Nem vonom kétségbe…

hogy, ha valakit szeretünk, azért szeretjük, aki… de! nézve tegnap esti “kedvenc párosainkat”.. eszembe jutott… vajon én nőként melyik pasit “tudnám szeretni”… természetesen a Gusztit.. Férfias, szép szeme van, jó a teste.. stb., most az emberi tulajdonságokról nem nagyon tudok írni,mert nem tudom,hogy milyen emberileg.. Mert ugye a külső az első – nálam legalábbis! 

Aztán megnéztem a “lányokat” is… most arról sem akarok írni, hogy mennyire hisztizett Fannika…de! eszembe jutott, mi a szarért nevez be valaki egy olyan műsorba, ahol vannak “próbatételek” nem kicsik,nagyok! Tudom, tudom elmondta a férje, hogy önbizalomnövelésként.. hogy legyen önbizalma, mert nincs… és akkor elnéztem azt a “gyereklányt”… mert az én szememben az.. se cici… se fenék… semmi nőiesség nincs benne, csupán helyes, mondhatnám azt is szép az arca, de! egy vékony kis “fogpiszkáló”… akihez hozzányúlni veszélyes,mert törik…  

És jutott eszembe.. nem vagyunk egyformák, az ízlésünk sem egyforma…  ebben van jó is… de! elgondolkodtam vajon Péter, a férj, mit szerethet abban a gyereklányban, mert, hogy nem a NŐT az biztos, hiszen nincs benne semmi nőies, még női szemmel sem!

Azt, hogy nevelheti, terelgetheti,mint egy kislányt, aki fölött “védelmezőként” ott van…? lehet…Elnézve sokszor azt csinálta..

Egy nő szeret felnézni a párjára… Fannika biztos,hogy fel tud nézni rá… egy férfi is “szeret felnézni a párjára”… mármint az igazi férfi – szerintem! és nem úgy dédelgetni,mintha félkegyelmű lenne!…  Tegnap, és az elmúlt részekben számomra az jött le – a nagy szerelem mellett!!! – mint amikor apa bátorságot önt a kamasz kislányába, mint aki azért van, hogy mindentől megóvja, megmondja, hogy mit, hogy csináljon, mert számomra Fannika részéről semmi, de semmi nőies, határozott lépés, vélemény nem volt… Nekem ő szánalmas volt… és  most nem volt annak jelentősége, hogy gyerek korában hogy kezelte az anyja, mennyire vette el az önbizalmát, az szerintem sosem volt neki.. ., mert mindig ő tette saját magát “kiszolgáltatott” helyzetbe! 

Tudom, tudom nem lehet mindenki “nőies” alkatú,  hiszen kinek a pap, kinek a papné.. nade akkor is! Én úgy érezném magamat  szex közben, pld. “ha férfi lennék”.. mintha megerőszakolnák egy kislányt!  Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Nade! ez csak az én véleményem – vagy ki tudja!? 

Related Posts

No results found

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü