Ilyen nincs, vagy mégis?

Ma mentem az allergia-vizsgálatos – vérvételes – eredményemért..Mert ugye a pöttyök nem mutattak ki semmilyen allergiás reakciót egy pöttyre sem.. így aztán vérvételre kellett mennem… 2 hete.. 

Ma mentem, várnom kellett – nem sokat, de! nekem az is sokkkkk volt, mert utálok várni! 

Mondja a nagyon kedves dokika… megjött – és semmire – semmilyen ételre – nem tudom, hogy ilyenkor mit vizsgálnak – nem mutatott ki allergiát… nem tudom, hogy miért köhög – teszi még hozzá, hiszen minden eredménye jó… – sőt!.. 

.. hát akkor biztos – magamra vagyok allergiás, ahogy mondtam.. mondom mosolyogva a dokinak. 

Még egyet tehet gégészet, vagy gyomor – sok a sav… vagy a pajzsmirigy… azt is nézték a vérvételnél – a múltkor – rendben az is… tényleg akkor maradok én saját magamnak??? ezt csak úgy gondoltam, nem mondtam ki.. 

Ha nem javul – jöjjön vissza, csinálunk újra “teszteket” mondja…. hm.. hm..  ja és vegyen “köptetőt”…

most itt tartok, végül is örülnöm kellene,hogy nem vagyok allergiás semmire “papíron”… legfeljebb magamra, de! attól még köhögök – néha – nem kicsit, hanem nagyon!

 

Related Posts

No results found

7 hozzászólás. Leave new

Avatar
durcijulcsi
2018-12-06 17:30

Hát igen, az a legrosszabb, ha semmit nem találnak. Akkor ráfogják, hogy pszichoszomatikus. Lehet reflux is.

Te anyám! Milyen vérnyomáscsökkentőt szedsz? Mert ha Coverexet vagy Covercardot, akkor attól köhögsz!!!

Márti – nem fogták rá, és nem mondják, hogy pszichoszomatikus bajom van, én mondom, és sejtem, hogy magamra vagyok allergiás (bizonyos dolgokra, amiket nem úgy oldok oldanék meg, ahogy magamtól elvárom! – … Nem azokat szedem Erám..

Akkor az elvárásaidra vagy allergiás. 🙂

Köptetőt ne! Próbáld ki a Stodal szirupot! MIndenfajta köhögésre jó.

Igen. Elég sok vérnyomáscsökkentő okoz.

köszi lányok, Ildi nem azt szedem.. Az egyik vérnyomáscsökkentőt, már évek óta szedem, sosem okozott gondot, a másik pedig úgy nem okozhat gondot, hogy csak bizonyos “esetekben” jön rám a köhögési roham.. nem állandóan, csak főleg este, fekve, és már megfigyeltem, hogy viszket az arcom, folyik az orrom is, bizonyos esetekben… amikor nem vagyok magammal – valamiben! – elégedett! vagy amikor olyan kaját eszem.. pld. mandarint… vagy korpás kekszet. és biztos,hogy valami kajának is lehet köze hozzá.. mert egyszer már volt ételallergiám, – bár akkor sem mutatott ki semmit a teszt… – paprikás szalámiknál, igaz most is eszem, de nem az evés után köhögök… szép napot lányok.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü