Ahogy olvasom én vagyok   free amúgy  amblokk!!  vagy valami különleges erővel megáldott lény , esetleg egy Ufo??

mert nézzük csak!:  cégtag, tulajdonos, admin, volt üv. üzemeltető- szervergazda, programozó , tagokat figyelő, adatkezelő, moderátor, gyertyatartó.  Aki  a napi többezres kattintással bejelentkező tagok magánéletébe belátva,  beszólva, meghatározta, engedélyezte ki-kivel, hány kamuval ismerkedhet vagy sem- és ha az nem jött össze, akkor azért is hibáztatható. De egyidejűleg naplózó, fórumozó, űzi falazó, állandó figyelő, moderátor, amolyan free Istene?  Nahát csak az a kérdés, hogy mindezt a  nap 24 órájában, mikor  aludtam, mikor ettem ,esetleg  mást is, hogy is lehetett bírni, amikor naponta több ezres kattintás volt, és mindenütt ott kellett lenni??

Most pedig egy troll csapat által kikiáltott bűnbak .

Jó, tudom nagyon magányosak lettek, semmi esélyük nem volt,,mert  lejártatva magukat sikertelen lett volna párt találni, legfeljebb alkalmiakat, így csak a hasonszőrűekkel a barátsága jött össze. No de ez is nagy eredmény.. örüljenek neki.. kinek a sikere,, hát az is az  enyém , hiszen a free Istenének kiáltattatok ki.. de legalább  köszönjétek meg..

Vigyázat, mert különleges erővel megáldott vagyok..  belelátok még a fejetekbe is, a gondolatotokba és befolyásolni tudom a  semmi életeteket..de ha kikezdtetek velem, majd megmutatom. mert az igazság itt van.. és a gonoszság felett győzni fog…

bye-bye (az Isten)

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü