Na persze! Mert tegnap a protokollribi névnapját ünnepelték!!!  Azt meg imádja. Csipog, csapong mosolyog rámászik ellenállhatatlan stb. A párja mellett. Ennek meg hízeleg. Én már belefásultam, hogy hiába csinálok ilyeneket, semmi. Én már nem csapongok, csiripelek. Minek? Szóval terveztünk mára egy programot. Reggel még aszonta oké. Délután már vakarózott, hogy reggel óta küzdenek a csomagológéppel. Nem tudja, mi lesz. Ahan! Én meg hüjjjje vagyok! Gondolhattam volna,hogy valami hasonló lesz. Na nem baj!

Marha nagy születésnapot terveznek neki jövőre. Na persze én sehol nem fogok hozzájuk felérni. A gazdag tehetős barátok. Diplomások!!!!

Gondolom nem hívnak meg. Mert ki vagyok én???

Egyébként meg le fogom vágatni a hajam. Már nem vagyok vörös. 4 lépésből sikerült vissza a régihez. Találtam egy marha jó fazont. meg is lehet csinálni a hajamból. Minek növesszem? Tánc nincs . Fellépés nincs. Csak nyúlik , gumi csat és sehogy sem nézek  ki.

26 hozzászólás. Leave new

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.27. 19:00

  Ne keserítsd magadat.. ha már előre leborítékolod, hogy nem hívnak meg, akkor tuti, hogy nem! Mi a szarért vagy olyan kishitű????????????????? Nem is értem… Egyébként nem tudtam írni a facén, mert le vagyok tiltva!!! 3 napig!!! Mert véleményem mindig van… és akinek írtam – gondolom “feljelentett”.. na leszarom nagy ívben! legalább nem túráztatom a vérnyomásomat! Nézd meg azokat a “hajakat” amiket átküldtem, amit felraktál, na arra hajazok én is… és én is “színt fogok váltani”… úgy hiszem… olyan “méz színűre”… Úgy, hogy azért nem válaszoltam, amit írtál, mert most tiltás van! detélleg! Jó lesz neked is az a haj… “Szórakozzál” a képekkel, a frizurákkal, mert tök jóóóóóóóóóóóóóó… főleg, ha van olyan képed amit beraksz – oda a keretbe – regisztrálni kell – és akkor a különböző frizurákat az arcodhoz próbálhatod, a különböző színű hajakkal. Sok sikert, és pusszantás – anyááááááááááááááááááád! 🙂

 • Nahát! Én még olvastam a kommentedet! Meg a hajas cuccot is megnéztem.

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 06:08

  Vigyázz, Szívem, ha levágatod, azt nem lehet pár nap után visszacsinálni! 🙂
  Szerintem jó a mostani.
  A pét pedig oda tedd, ahová való! El kell dönteni, hogy vele jobb, vagy nélküle. Ha vele, akkor így kell elfogadni. Lehet, idővel észreveszi magát, ha visszaveszel kicsit.

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 06:10

  Vica, beszóltál valakinek? Ejnye! 🙂 🙂 🙂

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 06:18

  Dekijjjaza “protokollribi”? 🙂 🙂 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 07:20

  ..halihó.. azt még olvashattad lyányom, utána jött az értesítő, hogy 3 nap kizárás…
  Márti… “beszóltam”??? hm, hm.. “csak egy elvtárs” – elvtársozott valakit, én meg megírtam,hogy “…. elvtárs, vegye ki a fejét csuti cigány seggéből, és kifelé is nézzen, ne csak befelé”!!!,mert utálom az ‘igazságtalan” embereket, és utálom, amikor valaki olyat dicsőit, akinek már a lámpavas járna!!! na ezt is meg szoktam írni! Egyébként meg semmi bajom a cigányokkal, csak a felcsúti lókupeccel!… hát ennyi. Ezt továbbra is tartom… na ezért kérlekszépen! kizártak! Utálom, amikor olyan elvtársaz mást, aki maga is elvtárs volt!!!

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 07:34

  Vica, nem kell ezt olyan komolyan venni, vigyázz inkább a vérnyomásodra! Detélleg! 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 07:35

  .. és ráadásul nem is nekem írtak, hanem valakit küldött el a pics-be az elvtárs, én meg nem tudtam megállni, hogy ne “válaszoljak”, mert mindig “megvédem, aki nem mer belemenni egy “vitába!”… mondjuk még mindig szeretem, ha az utolsó szó az enyém!!! még akkor is, ha rábaszok!: (

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 07:37

  Vigyázz ezzel a nyilvános “csuticigányozással”, mert majd felkerülsz a listára! 🙂

 • Márti a protokollribi egy volt kolléganőjeP. nek. Együtt jártak angolra, együtt teázgatás bulizgatás ebédelgetés meg amiről nem tudok. Szerintem P döglött utána. Egyszer, mikor az évfordulónk volt és indultunk valahová, csilingelő hangon felhivta:jössz ebédelni???? Na ekkor már eldurrant az agyam. Nameg! Kb fél évog volt az, hogy sütizgettek kávézgattak minden péntek délután Igaz ott volt a csaj párja is. Velem meg nem volt hajlandó beülni.

 • A hajamat még átgondolom de valamennyot vágni kell belőle.

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 11:16

  Márti, akkor nagyon sokan felkerülünk a listára – mert nagyon sokan “cigányozzák”, főleg úgy, hogy az, és csuti = felcsuti nem???? De nevezhetem lókupecnek is, mint ahogy nevezték a parlamentben a napokban!. Én, ha látnám köpnék egyet, és megkérdezném, milyen erkölcsi tartása van magának, akit ennyire, és ennyien utálnak, ennyi mocskot elkövetett, és még mindig van pofája kiállni a hülye emberek elé!!! Na ezt elmondanám neki! Meg még 1-2 dolgot, Csaucseszkut, meg a lámpavasat!!!

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 11:18

  Egyébként meg szarok rá.. nekem nem tud ártani.. nem féltem a munkahelyemet, és a véleményemet akkor is fenntartom… És akkor még nem is mondtam, hogy jó páran a környezetemből – ha megtudnák, hogy halálos betegek – kinyírnák!…

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 11:23

  és még csak a Csaucseszkuval, meg a lámpavassal sem én vagyok egyedül… és a cigányokkal meg egyébként sincs semmi bajom – csak vele – ezt is le szoktam írni. !

 • Jóvammán Anyám!?

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 15:22

  bocsánat, hogy hozzád írtam… töröld ki nyugodtan..

 • ?

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 18:02

  .. nyugodtan töröld ki írásomat, sajnos mindig kiakadok az erkölcsi szarok kapcsán! Szerintem kell neked is egy kis “megújulás” frizuradivat váltásban… Annyi, de annyi jó frizurák vannak, amit átküldtemben! – főleg a te korosztályodnak…újulj meg, hogy te legyél a “bombasztikus”.. 🙂

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 18:23

  Vica, itt mi nem tudunk kommenteket törölni. 🙂
  Tuti figyelik a FB-on, hogy ki mit posztol, kommentel a politikában. Én konkrétan semmit. 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 18:41

  Márti.. nem érdekel,hogy figyelik-e vagy sem.. nekem az a véleményem, ami, leírom, elmondom, ha kizárnak, kizárnak, hozzám hasonlóan sok száz embert zárhatnának ki… Szóval nem lehet megfélemlíteni!… mert nem érdekel… Lehet velem egyet, meg nem egyetérteni – tudod – ez sem érdekel.. ha van véleményem így is, meg úgy is elmondom…egyébként is utálnék és nem is tudnék félelemben élni! (elég az én saját félelmemet levetkőzni) és az igazság az igazság … Napi szinten hallgatom délután a betelefonálós műsort az ATV-n, ma egy cigány autóbusz-sofför telefonált be… ( ő vallotta be, hogy cigány -) elmondta ő is a véleményét, és annak is hangot adott, hogy napi szinten több száz – utassal – találkozik, akik elmondják mennyire utálják őt, őket… megkérdezte a riporter, és most nem fél, hogy “elveszti a munkáját”, hogy így kimerte mondani, amit… és mondta, hogy -nem, mert ő nem megvehető semennyi pénzért sem… Egyébként meg a volt kollégáim, katonatársaim is hasonló véleményen vannak, mint én, aminek szintén hangot is adnak!!!! De! hagyjuk Era oldalán ezt a témát. Nem hazugságokat írok,hanem a valós tényeket.. ennyi – ezt lehet szeretni meg nem szeretni, egyetérteni vele, meg nem egyetérteni… Csak különbség van – emberek lehetőségei – félelmei, munkája stb, stb. között, ki mit veszíthet, stb. 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 18:42

  egyébként meg egy elvtárs “dobott” fel, hiszen megírták… hogy ki volt, és miért… de! leszarom!

 • Avatar
  durcijulcsi
  2018.11.28. 18:53

  Engem nem kell meggyőznöd! 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2018.11.28. 18:59

  nem akarlak meggyőzni, csak – csupán válaszolok a felvetett mondandódra.. úgyhogy lapozzunk e témában… 🙂

 • repasmargit
  2018.11.29. 13:55

  Egyébként én is osztok rendesen. Kapok is rendesen. Posztolni nem posztolok, de a véleményem megírom hsz-ben. Most Csalánéval hadakozunk, nem tudja hogy rázza a seggét. Annyiszor kértem, hogy fejezze be, de nem. Pártolja nagyon a lókupecet. Igaz Ő könnyen elvan. Szerencsétlenségemre ismerem személyesen.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü