Most lesz szombaton. Várjuk már! Igaz  zengedezték ott, hogy áááá neeeem lesz, mert ennek beteg a papája, amaz külföldön van, amannak beteg a férje és úgyse jönnek. Ezé nem lesz. Aztán valaki beszólt: Ácsi! Evvel az erővel sosenem lehet buli, mert valakinek mindig van valami izéje. Akkor a többi mér ne bulizzon?  Egyébként meg ne bulizzon, jöjjön el legalább kajálni beszélgetni műsort nézni.  Aztán ha nem akar bulizni táncolni, akkor szépen elmén haza.

Most valami  új zenészt szerződtettek. Mert már évek óta  egy pasi szolgáltatta a zenét laptopról és egy hányás volt az egész.

Na aztán előáll Móni a farbával a minap, hogy figyumán, csináljunk már valami műsort. A Műtős kolléga gitározik. Én meg táncoljak már! Na jó de mire? Mer ha szintetizátoron játszik a pasi akkor mire táncoljak? Hát mulatóst! Táncoljam el a Monti csárdást, meg a Nézése meg a járását. Jóvan! 2 pálinka után bármit! Meghallgattam a Monti csárdást 66 változatban itthon. Meg a nízísít is. Ha ez köll akkor ez köll!

Aztán kiderült, hogy ez is laptopról nyomja!!!  Hah! Akkor a Montit el tudom táncolni normálisan. Ahogy fellépésen. Csak ott meg van vágva. Nem probléma!  Megnéztem még a Bubamarát is.

Most klasszikust hiába táncolok! Az után nem áll be táncolni senki! A hangulat punnyadt lesz és csak szívják a cigijüket és megint az lesz, hogy táncolunk 4 en a többi meg ül mint a kopott gyöngy.

Beöltözök fúziósan, aztán nyomatom az improt!!! Aztán gyöhet a tánc! Marha (vagyok) pörkölt lesz.

Ja és nem mellesleg örülök, hogy vége ennek a kicseszett hosszú hétvégének.! Mer végigdolgoztam a szencségit!

Holnaptól szabin vagyok! Nem tudom  meddig. Mert még nem láttam  a beosztást.  Ebben a hónapban már tuti nem dolgozom. Elsejétől ötödikéig még kértem szabit. Legyen már 2 hét szabim!  De nem tudom megkaptam e? Majd valamelyik csaj beszkenneli nekem és elküldi  a beosztást.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü