Érdekes! Miután ém sajnálatos módon belebuktam többfélébe, miután többféléből ki is  másztam.

A családom mit össze ostorozott emiatt. Mellveregetve, hogy ők így meg úgy , így kellett volna meg úgy mer ők ugyan nem, meg ne ők szívjanak már nem ők vették fel meg hasonlók. Mikor én már vágom a centit, mert egyszer minden tartozás letelik, ha beledöglök is.

A tisztelt családtagjaim meg akik nagy arccal jöttek nekem anno, hiteleket vesznek fel!!!!!!! Fatert hitelkártyára beszélték rá! Rajta csodálkozom a legjobban! Mert hány évig hallgattam, hogy így az adósságom meg úgy! Anyám a Providenttel! A nagyfiam is! Pedig hogy kértem, hogy neeeeeeee! Én is itt vagyok a semmi ágán lakás meg fizetés nélkül! Mert a maradék fizum elmegy a lakhatásra meg a törlesztésekre. Daniék hozzájárulásából élünk. Na de nem erre akartam kilyukadni. Hanem, hogy pont azok csinálják ugyanazt, akik a legjobban basztattak.

Még nem győztem. De még bízom a jövőben. Hitelt tuti soha tőbbé. Legalábbis még vagy 16 évig nem. Mert akkor kerülök le a listáról. Addig meg nem is kaphatok. Akkor meg már örülök, hogy nem kell többet törlesztenem! Főleg, ha megérem!

4 hozzászólás. Leave new

 • Ezért szoktam én mondani, hogy soha ne mondd, hogy soha.

 • Szerencsére az én bankom nem állít be ilyesmit. Ha könnyebb életem lett volna én sem adósodom el.

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.11. 13:01

  Egy ismerősöm lakáshitelt akart felvenni, és első körben azért nem sikerült, mert rajta volt a KHR-listán, azaz a nyilvántartás szerint volt hitele. Legjobb tudomása szerint nem vett fel hitelt sehol, ezért első körben kisebbfajta sokkot kapott. Aztán kiderült, hogy a bankja beállított a banki folyószámlája mögé egy hitelkeretet, melyet soha nem használt, mégis a keretösszeg szerepelt az adóslistán. Előbb meg kellett szüntetni ezt a hitelkeretet, csak utána tudta intézni a lakáshitelt. A hitelkártyáknál ugyanez a helyzet.
  Egyébként a bankoknál ingyenesen kérvényezni lehet egy igazolást arról, hogy szerepel-e az ügyfél a KHR-listán. Nem árt képben lenni. Én is lekértem nemrég.
  “Tiszta” vagyok. 🙂

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.11. 16:56

  Ildi, szerintem e-mailben nem is kommunikálhatnának ilyen horderejű ügyekben. Ehhez vagy rögzített telefonos megbízás/beleegyezés kell, vagy személyes. Így lenne szabályos. Persze sok esetben büntetnek meg bankokat, mert nem szabályszerűen jártak el üzleti haszonszerzés érdekében. Láttunk már ilyet, irdatlan büntetéseket fizetnek.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü