Hogy én mire vagyok képes alvás nélkül! Főleg agy nélkül. Állítom, egy normálisan átaludt éjszaka után nem tudnám ezeket megcsinálni.

Éjfélkor úgy döntöttünk bent, hogy elővesszük a párnát meg a takarót és megpróbálunk abban a baromi kemény fotelban elhelyezkedni. Semmi nem volt egészen addig. Éppen lelazultunk volna, mikor csapódik a bejárati ajtó, utána a visít a nővérhívó. Van egy kavarós papa , hát nem megpattant egy szál pöndölben? Szerencsére nem jutott messze meg jött is vissza , fázott a szentem. Aszongya menni akart a sógorához. Papa! Fél egy!

Negyed kettőkor csörög s telefon: kiazügyeletesorvos? Ób+! De nem jött senki. Fél 3 kor megindultak bigyók. Mindenkire akkor jött rá!  Ekkorra már kellőképpen felhúzták a zagyamat kiültem a gép elé zenét hallgatni. Éppen 5. napja rohadtam a melóba, kezdett elegem lenni! 4 kor ébresztés hőmérő vérnyomás vércukor ágyazás mosdatás tadadamm. Telefon!

Sebészetpitierika!

Erikám! Jön egy gyomorvérző a zesbéóról. Szójjon ha megjött.

Odejó! Szaladt ki a számon, pont a főnöknek! De az sem volt képben mondta a tennivalókat közben beleásított a szavakba. Utólag vicces de akkor nem volt az. Pont akkor hozták mikor a hajnali mosdatás van! És váltásig szépen elvoltam az új beteggel.

Itthon ledőltem. De.25 perc múlva ting! Keltem fölfelé mert át akartam pakolni a kisszobát.  És meg is csináltam! Ablakpucolással ! Ilyenkor szeretek ilyesmiket csinálni. Agy nélkül Na persze most  ki vagyok nyúvadva. De lesz még 2 szabadnapom! Pom pom!

 

2 hozzászólás. Leave new

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü