Nemrég határoztam el, hogy minden hónapban veszek egy sorsjegyet. Egyet. Nem többet. Örökké nyerni szeretnék a lottón vagy sorsjegyen, de eddig soha nem vettem egyiket sem.  Mondván , úgysem nyerek. Deee ha esélyt sem adok magamnak?? Ezért csak egyet.

Október kimaradt. Nem is tudom, miért.

Mivel a jelenlegi papagájom kiengedős, úgymond ha ráérek reggel és még nem kell főzni, kinyitom a kalitkáját, hadd repüljön kedvére. Teszi is ügyesen. De ha meglátja, hogy leülök a kanapéra, huss!! Rá a fejemre! Ott ökörködik a hajammal. Aztán vihogva elrepül. Majd újra a fejemre. Míg el nem jön a 10 óra , na akkor kalit, nehogy kihussanjon  a konyhába és bele a levesbe, vagy a nyitott ablakon  ki a fenébe.

Nos valamelyik nap délután engedtem ki. Szórakozott a hajammal. Este nézek egy filmet, persze félig őnagyságára figyelve. Majd mikor rájöttem, hogy semmire nem emlékszem a filmből, őnagyságát visszapottyantottam a helyére . Na nézzük a filmet!! Közben dúrom a hajam, megakad a kezem valami száraz izében. Beleragadva. Mia….? Na kiszedtem, letettem.

Másnap nézem, hogy került a madárszar   a papírra???  Aztán nagyon röhögtem! Leszart a madár!!!

Na! Most veszek lottót!!!

Vettem is skandinávot. Hülye számokat ixeltem be. Ma nézem az eredményt. Már izéltem, hogy jéééé eltaláltam 3 számot!!! Jaaj legalább az ára visszajön!!! Aztán elgondolkodtam: most hanyastól fizetnek erre? 4 estől bazdmeg!!!!

Bepipultam! A fene enné meg!  Én még soha nem nyertem szerencsejátékon! Se sorsjegyen, mer mindig csak kerülgetett, se lottón, mert nem találtam el csak mindig eggyel kevesebbet!

Mert mér is találnám el???

Vajon mér nem vagyok egy nyerő széria?????

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü