Komolyan mondom, az van!  Holnap Osztálybuli! Sütöttem egy tepsi kissé gutaütött de finom süteményt. Lehet azért lett gutaütött, mert nagy tepsiben sütöttem, hogy sok legyen. Mert itthonra is hagyni akartam. Szerintem épp elég lesz elvinni. Majd szórok rá porcukrot holnap délután, hogy jobban nézzen ki.

Viszont a tánc miatt lámpalázam van. Mert csak a Montira van koreom. Az is némi impróval. De megvan. A többi meg majd lesz valahogy.  Állítólag 18.00 kor vacsora. Főként, ha a marha hajlandó lesz megfőni. Nekem az a tervem, hogy a bulit a táncolást kéne megnyitnom. Nem vacsora előtt táncolni, mert akkor elül a mulatság. Csak akkor nem kéne bezabálnom, mert akkor felfordul a gyomrom. Na majd lesz valahogy! Majd félreteszem a kajámat. Hátha van mikro.  Holnap ilyenkor már javában megy a dajdaj. Vagy sem!

Milyen jó, hogy tudok youtube ról zenét konvertálni! Aztán letöltöm, beteszem a mappámba. Onnan elküldöm magamnak emilben, és letöltöm a telómra. Viszont pendrive ra már nem tudom ráhúzni. Az majd Dani feladata lesz.

Az bacna be de nagy darabon, ha a zenész tényleg ilyen bazsevás énekes lenne. Szintetizátorral!  De azt mondták, laptopról nyomatja. Végülis élő zenére még nem táncoltam! Az egyik műtős asszisztens srác gitározni fog.  Majd meg kell vele beszélnem. Kezdje ő a műsort, aztán én meg a táncot.

Jaj! 1 hónap után ma végre volt táncóra. Már teljesen el voltunk keseredve. Egy hónapja nem dumáltunk a csajokkal sem. Én csináltam egy chatcsoportot és ott dumáltuk meg a dolgokat. Családi problémái vannak az Asszonynak. A férje paranoiás lett. Na jó, adódott is ok rá, de ami túlzás, az túlzás, maradjunk annyiban!

Na majd referálok!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü