Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Related Posts

No results found

198 hozzászólás. Leave new

 • Sziasztok, free oldal nem lesz még. A mobile alkalmazáson dolgozunk, amire kiírtam az új várható dátumot. Értjük az igényt a weboldal újranyitására, de most elsődleges a mobile alkalmazásokra fókuszálunk, mivel a mostani felmérések szerint a lehetséges felhasználók nagyobb része már ilyen alkalmazásokat használ szívesen (persze , ha van) a web helyett és ez az arány csak növekszik. Amikor elkészül a mobile app, csak azután kezdünk neki az új weboldal résznek.

 • Avatar
  moderator
  2019.05.15. 07:14

  Kivonat a régi freelove.hu ÁSZF-ből, itt bemásolva pár pontja, amit minden regisztrálónak kötelező volt elfogadnia.
  A valóságban is befizetett kreditek (nem ajándék) visszakereshetők a free mobilos-bankos szolgáltatók nyilvántartàsai alapján.

  MODERÁLÁS:
  Üzemeltető és megbízásából a felhasználó által közzétett tartalmat moderátorok figyelemmel kísérhetik és ellenőrizhetik abból a célból, hogy megpróbálják biztosítani a folyamatos és kulturált társalgás lehetőségét.
  Tevékenységüket Üzemeltető felkérésére társadalmi munkában, eseti jelleggel és szúrópróbaszerűen végzik.
  Mivel a moderálás a különböző véleményű és vérmérsékletű moderátorok miatt szubjektív, az egyes moderátorok látják egymást és jogosultak esetenként egymás tevékenységét felülbírálni.

  A regisztráció automatikusan törlődik, amennyiben a regisztrált felhasználó a honlapra azonosítójának és jelszavának használatával hat hónapig nem lép be.
  A kitiltás időtartamai: 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, végleges. A tiltás időtartamáról az oldal adminisztrátorai és moderátorai fenti szabályzat alapján döntenek mérlegelve a szabályszegés mértékét.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:

  Nem engedélyezett az Adminisztrátorok és Moderátorok döntéseinek nyilvános megkérdőjelezése, a többi felhasználó hergelése a döntés ellen. Ebben az esetben Felhasználó tudomásul veszi, hogy azonnali, pénz-visszafizetés nélküli és végeleges kitiltásban részesül az egész oldalról.
  Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatlapja azonnali és pénz-visszafizetés nélküli időleges avagy végleges kitiltásra, – az eset súlyosságától függően – törlésre kerül az alábbi szabályzati pontok megsértése esetén:
  Bármilyen támadás a honlap ellen. Olyan bejegyzések, amely sértheti az Üzemeltető érdekeit, üzleti titkait, azaz olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely az Üzemeltető jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti. Nem engedélyezett az Üzemeltető szolgáltatásainak bojkottálására való felhívás.
  Mások személyhez fűződő jogainak sérelme. A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem.
  Személyes adatok (valós név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, idézett levél, telefonbeszélgetés- vagy e-mailrészlet) elhelyezése még az érintett beleegyezésével sem megengedett. Ide tartozik más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

  A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit. Indoklást nem köteles adni
  Előfordulhat más Felhasználó és/vagy jogosulatlan személyek (hackerek) hozzáférnek Felhasználó által megadott információkhoz és azokkal visszaélnek.
  Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan visszaélésekért, melynél más felhasználók és/vagy személyek a Felhasználó által a honlapon megadott, avagy más felhasználónak eljuttatott információkkal/adatokkal követnek el.
  Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Szolgáltatását megváltoztassa akár jogszabályi kötelezettsége miatt, akár egyéb biztonsági okok miatt, annak figyelembe vételével, hogy a változtatás károsan ne befolyásolja a Szolgáltatás minőségét.
  ————————————
  A honlap Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit. A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeletető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni. Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek és a nyújtott szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Üzemeltető honlapján elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak.

 • Frissíteni kell időnként, és akkor nem ragadsz be, de legalább mindeki látja, hogy ha a rosszindulat párosul a mocskolódással az hova vezet.. A butaságodnak ha hangja lenne, mindenkinek füldugóra lenne szüksége a környezetedben. Nincs külön törvény, ugyanaz vonatkozik minden oldalra, tehát ha itt moderálást követelsz, akkor tedd meg a saját kimondottan “irodalmi tartalmat” közvetítő blogodban is.

  A tartalmat illetően nincs differencia, ugyanazok a törvények érvényesek bármelyik nyilvános felületen, azzal a különbséggel, van ahol a blog indítója felel a megjelent tartalomért, ott is van szabályzat, amit el kell minden blog írónak fogadnia. Ha feljelentés érkezik, a szolgáltatónak kötelessége ellenőrizni és ha kell beavatkozik, törli-moderálja ( nekem pl. visszaigazolva, amiket eddig törölniük kellett, hitelesen igazolva, hogy milyen zaklatások, rágalmak, becsmérlések mennek ott x ideje). A hölgy teljesen sötét, nem érti mit jelent egy magánoldal üzemeltetése. Akkor lehetne a saját! magánoldala, ha az a saját programozása, a saját befektetése, a saját költségén működne. Pl. mint ahogy a “biszbaszait” is csak úgy tudja előállítani, hogy ahhoz is befektet bizonyos összegeket, de már ott sem a magánoldalán értékesíti, még ha a saját kézműves terméke akkor sem. Lényeg, hogy “szezon-fazon” felfogás problémával küzd a hölgyemény. Nincs neki semmi magánoldalad, legfeljebb egy saját magánblog, egy regisztrációval amit ahelyett, hogy tiszteségesen moderálna, még saját hsz-ket hozzáfűzve uszítja a tagokat, jól belerántva őket is egy jogi macerába,–lelke rajta, a többről a hivatalos úton lesz felvilágosítva. Bye-bye.

 • PadreEmeritus
  2019.09.29. 10:27

  Ha a hülyeségnek hangja lenne, akkor ő lenne Maria Callas!!!:)))))) Annyi esze van, mint egy szöcskének lobotomi után!!!! Valami
  tönkretette nála régen a homloklebenyt!!! Neki is indulnia kellett volna a Budapest főpolgármesteri címért, mert idiótább mint az a
  másik három jelölt együtt!!!:))))))

  A SZA BAD VÉ LE MÉNY NYIL VÁ NÍ TÁS HOZ VA LÓ JOG!!!! Ezt ismételgesd magadban!!!:)))))))))

 • Az okoskodóknak, akik soha nem üzemeltettek, a “hírek” elnevezés hsz. oldal a WP sajátossága, akár lehetne a címe: Mi jár a fejedben. Tehát aki ide akar írni ( nem törölte magát), tudja a jelszavát, regisztrált ide (létszám jelenleg 1 652) írhat, saját felelősségére!!! bármikor bármit -Mindenkinek saját véleménye is lehet-, csak ha az sérti a szabályzatot, akkor törli helyette az üzemeltető az ÁSZF alapján.

 • PadreEmeritus
  2019.09.29. 19:26

  “VESS A FARKASOK KÖZÉ ÉS ÉN VISSZATÉREK, MINT A FALKA VEZÉRE!!!”

  A HOMLOKLEBENY BEMETSZÉSÉN ÁTESETTEKNEK KÜLDÖM!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.09.29. 22:48

  EZ HATALMAS!!!:))))))))))))))))))))

  Greta Thunberg Swedish Death Metalt énekel!!!:))))))))))))))))))))))))

  https://www.facebook.com/metalattack666/videos/2488122231466778/

 • PadreEmeritus
  2019.09.30. 05:51

  Na és ez milyen??? Ha azt hitted, hogy dobolni fog, akkor nagyot tévedtél!!:))))))))))))))))

  https://www.facebook.com/porobieniie/videos/2310018915953927/

 • Levettem, inkább itt nem informálok senkit, mi tudjuk mi a helyzet, ami számunkra megnyugtató és igazságos. Majd a trollok is megtudják időben , addig csak szemétkedjenek, hiszen minden minősítő leírt szavuk már csak alátámasztja az eljárást.

 • PadreEmeritus
  2019.09.30. 18:01

  Állítom ezek vagy 10-szer nézték meg Az Ördög Ügyvédje című filmet és annyira beleélték magukat, hogy mindegyik Al Pacinonak képzeli magát.:):):):):):)
  Nagy örömömre szolgált, voltamka a piaNYistáknál tanult orákulum, a kis szkatofil újbóli megjelenése!!!!:))))))))))
  Neked az ÖRDÖG VERJE A FARKÁT A FARODBA ami már jól bejáratott, szkatofil elvtárt úr közreműködése által!!!

  A fikafos meg hozta ma is a kötelezőt!!!:-))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.09.30. 18:03

  kishorvát!!! a videon neked készíti el a retek a kajádat!!!:):):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.01. 13:34

  Na kis idő után benéztem….olyan, mint egy zs kategóriás szappanopera…kihagysz pár részt, és semmiről sem maradsz le😂😂😂
  Délelőtt Ildikóval régi képeket nézegettünk. 😊 Láttam az eljegyzési képét, az esküvőit,és meg sok régi emléket…😊 ja igen! Van egy képe, a patikában készült, ahol dolgozott. Imádom ezeket a 70-80-as képekben készült képeket. Jobb szórakozás ezeket nézegetni, mint pl. Tomot szidni, mert éppen kiírt valamit 😂 de senkit nem akarok megzavarni a szórakozásában! Hajrá! A “szidalmazottnak” meg se kottyan, és valahogy csak el kell ütni a napot!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019.10.01. 19:40

  FELHÍVOM A KEDVES NYUGDÍJAS TÁRSAIM FIGYELMÉT, HOGY AKI SÉRTVE ÉRZI MAGÁT, VAGY AZON A VÉLEMÉNYEN VAN, HOGY O1G A NOVEMBERBEN KIUTALÁSRA KERÜLŐ 31160 FT-OT ADJA ÁT NEKEM!!! MEGSZABADULSZ A LELKIISMERET FURDALÁSTÓL!!!:)))))))))))))))))))))))))))

 • Idézem:
  ‘Azzal persze tisztában vagyok, hogy napi szinten bombázza a ….hu dolgozóit feljelentésekkel, rágalmakkal hazugságokkal.’

  Remélem az állítását tudja majd bizonyítani, ( ott minden bejelentés időrendben dokumentálva van, mikor kellett moderálni a tartalom, a gyakoriság, a személyiségi jogok megsértése miatt), mert éppen fordítva van, a blog tulaja az aki, napi szinten zaklat, rágalmaz, hitelt ront, mert nem képes a free- oldalról és tulajdonosairól le pattanni.

  Magánszemélyként, a polgári nevem többször kiírva, mocskol, rágalmaz, bűnözőnek nevezve, egészségi állapotomról és idős koromról informálódva gúnyolva becsmérel és ez megy évek óta. Hatalmas bizonyíték anyaggal rendelkezem, sőt ügyvédi felszólítást is kapott már vagy 5 éve, nyilvános személyiségi jog megsértése miatt, amit le kellett vennie, határidőn belül, mert már akkor indult volna eljárás ellene. Tehát több helyen és több éve bizonyíthatóan zaklat. Nem én megyek utána, hanem folytonos védekezésre kényszerítve saját érdekemben vagyok kénytelen figyelni a tevékenységére, hiszen a polgári személyem támadja. Ennek érdekében két blogot indított nyilvános felületen. Kénytelen vagyok és jogomban van annak az oldalnak üzemeltetését felszólítani ahol ezek a hazug rágalmak, becsmérlések azonosíthatóan megjelentek, ami nem feljelentés, hanem törlés kérése volt. Ezek a bizonyítékok, és ha egy üzemeltetés a saját oldalát ilyenek miatt lekapcsolja, vagy moderálja, az mind az igazság és törvényesség alátámasztása, mert ha nem így lenne akkor nem vették volna figyelembe.
  Bíróság? igen, egy végzést kaptam, zárt tárgyalásról, amiben kihangsúlyozva, hogy véleményük szerint is ez amit művelnek konkrét személyek, az kimeríti egy bűncselekményt ezért, átadták a vádirat elkészítését az ügyészségnek.

 • PadreEmeritus
  2019.10.02. 10:34

  Nagy tévedésben vagy fikafos!!! Az, hogy valaki büntetlen előéletű, NEM azt jelenti, hogy az illető becsületes, korrekt és bűntelen!!!
  Csak annyit, hogy még nem bukott meg semmivel!!! De ami késik, nem múlik, a bárd ott leng mindenki feje felett!!!

 • PadreEmeritus
  2019.10.02. 13:44

  Egy tömeggyilkos is az első tette előtt még büntetlen előéletű, vágod B+????

 • PadreEmeritus
  2019.10.02. 13:48

  Mát megint nem tudsz írni SZOPtikuss????:):):):) “Hát bizony, aki pancser, nincstelen, senki, az ne menjen metróval bankot rabolni, mert lekési a szerelvényt és lecsap A bárd. :))))))” a bárd vágod????

  Az első két rablást azt felírták a kéménybe a köcsögök, ezt is vágod B+?????

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.02. 14:38

  Ki les kit? Ki zaklat, ki a zaklató?
  Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
  Egyet tudok biztosan: az, aki hajlandó normális hangnemet megütni, aki hajlandó értelmes módon kommunikálni a másikkal, az az Ildikó.
  Meg lehet ám neki mondani, mi a bajod vele. Nem úgy működik ez, hogy vigyorgunk egymásra, mintha mi se történt volna😎
  Fel kellene venni valami emberi hangnemet, aztán nem ide óbégatni, hanem beszélgetni egymással.
  Én nem szeretem ezt az állandó veszekedést, tudom a túloldalon is van olyan, aki unja…de nem szól, mert teljesen felesleges, 1-2 ember annyira kifordult magából, hogy vagy óbégatsz velük, vagy teljesen hátatfordítasz nekik!
  Ki jelentget kit? Még jó, hogy ír egy oldal tulajdonosának, ha ugy gondolja, a privát szférájában zaklatják.
  Ezt csináltuk mi is a freen anno, nem?😂😂😂 Ildikó! Erre nem kell válaszolni!😂Mindenki irogatott össze vissza!😂😂😂

 • Úgy látom már kevés volt az olvasottsága. Mint a hanglemezen, amikor beakad a tű, csak hajtogatja a hülyeségeit.
  Mivel ide nem lehet másolni, majd bemutatom a mai “meghazudtolását” is a megfelelő helyen és időben, hogy mi az igazság..
  Mi az, hogy ott hozzászólni ott ? , az első volt aki kitiltott,, ha akarnék sem tudnék, de nem is szeretnék. Plusz ugyanezt tette a Zsola hozzászólása után is, őt is tiltotta, miközben Ahalan Rita néven faces-s privát üzeneteben fenyegette, zsarolni próbálta. (az is mentve, felesleges szépítenie, nem beszélve a nekem küldött régebbi üzenetei, fenyegetései) a ma született báránykától.
  Mi az, hogy azonosítani? a kedves druszája a saját polgári neve alatt minősített, becsmérelve a face-n, ami alapján nem nagy dolog volt azonosítani, a mentett bejegyzései magáért beszélnek. Ugye nem volt “vénasszonyok üldözöttjei ” csoport, á, meg vq, sem, meg a privát magánéletem minősítése sem, a régi vállalkozásom, az életem, a munkám, olyan alapon becsmérlése, hogy nem is ismert, mert minden csak a saját fantáziám szüleménye.
  A végzés a kezemben, hiteles levélben!, még fellebbezni sem lehet (engem sem hívtak be, a hiteles -pl.közjegyzői- naplóik, hsz-ek csatolt anyagok alapján hoztak egy végzést). De jobb ha magukba szállnak, mert minden ami ezután történik zsebre fog menni (pl.nyomozás, bizonyítás), mindenért megfizetnek, mert minden költségekkel jár, amit a vesztesnek kell majd állni. Ebben semmi fenyegetés nincs, csak tény.
  .

 • Látom nagyon zaklatottak, de lehetnek is, minden adott hozzá, mehetnek Ponciustól-Pilátusig, kutakodhatnak, ahol akarnak, idegeskedjenek csak, megérdemlik.

 • Jól szórakoztat. Mert ő csak egy oldal adminjával foglalkozik, aki végezte a munkáját és a szabályzatot be nem tartó tagokat oda helyezte ahová valók voltak.

  Ahalan: Egy azonosítható cégadatot felhasználva a polgári nevemen folyamatosan zaklat, rágalmaz, becsmérel, párhuzamba vonva a proli környezetével, azzal összehasonlítva.
  De nézzük csak mi is érdekelte, mit is írogatott egy oldal adminjáról a NYILVÁNOS blogjában..
  A lakásomban látható festmények, „kerámiák”, eredete, természetesen rám nézve lebecsmérlően, mert nem voltam vele hajlandó a témájában mélyebb diskurzusba menni. Ráadásul nem mutattam meg azok eredeti védettségi bizonylatait, mert, hogy ezek sem rá, sem a nyilvánosságra nem tartoznak.. Aztán foglalkozott a férjem munkájával, pl. a rendelőjébe, hogy fog bemenni, ha nem azt teszem amit ő diktál. Az állítólagos általa ismert szeretőjéről, akitől informálódott, még arról is, hogy milyen színű öltönyben nem szeret járni (amilyen nem is volt neki), a köpenyéről, ami ugye hányszor volt célpontja.. Kifejtette, hogy csinált fel engem, miért vehetett feleségül, mint megesett parasztlányt, a kommunista szülők utasítására. Utalt a családomra, unokámra, ki, mikkel fog szembesülni, velem kapcsolatban. Mindezt a szokott stílusban, a troll társaival, együtt fűszerezve.
  Aztán kikezdte akivel jelenleg élek, taglalva, milyen aljas, szégyenteljes ember lehetek, már ezért is, akire szerinte senki nem nyit ajtót és alamizsnán él, aszottan, kopaszon , pelenkázva, idősen, világtól elzárva, ápolás segítségével.
  Nincs semmim, nem is dogoztam az életemben semmiért, léha életemben mint patika csomagoló, takarítóként mindent kaptam örököltem, vagy bűnös úton szereztem. Ennek érdekében addig nem nyugszik, amíg az adószámom meg nem szerzi és utána nem jár.
  Meggyanúsított lopással, adócsalással, zaklatással, tagok magánéletébe való beavatkozással, becstelen viszony folytatással. Valószínű ilyen környezetben élhetett, ahonnan a példákat vehette, ez a tippem, mivel mindenki magából indul ki. Ehhez több próbálkozása után (volt pár hely, az is mentve ) nyitott blogot, ahol uszít ellenem, felszólít, becsmérel, rágalmaz, hazudozik a célja elérésében, mert a szerencsétlen életében ez lett a sikere. Ehhez talált sértett tagokat, akikről most itt nem szeretnék többet kifejteni, majd a megfelelőhelyen a hitelesen lementett dolgaik, hsz-ik után felelnek ők is.
  Az ügyvédem szerint, ilyen a net történetében, ennyire elhúzódó, kiterjedt személyiségi jogsértésről nem nagyon tudni, mert ezek egy-két hónap alatt lemennek. Ezért ez súlyosbító, hogy valaki ilyen vehemenciával privát személynek (aki nem celeb), nyilvános oldalon neki menjen, lejárató céllal, fantáziája szüleményeivel, folyamatosan becsmérelje.
  A cég más, és mint admin , vagy működése , az teljesen külön ügy lesz.
  Ma felhívott egy régi tag, aki rég nincs már fent, elmondta, hogy felháborító amit vele is művel, még mindig a célpontja. Egyszer állítólag hsz-t írt a blogjához, amit azonnal törölt, majd kitiltotta. Bizonyítottan, hogy nála csak azok szólalhatnak meg akik a köreiben vannak, másnak véleménye sem lehetne. Pedig mennyiszer szajkózta a vélemény nyilvánítás szabadságát, amit éppen ő az aki lábbal tipor. No comment

  Fenti felsorolás, csak arra utalás, merthogy ő csak egy cég adminjával foglalkozott, ottani tevékenységével, de mint látható mindig mennyit hazudik. Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet a végén. Bye-Bye.

 • Bértollnok az a hülye agyad.

 • PadreEmeritus
  2019.10.04. 10:45

  dr.ahalan 2019.10.04. 09:34:36
  @Kálmán Barna Mikorka: Azok a fránya névelők mindig elcsászkálnak az ilyen rettenetesen hosszú, összetett mondatokban.

  Vezek Elek 2019.10.03. 13:02:21 ” Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet végén.”
  ki neve A végén!!!!

  Kettős mérce vakegér fikafos???? Előbb sepregess a saját ajtód előtt zsíragy!!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.04. 17:55

  Jaj hát én is csak úgy kutyafuttában írok, ahogy a SZOPtikuss magyarázta a névelők állandó kihagyását!!!!

  A boltban állati nagy lehet a stressz, állandóan hosszú sorok kígyóznak, még lélegzetvételre sincs ideje!!!:)))))))))))))))))))))))))

  Figyi má fikafos, a mamád jól van??? Mesélj róla valamit, mikor látogattad meg, közös élmények a gyerekkorodból!!!!:):):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.05. 06:29

  Még egy gondolat!!! NE nagyon poénkodj a halállal és a temetéssel, eklatáns példa, hogy a papád sem élte meg a matuzsálemi kort!!!
  Ha jól gondolom az 55 évet sem élte meg, vigyázz, nehogy én legyek, aki rápisál majd a hamvaidra retek!!!!
  A gyerekeimmel le van sikálva, hogy engem NEM hamvasztanak, hagyományosan leszek eltemetve, hogy vissza járhassak kísérteni!!!:):):):):):) Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.10.07. 09:33

  AZ A LÉNYEG, HOGY RAGADJON A BÉLYEG!!!

  A fikafos, megint csak hozta a kötelezőt, idézem: “Mennyivel szebb, nemesebb ez, mint amikor a retek svéd hazaelhagyó veri a nagy magyar mellkasát, miközben lopja az államot, élősködik, minden igazi adófizető magyarnak beleszarik virtuálisan a szájába, miközben a svédek tartják el… Ugye? :)))
  Érdekes dolgok ezek… :))”

  Csak annyi a véleményem, hogy kiállította a bizonyítványát arról, hogy annyi esze sincs, mint egy hintalónak, de rágalmazásból ötös!!!!:):):):):):):):):)

  Szkatofil meg leporolta a porfóliót!!! (sic!) Itt is egy hintalószindróma!!!:):):):):):):):)

  https://www.facebook.com/7Tune/videos/2574444465945368/

  https://www.facebook.com/viralqueen/videos/450277472361032/
  Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.10.08. 10:24

  Előre ittál a medve bőrére retek!!!:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.09. 11:51

  Fikafosnak sok szeretettel!!!:))))))

  József Attila – Mama

  Már egy hete csak a mamára
  gondolok mindíg, meg-megállva.
  Nyikorgó kosárral ölében,
  ment a padlásra, ment serényen.

  Én még őszinte ember voltam,
  ordítottam, toporzékoltam.
  Hagyja a dagadt ruhát másra.
  Engem vigyen föl a padlásra.

  Csak ment és teregetett némán,
  nem szidott, nem is nézett énrám
  s a ruhák fényesen, suhogva,
  keringtek, szálltak a magosba.

  Nem nyafognék, de most már késő,
  most látom, milyen óriás ő —
  szürke haja lebben az égen,
  kékítőt old az ég vizében.

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.09. 19:14

  Egy alkalommal megkérdezték Arisztotelészt:
  -Mondd csak,téged egy cseppet sem zavar,hogy mindenfélét beszélnek a hátad mögött?
  A filozófus megvonta a vállát:
  – Ha nem vagyok ott tőlem meg is verhetnek!
  😁😎

 • PadreEmeritus
  2019.10.11. 08:40

  És igen, van új napló!!!:)))))))) Akkor vegyük tételesen a dolgokat, nagy tisztelettel, mert hulla fáradtan későn írta a rengeteg megfeszített munka után!!!:):):):):)

  A giccseket vitték, mint a cukrot, pláne a “heti kedvencet”, a kapu előtt kígyózott a sor és a tömeg azt skandálta, hogy én is ilyet akarok, én is én is!!!:-))))))))))))))))))

  Na és az a rengeteg “céges” munka, kár hogy ma már nincs Sztahanovista mozgalom, azt simán megnyerné, ha már emlegeti az
  50-es éveket, amikor még az apja heréiben sem volt jelen!!!! Csak nem a mamád mesélt neked az 50-es évekről???:))))))))))

  Már is elérkeztünk egy diplomásan megfogalmazott mondathoz!!! Idézem: “Nekem először adott a nyomtatványt.” Ettől erekcióm lett a gyönyörtől!!!:):):):):):):)

  Van még amit idéznem kell!!!! “Fehér Klára micsoda cikket írna erről? Én miért nem teszem? :O” Az ÁVÓS Klárika??? Te meg azért
  nem teszed, mert NEM vagy újságíró B+!!!:)))))))))))))))

  Aztán kiakadt az Orbán konvojon, mert minden más országban a Miniszterelnök egyedül utazik metrón, buszon stb!!! Há hogyne!!!

  Juj és jön a hétvége, a bekuckózás ideje, az nem kerül pénzbe ugye, hatalmas program és ez megy már hónapok óta minden
  hétvégén!!!! Figyelek ám a részletekre!!!:)))))))))) Ennyire haza vágta a büdzsét az egy hetes éves nyaralás????:):):):):):)

  HAJRÁ FIDESZ, HAJRÁ MAGYAROK!!!

 • PadreEmeritus
  2019.10.11. 09:03

  BOCS, DE ELMARADT AZ ELMARADHATATLAN BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 09:40

  Ez igen a Kari Geri nyert!!!!:)))) Hiába így van ez, mióta a jobbágy választójogot kapott és a sok paraszt Pestre emigrált!!!:-)))))
  Nála még Puzsér is jobb lett volna!!! Apropó, emlékszem, mikor pár éve volt egy frees összeröffenésünk a Városligetben láttuk,
  ahogy Puzsér úr atom részegen egy fának támaszkodva könnyített magán, csak egy baj volt, Ő azt hitte kint van a slag, de bent volt, így összepisálta magát!!!:)))))) Szerencséjére egyikünknél sem volt kamera, hogy felvegyük!!!:((((((((((

  Az a lényeg, hogy Orbán és a FIDESZ legyen kormányon, kit érdekel ez a sok botcsinálta kiskirály???
  Külön gratula a györi polgármesternek, ezt tényleg beszopták!!!:))))))))))))))))))

  Aminek én örülök, hogy Lengyelországban győzött a jobboldal!!!!

  “Polak wenger dva bratanki!!!”

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 09:53

  A lovagló nadrágos (sic!) voltamka te meg azt szoptad be, de nagyon, mert Fóton maradt a fideszes polgármester!!!:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 09:59

  És a tények, amik makacs dolgok!!!!

  Fikafosnapló (ezdehüjjje!!!) :-)))))

  “Olyan hagyományosan fideszes városok kerültek ellenzéki kézbe, mint Lázár Hódmezővásárhelye, Fót, Budaörs, és érdekesen alakulnak a dolgok Baján is. :))))”

  Hódmezővásárhely nem most került ellenzéki kézbe, Márki-Zay Péter 2018 óta polgármester.:-))))

  Fóton: “1. Dr. Vass György (FIDESZ-KDNP) – 29,73 százalék (2232 szavazat).” :-)))

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 10:15

  888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

  Egy kis sorminta!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.14. 12:42

  Egyszer ebbe a politizálásba fogtok belezakkanni😂😂😂
  Nekem annyi elég, hogy elégedett vagyok azzal, ahogy nálunk alakult.😎
  A győri ” dolgokhoz ” én nem gratulálnék….szánalmas, mindenféle szempontból a történet. Pfejjj🤮🤮🤮🤮….ennyi a véleményem.
  Remélem elindult valami változás…!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.14. 12:45

  A legnagyobb baj, hogy az ország fele arra se vette a fáradtságot, hogy elmenjen szavazni. Elgondolkodtató….az ország felét nem érdekli a saját sorsa!

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 13:16

  Most aztán a kardomba fogok dőlni, amit a rozsda marja nem ragyog, én magyar nemes vagyok, mert nem tudok itt szavazni!!!!:):):):)

  “Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezer éves múltját, ez a város
  sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött!”

  /Vitéz nagybányai Horthy Miklós/

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 13:49

  Hogy ott a másik fos oldalon mennyi a szaGértő, ki hinné????? Bruhahahahahahahahahahahahahahaha

  Vagy akár megnyerhette volna a saját herezacskóját kivasaltató tesztoszteron túltengésben szenvedő, anabolic steroidot
  zabáló izomagy is!!!:))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 15:46

  Szerinted fuldoklok??? De te belefulladhattál volna a magzatvizedbe!!!:)))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.14. 16:24

  “Az összefogásban egymást velejéig gyűlölő, már középtávon is együtt dolgozni képtelen pártok pillanatnyi szövetsége állt össze – mondta az Origónak ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász. A Századvég Alapítvány jogi szakértője szerint megoldhatatlan feladat előtt áll az ellenzék Budapesten, a vesztes pedig a főváros lehet.”

  /origo/

  Már megint túl korán iszol a medve bőrére!!!:):):):):):)

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.14. 16:56

  “Milyen fantasztikus és szabad országban élünk, ahol nem azon kell izgulni, hogy a korrupcióba és szexbotrányba keveredett családapa hány évet kap, hanem azon, hogy megválasztják-e polgármesternek vagy sem. Hajrá, Magyarország!” 😆😆😆
  ….és felkészül a Tóni!!nem te!!!! …a fityiszes tóni😂😂😂 Legalábbis ,ha lehet hinni az “ördög ügyvédjének”!😎 várom!😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.15. 10:50

  Arról sehol nem írnak, hogy Ökörapátiban a Subitz maradt a polgi?
  …és Pajkaszegen? Maradt a Károly?
  😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019.10.15. 19:36

  KariGeri már sz@rban: Egyre többen nem váltanak jegyet a BKV járataira – Itt az ingyenes BKV jegy | Vadhajtások

  Budapesten most 5 évig Karácsony lesz. És ingyenes BKV. :)))))))))))))))Bruhahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.10.16. 13:15

  Sok hülye jobbágy ezért szavazhatott erre a dilettáns idiótára (Kari Geri) A választási kampányában: “Ingyenessé teszem a BKV-t!”

  Mint megválasztott főpolgármester: “Akár 15000 Forintra is drágulhat a BKV havi bérlet ára!!!” A parasztok megint beszopták!!!

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahaha:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.16. 19:09

  Akkor most ezt a választást is a FIDESZ elcsalta, vagy diktatúra van???:)))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.17. 09:36

  A túliskolázott, piaNyistáknál végzett, buzeráns, tudományos munkatárs, megint brillírozott!!!:):):) Idézem: ” Habár, aki abban a korban szocializálódott politikai téren is, mint a a szegény…” MINT A A SZEGÉNY:))))))))))))) VAGY CSAK ZAVARÁBAN MÁR DADOG IS????

  Kipucoltad a lovagló csizmádat (sic!)??? Bruhahahahahahahaha

  Egy kis karigeri se maradjon ki, na majd a legnagyobb szopás a ballibsi csürhének az lesz, mikor bevezeti a dugódíjat!!!!:))))))))))))))) Remélem lesz akkora balhé belőle, mint anno, mikor volt a taxiszrtájk (sic!):))))))))))))))))))))))

 • No, végre megtörtént ami a perhez szükséges, azonnal azonosították őket, pontos adatokkal, lakcímmel. stb. ( jól felismerhetők, rondák). Más dolgom már nincs csak folyamatosan átküldeni az újabb sziporkáikat, főleg ahol névvel kiírtak, bár már alapjáraton több is az anyag, mint kellene.. Az, hogy ki és hol a polgármester soha nem érdekelt, nem befolyásol nálam már rég semmit (egyébként is a hétvégégig külföldön voltunk). Egy oldal pedig addig működhet amíg az üzemeltetője jónak látja, mivel védi a szabályzata, (főleg szánni való net trolloktól). A többi legyen annak a gondja aki nyilvánosan, azonosíthatóan becsmérel bárkit, majd megkapja ami jár érte, előbb vagy utóbb. Tegnap átvettem az új szerzeményem, van mivel foglalkoznom, olyan amit szeretek, amiben az engem ócsárlóknak soha nem lesz részük.. bye-bye

 • oh, ki is a gonosz, ki is az aki nem nyugszik?, ki az, aki nap mint nap becsmérel valakit? Kb. tízen éve csinálja, mert jó tollnok, de egy beteg elme, úgy is mondhatjuk pszichopata. A kvíz kérdésem , ki is lehet az a net proli?

 • PadreEmeritus
  2019.10.18. 07:53

  A DUGÓDÍJ RÖVID TÖRTÉNETE: Demszky megálmodta, Tarlós megakadályozta, Karigeri bevezeti!! A SZÁMLÁT TE FIZETED!!!

  Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.10.19. 05:55

  Ó anyám, add el a gatyám, ezdehülye detélleg!!! A naiv fikafoska büszkén veri a mellkasát, örömmámorban, hogy igen
  ki fogjuk fizetni a dugódíjat!!!:)))))))))) És most jön a java: lesz levegő meg parkoló!!!! Bruhahahahaha Leszarják nagy ívben
  a lényeg egy újabb sarcot kivetni a jobbágyra!!! Az anyátlan kommunista csökevény meg tapsikázik neki!!!

  Stockholmban már több éve van dugódíj és lófaszt ért az egész, még több az autó és NINCS parkoló!!! Bruhahahahaha
  A svédek is benyelték, mint gyöngytyúk a taknyot!!!:)))))))))) De viszont Svédországban még nincs autópálya matrica!!!

  Én bízok a taxis és teherautó blokádban és hogy nagy balhé lesz belőle!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.10.19. 09:17

  Ha már klímahisztériázunk, akkor a belvárosban lakók, akik autóval közlekednek, ők fizessenek duplán, mert ők szennyezik a legjobban és legtöbbet a levegőt!!!!! Így korrekt vágod B+????:))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.19. 09:28

  Idióta szkatofil az elvről van szó, NEM a pénzről!!! Hülye fasz!!!! A dagadéknak meg derogál ha sétálni kell 20 métert, vagy 30-at!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Hát elég lehet cipelni azt a méretes valagát!!!

  Nem beszélve a sok olyan emberről, akiknek a munkájuk elvégzéséhez autóra van szükségük és egész nap jönnek, mennek!!!
  Nagyon naiv azt gondolni, hogy utána ripsz-ropsz üresek lesznek az utcák!!! BAROMÁLLATFASZKALAPOK!!!:))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.20. 07:56

  Engem nem zavar a budapesti dugódíj😂😂😂
  Sokkal inkább zavar a sok idióta, akik nem értik, miért kell a kórházak előtt megfizetni a minimális parkolási díjat.😳…és képesek ezen vérremenően háborogni különböző oldalakon.
  A fillér.aszók országa lettünk sajnos…
  Szerintem vezessék ve azt is Budapesten, hogy egyik nap csak a páros, másik nap csak a páratlan rendszámú autók közlekedhessenek a fővárosban, és ne csak akkor, ha magas a szmog érteke, hanem minden nap!
  😜😜😜

 • PadreEmeritus
  2019.10.20. 16:12

  Azanyámúristenit, de tolják fullba a kretént!!! Budapesten születtem, magyar anyától és magyar apától vágod B+??? Én már akkor régen dolgoztam itt mikor te még piros masnival a hajadban az apád térdén lovagoltál!!! :)))))))))Ezek tények, amik makacs dolgok!!!

  A múltkor azon agonizáltál, hogy szállnak az árak!! De akkor ne ugass ezen, mikor MINDEN megdrágul a dugódíjnak
  köszönhetően, mert az a többletköltség is rajtunk lesz elverve!!! Ezt is vágod anyatejet sosem kóstoló abortusz túlélő????:))))))))

  Tudod az ember legyen mindig, minden körülmények közt következetes!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.21. 11:26

  Na visszanéztem a “Szürke
  ötven árnyalatát”.
  Kissé gagyi lett a film😂
  Emlékszem, még a boldog békeidőkben “aklári” küldte át többünknek az ebook változatát.
  Megint bebizonyosodott, hogy sokkal jobb a könyv változat, ha már valamit megfilmesítenek.😎
  A HorizonGo-ba azért kizárt a gyerekzár, alig tudtam visszamászni.😂

 • PadreEmeritus
  2019.10.21. 21:40

  A taxi sem lesz ám drágább, meg minden olyan árucikk sem, amit teherautóval szállítanak Budapestre, á nem, te idióta vadbarom!!!
  NE Bivalybasznádot vedd alapul!!!! Mikor terítik az árút, húst, gyümölcsöt, zöldséget az üzletekbe, gondolod, hogy a fuvarozók benyelik majd azt a “két fityinges” dugódíjat??? Bruhahahahahahahahaha Látszik, hogy sosem szívtál anyatejet, csak mást!!!:)))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.22. 04:16

  HOW DARE YOU??? Látom ide is betört a Greta Thunberg féle klímahiszti vírus és fertőzi rendesen az alacsony intelligenciával
  rendelkező egyéneket!!!:)))) Hurrá!!!! Már is zöldbe borult a város, szerintem le kell bontani a házakat, helyükre fákat ültetni, aztán
  felküldeni az embereket vissza, hogy ott építsenek maguknak hajlékot!!!:))))) Jaj de nem jó az sem, mert a viskókhoz is fát kéne felhasználni!!! Moment 22.

  Na aztán itt van az elektromos mámor. Kérdezem én egy buta senki, hogy 10 év múlva azt a rengeteg energiát MI fogja előállítani, ami a több 100 millió autó stb akkumulátorának a feltöltésére kell???? Szénerőmű???? Bruhahahahaha Na és MIT fognak csinálni azzal a sok tönkrement erőforrással, mert 10 éven belül az is beszarik és cserére szorul??? Halleluja!!!!:)))))))

  És egy utolsó észrevétel: “Kezdek fanatikus rajongója lenni az Aldinak, minden héten találok valami otthagyhatatlant, most például eredeti Matilda Vicenzi sütiket” bruhahahahahahaha az MatildE Vicenzi, de hát így van, mikor a jobbágy Pestre emigrál!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.22. 10:33

  “mint ülni a gép előtt tíz éve non-stop, és kínos görcsökkel betűhibákat keresni… ” Ezt a szkatofil barátodnak írjad, fikafoska, ebben ő
  a piacvezető!!!:))))))))))))
  Szegény Márti miket csuklik, ennyit emlegetni, mikor köze nincs ahhoz, amit itt kiírok, de a jobbágy disszidens megálmodta, hogy Ő
  van a háttérben!!! Bruhahahahahahahahhaahhahaha
  A LÓNAK A FASZÁT, meg szerinted teljesen rendben van egy Országgyűlésen!!!! Gratulálok kibújt a munkás-paraszt mivoltod!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.23. 12:37

  Cyla a lejobb😂😂😂
  ” Kanizni nem tudsz a business classon, mert mire összegereblyézed a pénzt, 100 leszel. Mindenki szajéba van, kivéve én!”😂😂😂😂
  Én már mikor irtam, nézzetek Cylát!😎😎😎

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.24. 07:10

  Egy kis emlék:)
  “”Kétségtelenül Zsazsa45 Törékeny lendület c. naplóbejegyzése volt az utóbbi fél év legolvasottabbja , melyben azt írja hogy a 3 fogásos ebéd gondolata reggel 9-re úgy illant el ,mint a reggeli harmat . ” by Lord 😂😂😂”

 • PadreEmeritus
  2019.10.24. 08:50

  It’s maesing!!!!
  https://www.facebook.com/pdavioliveira/videos/1256031081232267/

  Hallgasd meg és kussolj!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.10.24. 09:01
 • PadreEmeritus
  2019.10.24. 10:27

  ÉN kérek elnézést, de beírtam a google fordítóba, hogy It’s maesing és azt adta ki magyarul, hogy nagyszerű!!!!

  Próbáld ki és meglátod, hogy NEM én vagyok a hülye!!!! Amúgy szereted még a scat szexet???:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.24. 18:50

  Látom rendesen kontrázik a fikafoska a gobleines nagytudású, szopott gombócfejű, anyja is megtagadta születésétől fogva!!!
  Mesélj már a mamádról milyen közös élményeitek vannak detélleg, aljas retek!!!!

  Szkatofilka, te meg vedd már meg az ásót, tudod mire kell!!!:)))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.25. 04:38

  Először is szeretnék egy részletet idézni Wass Albert egy verséből!!
  “Üzenem a földnek: csak teremjen,
  ha sáska is rágja le vetését,
  ha vakond túrja is gyökerét.
  A világ fölött őrködik a Rend,
  s nem vész magja a nemes gabonának,
  de híre sem lesz egykor a csalánnak.
  A víz szalad, a kő marad,
  a kő marad…”

  Mártikám téged egy korbáccsal sem lehet kiverni a fejéből, mit korbáccsal egy baseball ütővel sem, detélleg!!!:))))))
  Az egész lényed, habitusod mélyen beleégett a sivár, proli és primitív lelkivilágába, detélleg!!!!:)))))))
  És ez még a sírban is nyugtalanítani fogja őt, remélem örökkön örökké, detélleg!!!:)))))))

  Öblös és mélyről feltörő bruhahahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.10.26. 06:59

  “Mert élek még! Ha törten is,
  ha vérben is, ha görcsben is,
  még ha utolsó is vagyok,
  kit az özönvíz meghagyott,
  de harcom végig harcolom
  s a lobogót megmarkolom!”

  /Wass Albert/

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/73352264_124187028991262_5123189625216565248_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQl26eIv_T8sIgFk_IAeyViYkm6OftOx-fB6elxyxbSDOY4AAUaciiG6hHn5wAX-I6Q&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=42129e8e484b1e705661a0e7a4157571&oe=5E5404A8

 • PadreEmeritus
  2019.10.26. 07:24
 • PadreEmeritus
  2019.10.27. 11:01

  “Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet. De elfáradni soha!”

  “A Wass család eredete az Árpád-korig vezethető vissza, és egyike Erdély legrégibb nemesi családjainak;[5] 1744-ben, Mária Teréziától kaptak grófi címet.”

  Tehát NEM Vass, hanem Wass te tehetségtelen finghuszár voltamka!!!! Hogy fulladtál volna meg a magzatvizedbe retek!!!:)))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.27. 18:29

  Ez a funkció ideiglenesen le van tiltva.
  Bezárás
  Nemrég megosztottál valamit, ami sérti a Facebook szabályzatát, ezért ideiglenesen le lett tiltva a számodra ez a funkció. További tudnivalókat a Súgóközpontban találsz. A további tiltások megelőzése érdekében olvasd el a Facebook közösségi alapelveit.A letiltás még 5 napon és 15 órán át marad aktív.

  https://www.youtube.com/watch?v=KeuRAWSJGFY

  BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 • PadreEmeritus
  2019.10.28. 16:12

  Az idő megy, halad saját útján, akadály nélkül!! “A letiltás még 4 napon és 18 órán át marad aktív.”

  “Vissza térek én, hiába űzöl el!!!” És megint terjeszteni fogom az igazság igéjét, SOHA nem hallgattatnak el!!!!:))))))))))

  “Azt hiszem ma magyarnak lenni azt jelenti… Itthon maradni, DOLGOZNI, eltűrni, harcolni, szavazni, ebben a mocsokban is megtalálni a szépet, összekapaszkodni, igazat szólni, méltó ünnepeket ülni, és leginkább az értékeket megtartani, ragaszkodni hozzájuk.” Adja magát a kérdés, hogy akkor mi is van horrorkával, aki egy görög szigetről fantáziál, hogy oda költözik????
  Ja, hogy ő csak lájtos magyar??:))))))))

  “Csak az bitang és az hazátlan,
  Ki here módra él magában!” voltamka szerint az összes nyugdíjas ide tartozik, mert én az vagyok!!!
  És az idióta úgy gondolja, hogy behívtak a nyugdíjintézetbe és megkérdezték, hogy X nyugdíj jó lesz!!!!
  Nektek mennyi lesz a nyugdíjatok parasztok???:)))))

  Több ismerősöm is van, akik vállalkozók voltak, csak elfelejtettek rendes nyugdíjalapot befizetni, aztán mikor eljött idő
  mindegyik elkezdett kiabálni, hogy szemét kormány, szemét Orbán, O1G!!!!
  Nem tetszett nekik, hogy 47 ezer lett a nyugdíjuk!!!! I.J.B.!!!!!

  Seggszpír meg buzi volt, őt hagyjuk!!!:)))))))

 • PadreEmeritus
  2019.10.29. 13:30

  Éljen Wass Albert a hős!!!

  Minden egyes klímahisztériás, asperger (Greta) szindrómás, klimaxolós idióta, nyugodjon le a 3,14csába október végére,
  megjött az ősz, mint az ajánlott levél!!!:))))) Az idén sem lesz +30 fok télen és 100 év múlva sem!!!

  A Komját Aladár iskolába jártam Újpesten általánosba. Ma rákerestem erre a fazonra, hogy ki is lehetett, mert már elfelejtettem,
  hát nem csalódtam és mikor megláttam egy képet róla bebizonyosodott helyes feltevésem!!!:))))) Hát persze, ki más is lehetett
  volna???? Hiszen ők találták fel!!!!

  A letiltás még 3 napon és 20 órán át marad aktív.:)))))

  Time is on my side!!!!

 • Véleményem. Nem tud a saját maga életmódjától elszakadni, mert nincs más példa előtte. Részeg neki az agya, vagy beteg a fantáziája amikor a saját élete szokásait ráhúzná másra. Büszke arra, hogy kocsmában dolgozott évekig, majd a “bdsm” tudományában képezte magát, (tipp, hogy a gyakorlatban is, aminek később a tudósítója lett, de ez minek is nevezhető? KVÍZ kérdés). Elhihető, hogy fogalma sincs milyen a normális élet, milyen amikor valaki dolgozik , gyerekeket nevel , nem hobbival , bulizva tölti ki a napjait, a hanem felelősséget vállalva, haladva, végig dolgozza az életét. Ugyan már, azt sem tudja eszik vagy isszák. Csak a saját “rehabját” nyomja, mert az idegrendszerének erőt kell meríteni , hogy bírja fantáziával a sok mocskolódást. Egyszer sem olvasni tőle, hogy színházba , koncertre vagy más programokra járna, minden nap ugyanaz , borzalmas unalmas élete lehet. Minden éjszakai naplójában, csak az okoskodást, ócsárlást olvasni, mindegy, kiről és miről, csak károghasson (amihez előtte -valószínűen, “csicsikázni” kell a fél a napot, hiszen több éves életformája). Majd éjfélkor útjára indul a számára elérhető “gyönyör”, mert semmi más nincs az életében. Nem is jár neki, sajnálatra méltó és szerencsétlen ember az ilyen.

  Ui: a megjegyzéseim én vettem ki, illetve tettem láthatatlanná, mielőtt megint hablatyolna kitalációt erről. Igen, tudom, hogy méltatlan hozzám, de kiadtam, mert nem tudja abba hagyni, még ha most kissé vissza fogottabban is csinálja. Elég ha nekem megmarad feljegyzésnek, kell majd valahol összefoglalónak, nehogy feledésbe menjen, amit x éve műveltek.

 • PadreEmeritus
  2019.10.30. 18:05

  Ildikó, ő már akkora nagy intellektuális személy, mindent tud, több nyelvet beszél folyékonyan, főleg az arabot és az olaszt!!:))))))))))

  Már az anyatejjel magába szívta a rengeteg tudást!! Ja nem!!:))))))))

  A letiltás még 2 napon és 15 órán át marad aktív.

  Tiden står på min sidan!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.10.30. 18:07

  Eller, tiden jobbar för mig!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.10.31. 10:18

  Jaj Ildikó!
  Megint adtál egy pofont a sz.arnak! Teljesen felesleges dolog ezeknek bármit is megmagyarázni, először is nem fogják fel, másodszor meg nem is érdekli őket! Akik válaszokat akartak kapni, azok màr rég megkapták!
  Ezek csak a vitát akarják folytatni a végtelenségig! A free betegein te nem tudsz segíteni, ahhoz szakember kell.
  Emlékszel mit kiabáltam át neked lassan 1 éve odaátról?
  Készülj! Hamarosan mézeskalácsot sütünk.😊😊😊

 • PadreEmeritus
  2019.10.31. 12:53

  Ildikó, ez nagyon tetszett!!!:))) “kompániatok emelt a “főbarinő “ szintre” Az “újcső” kartársnő előttem nagyon korán megbukott, mert saját maga árulta el freudi stílusban és levágtam, hogy a blogmodi és a stipi egy és ugyanaz a személy!!!:)))))))) Emlékszem ki is tettem burkoltan a falra, hogy mi a helyzet, akkor kaptam tőle egy levelet, amiben megfenyegetett, ha még egyszer erre utalást teszek, örökre kitilt!!! Privátban persze mindenkit figyelmeztettem, akik erre érdemesek voltak, hogy ki is ő!!!!

  Látom sikerült bebikáznod a már agonizáló blogját a fikafosnak!!!:)))))) Mint a sáskák, éhesen rárepültek mindenre, de én azon filózok, hogy a másik országos barinő a félelmetes könyvelő, az alkesz hova lett??? Elvonón van???:):):):):):):)

  A fikafos2 a drusza meg hal megfele a melóba!!!:)))))) Megfele B+ azt a munkás-paraszt mivoltját a repedtsarkúnak, aki diplomás
  SZOPtikus!!! :)))))))))))) Én is halok megfele a röhögéstől!!! Bruhahahahahahahahahahaha

 • Ma csak emlékezem

  VÁRNAI ZSENI
  Száguldó idő
  Azt mondják, hogy a szív égő
  sebére
  legjobb gyógyszer
  a száguldó idő!
  Én elhiszem,
  de egyre
  inkább érzem,
  hogy az a sebhely
  mind nagyobbra nő.
  Talán azért,
  mert nem tudok feledni,
  nem is akarok,
  hadd fájjon, ami fáj!
  Csak
  hulljon könnyem
  a könnyek tengerébe,
  s fölötte én
  mint sikongó
  sirály
  keringjek, míg majd utolér a sorsom:
  nyílvessző,
  ólom,
  bármi, ami öl…
  s nem lesz többé,
  mi fájni tudna bennem:
  se
  szív, sem emlék,
  ami meggyötör,
  ami összetör!

 • PadreEmeritus
  2019.11.01. 17:12

  Nagy a filingem arra, hogy a fikafos előadott egy nagy kamut a bajai látogatással. Nem volt ez más, csak színjáték a kulisszáknak!!!
  A béla meg elhúzott a mirákulum völgybe, minek??:))))) Avart és levelet égetni, szennyezni a miliőt és hozzájárulni a klímakatasztrófához????:))))))))))

  És most jól érezte magát mert ott vesztett a FIDESZ és a parasztok is egyből imádni kezdték a Hallowint!!!
  Halok megfele (by SZOPtikuss) a röhögéstől!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.11.02. 05:02

  A visszaszámlálás megkezdődött!!!:)))))))

  A letiltás még 3 órán át marad aktív.

  Time is on my side, yes it is!!!!:):):):):):):):)

 • Újra és újra provokál, és még mindig a free (téma hiánya ), nincs nap, hogy ne az oldallal foglalkozna.. hát, igen .. nagyon jól csináltunk valamit.

  Remélem akikről kitette a fotót, hozzájárulásukat adták a nyilvános megjelenítéshez (már aki él, bár eltelt 10 év minimum), lehet magukra sem ismernek.

  Akkor nézzük, most mivel is provokált. Mindenkori freelove ÁSZF- ből idézet:

  “Felhasználó a közzététellel lemond a tartalom feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a késobbiekben erre alapozva nem támaszthat. Felhasználó az általa feltöltött tartalom tekintetében ingyenes, nem kizárólagos, területi korlátozás nélküli, határozatlan időre szóló, az adott idopontban ismert minden felhasználási módra kiterjedő felhasználási jogot enged Üzemeltetőnek, kiemelten a tartalom többszörözésére és nyilvánossághoz való közvetítésére., stb–stb-..

  de volt külön is egy naplószabályzat is, (az is megvan!)

  Ráadásul senki nem igért örök tár helyet, (mint ahogy semmi sem örök) , plusz nem volt szellemi termék a folyton reklámozó, mindennapi emésztéséről, üzemeltetők, vagy kipécézett személyekről szóló provokáló mocskolódó naplói sem.
  Az, hogy miért nem mentette le a saját irományát időben, azt számolja el magával, és ne egy nyilvános blogban keresse a felelőst. És mi az, hogy lopás, akkor lopják innen is azokat a tartalmakat amiket ide írunk? Röhej, de hogy lehet ennyire hülye, hogy alap fogalmakkal sincs tisztában..
  Kredit, vajon, melyik?, az ami már rég lejárt, (mivel csak egy havit lehetett az utolsó időkben venni). De erről meg van a szolgáltató kötelező nyilvántartása, pl.mobilcégeknél visszaellenőrizhetően. Azt meg ugye, amit a Zs. 12 éve véletlenül manuálisan egy nullával ajándékként el írt, ( amennyit soha venni sem lehetett), bizalmat szavazva meghagyta?, kár volt. Nem tudta, hogy egy pszichopata került a tagok közé, aki azóta is zaklatja az üzemeltető, tulajokat. Szelavi, ez van, jó tanács, óvakodjatok az ilyenektől, mert először benyalják magukat, kifürkésznek, infókat szednek, majd a következménye hasonló helyzet lehet. Sajnos én belefutottam. Nagy hiba volt visszaengedni, sajnos veszélyes üzem a net, ráadásul ezután volt nálam, mert megbocsájtottam amit előtte művelt. Erre most reklamál? ennyire nincs körülötte semmi esemény, se munka, se látszata ? igaz az eddig sem volt, csak szöveg, mert álmodik a nyomor helyzete .
  Jó, egy kis kiegészítés. Ide az írhat, aki akar és akkor amikor kedve van hozzá, éjjel-nappal, nincs moderálva senki, csak ha az Ászf alapján, muszáj. Amit egy regisztrációkor kötelezően el kell fogadni,(régen és most is) senki nem léphetett be anélkül, de egy troll semmiképpen nem felülbírálhatja felül, legfeljebb nem lép be, ha kifogása van, ennyi a joga. A saját Ászf-t mindig az oldal üzemeltető határozza meg, amit belépéskor kellett egyetlen egyszer elfogadni, különben be sem léphetett volna, evidens? Persze, máshol “verni a csalánt” ,olyan mint eltartani magát, de ezt a felfogást már ismerjük. A többi megy ahová kell, főleg arra voltak kíváncsiak, ki az és hányszor írja le polgári nevem, hol és milyen szándékkal, (nekem csak bemásolva tovább kell küldeni). Attól tartok kissé többe fog nekik kerülni, mint az ajándékba kapott, elveszett kredit, bár, erre is volt utalás az az eredeti szabályzatban, meghatározva. Ráadásul, nem a teljes adatlapjuk volt tiltva, hanem esetleg a “mi jár a fejedben”, vagy “napló” részlegből, ennyi és semmi több.
  Kedves E-ke, foglalkozz a saját életmódoddal, az hogy ki mikor pihen, vagy mikor nem, úgy gondolom ehhez aztán végképp nincs semmi közöd. Akkor írok ide amikor jól esik, akkor dolgozom, amikor kell, persze nyugdíjas is vagyok és “csak” 72 éves, a többi az én dolgom.
  Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal, akik aktívak, nem mindenkit adnak be egy elfekvőbe, (mint Te az anyád), mert utálod az időseket.. Ajánlom, így érd meg az éveid mint én, akkor örülj magadnak. Látom, nem tudod abbahagyni, akkor felvilágosítalak. Az ügyvédeknek és nyomozónak nem az a véleménye, (nem viccből adta át a Bíróság az ügyészségnek) ráadásul soha nem írtam le sehol, hogy “közszereplő” lennék, ( ezt csak Ti írtátok eddig is le és a saját védelmetekben használjátok) egészen más fogalom egy cég hivatalos dolgozója (erre hivatkoztam), aki végezte a dolgát. De köszönöm, hogy prominens személyekhez hasonlítottál. Kreditet senki nem lopott tőled, csak kaptál, de majd szépen mindent bebizonyíthatsz.. Bye-Bye

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:36

  Esküdj!!! Ez a rohadék képes volt beadni a saját anyját az elfekvőbe???? Ha ez igaz és már miért is ne lenne az, akkor a rohadék
  titulus rá dicséretnek számít!!!! Na várjál, fikafos elvtársnő is repülni fog oda, ha megéri azt a kort, mert hogy béla és a lánya sem fogja kikaparni alóla a fekáliát az tuti!!!:))))))))

  “Dobj a farkasok közé, és én falkavezérként térek vissza!!!”

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:45

  És már is megjelent bemásolva náluk a kommentem szkatofil elvtársnak köszönhetően!!!:))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:47

  1 azaz egy percen belül!!! KI is figyel KIT????:):):):):) Bruhahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 09:49

  “Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal, akik aktívak, nem mindenkit adnak be egy elfekvőbe, (mint Te az anyád), mert utálod az időseket.”

 • Ki is a közszereplő, nézd meg Wikipédiát, ott tájékozódhatsz, de egy részét ide is másolom:
  “közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladat szerűen alakítja vagy alakította”. stb..
  És vajon, minek nevezik egy cég hivatalos dolgozóját, mint pld. admin, ez talán mégsem ugyanaz a fogalom..
  Gondolom, erre majd a bíróság fog reagálni, hogyan lehet egy cég dolgozóját, akinek egyik feladata a szabályzat betartatása, azt x éven át a polgári nevén alázni, becsmérelni, rágalmazni, de nem sorolom, elég ami be lett adva..
  Ez ugyanaz a kötözködés, mint pl. az ip lista, amikor azt firtatták, hogyan láthatta azt is az üzemelő, most pedig, az újabb, hogy milyen alapon látja a saját oldalán zajló folyamatokat, (mert szerintük nincs joga). De vajon akkor kinek, talán nekik, akik folyamatosan hol az admint- moderátort faggatták, folyton kíváncsiskodva, mint ahogy E-ke hivatkozott is rá, hiszen válaszok előtt kérdései voltak. Bizony, ebből is látszik, hogy csak egésznap itt figyelnek, csak henyélnek és tolják az okoskodásukat, amivel bizonyítják a minden alapot nélkülöző hozzá nem értésüket. De üzemeltessenek végre egy olyan oldalt, amit reklamálnak, mert így nagyon hiteltelenek, mutassák meg szerintük hogyan kell.
  Persze a buta hölgy, akiről jól tudjuk, ő lenne a ma született bárányka, akit jogtalanul “bántok”, mert nem csinál semmit. Bár, igaz csak egyfolytában becsmérel, rágalmaz, és nap-mint nap zaklat, hazugságokat híresztel, amit kb. min.10 éve csinál (hányszor írjam le mik vannak a birtokomban bizonyítékként). Persze, biztos ő jobban tudja, hogy mi a helyzet, hol tart az ügy, őt hívták be kihallgatni és volt közjegyzőnél, sőt be is adott helyettünk mindent.. Szegénykék ( a minden tudók) csak fenyegetve vannak, mert nem becsmérelhetnek az idők végezetéig kedvükre, úgy ahogy nekik ez jól esik, pedig ez a szokásuk és hobbijuk .
  Hát nem, ennek véget vetünk.

 • PadreEmeritus
  2019.11.05. 18:02

  dr.ahalan 2019.11.05. 17:38:52
  @Kálmán Barna Mikorka: Megjöttem. Mentolillat… :))) Bruhahahahahahahahahahaha

  Keresési javaslat: Mentol Illat diplomás mi???:)))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.06. 11:20

  GRATULÁLOK!!!!

  “Karácsony Gergely pusztán azzal a lépéssel, hogy Tarlós Istvánnal szemben, háromról ötre emelte a helyettesei számát, ráadásul megnövelte azok fizetését és illetményeit maximalizálta, a teljes önkormányzati ciklusra máris 200 millió forint többlettel terhelte meg a fővárosi költségvetést. Vagyis, a magyar adófizető embereket.”

  BOLDOG KARÁCSONYT!!!!:))))))))) Bruhahahahahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.08. 06:58

  NAPI OKOSSÁG!!!

  Jobb most egy muzulmán seggét (Erdogan) kinyalni, mint később több százezer menekültét!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.08. 07:43

  Én azt mondom, főzzünk kocsonyát! 🍽🍽🍽😎

 • PadreEmeritus
  2019.11.09. 17:51

  Óriási a felháborodás Karácsony Gergely balliberális főpolgármester azon ötlete miatt, miszerint ki kéne tiltani a dízeles autókat Budapestről. Sokak szerint csak a valós problémák eltereléséről szól Karácsony ötlete, míg mások szerint teljes káoszt hozna a városba, ha megvalósulna ez az intézkedés.

  BOLDOG KARÁCSONYT!!!:))))))) Bruhahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.11. 11:15
 • PadreEmeritus
  2019.11.11. 15:32
 • PadreEmeritus
  2019.11.11. 20:34

  Egy kis eszmefuttatás a klímaparásoknak:

  “A teljes IPCC tudományos alapja pontatlan – a fizika alaptörvénye szerint az üvegházhatású gázok csökkentik a Föld hőmérsékletét, ezért nem befolyásolhatják a Föld éghajlatát. Maga a Föld légköre megengedi a talajhőmérsékletet. Ha a Földnek nincs légköre, és a jelenlegi napenergia beáramlás esetén a hőmérséklet –24 Celsius fok lenne. A 11 000-ből szinte semmi sem komoly éghajlati tudós. Egy komoly éghajlati tudós ismeri és elismeri, hogy az éghajlati válsággal és az éghajlatváltozással kapcsolatos téveszméknek nincs tudományos támogatása. A szélhámos éghajlati tudósok „éghajlatváltozás” modelljei csak modellek, és nem valósúlnak meg. Ezen felül minden klímamodell szisztematikus hibát mutat.”

 • PadreEmeritus
  2019.11.12. 18:06

  Tényleg igazán oda, meg vissza vagyok a tuskó retek lábaidtól, a már kezdődő gyulladástól ami a bütyködön kialakulóban van!!!!
  Remélem nemsokára gennyezni is fog, na az lesz ám a szexi!!!:)))))))))) Most ki kellett mennem, mert okádtam egy nagyot!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=-r1FbCRXm8w&fbclid=IwAR1ArPs8daW3gQMpdOVDbF8nTBFeTKitxjl-Ht-Yfwo9TXPeEV47dd2W240

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 10:04

  Egy kis svéd okosság: ” Att förneka sig själv
  Är att minska ner sig till
  Intet.”

  Fordításom: “Megtagadni önmagunkat, az lesüllyedés a semmibe.”

  Szeretlek SZOPtikuss!!!:):):): LAPDA B+ ez óriási, jobb, mint a lovagló nadrág és a lovagló csizma by voltamka köcsögtől!!!!:))))))))
  És ahogy megpróbálod a primitívségedet megmagyarázni, idézem: “Én eredetileg igy akartam irni: laPda, de úgy látszik, nem elég erősen nyomtam le a shiftet. :)))” nem igy, hanem így és nem irni, hanem írni, ez még a laPdán felül!!!! Mert hát TI olyan perfektek és hibátlanok vagytok a magyar heJJesírásban!!!:)))))))))))))))))

  Tudod aki tudatlan jobbágy, az ne akarjon népnevelőt játszani!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 10:09

  ui. SZ-L-at!!!:-)))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 11:49

  Az utolsó kiírásomról le maradtál szkatofil??? Azt is kérem bemásolni!!!:):):):):):):):)

  Kari Geri meg monnyon le!!!:-))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 11:50

  *lemaradtál:))))) én meg véletlen nyomtam egy szóközt!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 11:56

  Amúgy meg nem tudom mi a retket kéne moderálni, mert nagyon választékosan és intelligensen fogalmazok igazán és CSAK ti tudjátok miről szól itt a fáma!!!

  De tudod mit??? SZ-ál L-at!!!:):):):):):) ja bocs rossz jelet tettem ki!! :-))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 12:00

  Jaj de figyelmetlen voltam vissza az egész, a SZOPtikuss fröcsögött én meg a szkatofilre gyanakodtam, 1000 bocs és egy anyamedve!!!:-))))))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.13. 13:04

  Kár, hogy az én lányom már nem ilyen pici 🙂 ….az én férjem is ugyanezt csinálná😁😎

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2491935304185680&id=121106951268539

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 14:22
 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 16:47

  Fikafoska, a te blogod, meg mint egy faluvégi dögkút!!!! Okádisztán!!!:-)))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.13. 21:19

  Egy régi free-s facebookján olvastam:
  “” Akinek sosem változik a véleménye, az sosem változtat semmin ”
  Winston Churchill”
  Igy van! 😁 Aki ugyanazt a .aszságot hajtja már egy évtizede, az megérdemli a bűzlő pocsolyát, amiben tapicskol😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 22:38

  Te meg abba reccsentél bele, ami egész életedben kihatással volt és lesz rád, hogy sosem éreztél anyai szeretetet, gondoskodást, hiszen anyád abortuszra ment be veled, csak valami csoda révén….a többit tudod:-)))))))))))

  Soha, de soha egy szót, egy emléket, semmit nem említettél vele kapcsolatban és ez nagyon GÁZ!!!! Vagy téged a gólya hozott???:)))))))))))))))))) Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.13. 22:41
 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.14. 10:23

  Hát én sok mindenen fel tudok háborodni , de ettől most szabályosan rosszul vagyok!
  https://www.facebook.com/groups/634400067047154/permalink/688401924980301/
  Mi van?????? Egy akárki, aki showműsort csinál az állatvédelemből, letámadhat egy 70 éves nénit, és önkényesen elviheti a kutyáját????
  Csak azt remélem, hogy végre emberére talált!

 • PadreEmeritus
  2019.11.15. 06:12

  Jaj anyám, add el a gatyám!!! Ma reggel sírtam a röhögéstől, még a térdemet is vörösre csapdostam közben!!!!:-))))))))))))
  Rögtön az elején, idézem: “Alpakka kanár, örökség ez is, emlék…” Kanár, nem kanári???:))))))))) Szeretlek fikafos!!!!:):):):):):)

  Na és ugye az elmaradhatatlan dédike, de a mamád, az HOL van az emlékeidből???? Elvitték az UFO-k???? Nagy lehet ott
  a szar a háttérben kérem szépen, detélleg!!!:)))))))))))))))

  “Lakáskám, emlékecske,” mingyá béfosok, ha férfi lennél, ez nagyon buzis lenne, vagy lehet, hogy van kitől tanulnod a stílust???Ettől a dumától Steiner Kristóf ejakulált volna, akár csak Soros fia!!!!:-)))))))) Nekem csak egy albikácskám van, ami olyan cuki!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=3M_KX4Him2E

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/75252780_431950267462827_3854643250199527424_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQm_OB3bG_mAuYscwX20cytXsW3jIc87ae_PViZ8g8dU8hcJu5lBiq5NmR1RVBka9KY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=6943782e22ae0a12f2ed5b2134000cd3&oe=5E3F7E0F

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.15. 11:33

  Én meg tényleg csak azért iszom, mert megszomjaztam😂😂😂https://www.facebook.com/groups/634400067047154/permalink/689617548192072/

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.15. 12:01

  https://www.facebook.com/ezazordogugyvedje/

  Október 12-ei poszt! Bejött!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019.11.15. 12:19

  Na és itt egy freudi elszólás??? “… szaladj, hozd azt a vaníliát, ha ma se jött meg, akkor holnap bemegyünk a városba, a Nagycsemegébe.” HOL laktál te Baja mellett valami tanyán???:)))))))))))))))))

  HeJJesen: nagy csemegébe Diploma mi???:)))))))))))))))

 • Olyan szépen elcseverésztek, ide-oda válaszolva, de jó, hogy nem érdekelnek, annyi dolgom van mindig..

 • PadreEmeritus
  2019.11.16. 21:45
 • PadreEmeritus
  2019.11.17. 19:13

  ÉS IGEN, VISSZATÉRT A VIKING SZELLEM, A BEVÁNDORLÁS ELLENES PÁRT ELŐRETÖRT ÉS MA A LEGNYAGYOBB PÁRT
  A LEGFRISSEBB KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS SZERINT!!! ÉLJEN JIMMIE ÅKESSON!!! SÅ SKA FITTAN TAS!!!:):):):):):)

  Akkor nézzük, hogy hányan maradtak a világ “legjobb” blogján!!! Fikafos, szkatofil, SZOPtikuss és mint időnként beugró
  posztgraduális végzettségű seggfej, aki szerint a lovaglócsizma külön írandó!!!:-)))))))))))

  Várjuk a fergeteges hétvégi beszámolót a bekuckózást!!!! Bruhahahahahahahahahahaha

 • PadreEmeritus
  2019.11.18. 19:54

  Küszöbön van a klímaválság, mind meghalunk. Majd még megérjük, hogy a klímatagadás is büntethető lesz, mint a
  holokauszt!!:))))))) Mindent a törvény erejével!!! De mikor sok komoly klíma szaktekintély is úgy nyilatkozik, hogy az
  egész egy túllihegett hiszti, akkor miről beszélünk??? Greta Thunberg arcot adott az agyhalálnak!!!:):):):):):)

  Megnyugodtam megvolt a bekuckózás, meg a szombati vásárlás, béla meg csengetett, mint a katonatiszt!!!:)))))))))))

  Na és itt van még Velence!! Mit kiabálnak az egész város vízre van építve, milyen árvíz???:)))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.19. 06:09

  Minden téma vitathatóságát be lehet tiltani és büntethetővé tenni, a törvény erejével és így lesz a sok hazugságból igazság!!!

  by tomo the great!!:))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.20. 19:21
 • PadreEmeritus
  2019.11.20. 19:26

  A tegnapi meccshez, csak annyi a hozzáfűzni valóm, ha a Kleinheiszler játszott volna, akkor nyerünk!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.22. 08:44

  Anya és a lánya, hogy vigye el a kánya.:))))))

  Csak gratulálni tudok Tomiboynak, hogy még időben megjött az esze és télakot vett!!:)))) Már régen sejtettem a dolgot, hogy nem
  minden frankó, több jel is erre mutatott!! Ugye van az a mondás, hogy nézd meg az anyját és vedd el a lányát, ami ebben az esetben nagyon is fekszik!!!:))))))) Majd Balázska is felocsúdik, vagy nem, de ez már nem is érdekel!!!

  Jaj és micsoda véletlen az a fürdőlepedős történet, olyan megkapó, és cuki!!! Úgy röhögtem, hogy majd kilötyköltem a reggeli
  közben a teámat!!!:))))))))))

  Hallgassunk LGT-t Szól a rádió:))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.22. 09:03
 • hazudni csak a malac képű “anyuka” szokása, aki majd egyszer megkapja, amit annyira vár, (Isten malmai lassan őrölnek ). Addig tanítgassa a lányát, arra amihez ért…( aki rosszra gondol , vessen magára ) , különösebben rég nem érdekelnek. Éppen mással vagyok elfoglalva, termékeny időszak van nálunk, kicsit sok munkával, de olyan aminek értelme is van, sőt kimondottan siker..

 • PadreEmeritus
  2019.11.23. 10:26

  MIT hallok??? A siófoki ellenzéki polgármester bevezeti a “panoráma” adót, az olyan házakra és apartmanokra, amik a Balatonra néznek!!:)))) Remélem, hogy jó ötletet ad ez karigerinek is és ő is kiveti Pesten a panoráma adót, az olyan házakra és társasházakra
  amik a Dunára néznek!!!:)))))) BOLDOG KARÁCSONYT!!!:)))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.23. 14:54

  Megszavaztátok mi a k**va anyátokat??? Remélem bélának dízel autója van!!!:))))))))

 • mondom mindig, hogy csak azt szajkózzák ami körülöttük van, nem ismernek mást, nem tudnak semmit, így aztán leírják, hogy ők miben vannak egésznap.. mi meg jót szórakozunk a nyomorukon.. amit tényleg csak “pöcegödörhöz” lehet hasonlítani.. de legalább felráztam az unalmas életükben kissé őket , emésszenek csak kedvükre..

 • malacképű “szörnyElla”, milyen ellopott krediteket emlegetsz folyton? leskelődni és mindenkiről hazugságokat terjeszteni , kíváncsiskodni csak Te szoktál. De remélem be tudod bizonyítani ténylegesen a híresztelt rágalmaidat (lesz rá alkalmad). Máshoz semmi közöd, foglalkozz a saját cégeddel.
  Egyébként, azzal lehet “dicsekedni” amit valaki az életében elért, az nem szégyen. Neked vajon mi a siker, pl.hogy botrány blogot vezetsz. Vagy a rehab gyöngyöcskéid, amiből jó ha párat eltudsz adni, vagy a G. Mirákulum völgye, ahová be sem teszed a lábad (ja, tudjuk ott dolgozni kellene, nem elég a szájad járatni). Gondolom olvashattunk volna már a “nagy és sikeres” céges munka eredményeiről is, ha lenne. De sehol semmi eredménye, látszata a napi “betevő falatokon” kívül. Ugyanott laksz abban a proli, büdi környéken lévő házban, amit anno “fifikával” szereztél (Te írtad ezt) és azóta sem jutottál semmiben előre, nincs semmi minőségi változás körülötted. Tehát mire fel is vagy annyira
  büszke, mi alapján minősítesz másokat? jó lenne ha megmagyaráznád, végre be is bizonyítanád a nagy sikereid. Egy nulla, rosszindulatú, szerencsétlen, beteg ember vagy, aki egy blog felületen éli ki magát, mert másra az életében semmire, segítség nélkül nem képes. Ennyi az általam ismert tények alapján a véleményem.

 • PadreEmeritus
  2019.11.25. 05:30

  Tisztelt Bíróság!! Büntetőjogi felelősségem tudatában tanúsítom, hogy az ellene felhozott vádak igazak!!!

  Még hogy ő lenne az igazság, szerénység, kedvesség, becsületesség és tisztelet mintaképe, ez engem nagy hahotára
  késztet!! Egy rágalmazó, hazug, rosszindulatú, gőgös retek!! Emlékszem, hogy ellenem is milyen rágalmakat sorakoztatott
  fel, hogy zaklatom őt, meg a lányát, és leskelek utánuk, na meg a világhírű borboltocskájára, ami azóta már csődbe ment!!:))))
  Az éjjeli felcsengetés ugye!!! Mind, mind szemét rágalom, kitaláció, én már csak tudom, mert ott sem voltam.

  Agyrémei vannak, amit én annak könyvelek el, hogy egész életében hiányzott az anyai szeretet, gondoskodás nála, de ez még nem
  menti fel a felelősség alól, amit művelt egy családi vállalkozással és azok tagjaival, a sleppje támogatásával!!!
  A gálám is kifordul tőle!!!

  • Amikor felhívott és azon elmélkedett hogy, szerinte a w ..o. nyirta ki az anyját, mert a gyerekeinek kellett a lakása, úrIsten. hány- de hány ilyen rosszindulatú megjegyzése volt, és mennyi naplóját ilyenek miatt kellett moderálni. Ahogy dühöngött éjszakánként tömény személyeskedéssel arra akit éppen megcélzott. Amikor pedig le lett intve, szólva, hogy. hagyja abba, az üzemeltetést kezdte fenyegetni. Sok mentésem van abból az időszakból. De az ellene indított polgári per nem erről szól, ezek elmúltak, csak a jelleméhez adalékok.

 • PadreEmeritus
  2019.11.25. 05:36

  És még sokan vagyunk, akik emlékszünk a gaztetteikre!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.25. 10:05

  Azért mert itt már nem aktívak, attól még emlékeznek, erről biztosíthatlak!!! És kellő időben, a kellő helyen tanúbizonyságot fognak adni ők is!!!!!
  Én egy pesti bérház homlokzatát fotóztam, ahol minden ablak látszik, NEM csak a tied fikafoska!!!!:))))))))))))))

 • Majd ha betölti a 60-65 évét, – ha egyáltalán megéli- abban a benzingőzős “ elit “ kórnyzetében, az állandó bagózással fűszerezett car életében, majd akkor nyivákoljon. De ha ő nem adott volna ki konkrét infókat másokról az általa látott dolgokról, akkor talán jogosan sivalkodhatna, de ez nem igy volt. Kevés neki az infója, ezért azt hiszi , hogyha ő hazudik akkor más is. Nekem bizony van az általa emlitett helyeken és nem is egy. De nem célszerű itt leirni, hogy hány és hol , mert még rögtön agyhúgykövet kapna az összes lajkolóival egyetemben. Inkább megkímélem őket. Elég ha azok képben vannak, akiknek a bizalmát élvezem, ők tudják hogy nem hazudok. Céges ügyekben pedig egy ilyen mezei senkinek nincs jogában “faggatózni”, mert annak megvan a helye ahol ez jogszerűen történik. De ehhez nekem egyébként sincs semmi közöm, nem erről szól a fáma. Ha nem fogja fel,, hogy miről, az legyen az ő baja, ettől még felelnie kell és bizonyítani a rágalom hadjáratát. Ennyire egyszerű minden.

 • Remélem betudják bizonyítani polgári névhez kötött (nagy adatvédelmi baki )egy Nick név alapján a híresztelést, vagy egyszerűen magukból kiindulva állítanak bármit. Ugye, orvosi véleményt is fogunk kérni, ami alapján is várjuk majd az általuk híresztelt tények alátámasztását. (alkoholizálás, pelenka stb )

 • Neked 6 évi kredited,? Ha akartál volna se tudtál volna ennyi kreditet venni. Egy beteg agyu, képzelgős senki vagy akinek rég a pszichátrián lenne a helye. Az ügyvéd, biróság , pedig végzi a dolgát, sokkal komolyabb ügyekre éveket kell várni. De légy nyugodt, megkapod ami jár, és lesz alkalmad mindent bizonyitani. Nem fogok ide kitenni minden infót, gyöngyözzél csak kedvedre és gyártsd az újabb rágalmaid, ami már se nem oszt se nem szoroz. Ha nem vagy kiváncsi arra ami itt irva van, akkor minek olvasod, minek üzengetsz , másolod a blogodban ami itt megjelenik. Keress magadnak más témát, de nem tudsz, mert annyira nihil minden körülötted, ennyire már mindenki ismer.

  Javítottam, de nincs időm, hogy a saját magam bejegyzését ellenőrizzem, főleg ha telefonon pici betűkkel írom– De legalább tudnak mivel foglalkozni, van nekik téma, mert egyébként halálra unnák magukat.. Ettől én még csinálom a dolgom, haladok abban amivel foglalkozom, ők pedig legyenek boldogok, kell nekik is valami siker.. Tényleg hi-hi, meg bruhaha –ami a tevékenységük nevetségeségére vonatkozik. Ja és plusz nya….em, ha megengedem..

  • Avatar
   Blablabla
   2019.11.26. 09:47

   “És miért is leskeltél és mutogattál mindenkinek a tudtuk nélkül meztelen, kamszexelő fiatalokat? :)))”
   Mindenkinek? 😂😂😂nekem például nem!😎
   Én egy “mutogatósról” tudok a freeről…de ő is csak saját magát mutogatta😂….de az még a régi szép időkben volt, mikor még jól szórakoztunk😎
   Olvasom, azt is tudják, hány fogásos ebédet tudsz végigenni.
   Hát én a szombati ebédedet nem láttam, csak a sütiket….nyami!
   Egyébként én tudom, mit szokott Ildikó enni. Igaz nem tömi magát, de garantálom, hogy nem éhezik😜😜😜

   • Nagyon finom volt a hétvégi menü, (húsleves, borjúpaprikás nokedlivel, sült kacsacomb párolt káposztával), amiről küldtem a fotót neked, az a menü sor végén a Tiramisu és kókuszos tekercs- kávé. Régebben amikor a sok-sok társas úton voltunk, senki nem vett észre semmit, ugyanúgy táplálkoztam mint akinek semmi gondja, csak az arányokra kell figyelnem, és természetesen semmi tömény szeszt nem ihatok (egyébként sem szerettem soha). De “EÜ” analfabétákkal nem vitatkozom, a túlélésem a bizonyíték. Nem tudhatja egyik sem milyen sorsuk lehet, főleg ha annyit idegeskednek mint anno én. Éjszakákon keresztül stresszeltem magam a hozzájuk hasonló pszichikai esetek miatt (sajnos nem ismertem azt proli alja világot amit képviselnek). Ez nyilván az én bajom, de legalább soha nem leszek olyan malacképű, elhízott, undorító jelenség, ami éppen rájuk mondható .
    Az Aha látott egy moderáló felületet, hű de nagy dolog, mert valamit mutatni kellett már neki, hogy békén hagyjon. Semmi más témája nem volt csak a free, mint most is (ennél jobban bizonyítani sem lehetne), ilyen az “örök” rajongó, aki átment zaklatóba, igazából az agyára ment a free. Valamit nagyon jól csinálhattunk, hát, ez az igazság.

 • PadreEmeritus
  2019.11.26. 08:44

  “A Kuvaiti orvos, Mariam Al-Sohel, azt állítja, hogy a “szexuális menedzsmentre” specializálódott és bejelentette a Kuvaiti TV-ben, hogy most a homoszexualitást gyógyíthatja arab orvoslással – Muhammed próféta gyógyszerével.”:-))))))))))))))))))

  https://external-vie1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDPuIjfAJNiH_ZZ&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2Fwww.politikfakta.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F11%2FF76CBE49-C6F8-40C2-A5A9-F4B5B5C2BAEC-1000×600.jpeg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_eui2=AeGdv4UxWkZZi8NFGCffD8wMdb_3oj2gw4Y0Oij5T_bbY7M-iKPdqSbv-KmjHqlLkAtGKUeV98cJpn3bpnwGOZSkIikr5s54GzkmQHCyq3Ua4A&_nc_hash=AQCPUFcRZ7dpTQDb

  Nobel díjat neki!!!!:)))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.26. 13:41

  Ó te Isten barma, gombás vulvának retkes gyümölcse, hát nem látod, hogy idézőjel közé van téve???? Azt én csak bemásoltam,
  nem én írtam!!! Tudod a nyomdában sem a nyomdász dolga, hogy felfedezze ha van hiba a szövegben, pedig szokott lenni!!! Csak akkor, ha nagy a betű és szembeötlő a hiba, de egy könyvnyomtatásnál vicces lenne, hogy én olvassam ami a klisén van!!!!
  De hát tuloknak magyarázhatja az ember miért is 2+2=4:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.11.26. 22:47

  “Amikor felhívott és azon elmélkedett hogy, szerinte a w ..o. nyirta ki az anyját, mert a gyerekeinek kellett a lakása,”
  Ezzel megrágalmazta az illetőt??? Az agyam eldobom!!! Lehet, hogy saját magából indult ki, csak ott más volt a neme???:)))))))))))))))

 • igen, így történt, engem győzködött erről.. ez egy alapon aljas ember, mindenkit rágalmaz, akit megtalált, (ezért beteg is) de, nagyon szánalmas az egész bagázsával együtt.

 • PadreEmeritus
  2019.11.27. 10:35

  Hát bizony nagy keserűség kíséri végig az életét a Pestre disszidált tanyasi némbernek!!!:)))) Nehéz lehetett anyai szeretet és gondoskodás nélkül felnőni. Gyerekszoba sem volt, csak az istállóban volt egy elkerített rész, ahol a tehén volt a radiátor, apja
  kitömött zoknija volt a Barbie babája!!!:))))))) Mindez a sivárság tükröződik most vissza a szennyes lelkéből.

  Az anya, vagy a mama szót úgy rühelli, mint ördög a tömjént és vámpír a szentelt vizet, de sajnálni mégsem tudom, csak
  megvetem, emberszámba sem veszem!!! Piha!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.27. 10:36

  Úgy érzem el kell látogatnom a németországi Ulmba, ott lakik a lányom keresztapja is!!!:)))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.11.27. 16:46

  Na mit láttam?
  Az Ildikó ötyézik, és végigette a menüt.😜
  Megint megdőlt egy baromság, amit képesek évek óta súlykolni !
  Lehet gyomorműtét után is végigenni egy menüt.😎
  Es nincs bezárva se!😂

  • De mennyire, a gyomor csak egy tárolószerv, a felszívódás a vékonybélben van, és ha ez jól működik akkor semmi gond, csak a mennyiségre kell figyelni.. Bár ennyire nem egyszerű, mert vannak enzim hiányok stb, amit pótolni kell, aki kicsit is jártas az eü és anatómiában, annak ezt nem kell magyarázni. Az un. “gyomor szűkítő” műtétek is ezen az elven működnek. Én soha nem voltam olyan debella, mint a két drusza, szégyelltem is volna emberek közé menni olyan gusztustalan megjelenéssel. Az ilyenek kimondottan védekezésből gúnyolnak másokat, önigazolásként, de ez legyen a saját problémájuk. A lényeg, hogy én nagyon is jól élek , a kissé korlátozott táplálkozási lehetőségekkel, és főleg egészségesen és még glutén diétát sem kell tartanom.. (az pedig nagyon rossz, tudom, mert egyik barinőmnél látom milyen ízetlen, nehézkes a mindennapi élete, plusz nagyon drága is minden).

 • Milyen érdekem fűződne ahhoz, hogy leírom, amikor egy betegség következményén gúnyolódnak, és miért hazudnék, ők élnek a bőrömben vagy én? Az olyan emberek akik tényleg “a lábam nyomába sem léphetnek” , mert rosszindulatúak, rondák, debellák (vállalom, ha ez becsmérlés kategória), mert ami tény az tény. A nyomozónak fotó alapján kellett azonosítanom őket, hát mit is mondjak, mindegyik egy “szörnyElla” malacképű és bizony nagy darab (bár, igaz van akit csak face-s fotó alapján ismerek). No, de kár a gőzért, a valóságot majd látja a bíró is, amikor oda kell menniük és cáfolni a “sértéseimet”. Már előre jó cirkusz lesz, hogy azt kifogásolják, hogy egy frees tag, leírta róluk a valódi kinézetüket és véleményezni is merte (mert azt hiszik csak nekik szabad másokat).

  • Avatar
   Blablabla
   2019.11.28. 08:03

   Tudod, rád nem tudjak irni, hogy dagadt vagy, keresnek más fogást.
   Gyomorműtéted volt, ergo nem tudsz jóizűen megenni egy háromfogásos menűt.
   Lehet meg kellene hagyni őket a hitükben, és akkor megnyugszanak!
   Nyugodjon mindenki le a francba! Tegnap kiszökött az Ildikó ötyézni. Nem ő vezetett, mert már arra se képes! Gyorsan összeevett mindent, amit bírt, aztán negtalálta a fia, hazacipelte, és most megint be van zárva!
   Nyugodjon mindenki le a másik oldalon! Kicsit feszültek vagytok az infohiánytól!
   Ha jól lesztek, elárulom azt is, milyen szörnyű körülmények között tengődik!
   Nyugi! Lesz infó! Addig álljatok szépen fél lábon!😂😂😂

 • PadreEmeritus
  2019.11.28. 06:33

  Anyám, add el a házat és mosogass!! Ekkorát nem röhögtem életemben, a szembe szomszédok is mind felébredtek, visítottam,
  csapkodtam a térdemet és pörögtem a hátamon, mint egy teknősbéka!!:))))))))))))))Wahahahahahahahahahahahahaha

  Idézek: Vezek Elek 2019.11.27. 19:28:24 “1/Nem látott engem soha a vq, … ergo fogalma sincs, hogy hogy nézek ki.” De B+ én
  sajnos tudom, hogy nézel ki és az idő múlása sem volt az előnyödre!!!:)))))))))) Egy kép többet mond 1000 szónál!!!!:-)))))))

  Idézek: dr.ahalan 2019.11.27. 19:49:08
  ” Debella pont én se vagyok, és szóról szóra ugyanezt mondhatom el, amit te.” Na itt már hangosan hahotáztam!!! Nálad is érvényes az, hogy egy kép többet mond 1000 szónál!!! Tudod melyik képre gondolok!!!!:-)))))))))))))) Arra ahol slamposan,
  mint egy téglagyári proli állsz és “biznicelsz” valami jöttmenttel!!!:)))))))))))))))

  Ti már régen elértétek a vágósúlyt zsírdisznók!!!:))))))))Bruhahahahahahahahahaha Cseréljétek ki a tükröket otthon!!!!

 • Addig-addig fantáziálnak, amíg bevonzzák, amiről folyton írogatnak,. De csak vergődjenek, mi pedig jól szórakozunk rajtuk.
  Több szót nem érdemelnek, hiszen elég ha valahol megjelennek, a tények, azok tények.
  A BDSM tudósító, akinek más élete nincs, hát abszolút nem irigylem, sőt megvetem az ilyen, de nem írom le, hogyan nevezhető, mert még megsérteném. Egy húron pendülnek, mint
  egy bizonyos réteg, nekik az a fontos, nekem más.. Majd ha ők is megérik azt a kort, amit emlegetnek, remélem hasonló élményekkel dicsekedhetnek, mert ez is egy primitívség valakinek a korával szemétkedni, összehasonlítva saját magával, ezzel kérkedni,, ugye, abszolút jellem kell hozzá.
  Valahogy már nincsenek formában, minden szavuk hiteltelen..
  Mennem kell, fűtési mérő óracsere van az egyik kecómban, mert mikor is adja be az unalmast, szóval vannak ilyen jó dolgok is, és a Murphy is szokott működni, örömködjenek akiknek ez hobbijuk.

 • Csakis a saját autómmal tudok ennyi mindent intézni, kb. 50 éve vezetek szabálysértés nélkül, tehát jogsival rendelkezem. Soha senkinek nem kell cipelni sehová, hogy a feladataim elvégezzem, mint ahogy a cipó képűt viszik ide-oda, mert nem képes sofőr nélkül sehová eljutni. Talált valakit, de vajon mi lesz vele, ha bármi okból ez megszünik vagy lelécel? Megérdemelné azt hiszem.

 • PadreEmeritus
  2019.11.28. 14:06

  A korrektség és a becsület megköveteli, hogy írjak még egy esszét!!!

  Kezdem is egy idézettel: A fikafos írja, “Meg a drusza bedöccent tévedésből egyszer egy buliba? Tényleg?” NEM B+ nem véletlen ő kérlelte a Maryt, hogy hagy menjen el a buliba, mert nincs hova mennie szilveszterkor!!! Így korrekt!!! EZT sokan tudták, nem csak én!!!
  A vendégszeretetet azzal köszönte meg, hogy állat módjára bebaszott és megcsinálta a cirkuszt, ami után a Mary össze is veszett vele!!!! Ez is tény, ami makacs dolog detélleg!!!:)))))))))) AZ is tény, hogy rám volt ragadva, mint atommag a neutronra,
  csak én lefejtettem, mint egy gentleman. Utána kezdett más áldozat után hajtani, én nem sokkal éjfél után le is léptem!!!
  Ugye milyen szar, hogy ilyen jó a memóriám????:)))))))))
  A Mary is és mi is levontuk rólad a konzekvenciát diplomás SZOPtikuss!!!:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.11.28. 21:42

  Hazudsz, még hogy ti jó viszonyt ápoltatok, beszarok, na meg a fél cigány pasid, aki átbaszott téged, lehúzott mennyivel is 80 rugóval??? Bruhahahahahahahahahaha Láncdohányos primitív egy fazon volt, egy témához tudott hozzá szólni a pálinkafőzéshez!!!
  Amiért meg elmentem, nem volt más, mint, hogy a legtöbb már picsa részeg volt és nem találtam élvezetesnek a további ottlétet. “Uri nő” (sic!) létedre disznó részeg voltál!!!:)))))))) Ma is pontosan tudom, hogy mennyit ittam, két kupicával, egy sört és éjfélkor egy fél pohár pezsgőt, szerinted ettől matta részeg lettem!!!! Nagyon finom töltött káposztát csinált a Mary, én vittem egy nagy hidegtálat, amit én rendeltem meg és , még te is toltad a disznó fejedbe, szal hagyjuk az Ibolykát!!!! Büdös retek paraszt vagy!!!!

  És HOL voltál retek, mikor kórházba került Mary??? HOL???? A kórházba is vittem neki egy nagy tál rákos szendvicset, mikor a Gyöngyivel meglátogattuk az egyik alkalommal!!!! Ásd el magad, hányok tőled szaragyú!!!!:))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.28. 21:47

  *javítás: félcigány:))))
  Amit leírtál, attól szegény Mary forog a sírjában!!!

 • Hogy mik ki nem derülnek, mondjuk én elhiszem, hogy így lehetett. Személyesen nem ismertem egyiket sem, de ez az “optikus” hölgyemény nekem is bemutatkozott, ahogy gusztustalanul beszólogatott, minősítgetett és azóta is. Pedig csak rá kell nézni, -láttam a fotóját-, hát katasztrofális, mint a híre is szegénykének, igazi jellem lehet.
  Nem csoda, hogy egymásra találtak, az egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz, a kitűnő “brigád”.
  E- kiigazítva, egyáltalán nincs gyomrom, ha lenne hánynék tőled, de így legalább ezt megúszom, hajam viszont van, bár parókám is (sok nő visel ilyet frizura helyet, mert egyszerűen jók). Viszont nem vagyok elhanyagolt megjelenésű, elhízott debella, vagy mint láttam és hallottam, hanyag ápolatlan, eltartott ficsúr.

 • PadreEmeritus
  2019.11.29. 10:33

  Persze, hogy igaz, nekem sosem kellett kitalálni, vagy kreálni történeteket, mert én ott voltam, megéltem!!! Érdekes módon a
  nagy barinő (SZOPtikuss) már a fasorban sem volt a következő szilveszterkor, meg az elő-karácsonyi bulin sem, meg az azt követő rengetek római parti buliban sem, mikor a Mary szülinapját is ott ünnepeltük. Meg a városligeti piknikeknél és a csónakázásnál sem volt már jelen!!! Egyszer nem hagyta el a száját a neve!!!!

  Fikafosnak meg üzenem, hogy NEM kérkedek, csak a tényeket írtam le és akkor még a Mary nem haldoklott, ebből is látszik, hogy
  a leghalványabb fingod nincs a dolgokról, megint jár a fantáziád és kreálod, a sok valótlanságot!!!!
  Egy buta Pestre disszidált hülye paraszt vagy!!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.29. 12:18

  SENKIT nem akarok meggyőzni semmiről, én csak leírtam az igazat, aztán annak hiszel, akinek akarsz szkatofil!!!:)))) Én előre nem tudtam, hogy a SZOPtikuss ott lesz, mikor beléptem, tágra nyílt szemekkel eszméltem fel, mikor megláttam disznó fejét, kócos fogait és debella testét!!! Már akkor sem volt szomjas!!:)))) Átkarolta a derekamat, bűzlött az izzadságtól, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte, “mond tomo, miért utálsz te engem??” Szó szerint. A válaszom az volt, nem utállak, csak ki nem állhatlak és kiszabadítottam magam!!!
  Na aztán a pasija a csúcsragadozó néven elhíresült bunkóka, aki láncdohányos volt, nekem semmi bajom a dohányosokkal én is dohányzok csak a lárikának a reglapján ki volt emelve, hogy CSAK nemdohányzó férfi jöhet szóba!!:)))))))))))))) Szegény pára ájulásra itta magát és akkor történt meg, míg ő édes álmát aludta, hogy a Mary benyitott a másik szobába és ott találta lárikát félreérthetetlen pózban egy pasival!!!:)))) Ezt Ő mesélte el és ha akkor Ő hazudott, akkor most én is, de én mind a két kezem a tűzbe rakom, hogy Mary NEM hazudott!!!! Csak maradj továbbra is naív hülyegyerek, jól áll neked!!!:):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.11.29. 16:16

  Vedddddddddddddddd már meg az ásót szkatofil!!!:):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.11.29. 18:42

  Figyi már fikafos!!! Addig lesz boldog a lányod a Balázskával, míg be nem mutatja neked!!!:))))) Megismer a csávó és azonnal letélakol Ő is!!!! Bruhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhaha

 • A francot érdekli az adottságod E-ke, ilyen pasikkal soha szóba sem álltam, messzire kerültem a típusodat, nem ilyenekből állt a társaságom. A férfiasságod, csak egyedül a párodra tartozna, nem is értem mire fel kérkedsz egy blog oldalon ezzel, ki a francot érdekel. Ha a párod így is eltart, elnézi, ez legyen a szerencséd, bár megérdemelnéd, hogy felvilágosítva legyen, aztán bizonyítgasd csak neki, hátha értékelné is.
  Más, ma voltam a Herbaházban, és láttam laktózmentes “Zizit”, bár lehet nem újság, csak gondoltam ha már olvasva vagyok, akkor leírom, mert rögtön az cipóképű jutott eszembe róla.

 • PadreEmeritus
  2019.11.29. 23:19

  Ildikó, ő NEM cipóképű, hanem szopott gombócfej!!!:))))))))))))))))))) Emlékezz a képére a kapu előtt!!!! A slampos Pestre disszidált
  kommunista, cafferlover, gumicsizmás gémeskútkezelő!!!:)))))))))))))))))))))

 • Amindenit, ki is kérte magának, a blogjában írtakat is, mintha nagyon érdekelne bárkit, hogy ott mit lehet, vagy mit nem.. Ez itt a miénk, (az meg egy felület amit használhat, amíg lehet, mert hogy semmi nem örök), ennyi, a sajátja soha nem is lesz… De akkor minek üzenget, ha nem akarja, hogy reagáljunk a véleményére.. No, nem baj, jól szórakozunk a nyomorukon, meg a folyton igazolt nagy semmi életükről.. zabáljanak csak kerekedjenek kedvükre,,ez is valami. Még mindig nem olvastam semmi érdemlegest, pl.hogy mire mentek volna az 50-x éveikkel, vagyis még mindig csak jár a szájuk, meg a pennájuk, örök bizonygatásképpen…

 • PadreEmeritus
  2019.11.30. 05:45

  Morgens!! Hát mit olvasok már megint, na mit??? Idézem by fikafos: “Magyar földön keres magyar pénzt, magyar párt ölel, és nem kell a földet nyalnia a pénteki nagy imán. Allahu akbar! :)))” Kifelejtetted, hogy magyar adót fizet és magyar levegőt szív!!!:))))))))))

  Mi van Nemzet Szocialista lettél fikafos??? Nekem ez nagyon úgy hangzik!!!

  Én csak a Balázskát sajnálom, de nagyon, szegény pára!!! Bruha bruha bruhahahahaha:-)))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.30. 05:53

  Jaj visítanom kell, csak fel ne ébredjenek megint a szomszédok úgy röhögök, persze túl jóval a 40-en várandós voltál!!!!!:))))))))))
  ÉLETSZERŰ!!!!:)))))))) LEHETTÉL KÁBÉ 46 ÉVES AKKOR!!!! IGEN PICSA RÉSZEGRE ITTAM MAGAM, DE SIMÁN HAZA TUDTAM VEZETNI FÓTRA A NYÓCKERBŐL, ÚGY HOGY MÉG NAGY HÓ IS VOLT!!! NA VILÁGOS, BÜDÖS PARASZT HAZUDJ HIHETŐBBEN!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.11.30. 06:04

  SOHA NEM KEZDTEM KI SEMMILYEN BULIBAN OLYAN NŐVEL, AKI A PASIJÁVAL VOLT OTT!!!! EZ A TE SZOKÁSOD, MINT AHOGY KIKEZDTÉL A HUHUVAL IS MAJDNEM SZÉTCSESZTED A KAPCSOLATUKAT!!! NEKEM A VICA MAGA MESÉLTE EL, SZÓVAL KUSSOLJÁL NAGYON MÉLYEN TE SZARCSIMBÓKOS PARASZTKURVA!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.11.30. 18:40

  Itt van a fikafos álom vője, a londoni agysebész és késelő!!!:))))))))))))
  https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1911/20191130usman-kahn.jpg?w=624&h=768

  A rendőrök lelőtték, mint a szart, kár hogy két embert sikerült a reteknek halálra késelnie!!!! Égjen a pokolban!!!!

 • Avatar
  Blablabla
  2019.12.01. 08:55
 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 10:02

  Fú de régen volt, talán igaz sem volt!!! Minden szombaton az újpesti Derkovics klubban játszottak és a haverokkal mindig ott voltunk!!

  Fekete Gabi, dob, Szaxi Maxi, gitár, Várkonyi Mátyás gitár, orgona a negyedik nevére nem emlékszem!!!! Egy ilyen bulin ismertem meg az első feleségemet, akivel együtt DISSZIDÁLTUNK!!!!:)))))))))))

  https://www.youtube.com/watch?v=vvjBzS2e8dU

 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 14:52
 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 15:07

  Ezen berosáltam!!!:))))))))))))))))))))

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/78094355_2627602797333212_3350588289227685888_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeEJudbYViqE4KcDN_jMTDGzefyV4m0Pf5WK9j1V8vqE2wjBDeTjERIrHjygHQIvjQffyxfZ5N91Q4zH_D280H9ZlZeoOLZfXRG_NwXq4mNHlg&_nc_ohc=Dhz8fWjx_a8AQnWOJgzoglC2WJboJ0l03HRjOP4E3FcZIhrW75NAKw2Zg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=4fa91d2939d654798bbadc68c1412dff&oe=5E3E84B4

  Fordítom: Az egyedül érkezett menekült gyerekek. Mikor már nem hitted, hogy a svédek lehetnek még jobban naivak.
  Svédország “anyja” mondja, persze hogy gyerekek, hiszen látszik, hogy csak most vesztették el a tejfogukat!!!!:))))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 15:10

  A svéd kormány benyelte, hogy több 10 ezer gyereknek mondta magát, pedig voltak köztük szép számmal akik 30-35 évesnek bizonyultak!!!:)))))))) Hiába na Sorosbá megparancsolta nekik, hogy amit a retkek mondanak EL KELL HINNI!!!!:))))))))))))))

 • Avatar
  Blablabla
  2019.12.01. 15:55

  Én nem hallottam még egy ugyanilyen ,89 éves emberről, aki ennyi mindent be tudott volna folyásolni😂
  Nem semmi ez a Gyuri bácsi, “detélleg”!😂

 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 18:48
 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 18:57

  NEM egy kis tálca hidegtál volt, hanem kettő egy nagy és egy kisebb, még szóltam telón a Marynek, hogy valaki jöjjön le segítsen felvinni, mert volt nálam pia is és nincs 3 kezem!! De csak folytasd a paraszt dumádat repedtsarkú a sok hülye ott issza minden betűjét szavaidnak!!!:))))))))))) A következő szilveszterkor vittem tűzijátékot is, de arra már az állítólagos legalább is szerinted nagy barinőd baszott téged meghívni!!!! Bruhahahahahahahahahahahahahha

 • PadreEmeritus
  2019.12.01. 21:20

  Ez most komoly??? Hülyegyerekeknek olcsó játék!!!:)))) Ezek a hátizsákos hasisfüggő lumpenprolik!!!:)))))

  https://www.facebook.com/nokaparlamentbenn/videos/558697938252763/

 • PadreEmeritus
  2019.12.03. 16:46

  Az jutott eszembe a fikafosról, hogy ez megragadt lelkileg egy kb. óvodás szinten, úgy gondolkodik, azért kell neki adventi kalendárium meg Mikulás.
  Még mindig várja az anyját, hogy majd jön, és szeretni fogja!
  Merthogy az anyai szeretet hiánya abban a korban komoly pszichikai problémákat okozhat.
  És ha mástól sem kapja meg azt a szeretetet, akkor lesz ilyen beteg felnőtté!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.03. 23:09

  Karcsi bácsinak van egy lánya, hogy vigye el őt a kánya, Karcsi bácsi kórházba került, betét könyve kiürült!!:)))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.03. 23:12

  “Az a kopasz, bérkomcsi, bögretehén egy elmebeteg ámokfutó állat.” Idéztem valakit, NEM én találtam ki!!!”:)))))))))))))))))))))))))

 • PadreEmeritus
  2019.12.04. 13:49

  Mi van fikafos ennyire szűkös ünnepek előtt az eklézsia, hogy nem telik a köcsööööööög bödőőőőőőőcsre???:):):):):):):):)

 • PadreEmeritus
  2019.12.04. 18:26

  Jaj de jó karitatív!!!:)))) Az a baj, hogy nem csak az itthoni rászorultaknak osztanak, hanem visznek le délre a határhoz a retkeknek is, azok zabáljanak teveszart!!!:))))))))))))) Karácsonyt sem ünneplik és mi vagyunk a hitetlenek, akkor meg mi rákot akarnak???
  Pásli damoj!!!!

 • PadreEmeritus
  2019.12.05. 20:12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü