Hát boldog Karácsonyt nektek Kedveseim! Tegnap Szenteste napján dolgoztam. Nem volt sok beteg, de nagyon nyűgösek voltak! Estére leszívták az energiámat. Műszak után felmentem anyámhoz. Még nem volt 6 óra de már pizsiben nyomta. Hehe! Kaptam a sarki halastól halvacsorát. Otthon 53 év után egyedül voltam. Fura volt kissé de ebben is megtaláltam a varázst. Nyugalom elcsendesedés és haggyonisbékén mindenkima érzés.  Felkapcsoltam a karácsonyi fényeket zenét hallgattam, gyertyafényes vacsorát ettem. Jó lett volna inni egy pohár bort(pedig nem szeretem) vagy pezsgőt, de nem volt otthon semmi pia. A bót meg már zárva.

Szenteste ide vagy oda este 9 kor már nekem is fellőtték a pizsit.

Ma viszont!!!! Jött a naaaaagy család.  Kivétel a kisgyerek. Naaaagy családi ebéd volt. Halászlé tyúkhúsleves, disznópöki sült csirkecomb, franciasaláta, almás céklasaláta volt a menü. Elvoltunk, sokat nevettünk aztán szépem hazament mindenki. 2 órahosszáig mosogattam! A jövő életemben majd a saját lakásomban lesz mosogatógépem.

Holnap viszont nem csinálok semmit és nem.megyek sehová. Itt volt az egész családom ma, P. Is eljött, de most baromira fáradt vagyok.  Szeretem a karácsonyt! Továbbra is szép ünnepet nektek Freetársak!

Padre! Abból a kocsonyából nekem is teleportálhatsz!?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü