Érdekes! Miután ém sajnálatos módon belebuktam többfélébe, miután többféléből ki is  másztam.

A családom mit össze ostorozott emiatt. Mellveregetve, hogy ők így meg úgy , így kellett volna meg úgy mer ők ugyan nem, meg ne ők szívjanak már nem ők vették fel meg hasonlók. Mikor én már vágom a centit, mert egyszer minden tartozás letelik, ha beledöglök is.

A tisztelt családtagjaim meg akik nagy arccal jöttek nekem anno, hiteleket vesznek fel!!!!!!! Fatert hitelkártyára beszélték rá! Rajta csodálkozom a legjobban! Mert hány évig hallgattam, hogy így az adósságom meg úgy! Anyám a Providenttel! A nagyfiam is! Pedig hogy kértem, hogy neeeeeeee! Én is itt vagyok a semmi ágán lakás meg fizetés nélkül! Mert a maradék fizum elmegy a lakhatásra meg a törlesztésekre. Daniék hozzájárulásából élünk. Na de nem erre akartam kilyukadni. Hanem, hogy pont azok csinálják ugyanazt, akik a legjobban basztattak.

Még nem győztem. De még bízom a jövőben. Hitelt tuti soha tőbbé. Legalábbis még vagy 16 évig nem. Mert akkor kerülök le a listáról. Addig meg nem is kaphatok. Akkor meg már örülök, hogy nem kell többet törlesztenem! Főleg, ha megérem!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü