Azé jó ez a Face sokmindenre.  Következne már egy seggáztatás valamerre. Megjavasoltam Makót, a Hagymatikumfürdőt. Marha régen jártunk már ott. Olvastam a minap az egyik csoportban, hogy véradós fürdőbelépőket ajánlgatnak se ingyen se pézé Makóra.  Na írtam, ha van még valakinek engem  is érdekelne 2. Volt! Csak egy tábla Milka csokit kért érte. Viszont marha messze kellett bicikliznem. Odafelé még nem volt gond,  12 perc alatt ott voltam. Viszont visszafelé szembe fújt a szél!  És pont a legrosszabb utat választottam. Már neccesebb volt széllel szemben tekerni. Jól el is fáradtam, de legalább a napi mozgás megvolt.

Mert tánc az akkor lesz , ha majd én tartok magamnak táncórát itthon. Hogy el ne felejtsek táncolni. Mert Évasszonynak mindig pont pénteken van dolga. Ma nem miatta nem volt óránk hanem azért, mert nem pénteki munkarend volt és többek 4 ig dolgoztak. Az óra meg fél4-fél5 ig van.  Az idén már nem is lesz óra sajnos. Én ezt már rohadtul unom, úgy érzem belémtokolódik a mozgáshiány.  Most a december melóügyileg nem lesz olyan szoros. Nekem nincs ledolgozás meg ilyenek. Lesznek szabadnapjaim, muszáj lesz táncolnom mert meggárgyulok.

Elkezdtem tanulni elméletet. Na persze nem olyan, mint egy oktatótól. Ha mondjuk 2 év múlva úgy alakulna az életem ahogy alakulnia kell, belevágnék régen dédelgetett álmomba. Már online is lehet a kurzust végezni, kéthavonta 2 napos konzultáció, havonta egy hét végi konzultáció . És így már nem is kerülne olyan marha sokba. Én meg még nem lennék olyan öreg.

Fene tudja, mi lesz még a csoporttal. Egyre kevesebben vagyunk, alig vannak órák.

Naszóval a mai mozgás megvolt.

Itthon próbáltam úrrá lenni a káoszon.

Ez az  én madaram pofátlan ám!  Rárepül a fejemre. Le is pöttyint vihogva. Na ma meg belekortyolt a kávémba pofátlanul. Akkorát röhögtem! Megrázta a fejét utána, de aztán megint itta. Alig bírtam elhessegetni.  Aztán hatott neki a koffein, elkezdte cibálni a fülbevalómat, én meg visítottam ez meg néz rám, mint aki azt mondja ez hülye. Aztán meg a nyakláncomat bögörészte közben jól megcsípett. Na ekkor fogtam meg  oszt tettem be a helyére.  Hülyemadár!

Na igen beszéltük Pével , hogy 5. én megyünk Makóra. Ma jön és fura arccal mondja, hogy mi a B terv? Semmi. Merthogy 5.-én munkásgyűlés lesz. Na akkor az 5. e sztornó. Nem akarta megérteni amit már egy hónapja pofázok neki, hogy a többi nap mé nem jó.

Na ekkor volt némi duzzogás.

Aztán kerestünk egy B. napot. Az alvónapomat akarta.  hooogyne az sem jó nekem.  Félkőrösen menjek? Mikor semmit nem alszom ilyenkor? És ki főz a fiataloknak? Az egyik 4 ig a másik este 6 ig dolgozik akkor.

Aszongya felnőttek már… Mondja ő, aki ha itthon van a kisfia, helikopterkedik, hogy hány féle kaját főzzön, ha  a kislány van itthon akkor én felejtős vagyok. Mennyenmá! Egyébként is szar időt mond aznapra.

Na elhúzok az ágyam felé, mert már annyi hibát írok, hogy jobbnak látom offlány lenni .

Jóccaka!

 

4 hozzászólás. Leave new

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.12.01. 07:32

  Édes a madarad! 🙂
  Ha csak azért nem mennél, mert: “És ki főz a fiataloknak?” – hát majd ők maguk megoldják. Esznek rántottát, csinálnak melegszendót, főznek ki tésztát, vesznek gyroszt vagy kínait. Felnőtt emberek már, nem? 🙂

 • Nem csak azért.

 • Ez a Te P-d. Hiába na, pasiból van. 🙂
  Ma egyébként be kellett jönnie idő előtt. Valaki felvitte a liftünket a tetőre, oszt nem tudott vele lejönni. Hogy mifenét keresett a tetőn éjjel, a mínuszokban, fogalom nincs rá. Lényeg, hogy nem volt liftünk. P-nek meg jönnie kellett. És a művész úr jött, oszt megcsinálta. Képzelem mily boldogságos lehetett. 😀 Annyira azééé nem sajnáltam.
  Miután P megcsinálta a liftet, egyszer csak jön Béluska a transzportosunk, hogy eltűnt a lift. Se lent, se fent. Nagyon röhögtem. Mondtam neki lehet, hogy az ufók voltak. Vagy P. nehogy ismét beszarjon a lift, neki meg jönnie kelljen.
  Amúgy a mai napot is megszoptam. Igazán nem panaszkodhatok. A munkahelyi szexuális életem teljesen rendben van. Szeretem én ezt a műfajt, csak nem ebben a formában.
  Holnap lesz egy egész napom pihizni. Teljes 24 óra a gyár nélkül. Hihetetlen milyen apróságoknak is tudok örülni.
  Puszilózlak. Isten finom a milka, már majdnem mindet befaltam. 😀

 • Nagyon röhögök! Na nem a munkahelyi szexuális életed és az orális élményeid miatt. Puszillak!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü