Kissé eltűntem innen. Nem mondhatom, hogy olyan rohadt módon hiányozhattam nektek, mert egyvalakin kívül senkit nem érdekelt, mi lehet velem! Köszi!

De nem szerzem meg azt az örömet, hogy 10 év után végleg eltűnjek innen!!!

Volt egy fogadalmam, hogy addig nem blogolok itt , míg a végére nem érek kínjaimnak!

Tegnap 8 év után végre visszakaptam a fizetésemet!!! 100% ot! 8 évig volt 33% illetve volt mikor 50 % letiltásom! Tudom, magamnak csináltam sok marhaságot, de rengeteg marhaságot vissza is fizettem!

Ma jöttek a hivatalos papírok is és sírtam örömömben.

Több, mint 1 hónapja kollégák vagyunk a gyerekemmel. Szépen halad. 2 hét múlva már egyedül viszi az ambulanciát.

Megvolt P. 60 szülinapja! Nem mondom, hogy a Protokollribit akit egyébként Virágnak hívnak nem akartam párszor pofán vágni, amiért riszálta magát P.-nek. Az meg bámulta. De azért egész este velem táncolt. Illetve topogott, mert táncolni nem tud. Virág felkérte párszor P.-t táncolni, és olyan furán nézett rá. De aztán láttam, hogy a többi pasira is úgy néz. Gondolom volt töltés. Mikor először megláttam, majdnem felröhögtem, mert úgy nézett ki, mint Minnie egér.

Ettől függetlenül jó buli volt.

Egyszer volt olyan gondolatom, hogy otthagyom a fenébe az egészet, mikor épp táncoltunk, ez a ribi meg ott dörzsölődött P-hoz.

Aztán a D.J. megmentette a helyzetet. Betett egy latinos blokkot, szambát meg ilyeneket, amitől úgy isteigazából beindult a csípőm. Azt vettem észre, hogy körbeállnak engem és tapsolnak. Aztán a Ribi férje táncolt velem. Amitől a Ribinek lement a komplexe  a béka feneke alá és nem táncolt többet!  Azanyádat hát nehogymán!

Végül háromnegyed kettőkor vége lett a bulinak. Másnap sokat gondolkodtam ezen a P. kontra Ribi dolgon de aztán elengedtem. Frászt fogom a kikapcsolódásokat nyaralásokat felrúgni. A Ribit úgysem kaphatja meg!

Volt még a 18.-ik évfordulónk. Gyulán voltunk ázni. Szép nap volt.

Most bosszankodom. Van még két törlesztésem amit eddig csak utalgattam. Tegnap megcsináltam állandóra, ne keljen havonta szarakodni vele. Erre mi van? Az egyiket 2x állítottam be! A rendszer meg nem szólt, hogy Te marha, ilyen má van! Még szerencse, hogy nem a többet! Így 2x ment el ugyanaz az utalás!!! Bosszantó!!! Töröltem is a fenébe !

Karácsony óta nem láttam a nagyfiamat. Már nem jönnek havonta, mert már nem jön mindhárom gyerek és nem kapnak kedvezményt, úgy meg nagyon drága. Meg 3 műszakban dolgoznak összevissza ők is.

Most én fogok elmenni Kecsóra hónap vége felé. Egyébiránt meg meló van ezerrel, 1-1 szabadnappal ritkítva.

Ezt a naplót már megírtam egyszer telón , de ahogy átolvastam, egyszercsak husss eltűnt a fenébe az egész.

Hát ennyi! Veletek mi újság?

1 hozzászólás. Leave new

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü