Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

No results found

55 hozzászólás. Leave new

 • Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

 • Avatar
  moderator
  2019-05-15 07:14

  Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
  A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

  MODERÁLÁS:
  Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
  Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
  Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

  A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
  A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

  Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
  Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
  Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
  Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

  A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
  Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
  Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
  Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
  ————————————
  A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

 • Frissíteni kell időnként, és akkor nem ragadsz be, de legalább mindeki látja, hogy ha a rosszindulat párosul a mocskolódással az hova vezet.. A butaságodnak ha hangja lenne, mindenkinek füldugóra lenne szüksége a környezetedben. Nincs külön törvény, ugyanaz vonatkozik minden oldalra, tehát ha itt moderálást követelsz, akkor tedd meg a saját kimondottan “irodalmi tartalmat” közvetítő blogodban is.

  A tartalmat illetően nincs differencia, ugyanazok a törvények érvényesek bármelyik nyilvános felületen, azzal a különbséggel, van ahol a blog indítója felel a megjelent tartalomért, ott is van szabályzat, amit el kell minden blog írónak fogadnia. Ha feljelentés érkezik, a szolgáltatónak kötelessége ellenőrizni és ha kell beavatkozik, törli-moderálja ( nekem pl. visszaigazolva, amiket eddig törölniük kellett, hitelesen igazolva, hogy milyen zaklatások, rágalmak, becsmérlések mennek ott x ideje). A hölgy teljesen sötét, nem érti mit jelent egy magánoldal üzemeltetése. Akkor lehetne a saját! magánoldala, ha az a saját programozása, a saját befektetése, a saját költségén működne. Pl. mint ahogy a “biszbaszait” is csak úgy tudja előállítani, hogy ahhoz is befektet bizonyos összegeket, de már ott sem a magánoldalán értékesíti, még ha a saját kézműves terméke akkor sem. Lényeg, hogy “szezon-fazon” felfogás problémával küzd a hölgyemény. Nincs neki semmi magánoldalad, legfeljebb egy saját magánblog, egy regisztrációval amit ahelyett, hogy tiszteségesen moderálna, még saját hsz-ket hozzáfűzve uszítja a tagokat, jól belerántva őket is egy jogi macerába,–lelke rajta, a többről a hivatalos úton lesz felvilágosítva. Bye-bye.

 • PadreEmeritus
  2019-09-29 10:27

  Ha a hülyeségnek hangja lenne, akkor ő lenne Maria Callas!!!:)))))) Annyi esze van, mint egy szöcskének lobotomi után!!!! Valami
  tönkretette nála régen a homloklebenyt!!! Neki is indulnia kellett volna a Budapest főpolgármesteri címért, mert idiótább mint az a
  másik három jelölt együtt!!!:))))))

  A SZA BAD VÉ LE MÉNY NYIL VÁ NÍ TÁS HOZ VA LÓ JOG!!!! Ezt ismételgesd magadban!!!:)))))))))

 • Az okoskodóknak, akik soha nem üzemeltettek, a “hírek” elnevezés hsz. oldal a WP sajátossága, akár lehetne a címe: Mi jár a fejedben. Tehát aki ide akar írni ( nem törölte magát), tudja a jelszavát, regisztrált ide (létszám jelenleg 1 652) írhat, saját felelősségére!!! bármikor bármit -Mindenkinek saját véleménye is lehet-, csak ha az sérti a szabályzatot, akkor törli helyette az üzemeltető az ÁSZF alapján.

 • PadreEmeritus
  2019-09-29 19:26

  “VESS A FARKASOK KÖZÉ ÉS ÉN VISSZATÉREK, MINT A FALKA VEZÉRE!!!”

  A HOMLOKLEBENY BEMETSZÉSÉN ÁTESETTEKNEK KÜLDÖM!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-09-29 22:48

  EZ HATALMAS!!!:))))))))))))))))))))

  Greta Thunberg Swedish Death Metalt énekel!!!:))))))))))))))))))))))))

  https://www.facebook.com/metalattack666/videos/2488122231466778/

 • PadreEmeritus
  2019-09-30 05:51

  Na és ez milyen??? Ha azt hitted, hogy dobolni fog, akkor nagyot tévedtél!!:))))))))))))))))

  https://www.facebook.com/porobieniie/videos/2310018915953927/

 • Levettem, inkább itt nem informálok senkit, mi tudjuk mi a helyzet, ami számunkra megnyugtató és igazságos. Majd a trollok is megtudják időben , addig csak szemétkedjenek, hiszen minden minősítő leírt szavuk már csak alátámasztja az eljárást.

 • PadreEmeritus
  2019-09-30 18:01

  Állítom ezek vagy 10-szer nézték meg Az Ördög Ügyvédje című filmet és annyira beleélték magukat, hogy mindegyik Al Pacinonak képzeli magát.:):):):):):)
  Nagy örömömre szolgált, voltamka a piaNYistáknál tanult orákulum, a kis szkatofil újbóli megjelenése!!!!:))))))))))
  Neked az ÖRDÖG VERJE A FARKÁT A FARODBA ami már jól bejáratott, szkatofil elvtárt úr közreműködése által!!!

  A fikafos meg hozta ma is a kötelezőt!!!:-))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-09-30 18:03

  kishorvát!!! a videon neked készíti el a retek a kajádat!!!:):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-01 13:34

  Na kis idő után benéztem….olyan, mint egy zs kategóriás szappanopera…kihagysz pár részt, és semmiről sem maradsz le😂😂😂
  Délelőtt Ildikóval régi képeket nézegettünk. 😊 Láttam az eljegyzési képét, az esküvőit,és meg sok régi emléket…😊 ja igen! Van egy képe, a patikában készült, ahol dolgozott. Imádom ezeket a 70-80-as képekben készült képeket. Jobb szórakozás ezeket nézegetni, mint pl. Tomot szidni, mert éppen kiírt valamit 😂 de senkit nem akarok megzavarni a szórakozásában! Hajrá! A “szidalmazottnak” meg se kottyan, és valahogy csak el kell ütni a napot!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-10-01 19:40

  FELHÍVOM A KEDVES NYUGDÍJAS TÁRSAIM FIGYELMÉT, HOGY AKI SÉRTVE ÉRZI MAGÁT, VAGY AZON A VÉLEMÉNYEN VAN, HOGY O1G A NOVEMBERBEN KIUTALÁSRA KERÜLŐ 31160 FT-OT ADJA ÁT NEKEM!!! MEGSZABADULSZ A LELKIISMERET FURDALÁSTÓL!!!:)))))))))))))))))))))))))))

 • Idézem:
  ‘Azzal persze tisztában vagyok, hogy napi szinten bombázza a ….hu dolgozóit feljelentésekkel, rágalmakkal hazugságokkal.’

  Remélem az állítását tudja majd bizonyítani, ( ott minden bejelentés időrendben dokumentálva van, mikor kellett moderálni a tartalom, a gyakoriság, a személyiségi jogok megsértése miatt), mert éppen fordítva van, a blog tulaja az aki, napi szinten zaklat, rágalmaz, hitelt ront, mert nem képes a free- oldalról és tulajdonosairól le pattanni.

  Magánszemélyként, a polgári nevem többször kiírva, mocskol, rágalmaz, bűnözőnek nevezve, egészségi állapotomról és idős koromról informálódva gúnyolva becsmérel és ez megy évek óta. Hatalmas bizonyíték anyaggal rendelkezem, sőt ügyvédi felszólítást is kapott már vagy 5 éve, nyilvános személyiségi jog megsértése miatt, amit le kellett vennie, határidőn belül, mert már akkor indult volna eljárás ellene. Tehát több helyen és több éve bizonyíthatóan zaklat. Nem én megyek utána, hanem folytonos védekezésre kényszerítve saját érdekemben vagyok kénytelen figyelni a tevékenységére, hiszen a polgári személyem támadja. Ennek érdekében két blogot indított nyilvános felületen. Kénytelen vagyok és jogomban van annak az oldalnak üzemeltetését felszólítani ahol ezek a hazug rágalmak, becsmérlések azonosíthatóan megjelentek, ami nem feljelentés, hanem törlés kérése volt. Ezek a bizonyítékok, és ha egy üzemeltetés a saját oldalát ilyenek miatt lekapcsolja, vagy moderálja, az mind az igazság és törvényesség alátámasztása, mert ha nem így lenne akkor nem vették volna figyelembe.
  Bíróság? igen, egy végzést kaptam, zárt tárgyalásról, amiben kihangsúlyozva, hogy véleményük szerint is ez amit művelnek konkrét személyek, az kimeríti egy bűncselekményt ezért, átadták a vádirat elkészítését az ügyészségnek.

 • PadreEmeritus
  2019-10-02 10:34

  Nagy tévedésben vagy fikafos!!! Az, hogy valaki büntetlen előéletű, NEM azt jelenti, hogy az illető becsületes, korrekt és bűntelen!!!
  Csak annyit, hogy még nem bukott meg semmivel!!! De ami késik, nem múlik, a bárd ott leng mindenki feje felett!!!

 • PadreEmeritus
  2019-10-02 13:44

  Egy tömeggyilkos is az első tette előtt még büntetlen előéletű, vágod B+????

 • PadreEmeritus
  2019-10-02 13:48

  Mát megint nem tudsz írni SZOPtikuss????:):):):) “Hát bizony, aki pancser, nincstelen, senki, az ne menjen metróval bankot rabolni, mert lekési a szerelvényt és lecsap A bárd. :))))))” a bárd vágod????

  Az első két rablást azt felírták a kéménybe a köcsögök, ezt is vágod B+?????

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-02 14:38

  Ki les kit? Ki zaklat, ki a zaklató?
  Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
  Egyet tudok biztosan: az, aki hajlandó normális hangnemet megütni, aki hajlandó értelmes módon kommunikálni a másikkal, az az Ildikó.
  Meg lehet ám neki mondani, mi a bajod vele. Nem úgy működik ez, hogy vigyorgunk egymásra, mintha mi se történt volna😎
  Fel kellene venni valami emberi hangnemet, aztán nem ide óbégatni, hanem beszélgetni egymással.
  Én nem szeretem ezt az állandó veszekedést, tudom a túloldalon is van olyan, aki unja…de nem szól, mert teljesen felesleges, 1-2 ember annyira kifordult magából, hogy vagy óbégatsz velük, vagy teljesen hátatfordítasz nekik!
  Ki jelentget kit? Még jó, hogy ír egy oldal tulajdonosának, ha ugy gondolja, a privát szférájában zaklatják.
  Ezt csináltuk mi is a freen anno, nem?😂😂😂 Ildikó! Erre nem kell válaszolni!😂Mindenki irogatott össze vissza!😂😂😂

 • Úgy látom már kevés volt az olvasottsága. Mint a hanglemezen, amikor beakad a tű, csak hajtogatja a hülyeségeit.
  Mivel ide nem lehet másolni, majd bemutatom a mai “meghazudtolását” is a megfelelő helyen és időben, hogy mi az igazság..
  Mi az, hogy ott hozzászólni ott ? , az első volt aki kitiltott,, ha akarnék sem tudnék, de nem is szeretnék. Plusz ugyanezt tette a Zsola hozzászólása után is, őt is tiltotta, miközben Ahalan Rita néven faces-s privát üzeneteben fenyegette, zsarolni próbálta. (az is mentve, felesleges szépítenie, nem beszélve a nekem küldött régebbi üzenetei, fenyegetései) a ma született báránykától.
  Mi az, hogy azonosítani? a kedves druszája a saját polgári neve alatt minősített, becsmérelve a face-n, ami alapján nem nagy dolog volt azonosítani, a mentett bejegyzései magáért beszélnek. Ugye nem volt “vénasszonyok üldözöttjei ” csoport, á, meg vq, sem, meg a privát magánéletem minősítése sem, a régi vállalkozásom, az életem, a munkám, olyan alapon becsmérlése, hogy nem is ismert, mert minden csak a saját fantáziám szüleménye.
  A végzés a kezemben, hiteles levélben!, még fellebbezni sem lehet (engem sem hívtak be, a hiteles -pl.közjegyzői- naplóik, hsz-ek csatolt anyagok alapján hoztak egy végzést). De jobb ha magukba szállnak, mert minden ami ezután történik zsebre fog menni (pl.nyomozás, bizonyítás), mindenért megfizetnek, mert minden költségekkel jár, amit a vesztesnek kell majd állni. Ebben semmi fenyegetés nincs, csak tény.
  .

 • Látom nagyon zaklatottak, de lehetnek is, minden adott hozzá, mehetnek Ponciustól-Pilátusig, kutakodhatnak, ahol akarnak, idegeskedjenek csak, megérdemlik.

 • Jól szórakoztat. Mert ő csak egy oldal adminjával foglalkozik, aki végezte a munkáját és a szabályzatot be nem tartó tagokat oda helyezte ahová valók voltak.

  Ahalan: Egy azonosítható cégadatot felhasználva a polgári nevemen folyamatosan zaklat, rágalmaz, becsmérel, párhuzamba vonva a proli környezetével, azzal összehasonlítva.
  De nézzük csak mi is érdekelte, mit is írogatott egy oldal adminjáról a NYILVÁNOS blogjában..
  A lakásomban látható festmények, „kerámiák”, eredete, természetesen rám nézve lebecsmérlően, mert nem voltam vele hajlandó a témájában mélyebb diskurzusba menni. Ráadásul nem mutattam meg azok eredeti védettségi bizonylatait, mert, hogy ezek sem rá, sem a nyilvánosságra nem tartoznak.. Aztán foglalkozott a férjem munkájával, pl. a rendelőjébe, hogy fog bemenni, ha nem azt teszem amit ő diktál. Az állítólagos általa ismert szeretőjéről, akitől informálódott, még arról is, hogy milyen színű öltönyben nem szeret járni (amilyen nem is volt neki), a köpenyéről, ami ugye hányszor volt célpontja.. Kifejtette, hogy csinált fel engem, miért vehetett feleségül, mint megesett parasztlányt, a kommunista szülők utasítására. Utalt a családomra, unokámra, ki, mikkel fog szembesülni, velem kapcsolatban. Mindezt a szokott stílusban, a troll társaival, együtt fűszerezve.
  Aztán kikezdte akivel jelenleg élek, taglalva, milyen aljas, szégyenteljes ember lehetek, már ezért is, akire szerinte senki nem nyit ajtót és alamizsnán él, aszottan, kopaszon , pelenkázva, idősen, világtól elzárva, ápolás segítségével.
  Nincs semmim, nem is dogoztam az életemben semmiért, léha életemben mint patika csomagoló, takarítóként mindent kaptam örököltem, vagy bűnös úton szereztem. Ennek érdekében addig nem nyugszik, amíg az adószámom meg nem szerzi és utána nem jár.
  Meggyanúsított lopással, adócsalással, zaklatással, tagok magánéletébe való beavatkozással, becstelen viszony folytatással. Valószínű ilyen környezetben élhetett, ahonnan a példákat vehette, ez a tippem, mivel mindenki magából indul ki. Ehhez több próbálkozása után (volt pár hely, az is mentve ) nyitott blogot, ahol uszít ellenem, felszólít, becsmérel, rágalmaz, hazudozik a célja elérésében, mert a szerencsétlen életében ez lett a sikere. Ehhez talált sértett tagokat, akikről most itt nem szeretnék többet kifejteni, majd a megfelelőhelyen a hitelesen lementett dolgaik, hsz-ik után felelnek ők is.
  Az ügyvédem szerint, ilyen a net történetében, ennyire elhúzódó, kiterjedt személyiségi jogsértésről nem nagyon tudni, mert ezek egy-két hónap alatt lemennek. Ezért ez súlyosbító, hogy valaki ilyen vehemenciával privát személynek (aki nem celeb), nyilvános oldalon neki menjen, lejárató céllal, fantáziája szüleményeivel, folyamatosan becsmérelje.
  A cég más, és mint admin , vagy működése , az teljesen külön ügy lesz.
  Ma felhívott egy régi tag, aki rég nincs már fent, elmondta, hogy felháborító amit vele is művel, még mindig a célpontja. Egyszer állítólag hsz-t írt a blogjához, amit azonnal törölt, majd kitiltotta. Bizonyítottan, hogy nála csak azok szólalhatnak meg akik a köreiben vannak, másnak véleménye sem lehetne. Pedig mennyiszer szajkózta a vélemény nyilvánítás szabadságát, amit éppen ő az aki lábbal tipor. No comment

  Fenti felsorolás, csak arra utalás, merthogy ő csak egy cég adminjával foglalkozott, ottani tevékenységével, de mint látható mindig mennyit hazudik. Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet a végén. Bye-Bye.

 • Bértollnok az a hülye agyad.

 • PadreEmeritus
  2019-10-04 10:45

  dr.ahalan 2019.10.04. 09:34:36
  @Kálmán Barna Mikorka: Azok a fránya névelők mindig elcsászkálnak az ilyen rettenetesen hosszú, összetett mondatokban.

  Vezek Elek 2019.10.03. 13:02:21 ” Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet végén.”
  ki neve A végén!!!!

  Kettős mérce vakegér fikafos???? Előbb sepregess a saját ajtód előtt zsíragy!!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-10-04 17:55

  Jaj hát én is csak úgy kutyafuttában írok, ahogy a SZOPtikuss magyarázta a névelők állandó kihagyását!!!!

  A boltban állati nagy lehet a stressz, állandóan hosszú sorok kígyóznak, még lélegzetvételre sincs ideje!!!:)))))))))))))))))))))))))

  Figyi má fikafos, a mamád jól van??? Mesélj róla valamit, mikor látogattad meg, közös élmények a gyerekkorodból!!!!:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-10-05 06:29

  Még egy gondolat!!! NE nagyon poénkodj a halállal és a temetéssel, eklatáns példa, hogy a papád sem élte meg a matuzsálemi kort!!!
  Ha jól gondolom az 55 évet sem élte meg, vigyázz, nehogy én legyek, aki rápisál majd a hamvaidra retek!!!!
  A gyerekeimmel le van sikálva, hogy engem NEM hamvasztanak, hagyományosan leszek eltemetve, hogy vissza járhassak kísérteni!!!:):):):):):) Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-10-07 09:33

  AZ A LÉNYEG, HOGY RAGADJON A BÉLYEG!!!

  A fikafos, megint csak hozta a kötelezőt, idézem: “Mennyivel szebb, nemesebb ez, mint amikor a retek svéd hazaelhagyó veri a nagy magyar mellkasát, miközben lopja az államot, élősködik, minden igazi adófizető magyarnak beleszarik virtuálisan a szájába, miközben a svédek tartják el… Ugye? :)))
  Érdekes dolgok ezek… :))”

  Csak annyi a véleményem, hogy kiállította a bizonyítványát arról, hogy annyi esze sincs, mint egy hintalónak, de rágalmazásból ötös!!!!:):):):):):):):):)

  Szkatofil meg leporolta a porfóliót!!! (sic!) Itt is egy hintalószindróma!!!:):):):):):):):)

  https://www.facebook.com/7Tune/videos/2574444465945368/

  https://www.facebook.com/viralqueen/videos/450277472361032/
  Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-10-08 10:24

  Előre ittál a medve bőrére retek!!!:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-10-09 11:51

  Fikafosnak sok szeretettel!!!:))))))

  József Attila – Mama

  Már egy hete csak a mamára
  gondolok mindíg, meg-megállva.
  Nyikorgó kosárral ölében,
  ment a padlásra, ment serényen.

  Én még őszinte ember voltam,
  ordítottam, toporzékoltam.
  Hagyja a dagadt ruhát másra.
  Engem vigyen föl a padlásra.

  Csak ment és teregetett némán,
  nem szidott, nem is nézett énrám
  s a ruhák fényesen, suhogva,
  keringtek, szálltak a magosba.

  Nem nyafognék, de most már késő,
  most látom, milyen óriás ő —
  szürke haja lebben az égen,
  kékítőt old az ég vizében.

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-09 19:14

  Egy alkalommal megkérdezték Arisztotelészt:
  -Mondd csak,téged egy cseppet sem zavar,hogy mindenfélét beszélnek a hátad mögött?
  A filozófus megvonta a vállát:
  – Ha nem vagyok ott tőlem meg is verhetnek!
  😁😎

 • PadreEmeritus
  2019-10-11 08:40

  És igen, van új napló!!!:)))))))) Akkor vegyük tételesen a dolgokat, nagy tisztelettel, mert hulla fáradtan későn írta a rengeteg megfeszített munka után!!!:):):):):)

  A giccseket vitték, mint a cukrot, pláne a “heti kedvencet”, a kapu előtt kígyózott a sor és a tömeg azt skandálta, hogy én is ilyet akarok, én is én is!!!:-))))))))))))))))))

  Na és az a rengeteg “céges” munka, kár hogy ma már nincs Sztahanovista mozgalom, azt simán megnyerné, ha már emlegeti az
  50-es éveket, amikor még az apja heréiben sem volt jelen!!!! Csak nem a mamád mesélt neked az 50-es évekről???:))))))))))

  Már is elérkeztünk egy diplomásan megfogalmazott mondathoz!!! Idézem: “Nekem először adott a nyomtatványt.” Ettől erekcióm lett a gyönyörtől!!!:):):):):):):)

  Van még amit idéznem kell!!!! “Fehér Klára micsoda cikket írna erről? Én miért nem teszem? :O” Az ÁVÓS Klárika??? Te meg azért
  nem teszed, mert NEM vagy újságíró B+!!!:)))))))))))))))

  Aztán kiakadt az Orbán konvojon, mert minden más országban a Miniszterelnök egyedül utazik metrón, buszon stb!!! Há hogyne!!!

  Juj és jön a hétvége, a bekuckózás ideje, az nem kerül pénzbe ugye, hatalmas program és ez megy már hónapok óta minden
  hétvégén!!!! Figyelek ám a részletekre!!!:)))))))))) Ennyire haza vágta a büdzsét az egy hetes éves nyaralás????:):):):):):)

  HAJRÁ FIDESZ, HAJRÁ MAGYAROK!!!

 • PadreEmeritus
  2019-10-11 09:03

  BOCS, DE ELMARADT AZ ELMARADHATATLAN BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 09:40

  Ez igen a Kari Geri nyert!!!!:)))) Hiába így van ez, mióta a jobbágy választójogot kapott és a sok paraszt Pestre emigrált!!!:-)))))
  Nála még Puzsér is jobb lett volna!!! Apropó, emlékszem, mikor pár éve volt egy frees összeröffenésünk a Városligetben láttuk,
  ahogy Puzsér úr atom részegen egy fának támaszkodva könnyített magán, csak egy baj volt, Ő azt hitte kint van a slag, de bent volt, így összepisálta magát!!!:)))))) Szerencséjére egyikünknél sem volt kamera, hogy felvegyük!!!:((((((((((

  Az a lényeg, hogy Orbán és a FIDESZ legyen kormányon, kit érdekel ez a sok botcsinálta kiskirály???
  Külön gratula a györi polgármesternek, ezt tényleg beszopták!!!:))))))))))))))))))

  Aminek én örülök, hogy Lengyelországban győzött a jobboldal!!!!

  “Polak wenger dva bratanki!!!”

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 09:53

  A lovagló nadrágos (sic!) voltamka te meg azt szoptad be, de nagyon, mert Fóton maradt a fideszes polgármester!!!:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 09:59

  És a tények, amik makacs dolgok!!!!

  Fikafosnapló (ezdehüjjje!!!) :-)))))

  “Olyan hagyományosan fideszes városok kerültek ellenzéki kézbe, mint Lázár Hódmezővásárhelye, Fót, Budaörs, és érdekesen alakulnak a dolgok Baján is. :))))”

  Hódmezővásárhely nem most került ellenzéki kézbe, Márki-Zay Péter 2018 óta polgármester.:-))))

  Fóton: “1. Dr. Vass György (FIDESZ-KDNP) – 29,73 százalék (2232 szavazat).” :-)))

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 10:15

  888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

  Egy kis sorminta!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-14 12:42

  Egyszer ebbe a politizálásba fogtok belezakkanni😂😂😂
  Nekem annyi elég, hogy elégedett vagyok azzal, ahogy nálunk alakult.😎
  A győri ” dolgokhoz ” én nem gratulálnék….szánalmas, mindenféle szempontból a történet. Pfejjj🤮🤮🤮🤮….ennyi a véleményem.
  Remélem elindult valami változás…!

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-14 12:45

  A legnagyobb baj, hogy az ország fele arra se vette a fáradtságot, hogy elmenjen szavazni. Elgondolkodtató….az ország felét nem érdekli a saját sorsa!

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 13:16

  Most aztán a kardomba fogok dőlni, amit a rozsda marja nem ragyog, én magyar nemes vagyok, mert nem tudok itt szavazni!!!!:):):):)

  “Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezer éves múltját, ez a város
  sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött!”

  /Vitéz nagybányai Horthy Miklós/

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 13:49

  Hogy ott a másik fos oldalon mennyi a szaGértő, ki hinné????? Bruhahahahahahahahahahahahahahaha

  Vagy akár megnyerhette volna a saját herezacskóját kivasaltató tesztoszteron túltengésben szenvedő, anabolic steroidot
  zabáló izomagy is!!!:))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 15:46

  Szerinted fuldoklok??? De te belefulladhattál volna a magzatvizedbe!!!:)))))

 • PadreEmeritus
  2019-10-14 16:24

  “Az összefogásban egymást velejéig gyűlölő, már középtávon is együtt dolgozni képtelen pártok pillanatnyi szövetsége állt össze – mondta az Origónak ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász. A Századvég Alapítvány jogi szakértője szerint megoldhatatlan feladat előtt áll az ellenzék Budapesten, a vesztes pedig a főváros lehet.”

  /origo/

  Már megint túl korán iszol a medve bőrére!!!:):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-14 16:56

  “Milyen fantasztikus és szabad országban élünk, ahol nem azon kell izgulni, hogy a korrupcióba és szexbotrányba keveredett családapa hány évet kap, hanem azon, hogy megválasztják-e polgármesternek vagy sem. Hajrá, Magyarország!” 😆😆😆
  ….és felkészül a Tóni!!nem te!!!! …a fityiszes tóni😂😂😂 Legalábbis ,ha lehet hinni az “ördög ügyvédjének”!😎 várom!😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019-10-15 10:50

  Arról sehol nem írnak, hogy Ökörapátiban a Subitz maradt a polgi?
  …és Pajkaszegen? Maradt a Károly?
  😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019-10-15 19:36

  KariGeri már sz@rban: Egyre többen nem váltanak jegyet a BKV járataira – Itt az ingyenes BKV jegy | Vadhajtások

  Budapesten most 5 évig Karácsony lesz. És ingyenes BKV. :)))))))))))))))Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-10-16 13:15

  Sok hülye jobbágy ezért szavazhatott erre a dilettáns idiótára (Kari Geri) A választási kampányában: “Ingyenessé teszem a BKV-t!”

  Mint megválasztott főpolgármester: “Akár 15000 Forintra is drágulhat a BKV havi bérlet ára!!!” A parasztok megint beszopták!!!

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahaha:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019-10-16 19:09

  Akkor most ezt a választást is a FIDESZ elcsalta, vagy diktatúra van???:)))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-10-17 09:36

  A túliskolázott, piaNyistáknál végzett, buzeráns, tudományos munkatárs, megint brillírozott!!!:):):) Idézem: ” Habár, aki abban a korban szocializálódott politikai téren is, mint a a szegény…” MINT A A SZEGÉNY:))))))))))))) VAGY CSAK ZAVARÁBAN MÁR DADOG IS????

  Kipucoltad a lovagló csizmádat (sic!)??? Bruhahahahahahahaha

  Egy kis karigeri se maradjon ki, na majd a legnagyobb szopás a ballibsi csürhének az lesz, mikor bevezeti a dugódíjat!!!!:))))))))))))))) Remélem lesz akkora balhé belőle, mint anno, mikor volt a taxiszrtájk (sic!):))))))))))))))))))))))

 • No, végre megtörtént ami a perhez szükséges, azonnal azonosították őket, pontos adatokkal, lakcímmel. stb. ( jól felismerhetők, rondák). Más dolgom már nincs csak folyamatosan átküldeni az újabb sziporkáikat, főleg ahol névvel kiírtak, bár már alapjáraton több is az anyag, mint kellene.. Az, hogy ki és hol a polgármester soha nem érdekelt, nem befolyásol nálam már rég semmit (egyébként is a hétvégégig külföldön voltunk). Egy oldal pedig addig működhet amíg az üzemeltetője jónak látja, mivel védi a szabályzata, (főleg szánni való net trolloktól). A többi legyen annak a gondja aki nyilvánosan, azonosíthatóan becsmérel bárkit, majd megkapja ami jár érte, előbb vagy utóbb. Tegnap átvettem az új szerzeményem, van mivel foglalkoznom, olyan amit szeretek, amiben az engem ócsárlóknak soha nem lesz részük.. bye-bye

 • oh, ki is a gonosz, ki is az aki nem nyugszik?, ki az, aki nap mint nap becsmérel valakit? Kb. tízen éve csinálja, mert jó tollnok, de egy beteg elme, úgy is mondhatjuk pszichopata. A kvíz kérdésem , ki is lehet az a net proli?

 • PadreEmeritus
  2019-10-18 07:53

  A DUGÓDÍJ RÖVID TÖRTÉNETE: Demszky megálmodta, Tarlós megakadályozta, Karigeri bevezeti!! A SZÁMLÁT TE FIZETED!!!

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019-10-19 05:55

  Ó anyám, add el a gatyám, ezdehülye detélleg!!! A naiv fikafoska büszkén veri a mellkasát, örömmámorban, hogy igen
  ki fogjuk fizetni a dugódíjat!!!:)))))))))) És most jön a java: lesz levegő meg parkoló!!!! Bruhahahahaha Leszarják nagy ívben
  a lényeg egy újabb sarcot kivetni a jobbágyra!!! Az anyátlan kommunista csökevény meg tapsikázik neki!!!

  Stockholmban már több éve van dugódíj és lófaszt ért az egész, még több az autó és NINCS parkoló!!! Bruhahahahaha
  A svédek is benyelték, mint gyöngytyúk a taknyot!!!:)))))))))) De viszont Svédországban még nincs autópálya matrica!!!

  Én bízok a taxis és teherautó blokádban és hogy nagy balhé lesz belőle!!!!

 • PadreEmeritus
  2019-10-19 09:17

  Ha már klímahisztériázunk, akkor a belvárosban lakók, akik autóval közlekednek, ők fizessenek duplán, mert ők szennyezik a legjobban és legtöbbet a levegőt!!!!! Így korrekt vágod B+????:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019-10-19 09:28

  Idióta szkatofil az elvről van szó, NEM a pénzről!!! Hülye fasz!!!! A dagadéknak meg derogál ha sétálni kell 20 métert, vagy 30-at!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Hát elég lehet cipelni azt a méretes valagát!!!

  Nem beszélve a sok olyan emberről, akiknek a munkájuk elvégzéséhez autóra van szükségük és egész nap jönnek, mennek!!!
  Nagyon naiv azt gondolni, hogy utána ripsz-ropsz üresek lesznek az utcák!!! BAROMÁLLATFASZKALAPOK!!!:))))))))))

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü