a bolond lufika folytonos hülyeségét, mert nem tud a témájáról leállni… pl. “hova tűnt sok-sok ezer ember privát adata, levelezése, címe, telefonszáma, fotója. Nem kicsi dolgok ezek… :)))”.

de kérdezném, vajon, milyen privát adatod lett megadva?  Nick neved volt és egy email címed,  amit önkéntesen megadtál, (telefonszámod a mobil szolgálatod kezelte, mint ahogy  bankszámlaszámod is a bankod, ezekről csak egy kód jött ha vettél kreditet, de  mára kiderült tök hülye vagy nem érted, mert ha igen nem írnál ilyen zöldségeket ).

Az adatlapod  egy törléssel eltűnik oda, (pl. a levegőbe),  amikor magad  törölsz, vagy megszűnik a regisztrációd, teljesen mindegy milyen okból… Ha nem mentetted a fiókodban lévő  bármilyen tartalmat, fotóid, levelezésed, az csak a Te hibád.. ( tárhelyszolgáltató nem volt soha az oldal, az kissé többe került volna számodra, főleg a hirdetéseid, amivel  töményen vissza is éltél,..de ezt el néztük)..

Egyébként a  lényeg, hogy volt egy ÁSZF, amit regisztrációkor kötelezően el kellett fogadnod és ha nem tartottad be  azonnal törlésre kerültél volna egyébként is .

Related Posts

No results found

9 hozzászólás. Leave new

Avatar
durcijulcsi
2018-09-24 12:59

Mások balhés naplóit és fényképeit, meg a Free-s pasiktól kapott farkas fotókat mentette le albumokba a lufinéni – saját szememmel láttam, büszkén mutogatta a vendégeinek. 🙂 Ha ezek helyett a saját naplóit mentegette volna le a gépére, most meglennének neki. Így csak a farkakkal vigasztalódhat! 🙂

Avatar
durcijulcsi
2018-09-24 17:32

Hosszú téli estéken lehet majd nosztalgiázni, és nézegetni az albumokat a Bélával! 🙂
– “Nézd már, milyenek ezek itten! Neked persze sokkal szebb van, Béla!” 🙂
– “Ne hízelegj, Takács Bálint, tölts inkább még egy pohár vizet, megszomjaztam!” 🙂

Avatar
durcijulcsi
2018-09-24 19:37

Ahová én a neten eddig beregisztráltam, mindenhol be kellett ikszelni egy kis négyzetben, hogy elfogadom a szabályzatukat. Anélkül nem is engednek tovább.

Nos most igazán jót szórakoztam. Lufikát nem minősítem. Nálam van egy mérce és aki képes arra, hogy hazudjon, ott nincs Béla, de fénykép volt róla a naplójában valakivel és akkor Margitka ledöbbent, majd elkezdett röhögni.

Avatar
durcijulcsi
2018-09-25 16:50

Megnézném a fejüket:
1. Amikor megkapják az idézést.
2. Amikor beindul az új Free. 🙂

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü