Na azé még van 1 napom. Már rohadtul unom a takarítást! Mondjuk még azt a vasárnapot odaadhatta volna  a Főasszony, de ne panaszkodjak.

Holnap “csak” főzök! Meg mosok meg vasalok meg mosogatok meg blablabla…. Deeee délután  megnézem a Klinika utolsó részét.

3 hétig voltam itthon! Tovább, mint nyáron!! Hogy hol voltam? Sehol!!!  Se kirándulás, se tánc se semmi extra nem volt ebben a 3 hétben! Családi konfliktusok, betegség, csaló zaklatása és házimunkázás.

És ráfüggtem a Klinika sorozatra a neten.  Na nem minden nap néztem, de amikor igen akkor egész délután.

Nagytakarítás is megvolt!  Ráadásul Daniella is itthon volt szabin az első 2 hétben. Úgyhogy a papagájnak is és nekem is kuss volt délelőtt 10 ig! Mert addig aludt. Nyeeeee!

Na végre most hétfőn elvonult az egész banda melóba, gyors beosontam a fiatalokhoz ablakot pucolni meg kimosni a függönyt. Észre sem vették. Heh!

Ami a legjobban zavart ebben a 3 hétben az az, hogy baromian korán felébredtem!!!! Pedig alhattam volna minden nap akár 8 ig is! És kérem már sokszor 6 kor ittam  a kávémat! Mondjuk itt volt az óraállítás is. A reggeli órám nem állt át.  Na majd ha újra dolgozom és jönnek a koránkelések és az éjszakázások!!!! Majd akkor alszom én!

Baromi gyorsan eltelt ! És most nem is nyavalyogtam utazásért. Mondjuk elmehettem volna egyedül is. Mondjuk Kecsóra mert rég láttam a nagyfiamat. De sajna most egy garasom sincs ilyenre! Ők sem jönnek mert a Mercédeszben nyomják 3 műszakban.

Na majd lesz. Legyünk optimisták!

De találkoztam Moonnal!!!! Elég nehéz  összehozni egy randit vele, mert vagy én vagy ő elfoglalt a munkával ugye én összevissza, ő meg 2 műszakban.  De ha meggazdulunk együtt megyünk Görögországba!!!  Repülővel!!!!

ÁMEN!!!!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü