A Papám ma 80 éves!

Tegnap tartotta a családon belüli születésnapját. És tényleg ott volt mindenki. Majdnem….

De a vérrokonsága, a két lánya és a 3 unokája igen!!! És ez a legfontosabb! Volt Tyúkhúsleves á lá én, Marhapöki á lá fater ( majd még főzöm kicsit) Sör pálinka üdítő krémlikőr  pezsgő és 2 torta. Az Ildiét tudta. Az enyémet nem.  Ilyen sokáig még nem voltunk nála ilyen családi ünnepen! Egyszer 80 éves! Igen. Meg mi van ilyenkor? Még le se nyeljük az utolsó falatot, már megyek mosogatni. A családdal 2 szót nem tudok beszélgetni. Na most aszondtam, hogy most nem mosogatok azonnal. Egyébként igazán vehetne az Öreg egy mosogatógépet! Pont elférne a mosogató mellett! Ilyenkor nem kellene annyit gányolni! Valamikor 17 óra felé indultunk el.

Kissé nyűgös volt a nagyfiú.

Családi problémák vannak.  El van keseredve és a vita után csinált egy marhaságot. Beleboxolt valami ajtóba. Eltört a metacarpusa. Kézközépcsontja. Meg kellett operálni.

Mondtam neki, legközelebb inkább basszon földhöz egy tányért vagy kotlát vagy akármit. Ne a kezét törje össze.

Mondta a bagoly a verébnek!!! Mert 24 éves koromban én is elkövettem ugyanezt a marhaságot. És ugyanott tört el a kezem ahol a gyereknek. Baromi mérges vagyok emiatt!!! Hogy egy kis hülye miatt kárt tesz magában! Nehéz az élet! Láttam én előre, hogy itt azé valami gubanc lesz előbb utóbb, mert azért bevállalni egy  egész családot…..  Mondtam neki soha többé ne csináljon ilyet, mert én verem meg azt aki miatt ezt tette!

Na erről ennyit. Vagy rendeződik a helyzet vagy lelép a picsába. Itthon is talál munkát!

Nem tudom milyen varázslatos pennája lehet a csajszinak, hogy így rákattant. Na jó!

Ma némi Macskajaj volt. Már jobb. Megittam egy vödör vizet ettem csokit húslevest. Az én koromban már……..Na mindegy ma korai takarodó lesz és holnap nem kelek korán. Tegnap is, meg ma is 6 kor keltem. Ma is mentem apámhoz rendet rakni. De az nem tartott sokáig.

Itthon sem ártott már beaktivizálni magam.

P. től ruhát kértem karácsonyra. Én most nem tudok venni magamnak mert nem telik rá. Ideadta a bankkártyáját. Használjam. Hát…. 5 bolt közül kb 2 ben fogadtak el bankkártyát. Felpróbáltam 6 ruhát, 2 nadrágot. Semmi nem volt jó rám!!!! Hol lehet olyan ruhát kapni amit olyanoknak gyártanak akik esznek is????? Vagy nem lepedőméret????  A többiben szét sem nézetem. Mivan, ha megtetszik valami és nem tudom megvenni mert kp kéne nem kártya???? És nem mellesleg jó is rám!!! Holnap becseréljük kp re és délután újra szétnézek. Legalább nadrágom legyen már!!!  Befagy a seggem!

Naszóval jó buli volt tegnap, egyszer 80 éves az ember! És hál istennek nincs leroggyanva!

3 hozzászólás. Leave new

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.12.11. 09:48

  Isten éltesse apukádat erőben, egészségben! Szép kor! 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2018.12.11. 11:33

  hali… most nem mondom, hogy “megmondtam”… és még előbb is történt, mint ahogy gondoltam… Az a baj a gyerekeddel, hogy “könnyen elhitetik vele”, hogy benne van a hiba!!!!!!! És ő ezt el is hiszi! Jó lenne, ha lelkileg túl lépne azon, hogy “ő csak annyi!”… Valahogy az az érzésem, mintha mindig ezzel ütnék ki a csajok őt a nyergéből!!! Egyszer merjen már saját maga lenni!!! Nem véletlen, hogy “őt hagyják el!”… és miért várja meg ezt??? Lyányom egy kis önbizalmat kellene belé önteni… egyébként nem kicsit, sokat… Tedd a szívedre a kezed 10 fasziból hány vállalna be egy 3 gyerekes anyát, de télleg!!!? Elmondom neked – max. 2.. ! a ebből 1-ik a fiad! A másik olyan ember, aki “intézetben nőtt fel” megszokta, hogy sokan vannak, és kell neki a “nagy család!”. Minden önbizalommal telített pasi – nem akar (2-3) idegen gyerek apja lenni, főleg nem a gyerekek kiskamaszkorában! Úgy gondolom a csajok meglátják a fiadban a “gyengét”… ez lerí egy pasiról, nem kicsit, nagyon! és ezáltal fogják meg – a lelke által, és a puncija által! Egy pasit, ha azt mondják neki “az ágyban sehol sem vagy, és ha az érzelmeit kimutatja” – kihasználják a csajok! Nem kellene a következő csajnak beszámolni – az előző kudarcairól, mert ez m indig “jó vesszőparipa a csaj kezében!” Ezt most megint “kudarcként” éli meg, mint az előző csaj, holott, ha igazándiból ésszel felfogná, hogy azért keresett “hirtelen másik csajt”, hogy megmutassa az előzőnek, hogy a fiad is kell valakinek, akkor – nem biztos, hogy “elhamarkodta” volna a szakítás utáni csaj felszedést!!! Várni kellett volna… Amíg “ki- és meggyászolja” a másik csajt! Mondhatnám még, de nem mondom… így látatlanban, csak fénykép alapján “véleményt mondva!”.. Ami egyszer szarrá ment – akármi miatt – bizalomvesztés, érzelem kihülés, – lelkileg bántás – akár dacból, akár méregből… nem lesz jobb, – legfeljebb csak elodázható a szakítás… Egyébként lépjen már egyszer ő – elsőnek!!! Ne várja meg, még “belé rúgnak”, még “lelkileg a porba tiporják”… mert ez azt hozza magával, hogy saját magát hibáztatja, holott… “ránézésre sem benne van a hiba!”… Arról meg nem is beszélve, gürizik 3 idegen kölökre!!!! Bocsika az őszinteségemért… de! ha jól emlékszel én ezt már tavaly is mondtam – volt!

 • Avatar
  vicacica52
  2018.12.11. 11:35

  puncija= puncijukkal!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü