Én kerestem magamnak, megérdemlem. Most hivatalos levelet kell írnom az Otp-nek lefénymásolt melléklettel együtt. Csak a fél ház az enyém, a másik fele a volt élettársamé, mert 2010-ben kikövetelte magának a holtigtartó haszonélvezeti jogot. Viszont mindenre igényt tart. Most csücsül , megérdemli. Mire szabadul már háza sem lesz. Idejön a nyakamra. Adjatok tanácsot, mert a levelet kézzel kell körmöonöm. Sürgős, mert 11 hó 01-el átakarnak adni valahová.

6 hozzászólás. Leave new

 • Avatar
  vicacica52
  2018.10.20. 07:18

  hali Margitka… gondolom készült valamilyen szerződés, mondjuk egy adásvételi, ha már ő vette, vagy közösen vettétek. Ha holtig tartó haszonélvezeti joga van, akkor az erősebb minden vevői státusznál. Hitelre vette, vettétek, miért kell az OTP-nek írnod, onnan vette, vetted, vagy vettétek fel a kölcsönt? Mennyi van még hátra a kölcsönből, ő mikor szabadul. Ha élettársi kapcsolatban voltatok, akkor illet csak meg a fele, ha erről írásbeli bizonyíték van. Az, hogy benne laksz minden “tulajdoni rész nélkül” kevés… és mi az, hogy át akarnak adni valahová??? felszámoló biztosnak, végrehajtónak, avagy? és miért elmaradás van a hitel törlesztéssel kapcsolatban??? A valós tények ismerete nélkül tanácsot adni teljesen – felesleges… Rébuszokra pedig válaszolni is nehéz.

 • repasmargit
  2018.10.20. 11:39

  Vicámám! Nem véletlenül írtam ezt a naplót. Én tartozom miatta, és nem tudok törleszteni. Lefénymásoltattam az iratot, mert van. Rettegek!

 • Avatar
  magamatajanlom
  2018.10.20. 12:17

  “Adjatok tanácsot, mert a levelet kézzel kell körmöonöm.”

  Ha már kézzel kell megírni, akkor érdemes előbb ceruzával piszkozatot csinálni (könnyebb belejavítani), és csak utána golyóstollal letisztázni.
  Remélem, hasznos tanáccsal tudtam szolgálni.

 • Otp faktoringnak adhatnak át. Lehet velük is egyezkedni. Ha tartozás van nem akarlak elkeseríteni de nem ismernek se istent se embert. Én is ebben a cipőben járok.

 • Avatar
  vicacica52
  2018.10.20. 16:32

  .. akkor ebben Era jobban tud tanácsot adni, hogy mit írjál..

 • Nem. Mert a tényeket én se ismerem.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü