Még mindig ott van a bakancslistámon! 68 éves leszek, ha megérem és letelik rólam  minden átok! Utolsó kötelezettségem fizetését kezdtem meg. Kemény hónapok elé nézek, míg a letiltásom megy de remélem max 6 hónap lesz. Aztán vehetek egy nagy levegőt.

Szóval még ha megérem, hogy letelik rólam az átok, akkor elmegyek Görögországba egy hétre méghozzá repülővel!!!! Ha az életemben egyszer ez megadatik, már boldog leszek. Ha 70 évesen akkor 70 évesen. De mér ne adatna meg? Apám 80 éves és egész nyáron utazgatott.  Örököltem tőle az utazásvágyat. Anyám már nem ilyen. Ő 11 éve nem tette ki a lábát Szentesről. Akkor volt Szegváron!!!!  Nem is lehet elhívni sehová!

Minek? Busszal? Hah! Jónekemitthon!

De én elvágyom. Repülni vágyom. Tengerre vágyom. Igaz, nekem a Balaton is a Tenger de ha a Jóisten megengedi akkor Görögorszááááág! Vagy a Török Riviéra. Bár Görögországot jobbnak mondják. Kolléganőm volt kint Zakintoszon. Vasárnap meséltettem.

Egyébként most narkós vagyok.

Konyhát nagytakarítottam ma és beszipákoltam mindenféle tisztítószert. Be is kábultam tőle. Lementem délután levegőzni, de nem nagyon lehet már kiülni 4 után sehová. A Fagyi is hideg már ilyenkor.  Sütit is ehettem volna de nem vittem elég pénzt.

Szóval Görögország!!!! Majd valami társas utazással. Van itt IBUSZ iroda. Remélem kb .15 év múlva is lesz. Hehehe!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü