Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

Nincs ilyen adat.

56 hozzászólás. Leave new

 • Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

 • Avatar
  moderator
  2019.05.15. 07:14

  Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
  A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

  MODERÁLÁS:
  Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
  Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
  Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

  A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
  A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

  Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
  Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
  Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
  Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

  A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
  Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
  Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
  Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
  ————————————
  A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.13. 22:10

  😁😊😎https://www.instagram.com/p/B9rZdVRI-PI/?utm_source=ig_web_copy_link

 • Igen, ezek az olaszok

  Meanwhile in italy 😄

  Posted by Mr. Afterparty on Friday, March 13, 2020

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.24. 16:35

  Az első…🍞 Kicsit lapos lett, de finom….

 • PadreEmeritus
  2020.03.24. 19:52

  When i was young, beauty and wild!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2020.03.26. 17:42

  GiziMadre😁😎
  Ma megtanultam, hogy kell csapkodva dagasztani. Gy. azt mondja ne csináljam, mert félelmetes, ahogy csapkodok😁
  Mindenesetre lett tőle egy dejavu szerű érzésem….becsukom a szemem, és a mamánál a szuterénba a dédi csapkodja a kenyértésztát….soha nem jutott ez eszembe, 6 éves voltam, mikor meghalt….hallom, ahogy a sparheltbe pattog a tűz, látom az asztalt a sarokban, a dédipapa rádiójával, látom, ahogy a nagybátyám belép, meghajolva, mert olyan magas volt, hogy csak úgy tudott belépni az ajtón….
  Azt hiszem gyakran fogok mostanában “csapkodni”!😎

 • Háziasszonyok gyöngye vagy ebben, gratulálok.

 • Avatar
  Blablabla
  2020.04.01. 10:05

  Unom a Gizit!😁😁😁

 • Egy közeli barátom facebook bejegyzése, engedélyével másoltam ide.
  ………………………………………………………………………..

  Nyíltan, vagy burkoltan mindenkit egy kérdés foglalkoztat legbelül: “mikor lesz ennek vége?”

  Egyértelmű, mégis nagyon nehéz elfogadni: soha.

  A globális katasztrófák megváltoztatják a világot és a jelen helyzet hasonló egy kontinenseken átnyúló háborúhoz. Még ha sikerül is néhány hónap alatt az elsődleges hatásokat kiküszöbölni, ennek a járványnak a hatásai évekig, de lehet, hogy évtizedekig itt lesznek velünk.

  Egyszerűen lehetetlen, hogy az élet egyszerre csak úgy menjen majd tovább, mint annakelőtte. Soha többé nem fogunk úgy mozogni, tanulni, kommunikálni, élni, mint a járvány előtt. A legnehezebb rész egy-másfél év, vedd kellemes meglepetésnek, ha rövidebb.

  Sokan reagálnak úgy, hogy igyekeznek a “normalitás” látszatát fenntartva élni tovább bízva abban, hogy hamar minden visszakerül a rendes kerékvágásba. Ez sajnos csak a kezdeti tagadás. Nem fog visszakerülni, nem tud.

  Az adekvát érzelmi és lelki válasz a felkészülés arra, hogy örökre megváltozzunk, mert a világ körülöttünk megváltozik. Adaptálódásra lesz szükség. Jó hír, hogy az ember ebben kiemelkedően teljesít. Erre való a csodálatos és kreatív emberi elme.

  A mostani első fázisban nem kell “erőből” produktívnak maradni, megpróbálni valami szigorú életrend mentén élni, terveket írni, folyamatosan fenntartani a munka és teljesítmény látszatát. Ne érezd magad vétkesnek, ha nem tudsz ugyanúgy termelni, mint néhány hónapja.

  Más, fontos feladatok vannak.

  Csendesítsd el magad körül a zajt. Ne foglalkozz azokkal a hírekkel, amelyek negatív gondolati és érzelmi spirálba, spekulációba hajszolnak. Ne hasonlítsd magad össze azokkal, akik a közösségi médiában próbálják a “normalitás” látszatát fenntartani. Ne töltse ki a gondolataidat, foglalja le bénítóan a teljes agyi kapacitásodat az aggódás.

  Nincs gond, ha kuszák a gondolatok, ez természetes. Ha nem tudod a karanténban töltött idő minden percét értelmes dologgal kitölteni, természetes. Ha borúsnak látod a jövőt, természetes.

  Az első feladat, hogy helyezd magad és szeretteidet “biztonságba”, alakíts ki egy olyan környezetet, ahol tisztán tudsz gondolkodni. Legyen csapatod: a család, közeli barátok, szomszédok, akikkel tudsz kommunikálni, megtartva a fizikai távolságot, de tudva, hogy a bajban számíthattok egymásra.

  Az első napok, hetek, akár hónapok arról kell szóljanak, hogy felkészülj a lelki változásokra, ehhez pedig a megfelelő környezet elengedhetetlen. A lelki változás jönni fog, ha tetszik, ha nem és nem szabad siettetni. (Futóként egy futós hasonlatot tudnék mondani: ez egy maraton, vagy ultra. Ha túl gyorsan futod az elejét, legkésőbb a felénél ki fogsz készülni és onnan csak szenvedés az egész.)

  Aztán jön majd a lelki változás, az alkalmazkodás ideje. Durva lesz, nyers, de őszinte. És lassabb, mint hisszük. Ha azon is túl leszünk majd képesek leszünk arra, hogy szélsőséges, megváltozott körülmények között is túl tudjunk élni. Új képességekre teszünk majd szert, új feladatokban veszünk részt, új utakat járunk be. Olyanokat, amelyekre ma még nem is gondolnánk.

  Végül talán egyszer elfogadjuk az “új normalitást”, a megváltozott helyzetet. Ha erős alapokat sikerült építenünk magunknak, meg tudjuk találni a megoldásokat. Bízz magadban, bízz a Jóistenben és a szeretteidben, akkor fogsz tudni haladni. Még csak az út legelején tartunk.

  Senki sem tudja, meddig tart ez a helyzet és a bizonytalanság mindenki számára őrjítő.

  Várom azt a pillanatot, amikor majd megölelhetem újra a barátaimat, dolgozhatok, teljesítve a hivatásomat, elmehetek egy kávézóba, vagy elutazhatok valahová.

  Addig is kitartást és lelki békét kívánok mindenkinek.

  (A gondolatok leírására Aisha Ahmad, a Torontoi Egyetem adjunktusának “The Chronicle of Higher Education”-ben megjelent cikke sarkallt. Egyetértek vele és igyekeztem a megállapításait szintézisbe hozni a saját érzéseimmel.)

 • Avatar
  Blablabla
  2020.04.04. 06:01

  Most olvasom a második posztot, hogy a vírus talán már tavaly decemberben megjelent nàlunk, és több száz a hozzászólás, aki egyetért vele, leirva az akkori tüneteiket.
  Érdekes, a gyerekeim ugyanígy betegek voltak a téli szünetben. A lányom nem tudott felkelni se, nagy nehezen vittük el orvoshoz, mikor már az első adag gyógyszer nem használt, amit a doktornő javasolt, alig értünk vele haza, nagyon rosszul volt, amikor elfogyott az ekkor kapott antibiotikum, kapott mégegy gyógyszert, mert nagyon közel állt a tüdőgyulladáshoz. Fiam ugyanígy, csak ő még az elején el tudott jönni orvoshoz. De a negyedik napon már neki is sírva könyörögtem, hogy kisfiam legyél már jobban., es ő is közel volt a tüdőgyulladáshoz…és 5-6 napig magas lázuk volt, ami semmitől se ment le. Soha ilyen betegek nem voltak. Rettenetes volt.
  Mikor bezárták a sulikat, ezt mondtam a férjemnek, azt mondta ne képzelegjek…már nem mondja.
  Ja igen! Ugyanebben az időben a barátnőm, aki az ország másil felében él, is ugyanigy volt. Két hétig nem tudott felkelni se.

 • PadreEmeritus
  2020.05.11. 07:20

  Én ott voltam az összes koncertjükön az ifi parkban!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.12. 14:52

  Pubikám, csak nem itt lógsz naphosszat és iszod szavaim??:):):):):):) Még egyszer: a vőm NEM arab, NEM muzulmán, de csak mondjad, ez is jelzi a mínusz intelligenciádat!!!!
  NE felejtsd el beszerezni a kovácsoltvas kerti padot!!!:):):):):):) Diplomával (állítólag) virágot árulni a Váci út sarkán az ám a karrier, diplomás dada kell!!!:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.05.12. 17:23

  Ennyit igazán megérdemel a puncicsapda, egy kis felújítást!!!! Ja és még a fékolaj lesz kicserélve, aztán sanyi!!!:))))))

  jav. *felniket

 • PadreEmeritus
  2020.05.14. 11:38

  Tudom, hogy azt írtam nem vitatkozok, de akkora baromságokat írtál SZOPtikuss, hogy a gálám is kifordult!!!:-)))))) HOGY a picsába tesznek egy pár hónapos kocsiba 30 ezer kilométert???? Megveszed 2-3 hónaposan és 4 év múlva eladod ugyanannyiért amennyiért vetted!!! EZT meg akarom nézni!!!:-)))))))) Aztán az autótartás nem csak arról szól, hogy hajtom eszetlenül, hanem azt gondozni kell, oda figyelni és meghálálja, de mit beszélek én neked Ungarische parasztnak???:-)))))))

  Aztán meg kell, hogy rójalak helyesírásilag is!!!
  Olyan nincs, hogy kiállítási autó, magyarul: szalonautónak hívják!!!!
  Azt írod továbbá, hogy “max 30e km-el” HeJJesen: max. 30e km-rel”

  ADD vissza az érettségidet, ha van egyáltalán, habár Dubaiban ott biztos nem kérték!!!:):):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2020.05.15. 06:05

  Facen volt egy kérdés:” ki milyen társkeresőn ismerkedett meg?”
  Nagyon sokan irták a freelove .hu-t.
  😁😎

 • PadreEmeritus
  2020.05.15. 07:34

  Ebben a pillanatban telefonált a fényező, hogy mehetek a lökhárítóért kész van, onnan viszem a szerelőhöz, aki visszateszi a puncicsapdára!!! Jövő héten meg le lesznek cserélve a felnik is, háváj dizsi!!!:):):):):):):):)

  Ti meg ott a gőzölgő trágyadomb tetején, húzzatok sorszámot a pacinál egy jó bő nyálasra!!!:):):):):):)wahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.05.15. 14:51

  Ja és még egy fontos dolog!!! Ha olyan autót veszel, amin még van gyári garancia, azt be kell vinni szervizelni, mert különben ugrik a jótállás, vágod B+???? NAGYON hülye vagy!!!!:))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.16. 10:23

  Komolyan agyfaszt kapok ettől a sok kriptaszökevénytől, akik most kint vannak az utakon, nem győzök előzni, 30-40-el döcögnek mellre kapott kormánnyal, mellettük a házisárkány múmia!!! Lehet, hogy már kamugerire edzenek!!!:-))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.16. 12:41

  Most olvasom egy svéd újságban, hogy Spanyolországban egy 113 éves nő María Branyas teljesen felgyógyul a korona fertőzésből, aki egyébként az ország legöregebb nője is egyben!!! 1907-ben született és 20 éve lakik egy öregek otthonában!!! További jó egészséget neki!!!

 • PadreEmeritus
  2020.05.16. 12:42

  lemaradt egy t betű, ne maszturbálj rá!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.05.16. 17:04
 • PadreEmeritus
  2020.05.18. 12:59

  Nekem ez a kedvencem!!!:-)))))))))))) “A vírus a vízből veszi ki az oxigént.” Azanyámhítszencségitnékie és mit csinál a nehézvízzel????:-)))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.20. 15:44

  Édes kis sztori volt ma a madaras tescóban. Megállít és megkérdezi a paraszt (biztonsági őr) hogy hány éves vagyok. Mondom 67. Na persze, van igazolványom?? Mondom van. Megmutatnám?? Svéd jogosítvány megfelel?? Meg, mondja. Ránéz kikerekedik a szeme és zavartan motyog egy köszönömöt. Tudott mindenesetre számolni. Gondoltam kicsit még megfingatom és megkérdeztem hány évesnek gondolt?? Max 58-nak válaszolta. Hízott a májam, de nagyon!!!:)))))))))

  Aztán bementem New-Pest Citybe kicsit bandázni, megint szépen összejöttünk!!:))))))

  A trágyadomb lakói, meg megint nyomják fullba a kretént!!!:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.05.20. 21:19

  IGEN, javítgatok másokat, mert CSAK az ugasson, aki maga 100%-ban tud helyesen írni!!! CSAK AZ!!!!! Életből felmentett szakbarbár csőcselék!!!:-))))))) Láttam, hogy kezd ritka szép hajad lenni az mellett, hogy most szőke!!!:-)))) A szőke illik hozzád, egy szintben van az intelligenciáddal. Mi van csak nem kopaszodsz????? Na meg kigyúrtad rendesen a bicepszedet a sok körömpörivel SZOPtikuss!!!!:-))))))) Zsírdisznó!!!!:-))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.21. 09:03

  Ma reggel is vidámságra ébredtem és térdcsapkodós wahahahahahahaha!!!:-))))))))) Idézem a nyelvészprofesszort: “korábban írtam, a JóIsten nem bottal ver!!!! :))))” Mondat közben jóistennek irandó!!! MTA
  17. Kérdéses szó: jó isten v. Jóisten v. jó Isten – ?
  Válasz: jóisten De B+ megint ÉN kérek elnézést, paraszt!!!:-)))))) A második: “Jól látta a nincstelen, hazátlan, házatlan…” Elég B+ egyszer leírni!!!:-))))))))) wahahahahahahahaha Fel volt baszva az agyad rendesen!!!:-))))) Ne is törődj vele, ma már nagyon jó parókákat lehet venni, van rá pénzed!!!!!:-))))))))))

  Ti, ott a gőzölgő trágyadomb tetején, húzzatok sorszámot a pacinál egy jó bő nyálasra!!!:):):):):):)wahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.05.21. 11:27

  Igen, azt beszoptam, hogy verd bele tudod kibe és tudod midet!!! (ÁSÓ):-)))))))))))) De MIÉRT nem fókuszálsz inkább az elsőre??? Mert ott igazam van és a ritka hajú egy hülye????:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.05.21. 15:52

  A ritka hajú bedobott egy kis dauert, hogy dúsabbnak látszódjon, pedig kopaszodik!!!:-))))))))))) Forró vizet a kopaszra!!!!!:-))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.21. 18:37

  Én nem hiszem, hanem látom, hogy erősen ritkul a hajad zsírdisznó!!!:-))))))) Látom a korábbi képeidet is és csak össze kell hasonlítani, ennyire egyszerű!!! Még 5 év és parókás leszel!!!Wahahahahahahahaha
  Hova lett a voltam, leharaptad neki szkatofil???:-))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.22. 07:52

  Ajánlanom kell szkatofil elvtársnak még egy szervashibát, a “dúshajú” :-))) irományából, erre másszál rá, ne mindig a lócitromra!!!:-)))))
  IDÉZEM: “Van rá igényem, pénzem, időm, hogy foglalkozzaK – egyébként M, mert ikes ige: foglalkozzam!) – a kinézetemmel”

  És még ő ugat, fikáz, javítgat, a parasztja!!!:):):):):):):):) Így aztán most duplán idióták vagytok!!!!Wahahahahahahahahahahahahahahha

 • PadreEmeritus
  2020.05.22. 07:55

  Kopaszodó nőszemély, egy lóf*szt vagy te egy fejjel magasabb nálam és ha még az is lennél, ez legyen életed legnagyobb sikere ezután!!!:-))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2020.05.23. 18:19

  Horror egy pesti bérház sötét lépcsőházában. Dráma egy felvonásban. Egy női lakó elhatározza, hogy leviszi a szemetet, mert már a csótányok is menekülőre fogták a lakásból.:-)))) Egymás után lépked lefelé a lépcsőn, a kék gumipapucs minden lépésnél kísérteties hangon klaffog. Két számmal nagyobb mint a lába mérete, majd belenő, vagy belehízik. Egyszer csak totál stopp van, nem tud tovább menni, mert egy szomszéd néninek kiborult a bevásárlókosara, aki nem mellesleg még FIDESZ-es is. Most kezdődik a nagy kaland. Megjelenik egy csinos fiatal egyetemista fiú is aki szintén megreked. Főhősünk megbizsereg egész testében, ahogy mélyen belenéz az ifjú sötét szemébe és egy pajzán gondolat fut végig az agyán. De az elképzelt képet nem tudja magában tovább vinni, mert megzavarja egy másik lakó illuminált állapota, aki szarik mindenre és átgázol a kiömlött élelmiszeren. A másik kettő csak áll, mint balfasz a lakodalomban, nehogy már segítsen a néninek, hiszen osztályellenség, FIDESZ-es. Az ételfutár is közben betoppan, aki a kaját hozza a diák fiúnak, és most van szarban mindenki, mert hát a két méter, az két méter, tartani kell!!!:-))))))))))

 • Látom a szemem előtt a “drámai ” folyamatot. 😀😀😁😁😁😁😁😁😁😂😂

 • Így lesz “ örök életű “ az oldalunk és az általa emlegetett tagok, viszont arra nem emlékszik amit művelt, milyen levelekkel zaklatott,, de majd a megfelelő helyen prezentálni fogom.

 • PadreEmeritus
  2020.05.25. 06:43

  Ma is nagy hahotával kezdhettem a napot!!!!:-)))))))) Szépet alkottál, ez is egy magas labda, amit le kell ütnöm!!!:-)))))
  Idézem: “Ma teljesen véletlenül beszélgettünk telefonon…” HOGY a náthás picsbe lehet bárkivel is teljesen VÉLETLEN telefonon beszélni???:))))))))))) Nekem még soha sem sikerült, az életben!!!! Ez olyan, mintha valaki véletlen írna egy levelet egy ismerősének!!! Besza-behu!!!:):):):):):):)
  Ülj le fogalmazás egyes, ja és küld be a mamádat beszélni akarok vele!!:-))))))))) Wahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.05.25. 09:39

  YES YES YES!!!! A napokban szabadlábra helyezték Clark Olofssont egy belga börtönből, ahol büntetését töltötte!!!:-)))))))))
  Time is on my side!!!:-)))))))) Hi hip hurrá!!!!

 • PadreEmeritus
  2020.05.28. 18:56

  Berobbant a yeke yeke!!!:-)))))) Hakuna matata!!!!! wahahahahahahahahahaha Inkább maradtak volna fent a fán, akkor lett volna, aki ledobálja a kókuszdiót!!!:-))))))))))) bruhahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2020.06.01. 07:37

  A vágósúlyát régen elhagyó zsírdisznó, eddig bírta ki hogy ne okádjon!!! Még mindig kint van a képünk az engedélyünk nélkül az ahalan rita nevű facebook oldaladon, ahol mind a hárman jól felismerhetők vagyunk!!! HOGY is van ez???

  Ettől megint csak egy nagy öblös röhögés tört ki belőlem!!!:))))))) “És ez volt a heti kedvenc, antik egyiptomi medállal…” MI a f***omtól lenne ez antik???:))))) Csak nem te ástad ki a Királyok völgyében, mikor ott jártál???:-)))))))) Én egy ócska bóvlinak nézem, amit antikolnak, hogy réginek nézzen ki!!! wahahahahahahahahahahaha Gondolom a piros kövek, meg rubintok!!! Ja nem!!!:-))))))))))))))

  Aztán láttam a SZOPtikussról is egy rommá retusált képet, amin úgy néz ki, mint a szalmaember az Ózban, csak női kivitelben és kövéren!!!:):):):):):):):):):)

 • Ejnye, hát nem tudod, hogy rá semmi szabály, törvény nem vonatkozik. Sem céges regisztrációs szabályzat, sem “magán” blog szerkesztői -moderálás, sem privát-fotó engedélyezési kérelem, saját törvényei vannak, és szerintem amivel vádaskodik éppen ő követi el. Többek között, becsmérel, rágalmaz, zaklat, több oldalon éveken át hitelrontással spékelve, amikről ugye, van pár privát levélke a birtokomban, van közjegyzői hiteles mentés, bírósági beadvánnyal plusz ügyvédi felszólítás is a személyiségi jogsértése miatt . Mi az, hogy a fotója itt megjelent, amit a google fotózott? pechjére, mert éppen ott volt. Érdekes a hölgy fantáziája..

  • PadreEmeritus
   2020.06.01. 17:33

   Mindazon által meg rohadtul nem felismerhető ezen a kis képen!!! Mehet a Ponciustól a Pilátusig, körbe röhögik őt vastagon, meg mi az, hogy nem csinálhatok fotókat pesti bérházakról??? Mindegyikben laknak!!! :-)))))wahahahahahahaha

   • Mehet a sóhivatalba is, annyira nevetséges, hogy majd “ Ő” megmondja, egy üzemeltetőnek milyen szabályzata lehet, mi alapján moderál stb, vagy a google-nak hol fotózhat. Egyet tehetett volna, hogy nem fogadja el, eltűnik a kifogásolt oldalnak még környékéről is, vagy betartja ( a hülyéje). De nem, éppen ő az aki bizonyíthatóan személyiségi jogokat sértett, ahelyett, hogy törölte volna, még kommentelve tovább becsmérel, rágalmaz, uszít, fenyeget. No, ezt remélem megtudja majd magyarázni ahol kötelező lesz neki.

    Még valamit megfigyeltem, pl. milyen “családja” van annak aki ilyen hosszú ünnepen otthon a “re-hab-gyöngyeivel” tud csak foglalkozni ,sehol senki körülötte, se gyereke, se Bélája. Az is csak akkor van nála, amikor meló van, olvashattuk nem volt közös karácsony a családdal sem, soha semmi program, minden hosszú ünnepen egyedül van, de még a lánya is kerüli.. Bizonyítja, hogy hazudozik, csak amit elképzel a fantáziájában azt írja le, mint pl. neki “közös” háza, ugyan már, csak szeretné, az a család messze elkerüli, nem való közéjük, féltik a gyereküket egy ilyen elmebajos’író” nőtől, érthetően (főleg ha megtudják amit művel éveken át a neten).

 • PadreEmeritus
  2020.06.01. 17:29

  “Hétfőn reggel kiengedték a Kozma utcai börtönből Kaiser Edét, akit korábban tévesen életfogytiglanra ítéltek a móri mészárlásért.”
  Hip hip hurrá!!!:-))))

 • PadreEmeritus
  2020.06.02. 06:41

  A rendőrség bűncselekmény gyanúja miatt nyomozásba kezdett a Szerencsejáték Zrt-nél. Nagyon sok tippet kaptak!!:))))))))))

  Többek között a nárcisztikus személyiségzavarral küzdő zsírdisznó megint elővette a nácizást!!!:-)))))))) Napi agyhalál!!!:):):):):):)

 • Erre értettem, hogy az egy beteg elme, aki ilyen szinten összekeveri a történelmet, de nem sorolom a baromságait , olvasható nála. Úgy látszik megártott neki a “ mély magánya” ( mert mindig magából kiindulva vesz példát).

  Borzalom, az a stílus, az a “kultúra” amit a túloldalon a “diplomás értelmiségtől” lehetett ma is olvasni. Folyamatosan bemutatkoznak, eklatáns példaként, hogy mennyire lecsúszott mára a net világa. Pontosan ez volt jellemző a régi oldalon is, amikor ezek a tagok és még jó pár hozzájuk hasonló egyén kiteljesedett a proli stílusban, tönkre vágtak mindent amit csak lehetett. Tanulságos, amikor a pöcegödröt valaki így betelíti. Hajrá, segítünk “reklámozni’, büszke lehetsz minden irományodra, de főleg a hsz-re.. gratula.. nehogy már leüljön a blogod, mert elrettentően tanulságos.

 • PadreEmeritus
  2020.06.02. 17:41

  Jaj de jókat röhögök, imádom, mikor a “diplomás értelmiségnél” feltör a kultúra, mint Óbudán a talajvíz!!! Csak toljátok fullba a kretént, erre is a vendégeim vagytok!!!:-))))))))))
  Az egyik állítólagos diplomás, ami meg lett cáfolva olyan embertől, aki még az apját is személyesen ismerte, hogy lóf@sz van neki, csak nem diplomája, geci szar bizsukat drótoz, a másik, meg egy virágföldes kuli, egy csicska, akinek az apja összelopta magát a kommunista érában a pártkönyv védelmében és mikor összejött a lé, akkor a kisfiának vett egy jó minőségű hamis diplomát Kolompár úrtól az Ecserin!!!:-)))))))))))
  Olcsóbban adta, mert az árban benne volt, hogy a kis gyurika orálisan rácuppan a nem napbarnított falloszára!!!:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2020.06.03. 23:32

  Ma is hízott a májam, két biztonsági őr is beszólt nekem, hogy most csak a 65 éven felüliek mehetnek be!!!:-))))))
  Tankcsapda: “A 444 hányás az egész, egy fizetett bérenc csapat, tehát egy fos.”

 • PadreEmeritus
  2020.06.03. 23:45

  A kis gyurika nyaggatta a szüleit, hogy szeretne egy kistestvért. A mama csak legyintett, hogy apád már csak pisálni tud vele, megmagyarázták neki, hogy ő már erre képtelen, meg igazából a fiúkat szereti, de lenne egy megoldás. Így aztán gyurika hált a mamájával és pár próbálkozás után a mama áldott állapotba került. Probléma megoldva, lett kistestvér akinek ő a papája is!!!:):):):):):):):) Incest leszármazottakból áll az egész család, nem csoda ez a magas fokú degeneráltság!!!:-)))))))))))))))))

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü