Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

Nincs ilyen adat.

98 hozzászólás. Leave new

 • Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

 • Avatar
  moderator
  2019.05.15. 07:14

  Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
  A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

  MODERÁLÁS:
  Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
  Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
  Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

  A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
  A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

  Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
  Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
  Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
  Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

  A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
  Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
  Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
  Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
  ————————————
  A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

 • https://www.freelove.hu/web/wp-content/uploads/2020/02/Easynet-régi-fotó.jpg

  Egy kis nosztalgia a kezdetekből.. (éppen 20 éve), ma selejteztem a régi anyagokat, egy kérelemben illetve levélben fotóként csatolva találtam. Kb 4-5 évig működött, aztán minden sarkon nyílt hasonló-. De a web.oldal ötlete itt született meg és talán az éjszakai műszakban, amikor csendesebb időszak volt, folyamatosan programozta a Zs. (merthogy 24 órás nyitva tartás volt).

 • PadreEmeritus
  2020.02.22. 20:10
 • PadreEmeritus
  2020.02.22. 23:09
 • A free ( ez az oldal) kimondottan tiltja , hogy a tagok vagy más személyek, pl. polgári nevük, adataik alapján is azonosítva nyilvános felületen megjelenjenek. Ezek az üzemeltető által moderálásra kerülnek. Ez alap és az európai adatvédelmi törvényeknek is megfelel. Úgy tudom ez a törvény más oldalak üzemeltetőire is vonatkozik. A személyes hozzájarulás nélkül (aki nem celeb) az illető azonosított bármely személyi adatával visszaélni törvény ellenes. De majd ezt is megkérdezzük a megfelelő helyen és felelni fog az aki nem tartja be az erre vonatkozó jogszabályt.

 • Sajnos, helyzet van, félelmetes ahogy terjed a koronavírus- szegény férjem, mint orvos, ezt nem érte meg. Vajon ha felébredne az “örök álomból” mit szólna, mi minden történt az elmúlt 10 évben, nagyon elcsodálkozna. Kb. egy hónapja, a fiam csak mutatta a nehezen elérhető, angolnyelvű távolkeleti híradásokat, hogy milyen komoly bajok vannak. Nehezen hittem, hogy ilyen gyorsan elterjed és enyhén túlzásnak is tartottam a jóslatokat. De sajnos megérkezett. Óvjon mindenkit a sorsa , hogy elkerülje ezt a helyzetet. Figyelem a híreket, a kép és videó lehetőséget, – ami mostantól jól működik-, hírekre, megosztásokra fogom használni.

 • Intézkedés

 • érdemes olvasni

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.13. 22:10

  😁😊😎https://www.instagram.com/p/B9rZdVRI-PI/?utm_source=ig_web_copy_link

 • Igen, ezek az olaszok

  Meanwhile in italy 😄

  Posted by Mr. Afterparty on Friday, March 13, 2020

 • Egy háziorvos tanácsai (facebook)
  János Szabó
  1 órája ·

  Kedves Barátok, Rokonok, Ismerősök,
  Sokan kérdeztétek, hogy mit kell tenni a járvány idején, hogy kivédjük a megbetegedést. Dr. Darvai László háziorvos kollégámmal készítettük a következő ajánlást. Kérem, hogy olvassátok végig és tartsátok be a benne foglaltakat:

  Hogyan óvjuk meg magunkat és szeretteinket
  az új típusú koronavírus-fertőzéstől (COVID-19)?
  Szabó János dr. – Darvai László dr.
  Háziorvosok

  Ahhoz, hogy a koronavírus-járvány veszélyeit a minimálisra csökkentsük a következő hetekben, nagyon fegyelmezetten be kell tartani több szabályt, mely első pillanatra túlzónak tűnhet, de nem az.

  Folyamatosan kövessük nyomon és tartsuk be az Operatív Törzs utasításait!

  Munkába, csak akkor menjünk, ha teljesen egészségesek vagyunk. A legenyhébb légúti fertőzéses tünet (torokfájás, nátha, köhögés), egyéb akut betegség (hasmenés, hányinger) hőemelkedés, láz esetén maradjunk otthon és TELEFONON kérjünk segítséget a háziorvostól. Ne menjünk a rendelőbe, csak abban az esetben, ha ezt a háziorvos kéri. A megnövekvő telefonhívások miatt legyünk türelmesek a rendelő hívásakor.

  Láz (38 C fölött), hirtelen kezdődő erős köhögés, légzési nehezítettség esetén azonnal hívjuk telefonon a háziorvosi rendelést, vagy az orvosi ügyeletet. Semmiképp ne menjünk személyesen oda, csak telefonon konzultáljunk az orvossal, aki egy részletes kikérdezést követően dönt a teendőkről.

  A járvány idején semmilyen adminisztratív feladatot (jogosítvány, igazolások, közgyógy-igazolvány-hosszabbítás) nem intéznek a rendelő dolgozói, ilyen ügyben se menjen senki sem a rendelőbe. A lejáró gépjárművezetői jogosítványok, gyógyszer javaslatok automatikusan érvényben maradnak a járványügyi vészhelyzet alatt, emiatt hátrányt senki sem szenved.

  A rendszeresen használt gyógyszerek felírását is telefonon lehet intézni, a rendelők dolgozói mindenkinek segítségére lesznek, hogy megkapja azokat. Vegyék igénybe az e-recept adta lehetőségeket: szokásos receptjei kiváltásához nem kell receptért bemennie a rendelőbe: az ön telefonos igénylése után azt az orvos internetes kapcsolattal a gyógyszertár felé láthatóvá teszi, ön pedig a személyi igazolványával kiválthatja a saját és hozzátartozója gyógyszereit a patikából.

  Hangsúlyozottan ajánljuk a kisebb, nem sürgős kórházi beavatkozások lehetőség szerinti elhalasztását. A kórházakat kizárólag feltétlenül fontos esetekben keressék fel. Kerüljék az egészségügyi intézményeket, ne kérjenek kivizsgálásokat, kizárólag orvosuk általi beutalások esetén keressék fel a kórházi osztályokat, szakrendelőket.

  Mossunk gyakran kezet meleg szappanos vízzel, szellőztessünk gyakran, fertőtlenítsük az ajtók kilincseit. Hazaérkezést követően azonnal mossunk mindig kezet. Mossuk a kezeinket szappannal legalább 1 percig, majd meleg vízzel alaposan öblítsük le. Kézmosást követően tanácsos az arcunkat is megmosni. Nyilvános helyeken történő kézmosást követően csak papírtörölközőt használjunk, melyet kézmosás után ne dobjunk el, azzal fogjuk meg a mosdó ajtajának kilincsét.

  Tartózkodjunk otthon, amikor csak tudunk. Idős emberek egyáltalán ne hagyják el otthonukat, a munkaképes korúak csak a munkába menjenek, majd a halaszthatatlan ügyintézéseket követően ők is tartózkodjanak otthon gyermekeikkel együtt.
  Ne menjünk moziba, színházba, hangversenyre, sporteseményre, piacra ne üljünk be vendéglőbe, kávézóba, kocsmába, még a kocsmaudvaron se ácsorogjunk, akkor sem, ha csak néhányan vagyunk, mert minden csoportosulás növeli a vírusterjedés veszélyét. Legyünk viszont sokat a szabad levegőn, kiránduljunk, kertészkedjünk, túrázzunk.

  Halasszuk el a családi rendezvényeket (születésnap, névnap, lakodalom, házassági évforduló, keresztelő…), ne menjünk senkihez sem beteglátogatóba, ne látogassuk meg az újszülötteket és a fiatalok se szervezzenek és tartsanak most semmilyen baráti összejövetelt, bulit.

  Ha haláleset történik a családban, csak a legközvetlenebb családtagok vegyenek részt az elhunyt temetésén, a távolabbi rokonok, barátok, ismerősök otthonukban emlékezzenek az elhunytra. Amennyiben részt veszünk a temetésen, úgy tartsunk több, mint 1 méter távolságot a többi gyászolótól.

  Valamennyi egyház hiszi és hirdeti, hogy a Jóisten mindenhol jelen van életünkben. Ennek tudatában, ezekben a hetekben imáinkat, fohászainkat otthonunkban mondjuk el és kérjük segítségét a járvány leküzdésére.. A misék, istentiszteletek, egyházi liturgiák eseményeit csak a televízión és rádión keresztül kövessük most. Az időskorú hívők esetén kiemelten fontos, hogy ne hagyják el otthonukat.

  Minden olyan helyen, ahol idegenekkel együtt kell hosszabb-rövidebb ideig tartózkodnunk, tartsunk 1 méternél nagyobb távolságot a másik embertől. Különösen figyeljünk erre a boltok pénztárainál történő sorban állásoknál, várakozásoknál boltokban, gyógyszertárban, orvosi rendelőben, vagy a rendelő előtt történő várakozásnál, autóbusz megállóban és a munkahelyeinken is.

  A szükséges bevásárlásokat előre tervezett bevásárló listával, célirányosan végezzük, a lehető legkevesebb időt töltve a boltokban.

  Mindenféle gazdasági kár, pénzügyi veszteség a járvány lezajlását követően pótolható. A járvány során áldozattá váló családtagjainkat, szeretteinket soha, senki sem tudja pótolni majd.

  Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a járványtól.
  Vigyázzunk egymásra!

 • PadreEmeritus
  2020.03.14. 18:27

  Nincs mit enni, nem lehet kapni semmit!!!:):):):):):):):)

  Mai kajám: fokhagymával spékelt, tepsiben sült, szürkemarha comb, savanyú káposztaágyon!! És csak szerdán jön a becsülettel kiérdemelt kis svéd nyugdíjam!!!:-))))))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.18. 15:52

  Ha lehet üzennék, bár nem biztis , hogy látja a cimzett!
  Dia! Vigyázzatok magatokra, mamát zárd el!
  Semmi nem tart örökké, ennek is vége lesz! 😊😎

 • Ez az a maszk amit beszereztem a családomnak és időben, – három csomaggal rendeltem, mindenkinek jutott, vagyunk páran.
  Egyetlen rossz tapasztalat, hogy folyton bepárásodik a szemüvegem amikor használatban van..

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.24. 10:06

  Gizike😎
  Az az igazság, holnap reggelre lesz csak teljesen kész, onnan Gizi lesz a neve😁🍞

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.24. 16:35

  Az első…🍞 Kicsit lapos lett, de finom….

 • PadreEmeritus
  2020.03.24. 19:52

  When i was young, beauty and wild!!!

 • A gyógyulási esély összefügg a D-vitamin-szinttel
  2015. január 20. kedd Közzétette: Czétényi Rita

  A súlyos D-vitamin-hiány a halálozás kockázatát 50 százalékkal növeli a súlyos és krónikus betegeknél – állítja dr. Szabó András, a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyerekgyógyászati Klinikájának igazgatója. Ezért lenne szerinte elengedhetetlen minden pl. rákos vagy kardiovaszkuláris betegségben szenvedő beteg D-vitamin szintjét normalizálni a kezelés mellett.

  A D-vitamin ugyanis hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknak van D-vitamin-hiánya, és mindössze 5 százalékuké igensúlyos mértékű. Mindez azt jelenti, hogy 2 millió felnőtt és százezer gyerek van a legsúlyosabbnak tekintett D-vitamin-hiányos állapotban – állítja dr. Szabó András.

  RS12781_KA-20140303-IMG_9105-szabo-andras-interju-scrIsmert, hogy a D-vitamin hiánya számos betegségre hajlamosít – mondja az igazgató -, ráadásul minél nagyobb mértékű a hiány, annál nagyobb annak a valószínűsége, hogy a betegségek be is következnek. Ahogy a D-vitamin-hiányosok száma nő, úgy az ezzel kapcsolatos megbetegedések száma is nő: a cukorbetegség, asztma, magas vérnyomás, multiplex sclerosis, reuma, daganatok stb.

  2014-ben elkészültek olyan nemzetközi összesítő elemzések, amelyek igazolták, hogy a súlyos D-vitamin-hiányos állapot a halálozás kockázatát 50 százalékkal növeli. Az enyhe hiánynál ez az arány 10-14 százalék. Tumor esetében kétszeres a halálozási esély abban az esetben, ha a beteg nem kap D-vitamint és ezért hiányállapotban is szenved. A kardiovaszkuláris betegségek (infarktus, agyvérzés, érelmeszesedés) esetében kiderült, hogy még jobban csökkenti a halálozás kockázatát a D-vitamin-kúra, mint a tumorok esetében. Ezen kívül a cukorbetegség, a sclerosis multiplex és autoimmun betegségek esetében is jelentősen növeli a túlélést. Az adatok alapján dr. Szabó András szerint egyértelmű: szakmai alapelv minden beteg D-vitamin szintjét normalizálni.

  RS7039_20110707-IMG_2324-scrSajnálatosnak nevezte, hogy ez a probléma évtizedek óta ismert, mégsem ment még át a szakmai gyakorlatba. 2006 óta érvényben van az a szakmai irányelv, miszerint a vesebetegek D-vitamin szintjét normalizálni kell. Ennek ellenére egy 2013-ban végzett felmérés szerint a magyar vesebetegek 3%-a kapott D-vitamint. Szerinte erre fel kell hívni az orvosok figyelmét, és a betegeket is tájékoztatni kell. Azt tanácsolja, hogy háziorvosukkal beszéljék meg ezt a lehetőséget, írassanak fel receptre D-vitamint. Ez azért is tanácsos, mert több készítményt is lehet recept nélkül kapni, de az adagolást érdemes orvossal megbeszélni.

  Tévhit:

  A multivitamin tartalmaz D-vitamint megfelelő mennyiségben – ez nem igaz.

  A gyógyszerellenesek szerint egyen mindenki pl. szardíniát, csukamájolajat, lazacot, gombát stb. és tudja D-vitamin szükségletét fedezni – ezekből hatalmas mennyiséget kéne enni naponta, tehát élelmiszerrel nem lehet bevinni a szükséges mennyiséget.

  Amerikában széles körben elterjedt, hogy tejbe, tejtermékekbe tesznek D-vitamint – ez igaz, Magyarországon is vannak ilyen termékek, csak még kevés.

 • A Remény himnusza

  Nagy Szilárd feat Ragány Misa: Európa 2020

  Posted by Csirip.hu on Tuesday, March 24, 2020

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.26. 17:42

  GiziMadre😁😎
  Ma megtanultam, hogy kell csapkodva dagasztani. Gy. azt mondja ne csináljam, mert félelmetes, ahogy csapkodok😁
  Mindenesetre lett tőle egy dejavu szerű érzésem….becsukom a szemem, és a mamánál a szuterénba a dédi csapkodja a kenyértésztát….soha nem jutott ez eszembe, 6 éves voltam, mikor meghalt….hallom, ahogy a sparheltbe pattog a tűz, látom az asztalt a sarokban, a dédipapa rádiójával, látom, ahogy a nagybátyám belép, meghajolva, mert olyan magas volt, hogy csak úgy tudott belépni az ajtón….
  Azt hiszem gyakran fogok mostanában “csapkodni”!😎

 • Háziasszonyok gyöngye vagy ebben, gratulálok.

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.26. 20:20

  Tomooooo!
  Ez így van?😳
  “Tiltás helyett figyelmeztetés: hiába van több mint 2000 koronavírus-fertőzött Svédországban, a kormány mégsem rendelt el nagyszabású korlátozásokat, helyette folyamatosan tájékoztatja a lakosságot és abban bízik, kisebb kárt tesz a vírus, mint amekkorát az amiatt leállított élet okozna. A szakértők véleménye viszont megoszlik a svéd kísérletről.”

  • PadreEmeritus
   2020.03.27. 18:21

   Nem tudok érdemben hozzá szólni, ehhez kevés vagyok, de az idő megmutatja, hogy kinek volt igaza. Abban meg idióták a svédek, hogy a határzár ellenére a migri retkek továbbra is szabadon lépik át a határt!!! Minél tovább megy a hiszti, annál jobban kirajzolódik, hogy valakinek régen, nagyon is igaza volt!!!:)))))))))))))

   • Avatar
    Blablabla
    2020.03.28. 08:29

    Abban igazuk van, hogy a nyájimmunitást akarják elérni. Csak bírja az egészségügyük!
    Nem értek hozzá, de amíg nincs vakcina, ez lehet a jó megoldás. A gazdaság nem állhat meg, és sajnos sokáig fog még tartani, míg lesz ellenszer.
    A politikához meg csak annyit, most pont le.arom! Én Hadházyt kedvelem, de most szerintem kicsit megszűnhetne, most fontosabb mi lesz, mint az,hogy mi volt.
    Majd eljön annak is az ideje, mikor el lehet számoltatni azokat, akiket el kell!

 • No, nézzük a híreket, sajnos van mit, vajon, meddig fog tartani ez a háború az emberiség ellen. Elszaporodtak a férgek, túl lőttek egyesek már mindenen. A nagy szólásszabadság, a nagy liberalizmus, a stílus ide vezetett, a trollkodásból is elég lett, megjött a figyelmeztetés, aki nem tanul, annak lehet későn lesz. Törvényszerű ami történik, elege lett a Mindenhatónak, rendet tesz.

  Tüsszentés

  Csak nehogy eltüsszentsd magad a cica előtt

  Posted by Csirip.hu on Wednesday, March 18, 2020

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.28. 08:30
 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.29. 14:58

  Ma ilyen🍞😎
  Nem “Gizis”. Ez most öregtésztás…

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.30. 07:33

  😁😁😁

 • Avatar
  Blablabla
  2020.04.01. 10:05

  Unom a Gizit!😁😁😁

 • Avatar
  Blablabla
  2020.04.02. 16:47

  Nem hiszem el, mennyi ostoba, önző tahó van.
  Elkezdték gyártani a fél kilós! élesztőket.
  Gondolom, úgyis elkapkodták azonnal a kicsiket, legyen akkor mindenkinek egy nagy.
  Erre most ezt veszik hármasával, négyesével.
  Minek????
  Undorítóak tudnak lenni az emberek!🤮🤮🤮

 • Avatar
  Blablabla
  2020.04.02. 19:50
 • Egy közeli barátom facebook bejegyzése, engedélyével másoltam ide.
  ………………………………………………………………………..

  Nyíltan, vagy burkoltan mindenkit egy kérdés foglalkoztat legbelül: “mikor lesz ennek vége?”

  Egyértelmű, mégis nagyon nehéz elfogadni: soha.

  A globális katasztrófák megváltoztatják a világot és a jelen helyzet hasonló egy kontinenseken átnyúló háborúhoz. Még ha sikerül is néhány hónap alatt az elsődleges hatásokat kiküszöbölni, ennek a járványnak a hatásai évekig, de lehet, hogy évtizedekig itt lesznek velünk.

  Egyszerűen lehetetlen, hogy az élet egyszerre csak úgy menjen majd tovább, mint annakelőtte. Soha többé nem fogunk úgy mozogni, tanulni, kommunikálni, élni, mint a járvány előtt. A legnehezebb rész egy-másfél év, vedd kellemes meglepetésnek, ha rövidebb.

  Sokan reagálnak úgy, hogy igyekeznek a “normalitás” látszatát fenntartva élni tovább bízva abban, hogy hamar minden visszakerül a rendes kerékvágásba. Ez sajnos csak a kezdeti tagadás. Nem fog visszakerülni, nem tud.

  Az adekvát érzelmi és lelki válasz a felkészülés arra, hogy örökre megváltozzunk, mert a világ körülöttünk megváltozik. Adaptálódásra lesz szükség. Jó hír, hogy az ember ebben kiemelkedően teljesít. Erre való a csodálatos és kreatív emberi elme.

  A mostani első fázisban nem kell “erőből” produktívnak maradni, megpróbálni valami szigorú életrend mentén élni, terveket írni, folyamatosan fenntartani a munka és teljesítmény látszatát. Ne érezd magad vétkesnek, ha nem tudsz ugyanúgy termelni, mint néhány hónapja.

  Más, fontos feladatok vannak.

  Csendesítsd el magad körül a zajt. Ne foglalkozz azokkal a hírekkel, amelyek negatív gondolati és érzelmi spirálba, spekulációba hajszolnak. Ne hasonlítsd magad össze azokkal, akik a közösségi médiában próbálják a “normalitás” látszatát fenntartani. Ne töltse ki a gondolataidat, foglalja le bénítóan a teljes agyi kapacitásodat az aggódás.

  Nincs gond, ha kuszák a gondolatok, ez természetes. Ha nem tudod a karanténban töltött idő minden percét értelmes dologgal kitölteni, természetes. Ha borúsnak látod a jövőt, természetes.

  Az első feladat, hogy helyezd magad és szeretteidet “biztonságba”, alakíts ki egy olyan környezetet, ahol tisztán tudsz gondolkodni. Legyen csapatod: a család, közeli barátok, szomszédok, akikkel tudsz kommunikálni, megtartva a fizikai távolságot, de tudva, hogy a bajban számíthattok egymásra.

  Az első napok, hetek, akár hónapok arról kell szóljanak, hogy felkészülj a lelki változásokra, ehhez pedig a megfelelő környezet elengedhetetlen. A lelki változás jönni fog, ha tetszik, ha nem és nem szabad siettetni. (Futóként egy futós hasonlatot tudnék mondani: ez egy maraton, vagy ultra. Ha túl gyorsan futod az elejét, legkésőbb a felénél ki fogsz készülni és onnan csak szenvedés az egész.)

  Aztán jön majd a lelki változás, az alkalmazkodás ideje. Durva lesz, nyers, de őszinte. És lassabb, mint hisszük. Ha azon is túl leszünk majd képesek leszünk arra, hogy szélsőséges, megváltozott körülmények között is túl tudjunk élni. Új képességekre teszünk majd szert, új feladatokban veszünk részt, új utakat járunk be. Olyanokat, amelyekre ma még nem is gondolnánk.

  Végül talán egyszer elfogadjuk az “új normalitást”, a megváltozott helyzetet. Ha erős alapokat sikerült építenünk magunknak, meg tudjuk találni a megoldásokat. Bízz magadban, bízz a Jóistenben és a szeretteidben, akkor fogsz tudni haladni. Még csak az út legelején tartunk.

  Senki sem tudja, meddig tart ez a helyzet és a bizonytalanság mindenki számára őrjítő.

  Várom azt a pillanatot, amikor majd megölelhetem újra a barátaimat, dolgozhatok, teljesítve a hivatásomat, elmehetek egy kávézóba, vagy elutazhatok valahová.

  Addig is kitartást és lelki békét kívánok mindenkinek.

  (A gondolatok leírására Aisha Ahmad, a Torontoi Egyetem adjunktusának “The Chronicle of Higher Education”-ben megjelent cikke sarkallt. Egyetértek vele és igyekeztem a megállapításait szintézisbe hozni a saját érzéseimmel.)

 • PadreEmeritus
  2020.04.04. 19:36

  Előpácolt sült hátszínszelet és burgonya grateng!!!!:-)))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2020.04.13. 17:25

  Dupla🌈🌈

 • PadreEmeritus
  2020.04.27. 12:26

  Ma vettem a pinyacon 1,3 kiló gyalúlt tököt, meg egy csomag kaprot, azt fizettem 2100Ft-ot. Mondom a csajnak, hú de drága lett a kapor!!!:-))))))))) De hát ki nem szarja le, zsé, mint a mák!!!:):):):):): wahahahahahahahahahahahahaha

 • Avatar
  Blablabla
  2020.05.15. 06:05

  Facen volt egy kérdés:” ki milyen társkeresőn ismerkedett meg?”
  Nagyon sokan irták a freelove .hu-t.
  😁😎

 • PadreEmeritus
  2020.05.16. 12:41

  Most olvasom egy svéd újságban, hogy Spanyolországban egy 113 éves nő María Branyas teljesen felgyógyul a korona fertőzésből, aki egyébként az ország legöregebb nője is egyben!!! 1907-ben született és 20 éve lakik egy öregek otthonában!!! További jó egészséget neki!!!

 • PadreEmeritus
  2020.06.01. 17:29

  “Hétfőn reggel kiengedték a Kozma utcai börtönből Kaiser Edét, akit korábban tévesen életfogytiglanra ítéltek a móri mészárlásért.”
  Hip hip hurrá!!!:-))))

 • PadreEmeritus
  2020.06.04. 17:37

  HOPPÁ!!!!

  Ki volt az a George Floyd? Elképzelhető, hogy sok empatikus ember nem ment volna tüntetni, ha pontosan tudja, milyen bűncselekményekért ült börtönben a most posztumusz hőssé avatott Floyd. Előélete és agresszív fegyveres bűnözői múltja erősen közrejátszhatott abban, hogy ilyen módon viszonyuljanak hozzá a rend őrei. Főleg Amerikában, ahol a fegyver mindenkinél ott lapulhat. Nők voltak a célpontjai Floyd az egyik legaljasabb fajta bűnöző volt. Nagy termetű, kifejezetten erős testalkatú emberként a puszta látványával is képes volt félelmet kelteni emberekben. Ezzel ő maga is tisztában volt, és sokkal jobban tudta kamatoztatni ezt az adottságát, ha nők ellen vetette be magát. Floyd elsődleges célpontjai a nők voltak, méghozzá az egyedülálló nők. Soha nem keresett olyan célpontot vagy családot, ahol férfiak is voltak. Floyd csak az egyedül élő nőkre vadászott. Általában egyszerűen becsengetett ilyen-olyan indokkal, és amikor a nő kinyitotta az ajtót, akkor berontott. Ha valaki segítségért kiáltott, azt általában fejbe verte. Volt olyan eset is, amikor valamiféle vízóra-leolvasónak adta ki magát, és amikor a nő rájött, hogy hazudik, és rácsapta az ajtót, akkor az autóban várakozó barátai segítségével betörtek hozzá. Floyd egyszerűen a nőnek szegezte a fegyvert, míg a többiek kirámolták. A későbbi rendőrségi dokumentációkból kiderül, hogy a nő Floydot azonosította a szembesítésen.

 • Avatar
  Blablabla
  2020.06.05. 07:05

  Apropó! “Volt egyszer egy Hollywood”.
  Nézzétek meg! Sajnos Brad megvénült, és már DiCaprio se fiatalka( nálam idősebb!😁), de még mindig a legjobbak.😂😎

 • trollokkal itt a továbbiakban nem foglalkozunk, köszönöm a megértést..

 • de ez nem jelenti azt, hogy itt elhalkulunk, lehet ugyanúgy feltenni videókat, fotókat, emlékeket, saját véleményeinket, minden másról..

 • PadreEmeritus
  2020.06.16. 16:54

  Délelőtt még ősz volt mostanra meg nyár lett!!!:-))))

 • PadreEmeritus
  2020.06.17. 09:59

  “A Coca-Colát 1967-ben a BNV-n mutatták be a hazai nagyközönségnek. A cég természetesen kóstolót is rendezett a kiállításon. Az érdeklődés akkora volt az amerikai fiatalok életérzését idéző ital iránt, hogy rendőröknek kellett a standot a rohamtól megvédeni. A kíváncsiskodók különféle trükköket találtak ki – beteg családtagjukra vagy terhes feleségükre hivatkoztak – hogy minél több Coca-Cola-hoz juthassanak hozzá…

  Az akkor már közel egy évszázados múltra visszatekintő The Coca-Cola Company 1968-ban, egy év múlva jelent meg hivatalosan is Magyarországon. Az első palack Coca-Cola 1968. június 17-én hagyta el a Magyar Likőripari Vállalat kőbányai likőrgyárának palackozó gépét.
  A Coca-Cola volt az első, a háború után Magyarországon előállított amerikai termék. Ezt megelőzően csupán kétféle szénsavas üdítő volt kapható a hazai üzletekben, a Bambi valamint az Utas.

  Akkoriban Coca-Cola-t csak a legdrágább szállodákba és exkluzív vendéglátóhelyekre szállíthattak. A Coca-Cola megjelenésével új iparág született Magyarországon – megkezdődött a szénsavas üdítőitalok gyártása.”

  Lassan a Kádár Cola (bambi) meg eltűnt a süllyesztőben!!!:-))))))))))

  • Nekem is van emlékem, amikor az egyik barinőm kijutott Bécsbe, és amikor hazaérkezett tátott szájjal hallgattuk a beszámolóját, főleg arra voltunk kíváncsiak, milyen íze van a Coca-Colának, el nem tudtuk képzelni, ez úgy a 60-as évek eleje lehetett.

 • PadreEmeritus
  2020.06.17. 10:05

  Olyan lehetett, mint amikor a belvárosban megnyílt az első Mc Donald’s, meg a Váci utcában az Adidas bolt!!!:-)))))) Olyan tömeg volt, hogy azt hitték minden ingyen van!!!:-)))) Tökre égő volt!!!! Pont itthon voltunk a családdal és ott sétáltunk, mikor megláttuk azt a hatalmas sort, ami kígyózott, mint Gyurcsány kígyója!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2020.06.21. 06:34

  A zongora is rasszista, mert a fehér billentyűk hosszabbak, mint a feketék és ezért ki lesznek cserélve rózsaszínűre!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2020.06.21. 15:50

  Az Obama foundation honnan tudta már május 17-én, hogy Floyd meghal május 25-én? Videó

 • PadreEmeritus
  2020.06.22. 04:28

  “A Lánchíd felújításáról azt mondta Gulyás Gergely, Tarlós István volt főpolgármester úgy adta át Budapestet Karácsony Gergelynek, hogy 40 milliárd forint és 160 milliárd forintnyi lekötött államkötvény állt a fővárosi önkormányzat rendelkezésére.
  Budapestnek még mindig van 180 milliárd forintnyi állampapírja, tehát nehezen lehetne azt állítani, hogy ne lenne pénze a kötelezettségeire.”

  És már megint azok a fránya tények, amik makacs dolgok!!! FUCK YOU KAMUGERI!!!!

 • PadreEmeritus
  2020.06.22. 21:01

  Wahahahahaha túl korán kezdték egymást szopkodni az elektromos autók hívői, hogy az óvja a környezetet!!!:-)))))))))

  “Alapos kutatást végeztek a villanyautókkal kapcsolatban Németországban. Az adatok megmutatták, hogy a villanyautózásra való erőltetett átállás zsákutca lehet. A villanyautókra való átállás megnövekedett áramigényét figyelembe véve viszont
  az aktuális energiamix mellett az elektromos autózás 73 százalékkal több károsanyag-kibocsátással jár, mint a legmodernebb dízelmotoroké.” Forrás: Origo.

  És mikor 5-6, vagy 7 év után beszarnak az akkumulátorok több tíz millió, vagy akár százmillió autónál, azokkal MIT fognak majd csinálni???:-)))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.06.25. 14:54

  Napi agyhalál!!! “Az egyik zöld párti kerületi képviselőnő kitalálta, hogy a Mohren Strasse neve az rasszista, mivel Mohr az szerecsent jelent régies kifejezéssel. Szerinte ez a gyarmatosítást idézi és javasolta, hogy nevezzék át az utcát és a hozzá tartozó metró megállót George Floyd Strasséra.
  Ez a retek, aki kirabolt és összevert egy terhes nőt???? És nem a bőre színe miatt retek, hanem amit elkövetett bűncselekményt!!! Az ilyeneket rommá ütöttünk Kumlán, ha alkalom adódott rá!!! De nem sok volt ott, mert a smasszerok figyelmeztették őket, hogy vonuljanak önkéntes izolációba, mert gondjuk lesz!!! Sajnos ezeknek joguk van svédben, hogy el legyenek különítve a többiektől!!!

 • PadreEmeritus
  2020.06.25. 21:02

  A legújabb agyhalál!!!:-))))) Már a sakkjáték is rasszista!!!:-))))))))
  Igen, fehérek a négerek ellen!!!:-))))wahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.06.26. 17:34

  Felhívtam a masszőrömet, hogy dolgozik e már és lám ma tudott is fogadni!! Jól meg lettem maszva, ropogtak a csontok, szal roppant jól esett!!:-)))) Felfrissülve mentem shoppingolni, majd betértem a harcálláspontra, a haverokkal jókat röhögtünk a hányingerin, meg a többi ballibsi kreténen!!! Holnap sült kacsacombot csinálok savanyú káposzta ágyon és petrezselymes újburgonya, mivel megérdemlem és szeretem!!!:-)))))))) Természetesen pecsenye kacsacombot vettem, szép nagyok. Sajnos mell, ami volt az nem volt túl szimpatikus.
  Hát csak így szerényen, el ne felejtsem a holnapi reggelim füstölt lazac szeletek lesznek pirítóson.:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.07.02. 05:29

  Voltam Párkányban, 2 haverommal a strandon, nem ájultam el, túl nagy és túl sok a beton és kevés a természet!! Olyan szlovákos!!:))) Két kocsival mentünk, én a rövidebb úton mentem, ami kanyargósabb, ők Visegrád felé. Mikor megérkeztem fogalmam sem volt merre van a strand, de belefutottam 3 emberbe, akik nem beszélni mádzsárt, mikor útbaigazítást kértem, de mikor elküldtem őket a picsbe, hirtelen eszükbe jutott, hogy mégis tudnak!!!:))))) Egyébként mindenhol lehet forinttal is fizetni, de a strandon nem, váltani kellett uerót, amit valami fantázia kurzus alapján váltottak. Nagyon jól jártak az I. világháborúval, lett végre egy országuk, amit tőlünk raboltak el. A napokban eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha mi nyerjük meg. Szerintem, akkor a II. világháború nem következett volna be. De ez is olyan, hogy ha a nagyanyámnak villanyszedője lett volna, akkor Ő lett volna a 6-os villamos!!:))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.03. 22:56

  A hétvégén mindennemű strandolás kilőve, mert ilyenkor aztán kiszabadul az etnikum meg a sok pulya és nem szeretnék impetigót kapni!!:)))))
  A párkányi strand is a jövőben padlón lesz, mert nem jött be, persze az egyik haverom el volt ájulva, Ő már másodszor volt ott, de hát Ő balliberális!!:)))) Senki sem tökéletes!! Gyerekkori barát, nem tehet róla, jól elvagyunk, mindig mindenben igazat adok neki!!:)))))))
  Így aztán nincs vita, persze Ő tisztában van vele, hogy én hol állok!!:)))))
  Néha morog rám, de már megszoktam, meg tőle elnézem, engedélyt adtam neki, hogy lehet hülye!!:)))))))
  Az általánosban is már egymás szendvicsét ettük, mindig cseréltünk a nagyszünetben!! Szóval ilyen messzire nyúlik vissza a barátságunk. A legközelebbi kiruccanás az Balaton lesz és megesszük az 1200 Ft-os lángost.:-))))))
  Csak meg kell várnom a nyugdíjat, hogy legyen rá zseton!!!:-)))) wahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.07.05. 20:11

  Így kell rendet tenni a csürhe közt!!! Letérdelni mi???
  https://www.facebook.com/altsantiri.gr/videos/247708516556286/

 • PadreEmeritus
  2020.07.06. 15:27

  Aztán van ilyen is ugye!!! A Szargecini asszony meg egyen lócitromot!!!:-)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.11. 08:04

  Minden kulturált ember tudja, így én is, hogy van egy ökölszabály!!! Szárnyashoz, halhoz, rákhoz, tenger gyümölcseihez CSAK FEHÉR száraz/félszáraz bor dukál!!!
  Vadhoz, marhához, bárány/birkához pedig VÖRÖSBOR!!! Csak a bugris vadparasztok keverik ezt össze!!!:-)))))))) wahahahahahhaha
  Figyi, fogd meg a söröm!!!:):):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.07.13. 06:50

  NO COMMENTS!!

 • PadreEmeritus
  2020.07.14. 22:40

  Azt is mi fehérek mutattuk meg nekik, hogy kell lemászni a fáról!!!:-))))
  Lewis Hamilton F1 világbajnoka azt mondja, hogy Angliában el kell távolítani a rasszizmushoz kapcsolódó embereket ábrázoló szobrokat és emlékműveket. Ha tanulmányozta volna a történelmet, tudná, hogy a Mercedes (a márkanév, amelyet ő használ) Hitler kedvenc fekete autója volt, és egyik szponzora Hugo Boss, a stylist aki a fess náci egyenruhákat tervezte és gyártotta. Valószínűleg a pénznek (amiből túl sokat kap) nincs színe. Neki meg esze… Egy képmutatás az egész “black life matter”! Behányok!!!

 • Megosztom, igazi Fenyő dal, kedvelem a számait.

 • PadreEmeritus
  2020.07.18. 09:01

  Igazán örülök, hogy a szerény személyem beleégett a selejtes szürkeállományukba!!!
  Nem számít mit írnak rólam, már nem érdekel, a fő, hogy gondolnak rám, nem vagyok elfelejtve!!!
  Köszönöm a törődést!!!:-))))))))) wahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.07.18. 17:43

  A mai kajám egy szerény norvég lazacfilével készült currys, gombás, póréhagymás és bacon szalonnás ételköltemény lett, párolt rizzsel. 1 kiló lazacot vettem, aminek ára 6990 forintba került a madaras tescoban!!! Pénteken megjött a jól kiérdemelt, becsülettel, vérrel, verítékkel megdolgozott, svéd kisnyugdíjam, így most futotta rá!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.18. 18:20

  :-)))))))))))))Wahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.07.19. 19:32

  Na, még egy komplett idióta a facebook-ról, aki a magas éttermi árakat a FIDESZ nyakába akarja varrni!!!
  Bemegy, látja mi mennyibe kerül, megrendeli, megeszi, kifizeti és utána veri a nyálát a kormányra, pedig az üzemeltetőt kéne neki
  jól seggberúgni, mert az aki meghatározza mit mennyiért fognak árulni NEM a Kormány!!!! Ha nem értetted olvasd el még egyszer!!!!
  Közzé tette a számlát is!!!

 • PadreEmeritus
  2020.07.20. 22:19

  ÓRIÁSI DIPLOMÁCIAI SIKER!!!

  “Négynapos, példátlanul hosszú tárgyalás után megszületett a megállapodás: Orbán Viktor miniszterelnök elérte, amit akart. Magyarország 3 milliárd euróval több pénzt kapott, mint amire előtte számítani lehetett. Angela Merkel német kancellár pedig ígéretet tett, hogy a német elnökség alatt, tehát 2020. végéig lezárja a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikkely szerinti eljárást.” /ORIGO/

  CSAK A FIDESZ!!!:-)))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.22. 07:52

  Jót röhögtem, érdekes név ez a Rutte!!! Ha a végére írok egy t betűt ruttet, akkor svédül ez rohadtat jelelent!!!:-)))))))))))

 • Egy facebookos bejegyzést bemásolok,:

  Nagyon igaz!

  Majd később… mikor lesz ez?
  Alig kezdődött el a nap, és már este hat óra van.
  Alig értem meg hétfőn és újra péntek van.
  … és vége a hónapnak.
  … és mindjárt vége az évnek.
  … és már 30, 40 év telt el az életünkből.
  Rájössz, hogy mennyi embert vesztettünk már el. Szülők, más rokonok és sok barát és ismerős. Nincs visszaút.
  Igyekszünk élvezni a megmaradt időt!
  Ne hagyjuk abba a számunkra kedvelt tevékenységek folytatását.
  Vigyünk színt a szürke hétköznapjainkba!
  Mosolyogjunk az élet apró dolgaira, amik balzsamot hoznak a szívünkbe.
  Élvezzük a hátralévő időt nyugalommal és magabiztossággal. Próbáljuk meg később megszüntetni a ” szót
  Majd később megcsinálom…
  Azt mondom, később…
  Majd később átgondolom…
  Mindent későbbre hagyunk.
  Később már túl késő!
  Mert amit nem értesz:
  Később hideg a kávé…
  Később megváltoznak a prioritások…
  Később megtört a báj…
  Később az egészség elmúlik…
  Később a gyerekek felnőnek…
  Később a szülők idősebbek lesznek…
  Később az ígéretek feledésbe kerülnek…
  Később a nappal lesz az éjszaka…
  Később az élet véget ér…
  És utána már túl késő….
  Szóval… ne hagyjunk semmit későbbre…
  Mert közben elveszíthetjük a legjobb pillanatokat.
  A legjobb élmények.
  A legjobb család.
  A legjobb barátok.
  Ma van a nap…… a pillanat most van… ♥
  Már nem vagyunk abban a korban, ahol megengedhetjük magunknak, hogy holnapra halasszuk, ami azonnal megoldható!
  Lássuk, van-e időd elolvasni ezt az üzenetet és bemásolni az oldaladra.
  Vagy talán későbbre hagyod őket?

 • PadreEmeritus
  2020.07.23. 10:06
 • PadreEmeritus
  2020.07.24. 06:05

  Jó ezt tudni!!:-))))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.26. 08:11

  wahahahahahahahahahahahaha!!!:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.29. 15:22

  A gitár Isten!!!

 • PadreEmeritus
  2020.07.30. 19:41

  Megrendeltem ezt a pólót, mert megérdemlem!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2020.07.31. 10:01

  Wahahahahahaha:-))))) Aztakurva!!! EZ aztán az agyhalál csúcsa!!! “Már a szörfözés is rasszista,
  nőgyülölő és homofób a radikális baloldal szerint. Amikor a hullámokra várnak a szörfösök, az a gyarmati rendszerre emlékeztet a baloldali aktivisták szerint.”

  Azért itt felvetnék egy gondolatot. MI lett volna ezekből, ha mi fehérek sose mentünk volna Afrikába, soha nem gyarmatosítottuk volna őket és egy buznyák vassal sem segítettük volna őket???? MIRE jutottak volna mára saját erejükből???

  Aztán egy másik dilemma, hogy a kezdetek kezdetén, miért nem úgy alakult, hogy az afrikaiak fedezték fel Európát, az USA-t, Ny Zélandot, stb és ők gyarmatosítottak volna minket??? Hm????

 • PadreEmeritus
  2020.08.01. 05:07

  2020-08-01 Baricska csárda étlapja Balatonfüred.

  FŐÉTELEK
  Pirított csirkemell falatok barnagi salátával és roppanós zöldségekkel 2 690 Ft
  Rántott csirkecomb szalonnás-tejfölös fejessalátával és hasábburgonyával 3 290 Ft
  Roston sült csirke supréme bakonyi mártással és galuskával 3 990 Ft
  Lassan sült kacsacomb párolt lilakáposztával és hagymás törtburgonyával 3 990 Ft
  Rántott érlelt sajt rizzsel és tartármártással 2 990 Ft
  Tökfőzelék rántott cukkinivel 1 990 Ft
  Burgonyafőzelék rántott disznósajttal vagy sajtos ropogóssal 2 990 Ft / 2 190 Ft
  Túrós csusza 1 990 Ft
  Harcsapaprikás túrós csuszával 4 990 Ft
  Rántott Akasztói pontyfilé majonézes burgonyasalátával 4 390 Ft
  Marhapörkölt galuskával 3 990 Ft
  Marhavadas zsemlegombóccal 3 990 Ft
  Mangalica cigánypecsenye házi steak burgonyával 4 390 Ft
  Mangalica sertésoldalas hagymás-szalonnás burgonyával 4 390 Ft
  Bélszín steak lecsós burgonyával 7 390 Ft
  Baricska tál 2 személyre 8 900 Ft
  GYEREKEKNEK
  Húsleves 990 Ft
  Rántott sajt vegyes körettel és tartármártással 1 690 Ft
  Rántott csirkemell hasábburgonyával 1 690 Ft
  SALÁTÁK, SAVANYÚSÁGOK

  6-8 ezer mi??? TE vadbarom már megint KIT akarsz hülyének nézni??? wahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 • Elárulni, hogy magyar, no, ezen jót szórakoztam, mert messziről látszik a cigit fújó, pöfékelő hordó alakjáról, az ezzel járó folytonos büdösségéről, (ami nemigen jellemző kulturált népekre) meg sem kell szólalnia. Ráadásul az véleményezzen, a Balatonról, aki odajár, tapasztalata van, nem olyan aki 25 éve arra sem járt, még a sarki boltba is kísérettel mer lemenni, és csak libsi médiából tájékozódik. Tele a net ilyen “okoskodó” hülyékkel. Milyen is lenne a Balaton, ahol ingyen van minden, lepukkant, koszos, cigi csikkel, szemét halmazzal, igénytelen, a stílusról nem is beszélve, kb. olyan mint a Boráros tér környezete.

  • PadreEmeritus
   2020.08.01. 16:58

   Egyértelműen lerí a ballibernyákról, hogy totál nincs képben, vannak lent haverjaim a Balcsin én is leugrok a jövő héten és majd mindent dokumentálni fogok a helyszínen!!! Hatalmasat röhögtem reggel, ezt már nem álltam meg szó nélkül!!! Címeres ökör!!!:-))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.08.01. 16:53

  A degenerált, komcsi, libernyák, kiemelném, hogy diplomás, megmondta a tutit!!!:-))))))) Nagyon furcsa, hogy bélszínt nem kapsz meg 1500:- forintért!!!:-))))))) A kétszemélyes tálat, ha lebontod / koponyára akkor 4450-be kerül a kaja!!!! Te szarcsimbók a macik már tapsikolnak örömükben!!!:):):):):):):):) A többi kaja árát már nem nézted!!!!

  Én SOHA nem tagadtam le, hogy magyar vagyok, és mindig csak pozitív visszajelzést kaptam mindenhol, főleg Olaszországban, ők szeretik a magyarokat!!! Fallo Lazio!!!:-)))))))))))

  Velence egy bűzlő mocskos szeméthalmaz, egyedül a Rialto, a Sóhajok hídja és a Szent Márk tér, ami gyönyörű a többit felejtsd el!!!!
  Láttam döglött halkupacokat a csatorna vizében úszni, már oszlásnak indultan, köszönöm többet nem kérek belőle!!!

 • PadreEmeritus
  2020.08.05. 04:35

  PÉTER A “MAGYAR” KIRÁLY!!:-))))))
  Péter (Velence, 1011 – Székesfehérvár, 1046 vagy 1059. augusztus 30.) Magyarország királya 1038 és 1041, valamint 1044 és 1046 között. Apja Orseolo Ottó velencei dózse, anyja I. István ismeretlen nevű nővére. Miután I. István fia, Imre herceg 1031-ben meghalt, a király Pétert tette örökösévé. Belharcokkal teli uralkodása alatt Magyarország formailag a Német-római Birodalom hűbéresévé vált, és megalapozta a császárok későbbi igényeit.[1] Ennek köszönhető, hogy a mai napig az egyik legnegatívabb megítélésű magyar uralkodó.:-)))))))))))))
  Péter 1038 nyárutóján követte Istvánt a trónon. Törvényeket alkotott, okleveleket adott ki – bár ezek nem maradtak ránk. Pénzt veretett, adót szedett, folytatta a kereszténység meghonosítását és elmélyítését. Óbudán templomot és káptalant alapított, Pécsett székesegyházat emeltetett. Az országban azonban idegenként tekintettek rá, és a magyar nemesség jó része nem fogadta el királyságát. Péter püspököket nevezett ki (vagyis a korábbiakat leváltotta), a várakban olasz és német katonákat állomásoztatott, a magyar főurakat kizárta a kormányzásból. Katonasága az országban csúf dolgokat vitt véghez. Amikor ezt felrótták neki, ezt válaszolta: „valamennyi bírót, tekintetes urat, századost, országnagyot és méltóságot németekből és olaszokból teszek, és Magyarország földjét idegenekkel töltve be a németeknek adom birodalmúl.” /Wikipédia/ Hogy teljes legyen a kép a köcsögről!!!:-))))))
  Ő volt az első, ballibernyák!!!:-)))))))))))

 • Ez proli senki, sűrűn emlegeti a “bedőlt” vállalkozását, lehetséges, hogy a nagyreményű “borboltjukról” beszél?, vagy a híres, kitűnő bevétellel rendelkező, p. üzlet sem működik neki? Azért olyan érdekes, erről nem ír soha egy sort sem, ez egy hétpecsétes titok, biztos megvan az oka, hogy ne tudjon senki semmi konkrétan róluk, (kitudja, lehet fekete munka, számla hiány, akkor szokás ennyire elbújni, hallgatni). De mások dolgaival, ami nem tartozik senkire, azzal nagyon szeret foglalkozni, erre mondják, hogy mindenki sepregessen a saját portáján, mert kitudja milyen vaj van a füle mögött. Lényeg, hogy van bankkártyás “barija”, akinek költheti a pénzét.. nagy siker, és unalmában kedvére aggódhat a világ sora felett.
  Csöves a hülye agyad, egy lapon sem emlegethető egy kiemelt cég tanácsosa (aki ennek megfelelően nagyon jó nyugdíjjal rendelkezett, az orvos ferjemről meg jobb ha nem beszèlünk) , igen kinek mi jut, neked egy szerencsétlen gyerek, akit nem engedsz családot alapitani, mert a bankkartyájára van nagy szükséged, ismerjük a helyzeted, nagyon is. Valami jobb támadasi felület kellene, szegyenletes a “kort” emlegetni, azt meg kell élni, vajon nektek sikerül majd?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü