Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

No results found

167 hozzászólás. Leave new

 • Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

 • Avatar
  moderator
  2019.05.15. 07:14

  Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
  A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

  MODERÁLÁS:
  Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
  Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
  Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

  A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
  A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

  Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
  Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
  Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
  Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

  A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
  Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
  Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
  Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
  ————————————
  A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

 • Frissíteni kell időnként, és akkor nem ragadsz be, de legalább mindeki látja, hogy ha a rosszindulat párosul a mocskolódással az hova vezet.. A butaságodnak ha hangja lenne, mindenkinek füldugóra lenne szüksége a környezetedben. Nincs külön törvény, ugyanaz vonatkozik minden oldalra, tehát ha itt moderálást követelsz, akkor tedd meg a saját kimondottan “irodalmi tartalmat” közvetítő blogodban is.

  A tartalmat illetően nincs differencia, ugyanazok a törvények érvényesek bármelyik nyilvános felületen, azzal a különbséggel, van ahol a blog indítója felel a megjelent tartalomért, ott is van szabályzat, amit el kell minden blog írónak fogadnia. Ha feljelentés érkezik, a szolgáltatónak kötelessége ellenőrizni és ha kell beavatkozik, törli-moderálja ( nekem pl. visszaigazolva, amiket eddig törölniük kellett, hitelesen igazolva, hogy milyen zaklatások, rágalmak, becsmérlések mennek ott x ideje). A hölgy teljesen sötét, nem érti mit jelent egy magánoldal üzemeltetése. Akkor lehetne a saját! magánoldala, ha az a saját programozása, a saját befektetése, a saját költségén működne. Pl. mint ahogy a “biszbaszait” is csak úgy tudja előállítani, hogy ahhoz is befektet bizonyos összegeket, de már ott sem a magánoldalán értékesíti, még ha a saját kézműves terméke akkor sem. Lényeg, hogy “szezon-fazon” felfogás problémával küzd a hölgyemény. Nincs neki semmi magánoldalad, legfeljebb egy saját magánblog, egy regisztrációval amit ahelyett, hogy tiszteségesen moderálna, még saját hsz-ket hozzáfűzve uszítja a tagokat, jól belerántva őket is egy jogi macerába,–lelke rajta, a többről a hivatalos úton lesz felvilágosítva. Bye-bye.

 • PadreEmeritus
  2019.09.29. 22:48

  EZ HATALMAS!!!:))))))))))))))))))))

  Greta Thunberg Swedish Death Metalt énekel!!!:))))))))))))))))))))))))

  https://www.facebook.com/metalattack666/videos/2488122231466778/

 • PadreEmeritus
  2019.10.01. 19:40

  FELHÍVOM A KEDVES NYUGDÍJAS TÁRSAIM FIGYELMÉT, HOGY AKI SÉRTVE ÉRZI MAGÁT, VAGY AZON A VÉLEMÉNYEN VAN, HOGY O1G A NOVEMBERBEN KIUTALÁSRA KERÜLŐ 31160 FT-OT ADJA ÁT NEKEM!!! MEGSZABADULSZ A LELKIISMERET FURDALÁSTÓL!!!:)))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.02. 13:48

  Mát megint nem tudsz írni SZOPtikuss????:):):):) “Hát bizony, aki pancser, nincstelen, senki, az ne menjen metróval bankot rabolni, mert lekési a szerelvényt és lecsap A bárd. :))))))” a bárd vágod????

  Az első két rablást azt felírták a kéménybe a köcsögök, ezt is vágod B+?????

 • PadreEmeritus
  2019.10.04. 10:45

  dr.ahalan 2019.10.04. 09:34:36
  @Kálmán Barna Mikorka: Azok a fránya névelők mindig elcsászkálnak az ilyen rettenetesen hosszú, összetett mondatokban.

  Vezek Elek 2019.10.03. 13:02:21 ” Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet végén.”
  ki neve A végén!!!!

  Kettős mérce vakegér fikafos???? Előbb sepregess a saját ajtód előtt zsíragy!!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.08. 10:24

  Előre ittál a medve bőrére retek!!!:))))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.09. 19:14

  Egy alkalommal megkérdezték Arisztotelészt:
  -Mondd csak,téged egy cseppet sem zavar,hogy mindenfélét beszélnek a hátad mögött?
  A filozófus megvonta a vállát:
  – Ha nem vagyok ott tőlem meg is verhetnek!
  😁😎

 • PadreEmeritus
  2019.10.11. 09:03

  BOCS, DE ELMARADT AZ ELMARADHATATLAN BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 09:40

  Ez igen a Kari Geri nyert!!!!:)))) Hiába így van ez, mióta a jobbágy választójogot kapott és a sok paraszt Pestre emigrált!!!:-)))))
  Nála még Puzsér is jobb lett volna!!! Apropó, emlékszem, mikor pár éve volt egy frees összeröffenésünk a Városligetben láttuk,
  ahogy Puzsér úr atom részegen egy fának támaszkodva könnyített magán, csak egy baj volt, Ő azt hitte kint van a slag, de bent volt, így összepisálta magát!!!:)))))) Szerencséjére egyikünknél sem volt kamera, hogy felvegyük!!!:((((((((((

  Az a lényeg, hogy Orbán és a FIDESZ legyen kormányon, kit érdekel ez a sok botcsinálta kiskirály???
  Külön gratula a györi polgármesternek, ezt tényleg beszopták!!!:))))))))))))))))))

  Aminek én örülök, hogy Lengyelországban győzött a jobboldal!!!!

  “Polak wenger dva bratanki!!!”

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.14. 16:56

  “Milyen fantasztikus és szabad országban élünk, ahol nem azon kell izgulni, hogy a korrupcióba és szexbotrányba keveredett családapa hány évet kap, hanem azon, hogy megválasztják-e polgármesternek vagy sem. Hajrá, Magyarország!” 😆😆😆
  ….és felkészül a Tóni!!nem te!!!! …a fityiszes tóni😂😂😂 Legalábbis ,ha lehet hinni az “ördög ügyvédjének”!😎 várom!😎

 • PadreEmeritus
  2019.10.16. 19:09

  Akkor most ezt a választást is a FIDESZ elcsalta, vagy diktatúra van???:)))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.18. 07:53

  A DUGÓDÍJ RÖVID TÖRTÉNETE: Demszky megálmodta, Tarlós megakadályozta, Karigeri bevezeti!! A SZÁMLÁT TE FIZETED!!!

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.10.19. 05:55

  Ó anyám, add el a gatyám, ezdehülye detélleg!!! A naiv fikafoska büszkén veri a mellkasát, örömmámorban, hogy igen
  ki fogjuk fizetni a dugódíjat!!!:)))))))))) És most jön a java: lesz levegő meg parkoló!!!! Bruhahahahaha Leszarják nagy ívben
  a lényeg egy újabb sarcot kivetni a jobbágyra!!! Az anyátlan kommunista csökevény meg tapsikázik neki!!!

  Stockholmban már több éve van dugódíj és lófaszt ért az egész, még több az autó és NINCS parkoló!!! Bruhahahahaha
  A svédek is benyelték, mint gyöngytyúk a taknyot!!!:)))))))))) De viszont Svédországban még nincs autópálya matrica!!!

  Én bízok a taxis és teherautó blokádban és hogy nagy balhé lesz belőle!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.10.19. 09:17

  Ha már klímahisztériázunk, akkor a belvárosban lakók, akik autóval közlekednek, ők fizessenek duplán, mert ők szennyezik a legjobban és legtöbbet a levegőt!!!!! Így korrekt vágod B+????:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.19. 09:28

  Idióta szkatofil az elvről van szó, NEM a pénzről!!! Hülye fasz!!!! A dagadéknak meg derogál ha sétálni kell 20 métert, vagy 30-at!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Hát elég lehet cipelni azt a méretes valagát!!!

  Nem beszélve a sok olyan emberről, akiknek a munkájuk elvégzéséhez autóra van szükségük és egész nap jönnek, mennek!!!
  Nagyon naiv azt gondolni, hogy utána ripsz-ropsz üresek lesznek az utcák!!! BAROMÁLLATFASZKALAPOK!!!:))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.20. 07:56

  Engem nem zavar a budapesti dugódíj😂😂😂
  Sokkal inkább zavar a sok idióta, akik nem értik, miért kell a kórházak előtt megfizetni a minimális parkolási díjat.😳…és képesek ezen vérremenően háborogni különböző oldalakon.
  A fillér.aszók országa lettünk sajnos…
  Szerintem vezessék ve azt is Budapesten, hogy egyik nap csak a páros, másik nap csak a páratlan rendszámú autók közlekedhessenek a fővárosban, és ne csak akkor, ha magas a szmog érteke, hanem minden nap!
  😜😜😜

 • PadreEmeritus
  2019.10.20. 16:12

  Azanyámúristenit, de tolják fullba a kretént!!! Budapesten születtem, magyar anyától és magyar apától vágod B+??? Én már akkor régen dolgoztam itt mikor te még piros masnival a hajadban az apád térdén lovagoltál!!! :)))))))))Ezek tények, amik makacs dolgok!!!

  A múltkor azon agonizáltál, hogy szállnak az árak!! De akkor ne ugass ezen, mikor MINDEN megdrágul a dugódíjnak
  köszönhetően, mert az a többletköltség is rajtunk lesz elverve!!! Ezt is vágod anyatejet sosem kóstoló abortusz túlélő????:))))))))

  Tudod az ember legyen mindig, minden körülmények közt következetes!!!

 • PadreEmeritus
  2019.10.21. 21:40

  A taxi sem lesz ám drágább, meg minden olyan árucikk sem, amit teherautóval szállítanak Budapestre, á nem, te idióta vadbarom!!!
  NE Bivalybasznádot vedd alapul!!!! Mikor terítik az árút, húst, gyümölcsöt, zöldséget az üzletekbe, gondolod, hogy a fuvarozók benyelik majd azt a “két fityinges” dugódíjat??? Bruhahahahahahahahaha Látszik, hogy sosem szívtál anyatejet, csak mást!!!:)))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.22. 04:16

  HOW DARE YOU??? Látom ide is betört a Greta Thunberg féle klímahiszti vírus és fertőzi rendesen az alacsony intelligenciával
  rendelkező egyéneket!!!:)))) Hurrá!!!! Már is zöldbe borult a város, szerintem le kell bontani a házakat, helyükre fákat ültetni, aztán
  felküldeni az embereket vissza, hogy ott építsenek maguknak hajlékot!!!:))))) Jaj de nem jó az sem, mert a viskókhoz is fát kéne felhasználni!!! Moment 22.

  Na aztán itt van az elektromos mámor. Kérdezem én egy buta senki, hogy 10 év múlva azt a rengeteg energiát MI fogja előállítani, ami a több 100 millió autó stb akkumulátorának a feltöltésére kell???? Szénerőmű???? Bruhahahahaha Na és MIT fognak csinálni azzal a sok tönkrement erőforrással, mert 10 éven belül az is beszarik és cserére szorul??? Halleluja!!!!:)))))))

  És egy utolsó észrevétel: “Kezdek fanatikus rajongója lenni az Aldinak, minden héten találok valami otthagyhatatlant, most például eredeti Matilda Vicenzi sütiket” bruhahahahahahaha az MatildE Vicenzi, de hát így van, mikor a jobbágy Pestre emigrál!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.27. 11:01

  “Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet. De elfáradni soha!”

  “A Wass család eredete az Árpád-korig vezethető vissza, és egyike Erdély legrégibb nemesi családjainak;[5] 1744-ben, Mária Teréziától kaptak grófi címet.”

  Tehát NEM Vass, hanem Wass te tehetségtelen finghuszár voltamka!!!! Hogy fulladtál volna meg a magzatvizedbe retek!!!:)))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:45

  És már is megjelent bemásolva náluk a kommentem szkatofil elvtársnak köszönhetően!!!:))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:47

  1 azaz egy percen belül!!! KI is figyel KIT????:):):):):) Bruhahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:49

  “Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal, akik aktívak, nem mindenkit adnak be egy elfekvőbe, (mint Te az anyád), mert utálod az időseket.”

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.08. 07:43

  Én azt mondom, főzzünk kocsonyát! 🍽🍽🍽😎

 • PadreEmeritus
  2019.11.09. 17:51

  Óriási a felháborodás Karácsony Gergely balliberális főpolgármester azon ötlete miatt, miszerint ki kéne tiltani a dízeles autókat Budapestről. Sokak szerint csak a valós problémák eltereléséről szól Karácsony ötlete, míg mások szerint teljes káoszt hozna a városba, ha megvalósulna ez az intézkedés.

  BOLDOG KARÁCSONYT!!!:))))))) Bruhahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.11. 20:34

  Egy kis eszmefuttatás a klímaparásoknak:

  “A teljes IPCC tudományos alapja pontatlan – a fizika alaptörvénye szerint az üvegházhatású gázok csökkentik a Föld hőmérsékletét, ezért nem befolyásolhatják a Föld éghajlatát. Maga a Föld légköre megengedi a talajhőmérsékletet. Ha a Földnek nincs légköre, és a jelenlegi napenergia beáramlás esetén a hőmérséklet –24 Celsius fok lenne. A 11 000-ből szinte semmi sem komoly éghajlati tudós. Egy komoly éghajlati tudós ismeri és elismeri, hogy az éghajlati válsággal és az éghajlatváltozással kapcsolatos téveszméknek nincs tudományos támogatása. A szélhámos éghajlati tudósok „éghajlatváltozás” modelljei csak modellek, és nem valósúlnak meg. Ezen felül minden klímamodell szisztematikus hibát mutat.”

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 11:50

  *lemaradtál:))))) én meg véletlen nyomtam egy szóközt!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 11:56

  Amúgy meg nem tudom mi a retket kéne moderálni, mert nagyon választékosan és intelligensen fogalmazok igazán és CSAK ti tudjátok miről szól itt a fáma!!!

  De tudod mit??? SZ-ál L-at!!!:):):):):):) ja bocs rossz jelet tettem ki!! :-))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.14. 10:23

  Hát én sok mindenen fel tudok háborodni , de ettől most szabályosan rosszul vagyok!
  https://www.facebook.com/groups/634400067047154/permalink/688401924980301/
  Mi van?????? Egy akárki, aki showműsort csinál az állatvédelemből, letámadhat egy 70 éves nénit, és önkényesen elviheti a kutyáját????
  Csak azt remélem, hogy végre emberére talált!

 • PadreEmeritus
  2019.11.20. 19:26

  A tegnapi meccshez, csak annyi a hozzáfűzni valóm, ha a Kleinheiszler játszott volna, akkor nyerünk!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.27. 10:36

  Úgy érzem el kell látogatnom a németországi Ulmba, ott lakik a lányom keresztapja is!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 10:02

  Fú de régen volt, talán igaz sem volt!!! Minden szombaton az újpesti Derkovics klubban játszottak és a haverokkal mindig ott voltunk!!

  Fekete Gabi, dob, Szaxi Maxi, gitár, Várkonyi Mátyás gitár, orgona a negyedik nevére nem emlékszem!!!! Egy ilyen bulin ismertem meg az első feleségemet, akivel együtt DISSZIDÁLTUNK!!!!:)))))))))))

  https://www.youtube.com/watch?v=vvjBzS2e8dU

 • Avatar
  Blablabla
  2019.12.01. 15:55

  Én nem hallottam még egy ugyanilyen ,89 éves emberről, aki ennyi mindent be tudott volna folyásolni😂
  Nem semmi ez a Gyuri bácsi, “detélleg”!😂

 • PadreEmeritus
  2019.12.03. 23:12

  “Az a kopasz, bérkomcsi, bögretehén egy elmebeteg ámokfutó állat.” Idéztem valakit, NEM én találtam ki!!!”:)))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.10. 04:24

  Testvéreim az Úrban!! Hát ezt is megéltük???:):):):):):):)

  KERESÉSI TALÁLATOK
  dr.ahalan
  0 dr.ahalan-t találtam a blog.hu felhasználói között

 • PadreEmeritus
  2019.12.11. 15:36

  Mikor a H.P. elszólja magát!!!

  “Az orrunknál fogva vezetnek bennünket a klímamozgalom mögött álló erők.
  Jobb, ha időben felébredünk, és felismerjük, miről is van szó valójában.
  Greta Thunberg két aktivistatársával együtt egy kiáltványt tett közzé a Project Syndicate nevű portálon, mely egész VÉLETLENÜL Soros György tulajdonában van, s ebben kifejti, hogy nem a klímaváltozást kell megállítani (!), hanem a rendszert kell lerombolni, amely létrehozza a klímaválságot. Szerinte az emberi jogok, az igazság és a politikai akarat válsága ez. Így fejezi be: „Ezt a válságot az elnyomók gyarmatosító, rasszista és patriarchális rendszerei teremtették és táplálják. Le kell bontanunk mindent!”
  Ezek a mondatok mindent elárulnak.”

  Én nem tennék egy fityinget sem arra, hogy Greta megéli a tisztes öregkort!!!:)))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.13. 09:07

  Senki nem élt vissza a fotóval, ez fent van az interneten!!! Akkor beszélhetnénk visszaélésről, ha más összefüggésben használtam volna fel a képét, pl. egy társkereső oldalra teszem fel, de ez itt NEM áll fent!!!! Elmehetsz a bús 3,14csába!!!!:))))))))

  Igen meg van az elérhetősége és talán fel is hívom!!!!:))))))))

  NE terelj még a vak is látja a szembeötlő hasonlóságot!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.13. 09:10

  Ja és NEM csak a képe van kint, hanem az egész oldal és itt bukik a visszaélés!!!!! Dr. fikafos!!!:))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.13. 12:03

  Jó a színjáték és már is találtál egy mellékszereplőt is, mind a ketten megkapjátok az Oscart!!!!:))))))) Csak EGY dolgot magyarázz meg nekem!!! Az a földid, aki jól ismer téged és ismerte a papádat is, MIÉRT mondta, hogy a testvéredet G. hívják?????

  A papádról is nagyon jó véleménye volt, azt mondta, idézem: “Az biztos, hogy Karcsibá mindent megadott a gyerekeinek!!!”
  MIÉRT hazudott volna a testvéreddel kapcsolatban akkor???? Várom a válaszod!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.13. 12:06

  Hogy is szoktátok mondani, mi is az ami kilóg??? Ja igen a LÓLÁB B+!!!!!:)))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.14. 16:05

  Sír a szívem és ez már vért kíván!!!

  https://www.facebook.com/MenschSandy/videos/2561861977206127/

 • PadreEmeritus
  2019.12.14. 18:14

  A bárcadiplomás fikafosnak!!! Az “egybe írandó” meg egybeírandó! Detélleg!:-)))) Idióta barom!:)))))

 • Kellemes Karácsonyi (készülődést és) Ünnepeket kívánok mindenkinek!

 • PadreEmeritus
  2019.12.17. 05:45

  Már megint nem vetted be a Frontint fikafos és rosszat álmodtál!!!:)))))))))))))))

  dr.ahalan 2019.12.17. 01:47:43
  @dr.ahalan: Azért a domináid, akik soha nem ültek le veled egy levegőt szívni… Jól benne is hagytak a carban. Végül is te zaklattál minket, te fenyegetsz életveszélyesen, te fotózod a házamat, te lopakodsz be, te tartasz kapcsolatot a bajai alvilággal, és te hirdeted magad nemzetközi társkereső portálon az én fotómmal… Téged nagyon átvertek, te sittes! Ugye maradhatunk ennyiben? :))))
  A perben TE leszel a vesztes! :))
  Úgy hátráltak ki mögüled, úgy hagynak a szarban.. ahogy a wikot hagyták.

  A te képeddel hirdetem magam????:)))))))))) Totál elment az összes agysejted????:)))))))))
  Mutasd már meg, hogy hol van az a link!!!!!!

  01:47-kor még nem alszol és írod az agyrémeidet????:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.17. 05:47

  Ui. Századszor is leírom, NEM a te házadat fényképeztem, hanem egy pesti bérházat!!! Veszed az adást???:))))))))))

 • Miről is cseverésznek, egy google fotóról, ahol pechjére bizonyíthatóan felismerhető, kész röhej. Viszont, Wiko köszöni jól van.

 • PadreEmeritus
  2019.12.17. 09:30

  Te Ildikó, ez jobban hazudik, mint Gyurcsány és Kamu Geri együtt!!!:)))))))) De én magamat hirdetem vele???? MI VAN?????

  Szerintem fikafost for president!!!:))))))))))))))))))) A bárcadiplomás!!!:)))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.17. 13:57

  A fikafos veri a mellét, hogy milyen csuda élete van!!!
  Aha! A Meskán csúcsszezonban (!) csupán 6 (azaz HAT) giccset (ő úgy nevezi: “ékszert”) volt képes eladni.:))))))

  Valszeg az élete minden szegmensében ugyanígy kozmetikáz mindent.
  Mert nézzük csak:
  VAN egy ronda teste és egy szopott gombóc feje.
  VAN egy beteg pszichéje.
  VAN mindenféle allergiája.
  VAN egy lift mögötti, leválasztott, konyha nélküli lakása Budapest egyik legrondább terén.
  VAN egy mamahoteles, erősen buzigyanús “tettestársa”.

  Gratulálok! Irigylésre méltó élet! Detélleg!:))))))

  Én csak azt kívánom neki, hogy a lánya szüljön egy feka muzulmán arabtól pár unokát, akik valóban muzulmánok lesznek!!!:)))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.18. 18:18

  Csodálatosan szép idő volt ma is így a karácsony küszöbén, éljen a globális felmelegedés!!!:)))) Greta Thunberg fuck you very much!!!:))))
  Figyi má fikafos, nehezen tudom elképzelni, hogy nálad a vércukor és a vérnyomás rendben lenne, annyi mérhetetlen sok zabálás
  után!!! Mikor mérték meg neked ezeket???? Na nem aggódok érted félre ne értsd!!! Visszerek a lábadban????:)))))))))

  Azon a kék ruhás képeden is már brutálisan nézel ki és az nem most volt, gondolom azóta még híztál!!:)))))))))

  Ui. VAN állampolgárságom, SVÉD B+ és nekem megfelel!!!! És igen engem pátyolgatott a mamám, mert volt!!!!
  És neked???? Neked volt anyád???? Vagy tényleg a falra hugyoztak, vagy esetleg a másik opció volt a nyerő????:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.19. 08:47

  Az anyám, nagyanyám, de körbe nyalta egymást a két retek drusza!!!:)))) Fényesítettek is magukon, most csillognak, mint Salamon töke!!!:)))) Hazudj, ha tudsz!!!
  Micsoda adakozás, egymást túllicitálva, a 444-nek aztán kell, az fontos!!!! Hazudj, ha tudsz!!!
  És mekkora szégyen az, ha valakinek van hitele, ha jól emlékszem SZOPtikuss a lányodék felvették a CSOK-ot!!! Ez is mutatja, hogy
  mennyire képmutató egy bagázs, szidják Orbánt és a kormányt, meg O1G, de a CSOK az jó, az kell!!!! Hazudj, ha tudsz!!!
  Nem lehet elsiklani a dédi mellett sem, dobta a pénzt a templomban a perselybe, pedig nem volt gazdag!!!:)))))) Mostanra már
  meg is könnyeztem!!!! De fikafos, megint nagyot kerültél a mamáddal kapcsolatban, ő kinek adakozott???

  Hazudj, ha tudsz!!!:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.19. 19:51
 • PadreEmeritus
  2019.12.19. 20:23

  “hogy szopnád ki jó bő nyállal a vídiabetétes ütvefúrómból a jó meleg jamot!!!!”
  egy ilyen megfogalmazáshoz már tényleg diploma szükségeltetik!!!:):):):):):):)

  veszek neked egy ásót karácsonyra, és tedd a dolgod!!!:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 07:12

  Legújabb sziporkája a “diplomás” fikafosnak: beigli :))))))))))))))))))))))))

  “Ha igazán nem tudjuk eldönteni, akkor írjunk diós vagy mákos tekercset:) De a sütemény helyes neve: bejgli. A legidegesítőbb, hogy a Google folyamatosan kijavítja “beigli”-re. Feltehetőleg a nagyszámú német nyelvű érdeklődő miatt.”

  Tehát még egyszer vadparaszt, heJJesen beJgli!!!:))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 07:26

  A béla mamának meg vegyél ajándékba egy gobleint!!! (sic!):)))))))))))))))))))))))))))

  A béla már korán reggel kirongyolt csipás szemekkel a piacra, hogy megvegye a legszebb halat!!!!:)))))))))))))

  Hal szépségverseny volt????? Visítok a röhögéstől!!!!

  Miért szégyelled a mamádat fikafos???????

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 08:32

  NE kábítsál fikafos, Magyarországon vagyunk és NE akarj már megint okos lenni, hanem ismerd el, hogy egy tudatlan, primitív,
  gumicsizmás gémeskútkezelő vagy!!!:):):):):):):):)

  Te is bajai hagyomány szerint kettesben voltatok szenteste a mamáddal???:)))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 09:03

  dr.ahalan 2019.12.20. 08:02:03
  Bajai sváb családból jöttem. Beigli, mindig is az volt. Te meg hiába pofázol bele, és hiába rázod a rácsot vonyítva. Nem vetted még észre? Te betűbactató szerencsétlensége a világnak… :))))

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahahha hazudj, ha tudsz!!!! A földid szerint ez is hazugság, azt mondta, hogy a saját
  bevallásod szerint zsici vagy!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

  BEJGLI!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 09:05

  Ui. A Wikot ne keverd bele, mert NEM Ő mondta!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 16:25

  Na megjöttem a shoppingolásból, a dunakeszi Ósánfákkot feladtam!!! Aztakurvaéletbe, még jó hogy mély nyomor és éhezés van
  mert mi lenne akkor, ha nem lenne???

  Jajj, de röhögök!:-)))))
  Azt írja a fikafos, hogy üzlettársa a béla. Meg hogy jókat szexelnek. Már 22 éve!!!:):):):):):)
  Ja, péntekenként nagybevásárlás, karácsonykor hal, húsvétkor sonka, ezért kap a szerencsétlen némi szexet a tonnadonnától szombatonként!:)))))))
  Mekkora öngól!:))))

  Még egyszer felteszem a kérdést, most már érthetőbben: Míg nem mentél férjhez a mamád is ott volt veled szenteste?????

 • PadreEmeritus
  2019.12.20. 22:07

  Ismételten, immáron századszor is ignorálta a mama kérdést, még a gondolattól is irtózik, mint ördög a tömjéntől!!:)))))))) Te még anyádnak sem kellettél ezek szerint!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.21. 08:47

  Hú ez most nagyon fájt, beledöfted a szívembe a tőrt és még meg is forgattad, hogy nem láthatom soha a WC ülőkédet!!!!:))))))))
  Képzeld el, hogy nekem is olyan van, amit leírtál, csak nekem miközben csukódik le eljátssza a Jingle bellst is!!:))))))) Na jó azt nem, detélleg!!!! Ha hiszed, ha nem, én is olyat vettem másfél éve!!!!! De te sem fogod látni az enyémet bibibibibiiiii!!!!:))))))))))
  Hazudj, ha tudsz!!! Ha a Márti tudná a mama dolgot, már rég elmondta volna nekem, tehát most is hazudsz!!!!

  Úgy látszik, nagyon hiányozhat a neked a Márti, aki már rég nincs is itt, mégis minden egyes nap emlegeted!:)))) Detélleg!!!:)))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.21. 09:00
 • PadreEmeritus
  2019.12.22. 09:12

  Boldog, békés Hanukát kívánok!! Hág Hanuka Száméáh!:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.22. 17:55

  Azoknak üzenem, akik most megszállottan takarítanak, hogy a Jézuska jön nem a Köjál!!!!:))))))))))))))
  A másik, meg Jézuska istállóban született, érezze otthon magát!!!:)))))))))))))))))

  Nálam tegnap volt a takarítónőm és megcsinálta a nagytakarítást, mert megengedhetem magamnak!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.24. 14:45

  Mennyire van összhangban a büdös füstölő, a karácsonyi hangulattal és annak illataival??? Semennyire, de hát tuti megint én vagyok a hülye!!!:))))))
  Én már kész vagyok, a szívemben felöltöztettem a karácsonyfát, stressz mentesen telik az ünnep, jó tudni, hogy szeretteim is jól vannak, gondolunk egymásra, este beszélünk és lelkiekben együtt vagyunk!!! És EZ ami számít, nem a sok trakta, hamis mosoly,
  mesterkélt, hű de szeretlek, most!!!!

  Békés Boldog Karácsonyt az erre érdemeseknek, a többi meg *****************:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.24. 16:37
 • PadreEmeritus
  2019.12.28. 08:59
 • Figyelj! ☝️😃
  Újévi Tilalmak ❌
  Újév napján TILOS a mosás és a teregetés, mert az valakinek a halálát hozza, továbbá TILOS levinni a szemetet, mert kiöntjük vele a szerencsét a házból. Ezen a napon TILOS kölcsönkérni vagy kölcsönadni bármit is, beleértve a pénzt és a használati tárgyakat is. Nem szabad orvoshoz menni vagy orvost hívni, mert akkor betegséggel töltjük az elkövetkezendő esztendőt. Ha újév napján az első látogató asszony vagy lány, az szerencsétlenséget jelent, viszont ha férfi csenget be elsőként, az éppen az ellenkezőjét jelenti, mégpedig szerencsét. Rendkívül fontos: újév napján ne veszekedjünk! Tartózkodjunk a viszálykodástól, perpatvartól, mert különben az egész évet veszekedéssel fogjuk tölteni. Jó tanács, hogy a szerelmeseknél, házasulandóknál tele legyen a mézes bödön, ill. legyen méz a háznál, ugyanis ha a szerelmesek megkenik ajkukat mézzel, és éjfélkor úgy váltanak csókot, akkor édes és hosszú lesz a szerelmük, házasságuk…

  Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 05:49

  Lezárult egy évtized, további jó folytatást kívánok!
  Nem tudja elengedni, lehetetlen, hogy ne emlegetné a “bulvárt!!” Az fel sem merül benne, hogy tiszteletben tartja az ember az ünnepeket!! Akkor most újra felélesztem egy kicsit ezt a dolgot, ha már annyira hiányzott neki!!:))))))))

  Azt írja a bárcadiplomás, hogy “közös lónak túrós a háta!!” MITŐL lenne túrós???? Na itt egy kis helyreigazítás, hogy legközelebb
  ne égesd be magad!!!
  “Közös lónak túros a háta. Sokan értetlenül állnak e mondás előtt, hogyan is lehet túrós egy ló háta? Holott mindössze egy félreértésről van szó. Nem túrós, hanem túros. A túr egy szláv eredetű szó, jelentése: fekély, seb. Vagyis a közös lóra – mivel senki sem a kizárólagos gazdája – nem vigyáznak: igába fogják, és addig hajtják, amíg kisebesedik a háta.” Capis fikafos????:))))))))

  Aztán van itt még valami!! Megint idézek: “Sajáták, lazacfilé, spagettik, csirkemell… “:)))))) Sajáta mi?????:))))))))))
  Mindent összevetve nagy röhögéssel kezdődött az új évtized!!!:-))))))))))) Bruhahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 05:52
 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 09:34

  Igazad van nekrofil és szkatofil én sem vagyok matematikus, tehát egy új évtized vette kezdetét, DE…….
  Ettől még mindig nem túrós a közös ló háta csak a béla töke, de az nagyon!!!:-)))))))))) Bruhahahahahahahhahahahah

  A tanulatlan, primitív bárcadiplomás sajátája!!!:)))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 09:36
 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 09:56
 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 17:02

  Na ide figyuzz te nárcisztikus személyiségzavarral küzdő fikafos!!! Én TUDTAM, hogy a túrós hátú ló nem helyes, csak nem ismertem a történetét, ezért kerestem rá!!:))))
  Látom könyörögtél a tiszai elvtársnak, hogy írjon már hozzád, gondolom már kezdett ciki lenni, hogy csak 3-an vagytok!!:))))))))
  És itt most megkérdezném, hogy HOVA tűnt a SZOPJkibarbie, és a szőke debella könyvelő????

 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 20:01

  AZÉRT NEM KÉRDEZEM MEG AZOKAT A DOLGOKAT AMIKET FELSOROLTÁL, MERT NOT MY BUSINESS!!!!
  VELED AZÉRT FOGLALKOZOK, MERT TE IS VELEM FOGLALKOZOL, MÉG AZ ELEJÉN TI TALÁLTATOK MEG ENGEM MAGATOKNAK, NE LEGYÉL AMNÉZIÁS!!!! AZ AKKORI ROSSZ HELYESÍRÁSOMBA KÖTÖTT BELE ELŐSZÖR A SZKATOFIL, CSAK ÉN NEM HAGYTAM
  MAGAM TÚL KEMÉNY FÁBA VÁGTÁTOK A FEJSZÉTEKET!!! NYUGODTAN KIVERHETED A FEJEDBŐL, NINCS SEMMI BÉRBLOGGER, MINDENT, MÉG EGYSZER MONDOM MINDENT ÉN ÍROK ÉS IGEN MEGJAVULT A HELYESÍRÁSOM!!!

 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 20:04

  Ui. Ha fejre állsz is túrhos a ló háta, csak annyira primitív vagy és gerinctelen, hogy el sem ismered, hogy igen is TE vagy a hülye!!!:))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.02. 20:06

  *túros

 • PadreEmeritus
  2020.01.03. 08:36

  De az, hogy engem felszólít arra, hogy azokat a dolgokat tőled kérdezzem meg, eldobtam az agyamat is úgy röhögtem. Ide illik egy idézet, ami most nagyon “menő”, How dare you???:)))))
  Hiába ilyen az aki nárcisztikus személyiségzavarral küzd, kisebbrendűségi komplexussal vegyítve, ami az anya hiányára vezethető vissza!!!
  Amit leírtál itt azt én tanúsíthatom, hogy az úgy volt!!!!

 • PadreEmeritus
  2020.01.04. 09:09

  Jaj de morcinak teccik má vanni, nem jött a béla, mert most a fiújánál keres kis élvezetet??:)))))) A bevásárlás is elmaradt, meg a bekuckózás???:)))))))) Én megnéztem amit az Ildikó írt és nem fedeztem fel semmi változtatást az írásában, mi van túl szívtad magad és hallucináltál majdnem éjfélkor a helyett, hogy Fehér Klárát olvasnád??:))))))))

 • Remélem minden általuk követelt (milliókat!!!) betudnak hitelesen bizonyítani, vagy kössék fel az összes mobilszolgáltatók- bank- és azok közvetítője (akik az sms befizetéseket kezelték), hogy miért nem érkezett be az a hatalmas befizetés a cég számlájára? Tudtam, hogy hülyék, de hogy ennyire, ez nekem is magas 😁

 • PadreEmeritus
  2020.01.06. 14:53

  Bruhahahahahahaha Jaj én is olvastam még kora reggel, totális az agygörcs nála, amit szerintem a Tescos, flakkonos halál okoz neki!!!:))))) Csak arra telik az eklézsiából!!!
  És akkor egy kis memento a fikafos “pirálból”!!!!:-)))))))))))))))))

  Goblein
  első bálozó
  üveg gyöngy
  kása gyöngy
  öt éves
  huszon éves
  négy részes
  Beniamo Gigli
  in memorian
  sok éves hagyomány
  három esélyes
  menségemre
  Belvárosi cukrászda
  nagy bevásárlás
  karon ülő
  éjjel ½
  parnevü
  dedil egyed
  napló felület
  egy bites
  nekünk ugranak
  Megjöttem, hulla fáradt vagyok.
  Már szlovákoknak is a bögyében vagyunk. (Már a szlovénoknak is a bögyükben vagyunk… helyett.)

  Bárcából van neked diplomád, jeles!!!:-))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.06. 15:19

  *flakonos

 • PadreEmeritus
  2020.01.09. 06:00

  A szögedi göci bácsi, aki nem mohácsi mögmondta a véleményét de mögám!!! Lírikusan, irodalmi nyelvezettel adta tudtomra, hogy mimet hova lógatok!!! Tévedtél, amit körülírtál, én egy közeli női rokonod szájába lógatnám, azt hiszem nem kell kiírnom, még neked is van annyi fantáziád, hogy rátapints kire is gondolok!!!:)))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.09. 10:04

  Tiszai Attila 2020.01.07. 19:07:43
  @Kálmán Barna Mikorka:
  sajnos nem ismerem kellő mélységében az említett buzi hányingert keltő életét, így csak az utolsó kérdésre adom le a tippemet (egy pont is pont!)
  tehát, mibe mártotta….: szerintem a szarral-húggyal telt szobavécéjébe mártotta, lógott bele a herecsavarodástól megnyúlt lottyadt heréje.

  Amit leírtál fikafos, azt hiszem rá jobban illik, de hát a ti haverotok!!!:-))))))))))))))))) Diplomások egymás közt!!! Bruhahahahahahhaha

 • PadreEmeritus
  2020.01.09. 10:10
 • Oh, a “ma született bárányka” megint téma hiányában szenved, de sokan ismerik, és azt is amit művelt az évek során. Nincs értelme reagálni, majd a megfelelő helyen hitelesen bizonyítania kell az állításait. Ennyi és semmi több. Szerencsére van más dolgom, van mivel és nem ilyen beteg agyúval kell már rég foglalkoznom.

 • Úgy tünik voltam úr is, szeretne egy idézést kapni és bizonyitani, amit állít , ok, járjunk a kedvében, bevonom, tett már eleget érte. Lássuk milyen “erősek” bizonyos emberek , akik egy Nick név mögé bújva, úgy beszélnek ,(lealázólag) azonosítható emberekről, hogy a való életben soha nem talalkozott azzal, akiről híresztel . Allítólag a pedagógus társadalom krémje, no, ne csodálkozzunk, hogy ide jutott a mai felnőtt társadalom, ha ilyen emberek oktattak. Gratuláljunk neki, most már felállhat a sámlijára, valaki lett ( de csak a trágyadombjukon). Ennyi a véleményem.

  Nem a telón leírt szöveg a lényeg, hanem a vélemény. Sajnos, nem érek rá annyira, mint az eltartottak, nem nézegetem azonnal vissza ami kimegy, igy lehet hibás, nem érdekel. Ez csak azoknak gond, akiknek semmi dolguk, kínjukban csak ezzel szórakoznak. Ne is legyen jobb dolguk az életükben, mert akinek van feladata, annak élete is van, az nem a neten lóg és lesi, kivel mit lehet szemetkedni. ( ajjaj látom ,most is van elütés, hiba, pl. lemaradt az ékezet, azert se javítok) nya…gem, bye-bye …

 • PadreEmeritus
  2020.01.10. 10:49

  Goddagens!! Fullba nyomják a kretént, felpörögve, habzó szájjal!!!:-))))))) Nekem tetszik, mikor a fikafos le gnomoz szinte mindenkit
  a maga 158 centijével és 95 kilójával, láttuk a képet és az nem ma készült!!!:))))))))
  Csak szerényen így egy héttel a nyugdíj előtt, mit is mondhatnék többet, mikor egy kép többet mond 1000 szónál!!!:))))))))))

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/82131498_2715473828520236_3057367414481092608_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_ohc=Zo-FJ_p-XnQAQlGD2F1Oi6UHGsa-l8GinfvzZtSjpG1TJEgWrOTzVWSWA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=e34c9a973a67ea9bb39c3c3c04c1668c&oe=5EABBD47

 • PadreEmeritus
  2020.01.11. 17:49

  Először is az diszlexia és nem diszlekszia!!!:-)))))))) Amúgy a Svéd Királynak is az van és az egy fajta betegség!!! Másodszor még nem tudhatod, hogy az unokáid esetleg nem lesznek-e ők is azok!!!! Az általában csak az iskolakezdésnél derül ki!!!
  Beszéltem az illetékessel, akinek lefényképezted az autóját, a világ legjobb paparazzi fotósa lehetsz, mert a kocsija a garázsban volt, a gyerekei autójával közlekedett. Láttak ott egy lopakodó személyt, jelentették a rendőrségnek is, a saját bevallásod szerint akkor te voltál!!!!

  • Elég egyértelmű kire célzott és tény, hogy valaki megbirizgálta az autóm, ezért is mentem a családtagokkal. No, de akkor megvan a “tettes” aki a garázsunkban ólálkodott. Rendben, akkor be is jelentjük, mivel már azonosítva lett azon az oldalon, főleg, hogy nyilvánosan be is vallja. Szuper, minimum egy adalék a “zaklatási” sorozathoz, gratuláljunk neki, bár ilyen hülyét nem nagyon találni a földön, ez egy abszolút tény..

 • PadreEmeritus
  2020.01.11. 17:53

  Mi a diszlexia?

  Bár a diszlexiáról a laikusoknak elég konkrét elképzelése van, definíciója nem egységes sem itthon, sem nemzetközi szinten. A közvélemény egyfajta olvasási problémaként tartja számom ezt a zavart, ami igaz is, de a jelenség ennél jóval összetettebb, több típusa van. Súlyos esetben az érintettek egészen más szavakat olvasnak ki a leírt betűkből, enyhébb esetben pedig csak az ismeretlen szavak olvasása nehézszámukra.

  Pedagógiai szempontból diszlexiánál az iskolai teljesítmény és a tényleges intellektuális képességek térnek el. Azaz a gyerek sokkal rosszabbul teljesít annál, mint amit az intellektusa alapján el lehetne várni tőle. A probléma pszichológiai szempontból a tanuláshoz szükséges részképességek működési zavara miatt jelentkezik. Az ingerszegény környezetben élő gyerekek olvasási problémái nem tekinthetők diszlexiának, az ő elmaradásuk könnyen behozható.

  forrás:https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/diszlexia/1176

 • PadreEmeritus
  2020.01.11. 22:31

  Te ÚRISTEN, ez mos komoly?????

  A novemberi szőrnövesztési mozgalom után most itt az úgynevezett „januhairy”, aminek keretében a nők nem szőrtelenítenek egész hónapban. Az újvilági mozgalom célja pedig a klímaváltozás elleni küzdelem, amit a jelek szerint a nők most a borotva eldobásával próbálnak meg elérni. Írja a V4NA Nemzetközi Hírügynökség.

  Jön a világvége, mind meghalunk!!!:-))))))))))))))))))))))

 • Nem lep meg, amiket olvasok, hiszen unalmában csak fantáziál, víziói vannak. A saját családi életéből vesz mintát, amit másokra próbál átültetni és a végén el is hiszi, hogy minden úgy van amiket hiresztel is. Ilyen ha valakinek semmi dolga, eltartott, végtelenül ingerszegény kôrnyezetben élhet, nagyon szerencsétlen ember az ilyen. Miközben én élvezem az életet, szuper dolgok történtek kórûlöttem, ráadàsul, most kaptam meg újabb 2 évre a jogsimat, nem vagyok ráutalva senkire, tevékeny minden napom. Nem győzök hálát adni a sorsanak, hogy így élhetek, biztonságban, féltő és szerető családtagjaim körében. Ja, és most veszem át a következő kecómat, aminek indul a jövőhónaptól a felújítása , inkább szépítése, tehát az elkövetkező félévben, nem fogok unatkozni, ez biztos tény. Az aljasok pedig csak rágják kedvükre a csontot, ettől még semmivel jobb helyzetük nem lesz, nekik ennyi jár az életükben, többet nem is érdemelnek, a sors igazságosan osztja a lehetőségeket. Bye-bye, szép napot annak megérdemli…
  ui: lehet van aki magából indul ki és nem meri magára felhívni egy hatóság figyelmét. Aki soha nem csinálta, vagy nem ismeri a folyamatot, hogy minden a NAV felé leigazolhatóan megy, nem is lehetne már egyetlen adásvételi szerződést sem kötni enélkül, tehát nekem sem- (ez egészen más mint egy vállalkozás). Az pedig, hogy honnan, miből van finanszírozva, nem tartozik senkire az említett hatóságon kívül. Bár, már többször le is lett írva, mindenki annyi, amennyit az életében elért, és nem a máséban villog (pl.lánya vállalkozásában, vagy a lakás maffiától szerzett lakásában, ezt sem én találtam ki.) Egyébként nem érdekel, van nekem mivel foglalkozni, ők másolnak innen, senki nem kotnyeleskedik ott náluk.

 • PadreEmeritus
  2020.01.12. 10:50

  Gratuláljuk meg voltam ratyi elvtársat, megint nagyot alkotott!!!:-))))))
  “Padawan. A padawan egy gyerek, vagy ritkábban egy felnőtt volt, akit egy Jedi mester vagy lovag választott maga mellé, hogy tanítsa.” Tehát padaWan!!! :-)))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.12. 18:03

  Megtanultad végre már, hogy mi a különbség a diszgráfia és a diszlexia között?? Felmondtad a leckét???
  Nagyot alkottál szkatofil, azzal is, hogy baromságot írtál, de még rosszul is írtad!!!:-))))))))))))
  Nyugodtan nevezd betűbactatásnak, de végül is hülye vagy!!!:)))))))))))

 • Ügyvéddel és közjegyzővel van ma találka, egy kvíz kérdés, vajon mi lehet az oka?

  • látom, nem sikerült megfejteni, mert csak a “bűnökkel” kapcsolatban tudnak gondolkodni, pedig sok más miatt lehet ilyen ügyekben járni. pl. adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződések, közjegyzői kiköltözési nyilatkozat stb.. (ja, azt se tudják eszik vagy isszák, de honnan is tudnák, hiszen nincs gyakorlatuk.)
   Az aktuális ügyről is tájékozódtam, ami még kissé elhúzódik, mivel “voltam” úr azonosítása is zajlik, mint minden, ez is időigényes.

 • PadreEmeritus
  2020.01.14. 09:13

  Halihó, hol a hó a fejükben van a hó!!:))) A pianyistáknál tanult voltamkára most nem térnék ki, mert ő csak egy sárgás, zöldes, felköhögött slejm!!
  A lepusztult albival kapcsolatban, meg semmivel sem jobban lepusztult, mint az a bizonyos pesti bérház a Boráros téren, főleg a tetőn a rozsdás reklámtartó vasszerkezetek mutatnak elegánsan!!!:)))))))))) De tudod mit?? Lepippantod a kamu geri barátodat és tuti hogy akkor renováltatni fogja az egész házat és te leszel a hős!!!:)))))))
  Ja igen és mit is mondott nekem a Svéd Kormány, hogy ne beszéljek??? Na ezt fejtsd ki jobban, a különös történtekről???
  Valami komoly anyagot is tehettél a Tescos gazdaságos két literes flakonos halálba!!!:)))))
  Jaj és hát a Balázska, meg a Balázska hát olyan cuki!!!:)))))))))) Vettél nekik egy kecót és abba költöznek össze, vagy albiban lesznek???
  A szkatofil, meg azt hiszi, ha továbbra is azt írja, hogy diszlekszia, akkor az úgy helyes!!!!:)))) Bruhahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.01.14. 09:16

  jav. kétliteres* esküszöm, hogy véletlen ütöttem egy szóközt, detélled!!!:))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.14. 09:20

  detélleg, ez már diszleKSZia!!!!:)))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.14. 17:33

  Na né má a fikafos betűbactató lett!!!:))))))))))))))))))

  dr.ahalan 2020.01.14. 09:24:38
  És akkor ki is van fura állapotban? :))))

  DETÉLLED! És FLAKKON! :)))

 • PadreEmeritus
  2020.01.14. 17:42

  Ha valakinek hatalmas valaga van, akkor neked óriási!!!! Mikor ráülsz a rötyire, olyan, mintha a levegőben ülnél, mert a WC nem látszik!!!:)))
  És ez még nem is gáz, hanem HOGY törlöd ki??? Előröl a beled van útban, hátulról a nagy segged!!!!:)))))))) Jaj, ha egyszer nem jön a béla!!!!:))))))
  lovagló csizma és lovagló nadrág igaz voltam elvtárs???:))))))) CSAK magyarul, hogy 348öavbneortbtpgouthgoőbeqrovnvoe!!!

 • PadreEmeritus
  2020.01.15. 01:33

  Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a nyilatkozata, ahol elismeri, hogy 10 éve azon ügyködik, hogy a freelove-ot tacsra tegye!!!

  Idézem: “Már beledöglött a free… Mit akarsz még? :)))
  Tíz éve azt mondtam neked, hogy megnyerem ezt a versenyt, te pökhendi módon kitiltottál.
  Sokkal többet nyertem meg.”

  És itt a teljes irománya!!!

  dr.ahalan 2020.01.15. 00:56:30
  És igen! Fura e-mail két napja, telefonszám átküldése, beszélgetés tegnap… Ma. Haragos ember, oka van. :)))
  Sose szerettük egymást. Ezután se fogjuk szeretni egymást, de egy dologban egyetértünk mégis. :)))
  Iszonyú mennyiségű mentett adata van a kakamatyiról, és ezt vastagon fel lehet használni az admin ellen is. És ez jó. :)))
  Sajnos a zsírtestű bérbloggerről nincs infója.
  – Hülye vagy Aha? Hol kellett volna nekem egy ilyen hegyomlás? Pedig próbálkozott. Sose akartam a küldött képeire matyizni… Bloáfff!  – És akkor feljelented? Megyek tanúskodni! Komolyan!
  – Jó. Megfontolom!
  – És tényleg! Ő mesélte el részegen. Nem nekem, hanem ott a bulin. Mindenkinek!
  – És ebben biztos vagy?
  – Igen, biztos vagyok, és tényleg mondom az adataimat…

  Hát ilyen is van. Előfordul néha-néha. :))))
  Becsületes ember kissé illuminált állapotban. Átkozta még szegény közpuncit, akit az admin kissé lejegelt a maga visszataszító, és undorító módján… De majd ezt is lehetőségem lesz elmesélni a per kapcsán.

  Vagy mégse? Hogy van ez öreganyám? Mikor indul már az a per? Két éve fenyegetsz ügyvéddel, közjegyzővel, bíróval előre megbeszélt, zárt tárgyaláson megszületett ítélettel.

  Már beledöglött a free… Mit akarsz még? :)))
  Tíz éve azt mondtam neked, hogy megnyerem ezt a versenyt, te pökhendi módon kitiltottál.
  Sokkal többet nyertem meg.
  És te, kis bugris… te még mindig próbálkozol az elhibázott életeddel, a kamu porcelánjaiddal, az engedelmes, migránsok által a svéd börtönben lealázott büdike bankrablóddal, és persze a zsírmárta felügyelete alatt.

  Akkor menjünk a bíró elé? Tényleg? Komolyan? Mert ha nem, akkor életed végéig követelni fogom rajtad is, a kicsi fiadon is a bírót! A jogtudót!
  Aki elé eddig nem mertél kiállni.
  Viszont hazudtál jó sokat. És loptál kreditet, naplót, adatot, és vastag fotóanyagom van az általad engedélyezett náci, halottgyalázó, és más egyéb undorító tartalomról.
  És csak halkan jegyzem meg… Idióta dolog közjegyzőt fizetni. Minden virtuális tartalom, minden mukk és minden török hacker lekövethető a felhőből. Csak valahogy ti nem szeretnétek, ugye? :)))

 • Abszolút fura állapotba jutott a szerencsétlen, nem csoda 15 éven át csinálja, megbomlott már az elméje is.

 • PadreEmeritus
  2020.01.15. 17:39

  Na akkor most nézzük meg, hogy általában mikor posztol a fikafos!!!
  Tehát: 2020.01.15. 00:56:30, 2020.01.15. 01:27:43, 2020.01.15. 01:50:58 ! Ezek tények és makacs dolgok, detélleG!!!!:))))))))))
  És állítólag neked nincs is prosztatád, amiben ma már nem lehet teljesen biztos az ember!!!:-))))))))))

  Na és hogy állsz a druszád meglátogatásával, annyira be voltál indulva, vagy csak hangember vagy??? NEM kell ahhoz a béla, szépen felülsz a tömegközlekedési járművekre és azok elvisznek téged Dabasra, egyszerű, mint a barlangrajz!!!:-))))))))))

  A lányodék, hogy összeköltöznek ugye nem albiba mennek, mert a Balázskának van egy villája a Rózsadombon úszómedencével és komornyikkal!!!:-)))))))))))

  Figyelj inkább oda a vérnyomásodra fikafos, nehogy agyvérzést, vagy agyérgörcsöt kapjál!!! Aggódok érted!!!:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.15. 18:58

  dr.ahalan 2020.01.15. 18:37:26
  @Kálmán Barna Mikorka: Megjöttem! :)))
  A kényszeres napi beleugatás megvolt, látom. :))) Szerintem akkor írok, amikor akarok, és nekik a témában vastag kuss van. :)))

  Akkor én miért nem írhatok, amikor én akarok??? A többi kérdésemre nincs válaszod mi??? Még, hogy te felülnél vonatra, bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  Látod, ha lenne jogsid, meg egy autód, akkor ez nem lenne gond és nem kéne szegény bélát, még ezzel is basztatnod!!!!
  Na, te meg a jogsi, magas mint lónak a harisnyatartó!!!:-))))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.15. 19:08

  Balázskának megvan a magassága!!!! :-))))))))))))) Na, az aztán nagy érdem, mit tett vajon annak érdekében????
  Figyi má egyáltalán be lett neked mutatva??? Szerintem nem, mert ugye van az a mondás, hogy nézd meg az anyját és vedd el a lányát, de a te esetedben ez azonnali menekülésre késztetné Balázskát!!!:)))))))))
  Furcsák a szemei mit szív???:-))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.15. 19:16

  Juj és van neki szép lakása!!! Hol??? A Havanna lakótelepen a 10-ik emeleten és mindig rossz a lift???:-)))))))))))))))))
  Mikor volt a Tomiboy akkor róla zengtél ódákat és mi lett belőle??? bruhahahahahahahahahhahahahahahahahahhah

 • PadreEmeritus
  2020.01.15. 19:19

  Nem arról írtál, hogy összeköltöznek??? Ha Balázskának van lakása akkor nem össze, hanem a lányod beköltözik hozzá!!! Freudi elszólás????:))))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.16. 07:03

  “És igen! Imádok éjszaka írni. Törvény nem tiltja… ” Neked meg lókolbász a valagadba!!!:-)))))))))))))))))))

 • Hihetetlen, be se nézek, mert nincs időm, nagyon elvagyunk a családi ügyeinkkel foglalva. Valaki magyarázza már meg annak a hülye némbernek, hogy nem innen voltak, vannak a barátaim ( hozzá hasonlóan ). Privát életem volt és van is, de ez persze nem zárja ki, hogy nem tartok kapcsolatot régi tagokkal ( akik normális emberek a való életben ). Kb 10 éve , volt egy melléfogásom, de , még azt is bánom, hogy valaha szóba álltam vele( kb, ennyi ideje üldöz). Sajnos, jobbat feltételeztem róla beengedtem a privát szférámba. Szegény férjem ha élt volna akkor, biztos vagyok, hogy nem engedte volna meg. Az Attila is nagyon ellene volt, csak nem tudott meggyőzni. Vitáink voltak, én pedig elmagyaráztam neki, hogy ez az én dolgom, ne szóljon bele. Egyedüli mentségem, hogy soha nem ismertem a tarsadalom ilyen tip. alját, soha nem hozzá hasonlók vettek körül, betegekről pedig csak hírből hallottam. Szelavi, ez lett, remélem akik olvassák, óvatosabbak lesznek, sokakat megtévesztett, amikor bizalmukba engedték, meg is járták, mert nagyon beteg, igazi pszichopata. A férjemnek is ez volt a diagnózisa, elég volt amit anno olvasott tőle, amit művelt pl. a fórumon, óvott is tőle.
  De pl. ahhoz mi köze, hogy hol van és hány ingatlanom, (nálam ez sűrű program, befektetek, adok-veszek , Pesten és Budán is, mert megtehetem.) Ma is költözés volt, jól el is van mindenki fáradva, nem unatkozunk, van mivel foglalkozni, folyamatosan, de öröm is egyben. Már leírtam sokszor, mert ő fantáziál, hazudozik, úgy gondolja más is, de ebben nagyot téved. Eltudom képzelni milyen jó téma lenne neki az blogjában boncolgatni, kutatni, majd rágalmazni, gyanúsítgatni, ez igazán a kedvére való lenne. Istenőrizz, hogy ilyen férgek többet tudjanak, mint amit kell, írogassa csak amit akar, feltételezze amihez kedve van, mi pedig jót mosolygunk rajta.

 • Azta, leírta, hogy mehetett nála az “ ingatlan biznisz”; rég megfigyelhettük, mindig a saját életétből csempészi a témát. A nagy “üzletasszony” aki a névügyileg benne lehet egy vállalkozásban, mert praktikusan, az a jó üv. akinek semmije nincs. A céges felelősség vállaláshoz pont ilyen tagra van szükség. Kapott cserébe egy “ státuszt” és ha olyan hûlye, hogy még el is hiszi magáról, hogy ő a cég, nevetséges.
  Segítve lehet a rehabilitációs “ munkájában”, gyöngyözzön kedvére, amivel se nem árt, se nem használ, ennyire képes..Tényleg, hihi-haha.
  Ha én is így éltem volna anno amikor annyi idős voltam, akkor semmim nem lenne, biztos nem itt tartanék, gondoskodhatnának rólam a gyerekeim . De nálunk majdhogy fordítva van, én vagyok aki mindig mindent megold. Mondják is, hogy anyu, azért gyógyultál meg , maradtál köztünk mert szükség van rád. Az ilyenek, azt hiszik, hogy örök fiatalok maradnak, őket nem éri utol soha semmi baj, csak mással fordul elő.
  Látom a környezetemben, , hogy aki csak lógatja egésznap a lábát, ki se dugja az orrát, nem éri a napi sztressz, akinek nem kell sem gyerekeket felnevelni, sem szülőknek segíteni, (főleg ha eltartott is), azok bizonyára védettebbek a bajokkal szemben is. Az ilyenek azt hiszik , hogy örök fiatalok maradnak, őket nem éri utol soha semmi baj, mert az csak másokkal fordul elő. Inkabb örüljön, hogy lyuk van azon a bizonyos fertályán, jobbat nem lehet ajánlani neki.
  Nah, megyek, indulásban vagyok. Ide estig biztos nem nézek be, mert már rég nem erről az oldalról szól az élet. Ez egy kitett ablak, amit láthatnak, nehogy téma nélkül maradjanak, aki akar es régebben regisztrált ide, akár írhatna is. Ha megengedhetjük, hogy fenntartsuk, akár veszteségesen is egy ilyen hír oldalt, (mert máshol van az “üzlet”) ahhoz senkinek sincs semmi köze, mindenki foglalkozzon a saját ügyeivel.
  A férjem soha nem is ismerte személyesen, amit pedig az oldalunkon művelt, arról meg volt a véleménye és a diagnózisa is. Mint tudjuk a fantáziája kimeríthetetlen, valóságnak éli meg a kitalációit. Ő az igazmondó (hi-hi), kb. ennyire igaz minden amit írogat folyamatosan, vigyázzon vele mindenki!!!! Egyébként a Bélája is ráküldött anno pszichológust, mert kétségbe vonta, vajon mennyire normális, gyanús volt neki is (megvan nálam az a naplója, ahol, elmeséli)

 • PadreEmeritus
  2020.01.17. 11:53
 • PadreEmeritus
  2020.01.17. 20:05

  Na és persze megbeszéltük a megbeszélni valókat és felállítottuk a stratégiát is!!!

 • PadreEmeritus
  2020.01.17. 20:29

  Kálmán Barna Mikorka 2020.01.17. 12:23:23
  ostoba
  buta
  éttermi fogyatékos:))))))))))))))) éttermi??????? értelmi te vadbarom!!!!:))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.18. 11:00

  Ez rohadt nagy humorra vall, szerintem azonnal védesd le, nehogy a Hadházi ellopja és a te humorodból profitáljon!!!:-)))))))))
  “éttermi fogyatékos” bruhahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.01.18. 15:39

  Látom láttátok, már kezdtem elkeseredni, hogy túl korán lett levéve, de fikafosban sosem lehet csalódni!!!:-))))))
  Hajrá fikafos!!!:))))) Vitte a hírt, mint a nyári szellő a pollent, amire allergiás vagy!!! És igen is nagyon élveztük egymás társaságát!!!
  Fikafoska, rólad mikor láthat az ember egy friss naprakész képet, ahol megcsillanthatod formás alakod??? A
  víziló formásat persze!!!:-)))))))))))))) A Pianyistáknál tanult, túlművelt voltamkára megint nem térek ki, szegényt őt is kiengedték!!!:)))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.18. 16:02

  Talán csak annyit említenék meg a voltamka elvtársnak, hogy lovagló nadrág és lovagló csizma!!! (sic!)
  Itt geci nagyot égtél bugris!!!:-)))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.19. 15:20

  Látjátok, milyen örömet szereztünk nektek!!! Van témátok, amin okádhattok és kiegészíthetitek a történetet a saját fantáziátokkal!! Igaz, hogy az én ötletem volt, Ők nem akarták, hogy kitegyem, de rábeszéltem őket, hogy legyen új témátok és most már Ők sem bánják!!!:)))))))))
  Elmondom a frankót, hogy NEM a közpunci csinálta a képet, hanem a mellettünk ülő úriembert megkértük, hogy csináljon egy közös képet rólunk!!! Ennyire egyszerű, fekáliaimádó!!!:))))) A pólus centerben kávéztunk, amit a fikafos is a bélával látogatni szokott, Márti meg is mutatta, hogy ők melyik kávézóban szoktak lenni!!! Majd többet fogok arra járni, milyen nagy flash lenne, ha
  összefutnánk!!!:-))))))))))
  És VOLT sütizés is a kávé után, még ha nincs is megörökítve, arra az én vendégeim voltak!!!
  Lehet mind a hármunknak benyalni jó mélyen a csontkeretesbe!!!:-))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.19. 15:22

  Ui. A titkos buli, a titkos kecóban, már régen megvolt!!!! Jobb, ha tőlem tudjátok, mint egy idegentől!!!:-)))))Bruhahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.01.19. 15:46

  Utó utóirat!! Még egy infót elengedek, ezt főleg a fikafosnak, hogy a Café Frei-ben voltunk!!!:-))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.19. 17:00

  Holnap megyek a Polusba ebédelni a KFC-be, meghívsz fikafos egy mentes menüre???:-)))))))))) Ne legyél már zsidrák!!!:))))))

 • Hű, de “egetrengető” érdekes téma lett ez nekik, de legalább van miről cseverészniük, mert ezek alapján velük ilyen nem szokott előfordulni. Ráadásul nem sofőr szolgálattal érkeztünk,(mint a hölgyemény szokása), egyikünket sem kellett “cipelni”, van jogsink, autónk.
  A titkos kecós bulihoz annyi a megjegyzésem, hogy egy kávéra bármikor jöhet hozzám akit arra méltónak tartok és fogadok. Sokan voltak már nálam régi tagok közül, de senki nem tárgyalgatta nyilvános oldalon a blogoló hölgyön kívül, nem élt vissza a helyzettel. Ha ezt hívják “titkos kecós bulinak”, akkor legyen ez a neve. Valaki valamikor kitalálta és azóta emlegetik, bár nem kell nagy okosság, hogy tippeljük kinek a nagy fantáziájából eredt.

 • PadreEmeritus
  2020.01.20. 09:46

  Hát igen, nekünk van saját autónk és jogosítványunk és mi tudunk közlekedni anélkül, hogy állandóan a menetrendet kelljen böngészni, vagy egy másik szerencsétlen flótást rángatni, hogy vigyen el minket!!!:-))))))))))) Egyébként, meg a Café Frei-ben NEM szolgálnak fel röviditalt!!!
  Aztán szombaton én hivatalos voltam egy haverom születésnapi bulijára 50-et töltötte, kakaspörkölt volt nokedlivel, csináltattunk neki egy tortát én vittem neki egy üveg Jameson ír whiskyt, mert azt szereti.
  Íme a torta, gumiszerelő, nagyon penge, nekem is Ő cseréli a gumikat, mikor kell a puncicsapdán!!!:-)))))))))
  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/82455845_612323649341010_1958661251986882560_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ohc=FmsopjagSO0AX_d0c-d&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=8b02e043c280d108ce8b203ecc9cb80b&oe=5EA276D9

  Ui. a Torta mögött én látszom!!:-))))))))

 • Úgy tűnik a hölgyemény tényleg begolyózott, annyi baromságot lehet újra olvasni tőle (nem tud már mit kitalálni). Kb. úgy ismertem “személyesen” a baráti kőrét, mint ahogy ő a férjem, vagyis soha és sehol, legfeljebb hírből a naplós beszámolóiból. Nem tudom hányszor kell leírni, hogy megértse végre, hogy egy oldalra bárki regisztrálhat, mint ahogy most is van a régi helyett az app. felület. Oda sem a személyes kapcsolat a feltétele a regisztrálásnak. Ez a hölgy, tényleg ennyire hülye lehet, hogy még el is hiszi amiket leírt, akkor elég szomorú már vele a helyzet. Egy céges nyomozáshoz, pedig semmi köze, még az ügyvédjének sem adnának ki semmi infót, neki meg főleg nem, abszolút saját ügy.
  Költözés? ha akarnám lehetne, de minek, amikor többnyire csak befektetések, persze van amikor nincs minden kiadva és egy pár napra “költözök”, mert megtehetem, jól is esik olykor, kikapcsolódásnak veszem. A napokban többszörösen gyakorlom is..

 • PadreEmeritus
  2020.01.20. 19:27

  Amit itt leírsz az nem más, mint mitománia!!!
  “Mitománia: egy igazi betegség
  Hazudik minden alkalommal, tódít, eltorzítja a valóságot… Sok-sok kifejezés a mitománra, aki egy kényszeres hazudozó. A mitománia egy igazi betegség, amelynek következményei társadalmilag is rendkívül súlyosak.”

  forrás: http://www.infobeteg.hu/Hirek/Mitomania-egy-igazi-betegseg

  Úgy is lehet még definiálni, hogy hazudik, de ő maga igaznak éli meg amit állít, pedig nem az!!!:):):):):):):):)

  Súlyos kóresetről beszélünk!!!!

  Hiába voltam én ma ott a Pólusban a KFC-ben, fikafos nem jelent meg, de jót ettem!!!:-))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.20. 21:07
 • PadreEmeritus
  2020.01.20. 21:36

  Igen láttam a képeiteket, ha nem is mindet SZOPtikuss!!!! NO comments!!!:-))))))))) Mi van a lányodat el sem vette feleségül a csávó???? Most két évet kell várnom, hogy valami buliba eljussak, te repedtsarkú, közönséges buta liba!!!! gá gá gá gá gá:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.01.21. 05:13

  Stadler bácsi egy zseni volt!! Ha, anno Ő lett volna a pénzügyminiszter, akkor a svájciak vettek volna fel forint alapú hiteleket!!!:):):):):):):)

  dr.ahalan 2020.01.20. 08:55:31
  @Kálmán Barna Mikorka: Csak annyit mondok: POLUS! POOOOLUS! :)))
  Bajai bugris betűbactató lettél???:-))))))))))))

  Fikafoska, nyugodtan írjál csak bár mit az Ildikóval kapcsolatban, SENKIT itt NEM érdekel, mert abból indulunk ki, hogy HAZUDSZ!!!

  Azt írod, hogy “A fotó szárnyra kelt a neten, járkál kézen-közön, mint a sittes lányának esküvői videója. :))) Jókat nevettem a kommenteken… :)))” Csak nem visszaélsz a képpel, amit itt kitettünk???????

  Most is hazudsz, mert én soha senkinek nem osztottam meg a lányom esküvőjéről videót, a facén sem, max képeket láthattál!!!!
  Tudod mit??? Tedd be az ominózus videót, ha valóban láttad!!!! TEDD BE!!!!!

  és a végére egy kis sorminta!!! FIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOSFIKAFOS

  • Persze, hogy HAZUDIK, mindenki tudja amikor olvassa, de kell a “cirkusz” a népnek, neki meg különösen, nem tud már nélkülünk élni sem. Adtunk neki a képpel egy kis muníciót, had örüljön. Viszont, kíváncsi lennék az ő csoportképükre, vajon bevállalnák, egy beállítás nélküli pillanatkép erejéig. No, lássuk a “medvét”, ki milyen dagadék, ápolatlan, kopasz, törpe, gnóm , hogy nézhet ki hozzánk képest. Vajon mennyire bátrak, (-vagy nem).

 • “megolvastam” ahogy szokta írni, a hét legjobb viccét, illetve mindjárt hármat is.
  1. A férjem soha nem volt fent az iwiwen , még az email címét – ami a munkájához volt kötelező- a fiam vagy az én segítségemmel tudta kezelni, tiszta ideg volt, ha valami miatt számítógépet kellett használni. Ráadásul mint egy igazi lelkiismeretes házi-doki, egésznap dolgozott, annyi betege volt, hogy szinte semmire ideje sem volt.. Szegénykém örült ha hazaért, és végre olvashatta, nézhette a kedvenc sport műsorokat, vagy kertészkedhetett egyet. – Szóval, ez a hölgy tiszta hülye és hazudik, fantáziál mint a vízfolyás. Illetve, dunsztja sincs, hogy aki igazán dolgozik, az hogyan él, nekem ez jön le a bejegyzéseiből. Pont ilyen egy rosszindulatú, csak hobbiból dolgozó lusta ember, akinek fogalma sincs a való életről.
  2. Pécsi “rádiós”, amindenit, de erre majd a fiam fog válaszolni a megfelelő helyen, pl.ki is akart török freet, milyen alapon és egyáltalán mi köze lenne hozzá? (elárulta most, hogy mindig utánunk szimatolt, de el is mesélték, röhögve, ahogy behülyítették, mert akkor is mi voltunk a témája). Az is érdekes, ki után és ki koslatott, kinek kelti a rossz hírét? csupa érdekes kérdés lesz, remélem tudja bizonyítani időpontok megjelölésével (akkor lettem beteg, majd műtve és évekig kezelve).
  3. A Stadlerról, akit véletlenül személyesen ismertem, de nem írok le semmit, csak annyit, hogy ettől komolyabb ember volt, (sokszor voltunk férjemmel és a baráti körrel meghívottak nála). Mi is arról a környékről származunk, jól ismertük az egész családot, férjem betegei voltak a családtagjai is. Kezdetektől ismertük, amikor még senki nem volt, majd amikor “nagy ember” lett, szomorú volt látni mi lett a stadion és telephelye helyén, ahogy tönkre ment minden. Az emlegetett solti telephely már a börtönből való első szabadulása után volt. Persze, híres lett, megjelentek a prolik is körülötte, mosópor reklámként, olyanok akiket előtte észre sem vett volna. Sajnos, tény, hogy aki létrehoz valamit és sikerre viszi, annak sok lesz az ellensége is, addig ügyködtek, amíg a sírba is tették. Ékes példája annak amit műveltek vele, hogyan lehet valakit hazugságokkal, rágalmakkal tönkre tenni. Tanulság, ne csinálj soha semmit, főleg jót ne, mert megjelennek a cápák kb. és ha nem vagy elég erős kinyírnak, ennek a bizonyítéka lett a S.J pályafutása, élete is. Ismerős a történet, ugye?

 • PadreEmeritus
  2020.01.21. 16:31

  Örülök, hogy a képpel sikerült nektek új értelmet adni a sivár életeteknek!!!:-))))) Látjátok, mi nem bujdosunk, nincsenek titkaink, de
  rólatok mikor látunk egy ilyen közös képet, amin oly nagy egyetértésben, boldogan, élvezve egymás társaságát, ültök, vagy álltok???
  Addig meg csak nyugodtan lehet ugatni, elbújva, jellemtelenül, ó ti Magyarország mintapolgárai!!!!:):):):):):)

  Szkatofil, végül mi lett a kismontival???:))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.21. 20:23

  Na, mitomán fikafos, HOL van a lányom esküvőjéről az ominózus videó, amit láttál, erről okádj!!!
  Szkatofil én nagyon nem verném a mellem azzal az aneroxiás nővel, akivel együtt élsz!!!! Mikor dugod, akkor látod a farkad benne!!!:))))))))))))))) Egy bizonyos tábor reklámarca is lehetne!!!:-)))))))))))))))

  Kismonti mi???:)))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.21. 20:37
 • PadreEmeritus
  2020.01.22. 08:21

  Morgens!!!:))) Betűbactató fikafos, tőled azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a goblein és a beigli???? (sic!):-)))))))))))
  Emléxel??? A tipikus ballibsi kettős mérce???:):):):):):)
  A szerinted arab nagyszülők meg a téli hónapokat, minden évben délen töltik, ott is van egy házuk és csak nyáron vannak
  Svédországban!!!! És még mindig nem arabok, hanem asszírok!!!
  “Asszírok alatt egy ókori mezopotámiai, az akkád nyelv egyik dialektusát beszélő, majd nyelvcsere folytán arámi nyelvet beszélő népet, illetve egy mai, KERESZTÉNY kultúrájú, szír nyelvű, a Közel-Kelet északi régiójában élő népet értünk.”
  NA VÁGOD FIKAFOS????

  Hatalmas nagy gratulációm voltam elvtársnak, aki megint csak beégette magát előttünk!!!:-))))))))))
  Idézem: “tejes láda”:))))))))))))))
  Ó te hatalmas, buzi, vadbarom TE!!!!:):):):):):):):)
  Ha külön írjuk, az azt jelenti, hogy kifolyt a tej és tejes lett a láda. Vágod B+?????

 • Röviden és töményen, az “őrültek társaságának naplója “volt olvasható, a szerencsétlen, a jogaikban sértett userektől, akiket überelni sem lehetne, mert ahhoz hozzájuk hasonló aljas senkikké kellene válni. Biztos nagyon sikeresnek érzik magukat, miközben egyre jobban lejáratódnak, mindenki levonhatja a konzekvenciát róluk.

 • PadreEmeritus
  2020.01.23. 18:02

  Goder afton tetves elvtársak!!!:-)))))) HOGY meri bárki is kifogásolni a helyesírásomat, mikor ez a buznyák sem tudta mit hogyan kell
  írni???:):):):):):):)

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/82836922_10158160442617743_8797748985503678464_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ohc=cIVxUwNTrEEAX9HxSfH&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=1002&oh=c58a8897f906f3f0d448cefed907b21a&oe=5E91CC3F

 • PadreEmeritus
  2020.01.23. 18:15

  Voltam 2020.01.23. 16:39:12
  🙂

  @Vezek Elek:

  Élvezd is ki, mert “a börtön ablakába (soha) nem süt be a nap”, ott én leszek neked az egyetlen szórakozásod, rajtam kel kiélned minden vágyadat. 😉 Idézni, csak pontosan!!!!:))))))))))

  Kell bármit is írnom ehhez???:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.01.23. 18:36
 • PadreEmeritus
  2020.01.24. 15:12
 • PadreEmeritus
  2020.01.25. 05:34

  Morgens tetves elvtársak!!:-))) Kezem egy jó hírrel, a FIDESZ-t nem zárják ki a Néppártból, nincs meg a többség, a németek megvédik Orbánt!!!:)))))))) forrás: Startlap.

  Más. Jó nagyon tombolt a ballibsi náci, a klímafasiszta, jön az armageddon, krizis van, mind meghalunk!!:))))) Az Ausztrál tüzekről bebizonyosodott, hogy gyújtogatás történt, már több, mint 60 fiatal klímaaktivista le van tartóztatva!!! Erről ennyit!!

  Más. Olvashatjuk, hogy a fikafosnak meg van minden, amire csak vágyott, de nagyon érdekes módon, azt már meg sem említi, hogy még vágyik egy, vagy több unokára!!! Ugye???

  Kiemelném az utolsó mondatát, idézem: “Aztán roskadjon rá a Földre az, amit megérdemel az emberiség. Már persze utánam! :)))” Ha jól értelmezem, ebben benne van a horrorka is és az esetleges unokák. Gratulálok, hogy ilyen sorsot szánsz nekik!!! Kifordul a gálám is, ahogy szkatofil elvtárs szokta volt mondani!!!

 • PadreEmeritus
  2020.01.25. 05:35

  *KezDem

 • PadreEmeritus
  2020.01.25. 11:05

  *nagyoT

 • PadreEmeritus
  2020.01.25. 11:22

  Én szívből kívánom, hogy horrorka megörvendeztessen téged az első nekifutásra hármas ikrekkel!!!:-)))))))))))))
  Én biztos vagyok benne, hogy egy odaadó és szerethető nagymami lenne belőled F.F.!!!!!:))))))))))))))

  És akkor bejön Norbi elmélete, hogy az elhízott ellő tehén már nem kívánatos a pasijuknak!!!:-)))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.25. 17:20

  Te fikafos, szólj már a lányodnak, hogy tegyen már ki magáról egy teljes alakos képet!!! Lehet, hogy veri a te segged méreteit is???:)))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.25. 19:40

  Látom a szkatofil, meg a nekrofil voltamka már egyszerre kezdtek el menstruálni!!!:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.01.26. 08:56

  A te anyád szart ki SZOPtikuss!!! Már akkor olyan hülye voltál, hogy eltévedtél a szülőcsatornában és a másik lukon jöttél ki, így lettél seggszülött!!!:):):):):):):):):)

  És az FF mikor látogat meg, remélem lőttök pár képet együtt és ki is teszitek!!!:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.26. 09:15

  Vezek Elek 2020.01.25. 20:03:34
  “És akkor bejön Norbi elmélete, hogy az elhízott ellő tehén már nem kívánatos a pasijuknak!!!:-)))))))))))))))))”

  Mekkora ellő tehén lehetett ennek az elmeroggyant gyagyástóninak az anyja, hogy egy ekkora marhát szart ki erre a világra???

  És ehhez mit fog szólni a bíróság???:)))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.26. 10:12

  Bruhahahahahahahahahahaha!!!! Végre megjött a Savinelli Siena 320-as! Szerintem gyönyörű, tegnap ki is lett próbálva. Egyenlőre egy tömet Virginiával próbáltam, de valószínű latakiással fogom használni. A széles kazántér rendkívül jól kiadja a dohány aromáját. :))))))))))))))))))))))))))))))))

 • A tévedések vígjátékát folytatják, a híres Blog-ban a nagyon okos és példakép életmódjukról híres, volt BDSM tudósító “Hölgy”, Ahalan, valamint a köreibe tartozó, másik házibarát Kálmán Barna Mikorka, alias Enver ( polgári nevük, adataik , címeik a beadványokban a Bíróság előtt már ismert.) Felvilágosítom, hogy az általuk említett oldalt egy cég üzemelteti, és nem az általuk polgári néven emlegetett tagok. De nem baj, csak újabb adalékot szolgátattak egy bírósági perhez, aminek minden következményét viselni fogják.

 • PadreEmeritus
  2020.01.26. 15:47
 • Gyártja a baromságait a proli c….va, valószinűsítve saját életèből, vagy a fantáziàjából idézve. Egyáltalán mi köze lenne bárki privàt életéhez, milyen jogon mer minősíteni, terjeszteni olyan elméleteket, amikbe soha nem láthatott bele. No, kérem, ezért megyünk biróság elé, ahol majd minden becsmérléset, híresztelését konkrét bizonyitékokkal kell neki alátámasztani.. Amennyiben nem tudja, akkor nagyon sokba kerülhet ez neki. Sajnos, ilyen amikor valakit egy pszichikai beteg egyén folyamatosan zaklat, immár lassan tizenéve, nem képes leszállni az áldozatáról.
  Ettől persze jól vagyok, jól élek, nekem tényleg van családom, folyamatosan programokra, szinházba, koncertekre járunk, mint régen is. Soha nem egy internetes portálon bizonygatva, hogy milyen a privát életünk, (amihez senkinek semmi köze nem is lenne). Akik örökké a magukról nyilvános oldalakon beszámolókat tartanak, azért teszik, mert valamiféle visszaigazolást várnak, hogy mégis “ valakik” szeretnének többnek, jobbnak látszani. Amit tudunk róluk – a saját beszámolókból – az elég sivár, leginkább csak a fantázia szüleménye, mert ahhoz tényleg van tehetsége.
  Szép napot, nekem ma is van mit csinálnom. Bye-bye

 • Inkább E. és társai lopták meg a pl.kvíz válaszok esetén csalással az oldalt, és a többi tagot, akik nyerni szerettek volna (Animátornál minden dokumentálva van, ezért hagyta abba, barinőjük pedig tanuk előtt el is mesélte, hogyan csinálták), valahogy mindig fordítva ülnek a lovon. Az E. elveszett kreditjéből (amit az ASZF szabályozott) még senki nem tudott nagy dolgot vásárolni, sőt aki ráfizetett egy ilyen oldal működtetésére, az csak az üzemeltető, ahol tönkre tették a beírásokkal, személyeskedésekkel, egymás csesztetésével, aljas stílusukkal az oldalt. Tanulság, ilyeneknek soha semmi felületet nem szabad üzemelteti, reszkírozzanak, csináljanak ők maguknak és tartsák is fent kedvükre.
  Természetesen a V.E- Klárika, majd bebizonyítja, hogy személy szerint melyik vállalkozásom tettem tönkre, nagyon-nagyon kíváncsi lennék már rá, mi az amit ennyire konkrétan tud rólam😳. Persze a társaik is, minden leírt rágalmaikat, becsmérléseik, hitelrontást (a személyemre) kérnénk bemutatni, bizonyítva. Éppen erről szól a per, alig várom.
  Vajon, honnan ismertek régebben, hogy konkrét dolgokat leírnak a polgári nevemhez fűződve, becsmérelnek, rágalmaznak. Honnan veszik, hogy ők a károsultak, mivel bizonyítják azt is. Honnan veszik, hogy konkrétan mikor üzemeltettem pl.polgári nevemen a céget, vagy konkrétan ki az aki, (bár semmi közük nem lenne ehhez sem). Mi az, hogy tönkre lett téve, mert nekik nincs már a szeretett régi webes felület, ahol olyan jól elszórakoztak. Hol van előírva, hogy kötelező hagyományos webes felületet nekik örökre biztosítani és azt milyen kinézetben, milyen feltételekkel.(ja, mert az appokon nem lehet piszkoskodni, hülyék az új dolgokhoz). Kire tartozik, pl. egy jogi eljárás, nyomozás, vagy milyen adataik tűntek el (amit regisztráción kívül megkellett adni)- Miért nem másolták le maguknak a saját adatlapjaikon történt tartalmakat, amikor innen olyan bőszen gyakorolják. Jogukban állt volna, nem utólag reklamálni, mivel az Ászf is rendelkezett erről, nem tárhely szolgáltató volt a webes felület. Helyette működik más lehetőség, ami komoly szűrőkön ment át, mielőtt kijött (Google, Apple Store stb), nem is engednék, ha rossz lenne. De egyáltalán honnan veszik, hogy az veszteséges (ez is egy hitelrontási téma pl.) de ez sem tartozna a régi tagokra, csakis egyedül az üzemeltetőre. Szóval, készülődjenek, ez csak pár kérdés, amit feltettem, a többit majd az ügyvédem fogja.

 • Látom Enverke , Blog nevén Kálmán Barna Mikorka , valódi nevén H. György, aki ellen már feljelentés ment és hatóság által is azonosítva lett (új lakhelyével is). Remélem nem veszi rossz néven és nem fog kicsit sem piros lenni, ha a kiderül róla mit művel egésznap egy oldalon . Kíváncsi leszek a párja reakciójára, végre megismerheti kit tartott el eddig.
  Csak egy kis rágalmazás, becsületsértés, személyes adatokkal való visszaélés ellenünk, amit most elektronikusan elég már továbbítanom a megfelelő helyre.

 • PadreEmeritus
  2020.01.27. 15:48

  Na, meg aztán a FF nem ment ám el semmit, rá ez nem jellemző, tudjuk, csak a dédike valagát is elmentené, ha fent lenne a világhálón!!!:-))))))) A D.É.D.I.K.E. vágod B+????:-))))))))))))))) Ezt a napkeltette, falra hugyozott ivadékot vinné el már a kánya:-))))))))

  A kis horvát gyereket meg csak azért simogatták a szülei, hogy a testvére ne féljen tőle, mert kicsinek is ronda volt, mint zsinagógában az utálatos kép!!!:-))))))))))))))

  Ja és apropó ma van a holokauszt világnapja!!!! Csak azt nem vágom, hogy az amerikai indiánok holokausztjára MIÉRT nem emlékeznek????

  Shalom a lechem.

 • Mesélt nektek az agyatok, eladtam,majd abból finanszíroztam -már nyugdíjasként- az oldalt, amit utólag megállapítva tényleg kár volt. Sajna, nem ismertem a társadalom általuk képviselt alját, soha nem hozzájuk hasonlók között, hanem egy “védő burában” éltem előtte az életem. De, javaslom, foglalkozzanak a saját ügyeitekkel, pl. mi lett a csődbe vitt “bor bolttal” ahol pl. A-ka külön sarokban akart gyöngyözni, majd az orvosoknak a kórházba vinni a “lőrét” , ezt ő írta le, ( jót is szórakoztunk rajta, bizonyította mint mindig, hogy fogalma sincs hogy élnek, akik tényleg dolgoznak). A lusta királynő, álmodozott egyet, de amikor dolgoznia kellett volna, inkább lelépett (mint a csoda völgyből is). 😃
  A példaképek, a druszák, egyik nagyobb debella, mint a másik, a dagadt fejükkel, a szerencsétlenek, ezen csak a mocskos szájuk és pennájuk tesz túl ( ma kaptam fotókat is róluk).
  Ezekkel csodát, ahhoz kultúrnépek kellettek volna, de ellepték a köreikhez tartozók, csak néztem, mire megismertem kik, milyen trollok határozták meg az oldalt. Egyébként, mi közük ahhoz, hogy az oldal nyereséges, vagy nem, ha az a tulajoknak így megfelel, akkor miről van szó? Részemről pl.soha nem abból éltem és most sem. Már szóban van, hogy a céget felszámoljuk, mert van helyette más, régen, de előtte még megfizetettjük a hitelrontási károkozást. Ahogy lemegy a polgári per, folytatódik a cégessel. Van aki képvisel, nekem elég a saját ügyem.. ennyi és zárjuk is le ezt a témát. Mindenki kaparászon a saját portáján, örüljenek, ha a dolgaik rendbe vannak. De mert nem tudnak mindent rólunk, semmi közük hozzánk, nem ők, vagy az adózók tartják el, abszolút privát ügy, az is ha megtehetjük. Csináljanak maguknak helyette másikat vagy amit akarnak, részünkről nem érdekelnek, kivéve ha téma híján szemétkednek. De aki normális, az már rég látja, hogy ilyen társaságnak nincs értelme, ilyen embereknek nincs mit működtetni, mert ahol megjelennek, ott csak az aljasság, a szemétkedés megy egész nap, a visszanézhető náluk. Ezért nincs új webes felület, napló stb.. mert azt is tönkre vágnák, valójában jól tette az ismeretlen “hacker”, hogy “besegített” (még ha nagyjából alakul a nyomozás is, de ez sem itt lesz publikálva).
  Jó éjt.

 • PadreEmeritus
  2020.01.28. 12:58

  Tudjátok milyen az életetek ott az alvégen??? Mint a tyúklétra, meredek és szaros!!!:-))))))))

  Hogy nem tudtok semmi ujjat kitalálni, mindig minden nap immáron 2 éve ugyanaz a zöld hányás!! Nyaljál be FF egy bélyeget és engedd szabadon a fantáziádat, megy az neked!!!:-)))))))))

  És már megint kit nézel hülyének, mikor belevágtatok a boltocskába, akkor voltak nagy tervek, álmok, ez lesz, meg az lesz, úgy tüzeltél, mint egy szuka kutya!!!:-)))) Aztán beszart a dolog jó vastagon, most meg leadod, hogy hú de nagy üzletet csináltatok, hogy a végén el kellett adni!!! Csiliárdosan jöttetek ki belőle!!!:-)))))))))) Há hogyne!!! Egyből futotta az eklézsiából egy egy hetes éves nyaralásra, amiből másfél napot tesz ki az utazás oda, vissza ugye összesen. Ami azt jelenti, hogy ott tudtatok lenni kemény 5, azaz öt napot!!!:-))))))))) A legtöbb időt ott meg azzal töltöttétek, hogy hol van nagyobb leárazás, még a sarkad is kirepedt jobban, annyit mentél!!!:-))))))

  Szóval vissza az agyarakkal Brün Hilda!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2020.01.28. 13:03

  Az igazság, pedig az, hogy nagyobbat szoptatok a “boltocskával”, mint Cicciolina az összes porr filmben!!!:)))))))

 • Kérdezzük már meg mi újság A. felé, lehet még vásarolni Av..n terméket, ketyere nélkül is?
  H..a talán megtudja mondani, a megbizottja milyen időszakonként jár arra.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü