Egy hajóban!

Nahát!! Ezt csak valamikor álmomban gondoltam! Danit átrakják hozzánk a Sebészetre! Délután 3 kor szóltak neki. Mert mindig 2 adminisztrátor van és az egyik átment az Újszülöttre ,meg az Ultrahangba. Aki Gyesen van az csak nyáron jön vissza. Fölment a vérnyomásom! A gyerek már be van parázva, hogy hogy, meg mint, meg miért, mennyire szar, meg mit kell csinálnia,  nézze e a szuperinfót meg ilyenek. Mert közben még az SZTK ba is mennie  kell a gyerekrendelésekre. Lesz egy csomó plusz órája, és hogy azt hogy fogja kivenni, ha a Sebészeten 7 kor kezd?   Mer hétfőn akkor 7-16 ig, Kedden 7-18 ig Csütörtökön meg 7-17 ig. Hogy mikor veszi ki a pluszórákat???? Biztos meg lehet majd oldani!  Nem igazán szereti Ő sem a változásokat, a rendelőben már beilleszkedett. Azt sem mondták neki, hogy most állandóra, vagy átmenetileg. Bár a szerződésében benne van, hogy 2 hónapra áthelyezhetik.  A kombinálásától ment fel a vérnyomásom. Sajnos ezt tőlem örökölte, hogy túlgondolkodik.  Bár én jobban szerettem volna, ha nem rángatják, de ez nem kívánságműsor. Még jól is elsülhet a dolog. Úgy legyen!!!

Szóval munkatársam lesz a gyerök!

Related Posts

No results found

7 hozzászólás. Leave new

Avatar
vicacica52
2019-01-31 08:40

halihóóóóóóóóóóóóó! Nehéz lesz, de! próbálj meg úgy nézni rá, mint egy másik kollégára”… ne “akard ott nevelni”, ahol mindenki látja… ha valami “nem tetszik neked”, vagy “véleményed” van, otthon beszéld meg vele – ne mások előtt. Ne ellenőrizd sosem, hogy valamit jól csinál- vagy sem.. hagyd, hogy maga jöjjön rá… bár “utat” mutathatsz neki a “tapasztalatoddal”… Engedd felnőni – a munkában is.. Egyébként is az első időben “nehéz lesz neki az anyja “árnyékában” élni.. , hiszen van egy mérce – te.. és ez neki néha “elég teher lesz!”.. Biztos vagyok benne – megállja a helyét. – “nélküled is!”… szép napot neked is.

Tuti megállja a helyét nélkülem. Miért? Mert az Ő munkája meg az enyém két különböző dolog. Az Ő munkahelye az Ambulancia. Az enyém meg az Osztály. Ő Orvosírnok, én Nővér. Egymás munkájához úgymond semmi közünk. Nem tudunk beleszólni a másik munkájába, mert nem értünk hozzá. Csak egy Osztályon vagyunk. Mint Munkatársak.
Úgyhogy Anyám nyugi!

Avatar
vicacica52
2019-02-01 08:14

hali lyányom.. én nyugiban vagyok.. “frusztrált legfeljebb te lehetsz, leszel, minden előnyével és hátrányával, hogy egy osztályon dolgozol a gyerekeddel.” Úgy, hogy neked nyugi… és mivel tapasztalatból tudom, és írtam, amit írtam, hiszen a fiam ott volt sorkatona, ahol az apja, anyja katona volt!!! Bár nem egy cégnél, de egy laktanyában! Szép napot neked is! 🙂

És ugyanvajon miért lennék frusztrált? Büszke vagyok rá! Szép napot!

Avatar
vicacica52
2019-02-01 13:29

.. oké… elhiszem, de! most még nem látod.. leszel frusztrált…. majd amikor a “jó akarók” sugdósásait visszahallod!!! 🙂

Avatar
vicacica52
2019-02-01 15:28

.. ne hidd.. csupán tapasztalat, és “felhívás, hogy mire készülj”, vagy ” min ne lepődjél majd meg!”.. Remélem megírod, ha igazam lesz… nem azért, hogy… csupán az “emberismeretem” még mindig mükszik-e… amit tanultam… és egy “anya” dolga, hogy felhívja “lyánya” figyelmét arra, hogy mi lehet… és min ne lepődjön meg… Én a saját gyerekemnél is alkalmaztam – őszinteség – alap nálam… még mindig, és eztán is.. na és a tapasztalat… Hiszem, ha olyan jön az életedbe – “nem fogsz nagyon meglepődni” már.. legfeljebb azon, akitől, majd jön… pont tőle nem vártad – várod majd… 🙂

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü