Az van, hogy levágattam a hajam. És nem biztos, hogy meg akarom növeszteni. Mióta hastáncolok(11 éve) azóta “növesztem”.

Már húznom kéne magam után

De mivel szőkére vagyok festve és néha begyagyálok, hogy vörös, aztán rájövök, hogy tetszik de ez nem én vagyok, visszaszőkülök. Ez viszont azzal jár, hogy megnyunyálódik a hajam. Amúgy meg mindig megnyunyálódik mire megnő a lapockámig.  Nyúlik formátlan lesz gumi gumi gumi, húzza nyúzza…. feszt az arcomban mindenütt!!! Na ebből má elegem lett. Izélhetnék, hogy a tánc miatt kell a hosszú haj, de bem ettől függ. Rövidebb hajjal is csináltam már olyan táncshowt, hogy dübörgött a taps.

Szóval kinéztem a Long bob fazont. Elküldtem a fodrászomnak, hogy ilyen kell. Néztem egy másik hosszabb hajas fazont, de a húgom segített eldönteni, hogy ne az legyen. Köll már egy kis más. Nem bántam meg!!!!! Pont olyan lett, amilyet szerettem volna! P.től kaptam ruhát. Illetve lóvét, hogy vegyek magamnak. Öregem! Az összes kínai bótot végigjártam, felpróbáltam 8 ruhát! Hát ezek nem gyártanak olyanokra ruhát, akik esznek is! Vagy éppen lepedőméret! Akkora azé nem vagyok! Nyílt egy új butik, javasolták, nézzek be. És találtam magamra!!!!! Hihetetlen!!!

Tegnap volt az évzáró céges vacsoránk. Hah! A kolléganőm pont olyan frizurát vágatott, amilyen az enyém! Csak a nyakában jobban föl van nyírva. Össze is kevertek! Pe dig nagyobb darab vagyok.

Majd ezt az új frizkót meg kell tanulni viselni mondjuk melóba mer a hajgumi nem köll. Most úgy gondolom, nem is növesztem meg.

A dalárdából úgysem górnak ki emiatt, mert alig vagyunk. Egyébként meg 3 hónapja nincs óránk.

Szilveszterkor mennem kellett volna fellépni a nyugdíjasklubba, de már beírtam magam dolgozni. Hát ne 2 héttel előtte szóljanak! Csinálnom kell új műsort . Egyrészt önfejlesztés, másrészt lehet csurranna csöppenne néha egy egy szóló fellépés. A csoportunkkal mi lesz, nem tudom. Az Asszonynak vannak ötletei, de ha óra nincs akkor a megvalósítás messze van.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü