Tavaly levágattam a hajam Long Bob fazonra. Mondta akkor a fodrász , hogy meg kellene szedni kicsit. De én nem engedtem. Egész jó volt az első mosásig. Onnantól kezdve úgy állt hátul, mintha habverővel fésülködtem volna. Akármit csináltam neki. Tele van a fejem forgókkal ráadásul újabban hullámos a hajam. Egyszerűen ezt a fazont nem tudtam kezelni. Addig meg nem várhattam, míg újra megnő. Mert háklis vagyok a hajamra. Ha már a pofám ilyen olyan legalább a hajam álljon normálisan! Mutattam a fodrászomnak , hogy milyen és mit csináljak vele? Olló! Rövidebbre és megszedni.

Garanciálisan megcsinálja. Mert nem akarja, hogy ne szeressem a frizkómat. Bevallom ideges voltam. Mer még rövidebb???? Hol van akkor a hastáncos külső aminek az alapja a hosszú haj? Ezé növesztem ?11 éve! Na jo! Ma elmentem. Átadtam magam a szakembernek. Megbeszéltük . Volt ritkítás rendesen. Mert vékonyszálú a hajam, de sok.  A végeredmény egész cuki lett.

Hát Kalidzsit nem fogok táncolni az má biztos!

Viszont ott van a nagy pékdaképem a Dirah, akitől tanultam legyezőfátylazni Pesten. Na! Neki sincs hosszú haja! És remek táncos! Oktató.  Akkor? Mostanában nem kell hajgumi!!!!!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü