A Fodrászomat. Tudtam én, hogy máris dolgozik?

Majdnem 3 hete történt, hogy időpontom volt nála, mert a bubifrizurám valahogy nem tetszett és hűen magamhoz belecsipkedtem. Látszott. Így jártam majdnem 2 hónapig, aztán csak rendbe kellene szakemberrel tetetni a fejem alapon megbeszéltem az időpontot vele. Mentem is  és akkor közölték velem, hogy nem dolgozik határozatlan ideig, mert infarktust kapott! Basszus olyan idős, mint én! Leültem a döbbenettől! Mit volt mit tenni, hazajöttem . De most akkor mi legyen? Kerestem egy másik fodrászt, mert már kezdett gyalázatosan állni a hajam. Ki tudja, meddig nem tud dolgozni az enyém. Ma került sor a beavatkozásra. Végre olyan lett a hajam amilyet szerettem volna!

Délután mentem a klubba. Mondom most én veszem a tejszínhabot a kávénkba. És láttam az Én fodrászomat, hogy kocog a Patikába. A Fodrászüzletből. Ő is dolgozik! Infarktus után 3 héttel!  Nem látott meg, meg messze is volt. Mondom jó, mer észrevette volna, hogy bizony más csinálta a hajamat. Ha nem lett volna akut a dolog megvártam volna de ki tudta, meddig betegeskedik. Az infarktus nem játék. Azzal pihenni kell! Lene! De egy vállalkozó nem lehet beteg, mert akkor sok bevételtől esik el. Most biztos nem megyek fodrászhoz egy jó pár hónapig.  De akkor az enyémhez megyek. Hiszen 15 éve hozzá járok.

Ja! Délután a klubban mondta a Főasszony, hogy Na nézd! Bubci növeszti a haját! Bammeg most vágattam belőle!!! Hátul rövidebb, mint oldalt! Dehát ez a divat most!

Nem ehhez kapcsolódik de ha már írok akkor írjak rendesen.

Dani másfél hónap sebészeti adminisztrátorkodás után ezen a héten teljesen teljesen egyedül vitte az osztályos és az ambuláns adminisztrációt. Húúúú de ideges volt emiatt! Volt hiszti is itthon.  Csak néztünk egymásra Daniellával.

De megcsinálta!!!! Főnővéri dícséretet kapott! Egyébként nagyon meg vannak elégedve mindenütt vele. Nálunk az orvosok is! Röhögöm, hogy egyes nők súgva kérdik: ki ez a helyes fickó? Hehe! Szóval túl van a nehezén!

Tegnap a Nagyfiammal is találkoztam Kecskeméten. Kellett már mindkettőnknek.

Az az igazság, hogy írok én még 2 helyen. Illetve egy helyen inkább nem fogok, mert  furák egyesek. A másik helyen nem furák, de olyan mintha füzetbe írnám. Senki nem szól hozzá. Ami egyrészt jó, másrészt nem.

1 hozzászólás. Leave new

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü