Bajban vagyok, nem kicsit nagyon!

Én kerestem magamnak, megérdemlem. Most hivatalos levelet kell írnom az Otp-nek lefénymásolt melléklettel együtt. Csak a fél ház az enyém, a másik fele a volt élettársamé, mert 2010-ben kikövetelte magának a holtigtartó haszonélvezeti jogot. Viszont mindenre igényt tart. Most csücsül , megérdemli. Mire szabadul már háza sem lesz. Idejön a nyakamra. Adjatok tanácsot, mert a levelet kézzel kell körmöonöm. Sürgős, mert 11 hó 01-el átakarnak adni valahová.

Related Posts

No results found

6 hozzászólás. Leave new

Avatar
vicacica52
2018-10-20 07:18

hali Margitka… gondolom készült valamilyen szerződés, mondjuk egy adásvételi, ha már ő vette, vagy közösen vettétek. Ha holtig tartó haszonélvezeti joga van, akkor az erősebb minden vevői státusznál. Hitelre vette, vettétek, miért kell az OTP-nek írnod, onnan vette, vetted, vagy vettétek fel a kölcsönt? Mennyi van még hátra a kölcsönből, ő mikor szabadul. Ha élettársi kapcsolatban voltatok, akkor illet csak meg a fele, ha erről írásbeli bizonyíték van. Az, hogy benne laksz minden “tulajdoni rész nélkül” kevés… és mi az, hogy át akarnak adni valahová??? felszámoló biztosnak, végrehajtónak, avagy? és miért elmaradás van a hitel törlesztéssel kapcsolatban??? A valós tények ismerete nélkül tanácsot adni teljesen – felesleges… Rébuszokra pedig válaszolni is nehéz.

Vicámám! Nem véletlenül írtam ezt a naplót. Én tartozom miatta, és nem tudok törleszteni. Lefénymásoltattam az iratot, mert van. Rettegek!

“Adjatok tanácsot, mert a levelet kézzel kell körmöonöm.”

Ha már kézzel kell megírni, akkor érdemes előbb ceruzával piszkozatot csinálni (könnyebb belejavítani), és csak utána golyóstollal letisztázni.
Remélem, hasznos tanáccsal tudtam szolgálni.

Otp faktoringnak adhatnak át. Lehet velük is egyezkedni. Ha tartozás van nem akarlak elkeseríteni de nem ismernek se istent se embert. Én is ebben a cipőben járok.

Avatar
vicacica52
2018-10-20 16:32

.. akkor ebben Era jobban tud tanácsot adni, hogy mit írjál..

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü