Azé jó ez a Face sokmindenre.  Következne már egy seggáztatás valamerre. Megjavasoltam Makót, a Hagymatikumfürdőt. Marha régen jártunk már ott. Olvastam a minap az egyik csoportban, hogy véradós fürdőbelépőket ajánlgatnak se ingyen se pézé Makóra.  Na írtam, ha van még valakinek engem  is érdekelne 2. Volt! Csak egy tábla Milka csokit kért érte. Viszont marha messze kellett bicikliznem. Odafelé még nem volt gond,  12 perc alatt ott voltam. Viszont visszafelé szembe fújt a szél!  És pont a legrosszabb utat választottam. Már neccesebb volt széllel szemben tekerni. Jól el is fáradtam, de legalább a napi mozgás megvolt.

Mert tánc az akkor lesz , ha majd én tartok magamnak táncórát itthon. Hogy el ne felejtsek táncolni. Mert Évasszonynak mindig pont pénteken van dolga. Ma nem miatta nem volt óránk hanem azért, mert nem pénteki munkarend volt és többek 4 ig dolgoztak. Az óra meg fél4-fél5 ig van.  Az idén már nem is lesz óra sajnos. Én ezt már rohadtul unom, úgy érzem belémtokolódik a mozgáshiány.  Most a december melóügyileg nem lesz olyan szoros. Nekem nincs ledolgozás meg ilyenek. Lesznek szabadnapjaim, muszáj lesz táncolnom mert meggárgyulok.

Elkezdtem tanulni elméletet. Na persze nem olyan, mint egy oktatótól. Ha mondjuk 2 év múlva úgy alakulna az életem ahogy alakulnia kell, belevágnék régen dédelgetett álmomba. Már online is lehet a kurzust végezni, kéthavonta 2 napos konzultáció, havonta egy hét végi konzultáció . És így már nem is kerülne olyan marha sokba. Én meg még nem lennék olyan öreg.

Fene tudja, mi lesz még a csoporttal. Egyre kevesebben vagyunk, alig vannak órák.

Naszóval a mai mozgás megvolt.

Itthon próbáltam úrrá lenni a káoszon.

Ez az  én madaram pofátlan ám!  Rárepül a fejemre. Le is pöttyint vihogva. Na ma meg belekortyolt a kávémba pofátlanul. Akkorát röhögtem! Megrázta a fejét utána, de aztán megint itta. Alig bírtam elhessegetni.  Aztán hatott neki a koffein, elkezdte cibálni a fülbevalómat, én meg visítottam ez meg néz rám, mint aki azt mondja ez hülye. Aztán meg a nyakláncomat bögörészte közben jól megcsípett. Na ekkor fogtam meg  oszt tettem be a helyére.  Hülyemadár!

Na igen beszéltük Pével , hogy 5. én megyünk Makóra. Ma jön és fura arccal mondja, hogy mi a B terv? Semmi. Merthogy 5.-én munkásgyűlés lesz. Na akkor az 5. e sztornó. Nem akarta megérteni amit már egy hónapja pofázok neki, hogy a többi nap mé nem jó.

Na ekkor volt némi duzzogás.

Aztán kerestünk egy B. napot. Az alvónapomat akarta.  hooogyne az sem jó nekem.  Félkőrösen menjek? Mikor semmit nem alszom ilyenkor? És ki főz a fiataloknak? Az egyik 4 ig a másik este 6 ig dolgozik akkor.

Aszongya felnőttek már… Mondja ő, aki ha itthon van a kisfia, helikopterkedik, hogy hány féle kaját főzzön, ha  a kislány van itthon akkor én felejtős vagyok. Mennyenmá! Egyébként is szar időt mond aznapra.

Na elhúzok az ágyam felé, mert már annyi hibát írok, hogy jobbnak látom offlány lenni .

Jóccaka!

 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü