a bolond lufika folytonos hülyeségét, mert nem tud a témájáról leállni… pl. “hova tűnt sok-sok ezer ember privát adata, levelezése, címe, telefonszáma, fotója. Nem kicsi dolgok ezek… :)))”.

de kérdezném, vajon, milyen privát adatod lett megadva?  Nick neved volt és egy email címed,  amit önkéntesen megadtál, (telefonszámod a mobil szolgálatod kezelte, mint ahogy  bankszámlaszámod is a bankod, ezekről csak egy kód jött ha vettél kreditet, de  mára kiderült tök hülye vagy nem érted, mert ha igen nem írnál ilyen zöldségeket ).

Az adatlapod  egy törléssel eltűnik oda, (pl. a levegőbe),  amikor magad  törölsz, vagy megszűnik a regisztrációd, teljesen mindegy milyen okból… Ha nem mentetted a fiókodban lévő  bármilyen tartalmat, fotóid, levelezésed, az csak a Te hibád.. ( tárhelyszolgáltató nem volt soha az oldal, az kissé többe került volna számodra, főleg a hirdetéseid, amivel  töményen vissza is éltél,..de ezt el néztük)..

Egyébként a  lényeg, hogy volt egy ÁSZF, amit regisztrációkor kötelezően el kellett fogadnod és ha nem tartottad be  azonnal törlésre kerültél volna egyébként is .

Related Posts

No results found

9 hozzászólás. Leave new

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü