Nem érzem jól magam a munkahelyemen!

 • Eltelt egy hét. Ketten vagyunk. Holnap egyedül leszek. Udvaros a beosztásunk. A kolléganőmmel jól kijövünk, de állandóan lelép. Mára megbeszéltük, hogy korán kezdünk, természetesen elkésett. Nem tetszik. Ahogy az sem, tegnap mire beért, gyakorlatilag kész lettem egy hatalmas területtel. Én nem csavargok, mint Ő, hanem dolgozom. Kérni fogok még valamit mellé, mert ülök, mint a bamba, mikor lelécel, nincs kihez szóljak és ettől megőrülök. Nem tudom hogy lesz a jövő héten, de ez nekem furcsa. Majd látjuk, de most nagyon szenvedek.

Related Posts

No results found

9 hozzászólás. Leave new

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018-08-30 16:10

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10.
  Elszámoltam tízig, Margit, és nem írom ide, amit most gondolok.

 • Avatar
  vicacica52
  2018-08-30 17:30

  Hali.. nem azt írtad a múltkor, hogy irodába kerültél? Most akkor nem értem, udvaros, vagy irodista??? Egyébként az udvarosnak mi a dolga??? Ha nem lennél egyedül ott lenne melletted, de! semmit sem csinálna – nem volna probléma, igaz?? Csak legyen, aki hallgasson, ha épp beszélni akarsz?? Ha problémád van vele – miért nem beszéled meg vele, hogy neked ez így nem jó… Egyébként meg azt sem értem, ha “jól kijöttök egymással”, akkor mi a baj?? Hogy lehet úgy jól kijönni valakivel, ha “nem tetszik benne, hogy késik, hogy nincs kihez szólnom,mert elmegy?” stb…. Most csak hangosan gondolkodtam, mert ez jutott az eszembe, ahogy olvastalak.. Én nem tudok “jól kijönni” valakivel, ha “felnyomja a vérnyomásomat!” dehát! ez é vagyok.

  • repasmargit
   2018-09-01 20:21

   Vica! Mikor jelentkeztem 3 lehetőség lett felajálva. Takarító, irodai kisegítő vagy irodai dolgozó. Külön orvosi engedéllyel. Nos lett belőlem általános segédmunkás. Nem tudtam mit takar. Most már tudom. Udvart takarítok. A beteg lábaimnak pont ez való. Azért nem balhézok a kolléganőmmel, mert tudom hogy került oda. Tűrök én ameddig tűrök, de nem árulkodok. Jönnek tavasszal a választások, indulni fogok újra. Jön a tél, még nem tudom mi lesz. Én is számolok most 10-ig, mert a kutya nem néz felénk, mikor lelécel ülök, mint a bamba, én az örökmozgó, ha van még valami megcsinálom, viszem a söprűm a helyére és ülök tovább tétlenül. Ki kell bírnom, mert muszáj. Itthon is magányos vagyok csak a kettő között lényeges különbség van. Ez a hozzászólás mind a hármótoknak szól.

 • Moonligh
  2018-08-30 20:09

  Margit, egy munkahelyen nem szeretni kell egymást, hanem dolgozni. Én sem azért vagyok a gyárban, hogy szeressenek.
  Néha kifejezetten jó, ha nem kell hallgatnom a többiek hablatyolását.
  És, ha nem tetszik valami, akkor mondd meg a másiknak.
  Ne a rossz oldalát nézd ennek a munkának. Mindig mindenhol megtalálhatod a pozitívumot. Ne csak nézz, láss is!
  Ennyire egyszerű.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü