem nem állt rendelkkezésemre az exem baráti köréből senki….mondjuk de, csak gusztusom nem volt hozzá. 😂
És igen! Arról írok véleményt ,akiről akarok! Ugye fura, hogy van saját akaratom.:)
Örülök nagyon, mikor ennyire megmozgatom a possadt agyatokat, mert akkor valamit nagyon jól csináltam. 🙂

Ja! És kelljetek inkább hajnalban! Jobb, mint éjjel szerencsétlenkedni.
Hiszen hajnalban még a nap is más!

Tiszaikám! Felfrissítem az emlékezeted:) én vagyok az, aki elküldött a francba, mikor “barbara” anyukájáról azt irtad, hogy vásározó cigány, meg azt hogy az, akiről azt irja, hogy a húga, az valójában a lánya:)
Vannak emberek, akik az ilyet eltűrik, mert kellenek a virtuálisban a támogatók, hát én az ilyeneket megvetem!
Csilla jól van? Tudod! Akinek anno a freen puncsoltál,közben azon röhögtél milyen dagadt a valóságban!
Inkább azon gondolkodj, hogy olyan nőket átvertél anno, akik voltak olyan buták, hogy hittek neked, és utána azon röhögtél, hogy irták a “világfájdalmas” naplóikat.
Elgondolkodtató, hogy aki egy szánalmas szarkupac barátja, az maga milyen lehet?
Mert a véleményedet akármikor megváltoztathatod, de a jellemedet nem!
Nekem személy szerint rosszul esne, ha azt, akit szeretek , itt sincs, arra azt irnák, hogy vásározó cigány…dehát nem vagyunk egyformák:(

Morgens!!:):):) Virágot Algernonnak, meg rozmár bt!!!!:):):):):):):) Már készülsz a pride felvonulásra???

Bruhahahahaha!! “Még ma sem fogom fel szerintem, hogy van és az meg hab a tortán, hogy milyen gyönyörű, okos, fejlett, jókedvű, barátságos, kiegyensúlyozott, rafinált kis fruska. :)))) ”

Ez mind semmi, képzeljétek az én unokáim már 3 hetes korukban ropták a rock&roll-t!! És hogy milyen okosak bizony ám, nem kell nekik elvégezni az általánost, meg középiskolát, egyből felvették őket a Yale egyetemre, mikor elérik az iskolás kort, mennek ki az USA-ba!!!:):):):):):):):):):)

Mikor elhatároztam, a második válásom után, hogy vissza jövök Magyarországra, akkor még szó sem volt eljegyzésről, házasságról, gyerekvállalásról Ezek sok-sok év után történtek meg, miután már itt voltam!! Nyilván, ha az unokáim meglettek volna, nem jövök vissza, hanem maradok ott!!!

Felhívnám a közérdekű figyelmét, hogy megint a SZOPtikuss kezdte a fricskát felém ezzel a mondatával, idézem!!!
“Hiába na, ez van, ha nemcsak évente látja valaki az unokáját/unokáit. ”

LE kéne már gurulnod erről a témáról ugye!!!!

Pedig, mindig az a bajuk, hogy itt mi foglalkozunk velük, miközben ott hiányzik a tükör..

Nyilván mindenkinek a saját unokája a legszebb, a legokosabb…én már csak tudom, hisz nekem még nincs😂
Tényleg unalmas már ez a téma.
Csak úgy felmerült bennem: ha valaki mondott, amit mondott…mondott, irt itt mindenki összevissza mindenfélét…de visszafogja magát, miért kell mindig, megint újra provokálni???
Régen még telefon se volt, se internet, max. levelet tudtunk egymásnak irni, két találkozás között. 250 km-re lakott a mamám, ritkán láttam, de imádtam !
Szánalmas, mikor valaki csak úgy tud örülni valaminek is, hogy azért valakit a biztonság kedvéért megrúgdos.

Ez a szedett vedett banda a párját ritkítja az egész világon!!! A szappanoperák hozzájuk képest esti mese apácáknak!!!:):):)
Csak nyugodjatok le a 3,14csába az éves egy hetes nyaralás már a végéhez közeledik és újból olvashatjátok egy mitomán naplóját!!!
Én is nagy érdeklődéssel várom az élménybeszámolót!!!!:):):):):)

50-60 felett már lenni kellene annyi eszének egy embernek, hogy feldolgozza, ha valami nem úgy van, ahogy akarja!
Érte a túloldaliakat nagyobb tragédia is annál, minthogy valaha ki lettek tiltva a freeről, vagy nem nekik adtak igazat!
Én sem tartom jónak még most se, hogy a “főni” szóbaállt a tagsággal, de éppen ez adta az oldal varázsát.
Nagyon sokat fog az szenvedni, aki azt hiszi, hogy minden más hibája.
Ildikó! Szerintem ne magyarázkodj nekik! Értsd meg, ők így érzik jól magukat, egy olyan közegben, ahol nem megy más, csak a veszekedés, a viszálykeltés, a mások pocskondiázàsa. Örülj neki, hogy te itt vagy, ők meg ott, és nem kell az ilyenekkel keveredni. 🙂😎

Egy kedves embernek! Talán elolvassa….talán tudja fejből is! 🙂

Heltai Jenő – Vallomás

Mi ketten egymást meg nem értjük,
Nagyon sajnálom, asszonyom,
De ha nem kellek szeretőnek
Egyébre nem vállalkozom.
Például arra, mit gyakorta
Szónoki hévvel mond kegyed,
Hogy meggyötört szegény szivének
Legjobb barátja én legyek.

Legjobb barát! szavamra mondom,
Megtisztelő egy hivatal,
De nem vagyok hozzá elég vén,
S ön aggasztóan fiatal.

Ön csupa élet, csupa illat,
Lángol vakít, hevít, ragyog,
Hát hogyne szomjaznám a csókját
Én, aki angyal nem vagyok?

Olyan kevés amit kivánok…
Ha osztozkodni restel is,
Legyen a tisztelt lelke másé
Nekem elég a teste is.

Legyen lelkének egy barátja,
Kivel csevegni élvezet,
De ez az őrült,
ez a mamlasz,
Ez a barát nem én leszek.

Legyen övé minden
poézis.
És az enyém: csak ami tény,
Ő oldja meg a problémákat,
A ruháját viszont csak én.

Hogy ez a hang szokatlan önnek,
Kétségbe, kérem, nem vonom,
De annak, hogy megértsük egymást
Csak egy a módja asszonyom:

Adjon az Úr, ki egy tenyérbül
Rosszat is, jót is osztogat,
Rosszabb erkölcsöket kegyednek,
Vagy nekem adjon jobbakat!

Eddig én Heltai verseket nemnagyon olvastam, de mostantól fogok……

Hát meggyütt a lelköm!!!:-))))))) Először is egy hosszú, öblös nagy eget rengető röhögésben törtem ki!!!:):):):):):):) Hát ez jó rövidre sikeredett az éves EGY hetes “nagy” nyaralás, pláne, ha beszámítjuk az utazási időt is a kocsijukkal, a tempójukkal!!!:):):):):) Visítok!!!:):):):):):)

Egy érdekesség: dr.ahalan 2019.07.11. 22:38:22
Megjöttem! 🙂
Ma nem írok rendes naplót, majd holnap. Fáradt vagyok. :)))

Fél tizenegykor fáradt írja, de!!!! Láss csodát!!!!

Fél egykor nekilát felböfögni az egy hete elfojtott fekáliát, hulla fáradtan!!!:):):):):) Íme:

dr.ahalan 2019.07.12. 00:29:23
És leskel, és itt van éjjel és nappal!

Ezek TÉNYEK, amik tudjuk makacs dolgok!!!

Piti emberek, piti problémáira sajnos nincs gyógyír.
Az ilyen panaszcunamin még az “1 hetes” nyaralás se segít.

Én is megjöttem, nem tűntem el, mert a hűség a becsületem!!! Így már azt hiszem jó lesz!!!
Voltam Visegrádon a lovagi játékokon és találkoztam Ambrus Attilával is, megvettem a könyvét, amit dedikált és beszélgettünk!!!:):):):):):) A közös kép is elmaradhatatlan volt, a “csopiban” megtekinthető az arra érdemeseknek!!!!

Csak szólok! Anno én is tartottam pár zártkörű free bulit😎
Mondjuk én meg voltam elégedve a szolgáltatással😂
De vannak azért sérelmeim! Nem a kedvenc virágomat kaptam, nem a kedvenc csokim! Sőt! A hellyel is voltak gondok…úgyhogy én is beállok a sorba! A Móló cafe-ba jár nekem egy kétszemélyes vacsora! Felszólitom a vezetőséget kompenzáljanak az engem ért sérelmekért!
😂😂😂😂😂😂😂😂

Én mondom, megérte ez a pár nap tengerparti nyaralás! Frissen, üdén lehet újból kezdeni a semmi hajtását!
Szerintem jövőre még ennél kevesebb pihenő is elég lenne, hisz az évtizedes tapasztalat sokat nyom a latban.
😁😁😁

El tudom képzelni, hogy a luFIKAnéni mit szenvedett okosteló hiányában, hogy nem tudott szűk egy hétig felmenni a netre, mert
betegesen függő, ezzel mindenki tisztában van!!! Miért is nincs neki??? Vagy nem telik rá, vagy olyan hülye, mint a tök és képtelen lenne megtanulni kezelni, vagy mind a kettő!!!:):):):):):):) A mérnökasszony!!!!! Bruhahahahahahahahahahahahahahaha

Ha jól emlékszem én két frees bulin voltam és semmi kivetni valót nem találtam, jól éreztem magam, kellemes volt, az elsőn
még kicsit félszeg voltam, de ki nem az, mikor először belép egy társaságba, akiket akkor lát az életében először. Emlékszem a zolcsi is ott volt, de ő be se mert menni a parkolóból a kocsijában ülve onnan leste, hogy kik mentek el!!!!
Én még integettem is neki, de nem segített!!!:-))))))))))

Hogy lehúztak volna??? Mivel és hogyan??? Nonszensz!!! IDIÓTA luFIKAnéni, aki már elérte, hogy úgy nézzen ki, mint egy ellő tehén!!!! Most felidéződött bennem egy kék ruhás nő képe, ki kell mennem hányni!!!!

luFIKAnéni, MOST égtél de kurva nagyot!!!!

FIKA: “”Benne lakik a sötétség.”
“Petőfiről, meg A helység kalapácsáról jutott az eszembe. :)))”

Először is: “Benne HALLGAT a sötétség.”
Másodszor: Jó lesz az a Falu végén kurta kocsmának is!:-))))
Bruhahahahahahahahaha!

Na EZT szopd le ne a lovat!!!!!!:):):):):):):):):):):)

Tudom, hogy provokáció és nem kellene magyarázkodni, mert a L-ka mindenhez segghülye, de én meg ezért vagyok hülye, mert megint csak cáfolom a butaságát.
Tehát, egy ilyen üzemeltetéshez nem kellenek alkalmazottak, hanem vállalkozási szerződések és hivatalos számlák alapján megy minden (bevétel-kiadás-költségek, stb). pl. mobil szolgáltatók – bank, szerverhosting, szervergazdák stb. Ezeknek a közvetítői (pl. voxinfo) rendszerén keresztül bonyolódott minden. Nem is lehetett volna másképpen, mert mi nem láthattuk senki személyes adatát, mint tel.sz. vagy bank számlaszám. Valódi nevek, személyes adatok sehol nálunk nem léteztek. A cégek közötti szerződések, kódok alapján lettek felénk a választott sms díjcsomagok alapján számlázva. A tagoknak ezek rendszerek ( pl. mobil) tel. számlájukban küldték meg a saját szolgaltatjuktól levont díjak alapján. Akik fizettek, csak a mobil számlájukban, vagy bankszámlájuk alapján kaptak a mindenkori elszámolásukban erről értesítést, ma is ez a gyakorlat. Ezeket évekig kötelezően kell őrizni, bizonyitható, ki mikor és mit fizetett. Nincs egy Ft. fekete pénz, minden számlán van, nálunk is, a valódi bevételek ellenőrizhetőek. Sajátosak az ilyen oldalak, teljesen kiszolgáltatva vannak, ki hajlandó kreditet venni, ki nem, teljesen független, hogy hányan vannak éppen fent.
No, folytatom, reggel.
Vajon ahol most blogol, ott is foglalkozik-e az üzemeltetőkkel, hogy ki van bejelentve, ki dolgozik másodállásban vagy nyugdíjasként. Megannyi érdekes kérdés, mi köze bárkinek a hatóságokon kívül ehhez. A moderátorok közül senkit nem ismertünk, hogy ki kicsoda, milyen előélete van, nekik is csak egy Nick nevük volt, önkéntes alapon jelentkezők voltak(!). Ezek kreditet kaptak, hogy el tudják látni a feladatot. Plusz,volt aki privát jutalmat kapott (pont ő tudja, mi volt). De ha kell beidéztetjük és bíró előtt eskü alatt lehet nyilatkoznia, hogyan volt, milyen alapon dolgozott, mihez volt hozzáférése a moderátori felületen kívül. Akkor arról is bevalotta- e vajon azokat a juttatásokat, amit kapott, ha ennyire sarkítunk.
Arról sincs fogalma, hogy a Nav mikor dolgozza fel a bevallási aktuális adatokat, mi rákérdeztünk, annyit mondtak, hogy majd amikor meglesz, kiteszik. De ő pampog, mert nincs más téma.
A helyesírást mindig utólag javítom, annyiszor leírtam, telón nem lehetséges, felesleges kihasználni az első 5 percet, főleg ha annyi dolga van, ráérne későbbre. Ez mind a lejáratáshoz napi kenyér neki, ne is legyen semmi jobb neki az életében (mint ahogy tudjuk nincs is). Bye-bye.

Persze tudom, nekem ez a rossz szokásom, de igyekszem visszafogni magam, ma már többször nem nézek be, írjon amit akar, legfeljebb magát járatja már le. Mindenki tudja, hogy velejéig romlott, gonosz, beteg agyú, csak a cirkuszra allalmas, haszontalansággal tölti az idejét. Ez dolgozni, ugyan, annak lenne látszata is, lóg a neten egésznap.

Akkor most nézzük a pulai fényűzést!!!:):):):) Mit látunk a képen? Két csésze kávét, két Titanic-koktélt (jeges víz)
és egy doboz proli szofit!!!! Az anyám úristenit, de kirúgtak a hámból!!!:):):):) A kávéhoz konyak, vagy likőr dukál
és egy kis pohár ásványvíz!!!:):):):):):) Bruhahahahahahahahahaha

Best of SZOPJkibarbie!!!:):):):) “Sitteském mit is írkákt az okos telóról nem is olyan régen??”

ÍRKÁKT??? Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha

Mily érdekes, elüti, pedig neki nem is okoskája van, bár ahhoz külón ész meg pénz is kellene. De az nincs egyik sem, még nem dolgozott meg érte, egész évi juttatás egy hét Pulában. Szuper, kiemelkedő jólétben tengődik.. Mondtam, mindig hogy nem “hüle” az a Béla,. A moderátor barinője többet kapott tőlem egy évben ( privátként). Hi.hi

no,ez még egy nagyon érdekes információ, nem lehet kihagyni, idézem.
dr.ahalan
2019.07.15. 08:06:06
@Kálmán Barna Mikorka: Minden adat az ő szerverükön volt, és semmi, de semmi köze semmihez nem volt a telefonos szolgáltatónak. Ő egy személyben kezelte az adatokat, sok-sok százezer adatot. Belelátott, és bele is nézett mindenbe, és hozzáférést adott a moderátorainak ismeretlenül, látatlanban. Van még kérdés? :)))
—————————————————————————————————————–
De van ám kérdés! Milyen személyes adatok, amit egy üzemeltetőnek kötelező volt kérnie? Senkinek nem kellett regisztrációkor személyes adatot az email címén kívül megadni. Önkéntesen küldhetett a telefonjáról sms-t vagy bankon keresztül fizetett, nem hozzánk jöttek ezek be egyenesen, hanem utólag összesítették a díjcsomagok alapján,(nem telefonszám és bank számlák alapján hanem DIJCSOMAGOK!!!, pl. hány napos a kredit , stb.. ÉRTED MÁR?) majd elszámolva. Soha senkiről egyetlen telefonszámot, vagy más azonosítót nem küldtek, nem is lehetett volna a mobilos cégeknek kiadni. Mi közvetlenül nem voltunk ezekkel kapcsolatban, erre volt beépítve egy közvetítő kft.http://www.voxinfo.hu/ . itt olvashatja aki erre kíváncsi.
De ha erre hivatkozik, ezen bejegyzése alapján akkor máris a hacker nyomába is érhetünk! . Ha szerinte a moderátorok hozzáfértek a szerverekehez (mert én nem), akkor könnyedén felgöngyölíthető , hogy kinek adták tovább, ki lehetett aki feltörte a webes oldalt stb. Megannyi kérdés, de nagyon jó, hogy ezt leírta! Ezzel jól bajba keverte a társulatát is, nemhiába volt gyanú feléjük. Itt a bizonyíték, de majd mindenről számot is kell adnia és azoknak is akitől neki ilyen infója volt, mert meg kell ezeket megneveznie. Mint már írtam bíró előtt kell nyilatkoznia, hogy a színtiszta igazságot mondja és azt bizonyítani is tudja. Persze én továbbítom ezt a bejegyzést az illetékeseknek, hogy hol kereskedjenek. Bár sok anyagunk megvan, az is, hogy milyen volt a moderátori felület, (mert arra külön programot kellett készíteni), nyilván nem a régi web oldalon volt és megvan jelenleg is az alap programja. A cég belső rendszerét nem érte hacker támadás, csak a webes felületet, így sok eredeti működéssel kapcsolatos anyag bizonyíthatóan meg van. Egyre nagyobb “kakában” vagy Lufika Te drága, éppen elég lesz mosakodni.. ( rágalmak, hitelrontás stb. a köbön, lesz mit perkálni) hi-hi.

Idézet. “kötelezték a rágalmazás miatti büntetés és az erkölcsi kár megtérítésére 5 000 000 forint összegben” -ezt éppen most olvastam valahol, per után, pedig nüánsznyi ügy volt ahhoz képest amit 2 éve olvasni odaát.

újabb sziporka: “És tök ismeretleneknek adott hozzáférést a felhasználói adatbázishoz? Jól értem? :O”???milyen adatbázis? egy fal vagy napló törlési gomb, vagy fotó törlési funkció, vagy az égben moderált volna? ekkora baromságot írt megint.. csinálj már egy üzemeltetői oldalt és próbáld ki, aztán lehet okoskodni!

Persze már értem mire volt a nagy barizás, L-ka, és E-ke részéről, mindkettő legnagyobb barinője a blogmodi akkoriban lett. Állandóan kíváncsiskodtak, keresték free ügyekben, mesélte is nekem, hogy alig tudja őket lerázni, hátha tudna valami olyat mondani amivel vissza lehetne élni, de csak jót nevettünk rajtuk.
Van még olyan kérdés amit nem csámcsogott már meg vagy százszor? Egyébként minél több olvasója van a nyilvános rágalmazás miatt annál nagyobb lehet a bünti, ehhez mérik az összeget (gyűjti az oldala folyamatosan) hajrá!

No, nézzük meg vajon tényleg dolgozik-e vagy itt lóg egésznap, mivel az E-vel együtt lesik, hogy belépek vagy sem. Nyugdíjas vagyok, tele szabadidővel, nem tart el senki, bevételeim is rendben, házimunka elvégezve, Ati bácsi is éppen ebéd után szundikál (nekem nem szokásom), így most éppen ráérek. De a “dolgozó” nép vajon mit művel, olyan jó képet lehetett erről anno is kapni, aki legjobban hajtogatta, hogy mily fontos ember, örökké az első volt aki hsz- t írt. Pedig régebben még okoska sem volt, minden alkalommal oda kellett ülni a számítógép mellé, abbahagyni a munkát. Ma már más, mindenütt, így mellettem is ott van a telefon, így pillanatok alatt jelez ha be van állítva. Nálam már rég így van, így mindenről azonnal értesülök. Néha elgondolkozom, milyen is volt, amikor pl. férjemnek be kellett mennie reggel a rendelőjébe megnézni a leadott hívásokat, hiába volt pl. délutános, el sem tudtunk ilyen kommunikációt képzelni sem. Fejlődik a világ, hamarosan minden applikációkon lesz, jó lesz ha mindenki megtanulja és alkalmazza.

Azt tudom, hogy az Ildikó jön-megy egész nap. Képes arra, hogy este sötétben vezessen haza, mert akkor végez a dolgával valahol.
De ezt: “Ő egy személyben kezelte az adatokat, sok-sok százezer adatot.”…nem hiszem el😂😂😂
Most akkor egy reszketeg nyugdíjas, vagy egy fiatalokat meghazudtoló szupermami?
Mert egyszer úgy van, hogy bezárják napokra, magatehetetlen, semmire se való… máskor meg egy hiperaktív nyugdíjas, aki mindent felügyelt…

na, talán szuper “nagyi” vagyok, a fő szervező a családomban, csinálom a dolgom, hál Istennek bírom is a gyűrődést. Senkinek nem kell ide-oda, szállítgatni, kísérgetni, ez is igaz. De most pld. megszeretném nézni a “Csernobil” 5 részes film sorozatot, de ez nem sikerül, pedig már többen ajánlották, hogy online is lehet. Van HBO GO-m is, de hozzá kellene fogni. Gondoltam hátha van egyszerűbb letöltési lehetőség, esetleg tudja valaki?

  Én a “sorozatbaráton” néztem. De oda szerintem meghívó kell…nem tudom, a lányom regisztrált nekem.
  Meg kicsit bonyolult először elindítani, mert reklámokat akar beadni😎
  Hazajön az unokád, majd megcsinálja 🙂
  A Csernobil nagyon jó kis sorozat, en most a “Szolgálólány meséjét” nézem.

Köszi az infót, közben megtaláltam a HBO GO belépési adatokat, ma megnézzük, végre nem kell mennem sehová, lesz idő rá..

Ez butácska megint fantáziál, pedig nagyon is tudja mi volt. A moderátorok ott kapták és csak ahhoz a fajlhoz a törlési gombot, ahol feladatot vállaltak. Soroljam? Fórum ( kérdezd meg az vöröskeként emlegetett barinőt, évekig csinálta, üzifal, kérdezd meg E-t volt ilyen gombja, fal-napló-fotó, kérdezd meg a barinődet) köreikben vagy, nekünk meg logolva, bizonyithatóan kinek, hol és mihez volt jogosultsága: Bár eddig is ezt csináltad, folyton kiváncsiskodva, aztán elméleteket gyártva, de ezt is majd a megfelelő helyen bizonyithatod, hogy szerinted mi volt. A nav-os téma pedig csak a könyvelőnkre tartozik, gondolom tudja amiről nyilatkozott. De ehhez sincs semmi közöd, csak akinek jogában van, tehát foglalkozz a saját dolgoddal. A hitelrontáshoz adtál egy ujabb adalékot, köszi, minden mondatod aranyat ér nekünk.
Ki az a Hororrka, ilyen Nick név nem volt, vagy a kamud volt, tiltva sem voltál az oldalról, csak a botrány naplózástól, tehát semmi kár nem ért, mert az utolsó idòszakban kredited egy darab sem volt, ( a többieknek sem). De ezek mind bizonyithatóak a kredit vásárlások nyilvántartása alapján megvannak a közvetítőnknél. Akkor már rég átvonultál a Loveu oldalra piszkoskodni ( az is mentve).
Ennyi elég mára, van más dolgom, értelmes, hasznos tevékenységekkel szoktam foglalkozni.
Dolgozzál Lufika, mert sok kiadásod lehet a jövőben, gyüjtögess, ne e klavid csépeld egész nap.
Bye-Bye

Micsoda kirohanás a luFIKAnénitől!!!:)))))))) Pulában felejtetted a gyógyszereidet??? Csak arról volt szó, hogy megint egy tanulatlan suttyó voltál, hogy összekeverted a Petőfi verseket mérnökasszony!!!! Úgy kiborultál, mint az abortusz klinikán a szemetes, mikor is
végre ki tudtál onnan mászni!!!!:):):):):) Még anyád is eldobott magától, te retek!!!!:-))))))))))))

Rohadt retek, ennyire hülye vagy????

dr.ahalan 2019.07.16. 01:07:11
Te Era! Nem kellene neked feljönni Pestre? Lasszóval fogják az ápolónőket, pláne ekkora tudással.
Lehet alkudozni a kórházakkal, akár albérletet is fizetnek talán, egy kincs vagy. Egészséges, gyereked nincs, szülni már gondolom nem akarsz, hatalmas tapasztalatod van, rettenetesen sokat bírsz, és te… Bent feküdtem a januárban… Hogy ott micsoda szép pasik az orvosok! :)))
És van egy csomó facér is. :)))
A dokim asszisztensnőjével összebarátkoztam, vevőm lett. Most pont az jutott eszembe… Neki egész szép lakhatási támogatást fizetnek. :)))

Nagyon jól tudod, hogy van két felnőtt fia!!!! MI az, hogy nincs gyerek???? “Szülni már gondolom nem akarsz!!!” Azt is tudod,
hogy ha akarna sem lehetne gyereke!!!! Ennyire szar, gonosz, mocsadék vagy!!!!!

Ja és utolsósorban, az orvosok is a FIATAL pipi ápolónőket dugják!!!!

  El lehet képzelni , hogy ott is kutatott, éppen a “szép dokik” privát élete után, ezért inkább gyorsan összebarátkozott az asszisztenciával, mert neki muszáj volt tudnia ki a facér, ki nem. Miközben a dokik halálra dolgozzák magukat, az ilyen hülyék azt hiszik, hogy kíváncsiak a hozzá hasonló páciensekre.

   Az asszisztencia pont barátkozik az ápoltakkal😂
   Ilyen az, amikor valaki nemcsak mindent IS tudni akar, hanem mindent IS tud.😎
   És még kioktat egy egészségügyben dolgozó embert! Mert még ha hülye lenne, akkor azt mondom osztogassa a kéretlen tanácsait, de nekem nem tűnik hülyének. Mondjuk én E-t csak a naplói alapján ismerem, de szerintem kiismeri magát abban a világban, amiben dolgozik😜
   Most már ne csodálkozz azon se, amit veled is művel! Már én sem teszem. Hát ez egy félművelt, tudálékos idióta!😂😂😂
   Na! Az ilyen embert kell azon nyomban elküldeni a halál .aszára, amint elkezdi lökni neked a jótanácsait!

Erika!!! NE keveredj a korpa közé, mert megesznek a disznók!!!!
Pont ez a társaság, akik lenézték a kis keresetű, problémákkal küszködő embereket, kipellengérezték őket és kigúnyolták nyilvánosan!!!!
NE légy amnéziás!!!!!

Era!!!! Ne Te legyél a második répásmargit!!!

Szerintem az ápolónőket mindenhol lasszóval fogják.
Nálunk nemrég újították fel a nővérszállást.😎 Ehhez nem kell diploma, hogy ezt valaki megàllapítsa😂
Én bírom, mikor valaki más életét akarja rendbe tenni, holott a sajátjában is lenne tennivaló.😎

A szép(?????????) facér orvosok, akik az ápolónők között keresik a leendő doktornét…..😂 Ez olyan városi legenda, mint ahogy a társkeresőkön vannak a milliárdos, sokat dolgozó, ismerkedni akaró férfiak….a hülyék terjesztik, a bolondok meg elhiszik.😂😂😂

De ez igaz, nagyon sok ápolónő, abban reménykedik, hogy egy doki elveszi feleségül és ennek érdekében sok békát kell lecopnia,
de még így is a legtöbb hoppon marad és NEM az 50+ vannak előnyben, ezek IS tények, hanem a fiatalok!!!! Nehogy már egy 30-40 éves doki az 50+ra gerjedjen, tudomásul kell venni, hogy a repcsi elszállt!!!!

SZOPJlebarbi én SOHA nem nyomultam az Erikára, SOHA, kérdezd meg tőle!!!! És NEM a kora, vagy kinézete miatt!!!! Nem kell a hülye, ótvaros roma dumád!!!!

Az alábbit ma olvastam csak el, ami nem baj, mert másolom, éppen ma megyek oda, ahová ez ügyben sokat járok.
Röviden a valóság, a férjemmel együtt járunk már általános iskolában is, pl.az apósom az iskola igazgatója volt, aki jól ismert, mindig viccelve “kismenyem” is voltam neki, (ugye akkor még senki nem tudta, hogy kinek mi lesz a szakmája-hivatása). Az esküvőnk 1969.szeptemberben volt, a fiam 1970 decemberi születésű,, Vajon kell még több bizonyíték Ahalan- M.Klára hazugság , rossz hírkeltés stb..sorozatához? igen neki biztos, mindent bizonyítani kell. Természetesen a szép szeretőt is be kell majd mutatnod, tanúként is.
dr.ahalan
2019.07.17. 01:05:44
@Vezek Elek: Abban az időben valahogy így történt. Az okos dokinak tanuló kiemelkedőnek tetszett, a kommenyista, vezető párttag szülők meg rásózták a buta lányt. Merthogy hasas lett… És ezt a jó doki szeretője mesélte el nekem, még akkor is, ha az admin tüzet okádik a témától. Ez a szegény, szerencsétlen admin! Ugye… Aztán élt, ahogy élt. Szült, nevelt, téglát gyűjtött, elviselte a megaláztatásokat, aztán öreg korára megkapta free királynőségét. Abból meg ez a szerencsétlen car lett… Hát persze hogy beleőrült! Már csak hat perc van hátra az életéből, mi meg nem vagyunk hajlandóak szenvedni! Kiröhögjük mindig! Borzasztó! :)))
———————————–

  Ááá Ildikó, te is ki vagy pihenve!😂
  Minek ilyen tirpáknak válaszolni?
  Mi már beszélgettünk annyit privátban, láttam én már annyi régi családi fotótokat, hogy tudjam, hogy éltetek. Arra figyelj, amit én mondok: az ilyen tirpákok ocsmány szemétségeire nem reagálunk. 😊
  Elképzelem a szituációt: egy szerető megkeres egy vidékről felköltözött reménytelen prolit, és fontos infokat csepegtet neki, természetesen csupa jóindulatból.
  Valljuk be , kicsit bűzlik a történet!
  Kicsit azért elgondolkodtató, milyen lehet az a férfi, aki elvisel egy ilyet, akiben ennyi tömény rosszindulat van.
  Mondjuk az elkerülte a figyelmedet, hogy odaírta: “abban az időben valahogy így történt”. Hát lehet náluk, az ő családjában történtek így a dolgok, aztán az ostoba, beszűkült agyával általánosít!😊
  Egyet azért nehezményezek! 70-es a fiad? Én láttam róla friss fotókat….ezt hogy csinálja?😎😎😎Na ez pofátlanság!😂

Itt most csak neked válaszolok. Azt sem tudta, hogy a világon van, ráadásul a férjem több mint 10 éve eltávozott az élők sorából, előtte (kb. 2 évvel), nagy műtéteken esett át. Abszolút életszerűtlen amiket össze -vissza írkál . De így legalább kiderül, hogy mennyit hazudozik és ez minden rágalmazására igaz.
Igen, a fiam 1970.dec.1-én született,a lányom 1973. októberi, jók a gének a családunkban, mindenki kb 10 évvel fiatalabbnak néz ki, de a mentalitásra, motivációnkra is ez a jellemző.

Amúgy meg KI is a kommenyista???? Mocsok FIKAnéni mer kommunistázni???

“dr.ahalan
2019.07.17. 01:05:44
Abban az időben valahogy így történt. Az okos dokinak tanuló kiemelkedőnek tetszett, a kommenyista, vezető párttag szülők meg rásózták a buta lányt.”

Kinek volt a legjobb barátja a főkommunista Harsányi Iván???
A BÉLAPAPÁNAK!!! Már az is egy csoda, hogy a retek megúszta 56-ot!!!!
Az a Harsányi Iván, aki “1950–1954 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lenin Intézetének történelem szakos hallgatója volt. Kezdetben betűszedő, majd 1954–57 között az ELTE Lenin Intézetének tanársegédje volt. [….] 1963–69 között a Magyar Szocialista Munkáspárt KB agitációs-propaganda osztályának munkatársa volt. 1969–1986 között az MSZMP Politikai Főiskola nemzetközi munkásmozgalom-történeti tanszékének tanszékvezető docense, 1986–1990 között egyetemi tanára volt.”

És KI volt iskolaigazgató ABBAN az időben?
A BÉLAMAMA!!!
Tudjuk, kik kerülhettek fontos beosztásba akkortájt!!!!
A komcsik ÉS PÁRTTAGOK!!!!

Úgyhogy FIKAnéni, KUSSS!:-)) ANYÁTLAN RETEK!!!!

Most màr én is lelufizlak, mert azt érdemled!
Művelődj Luffancs, mielőtt bárkire is kígyót békát kiabàlsz te nem normális!
Nézz dokumentumfilmeket vagy mit tudom én….amiket eddig olvastál nem vàlt hasznodra!
Én legutóbb ezt néztem:
https://youtu.be/Sc8XPXE_pXc
Neked kicsit nehéz lesz feldolgozni, de talán majdcsak leszoksz a nácizásról, meg a kommunistázásról!
Szégyelheted azt a nagy kerek palacsintafejedet!😡😡😡

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü