Megfogadtam, ha lesz új papagájom, ki fogom engedni repülni. Kinyitottam már az ajtaját többször, de csak kiült az ajtóba és ott vigyorgott.  Na ma szépen röpködött és örült magának. Mígnem az egyik röppályánál szépen betottyant a szekrénysor mögé.  Jelzem ki tudott volna jönni de beszart ijedtében, hogy hol van. Szólítgattam vártam, hogy kitotyogjon, de biza nem totyogott az! Ki kellett pakolnom 2 elemből, ki kellett húznom és még akkor is őkelme behúzódott még a szekrény alá is!   Jaaaaj! Piszkáltam volna ki egy ülőrúddal, de még visszább húzódott. Jaaj! Ráhagytam, mert közben sült a kaja.  Egy idő után nagy nehezen kióvatoskodott. Óvatosan elkaptam összevissza pusziltam és megígértem neki, hogy nem most fogom kiengedni megint.  Egy darabig elgondolkodott magán aztán délután már bohóckodott. Hanem lehet, csak ki kell tennem a konyhába  a polcra. Fene tudja, mindig a konyhában voltak a papagájok. Most meg azt veszem észre, hogy ugye egy légtérben vagyok  a madárral és most csukva van minden én meg fúlákolok meg köhögök anélkül, hogy meg lennék fázva. Nem e a tollpor? Belélegzem. Eddig ugye éjszakára nyitva volt minden,nem volt ilyen problema.  Fél napot úgyis a konyhában töltök, ha itthon vagyok tudok neki pofázni. Ott is ki tudom engedni felügyelettel.  Na majd meglátom. Mer mégegyszer ki nem huzkodom a szekrénysort miatta.  Rohadt nehéz.

Ráadásul tegnap 2 duplaéjszaka után még elmentem  a faterhoz. Az meg mondta, hogy törölgessem már le a csetreseket. Marha nagy bulit fog csapni a nyugdíjas klubjának. 80 éves lesz mikuláskor. Lesz nagy trakta. Mennem kellett volna felszolgálni. Meg mosogatni. Reggeltől estig. Hát mit ad Isten, dolgozom! Hát ott lesz a barátnője! Mosogasson.  És nem csak a csetreseket kellett törölgetni. Hanem komplett nagytakarítás! Úgy délután. Köszi!

Lesz még egy szülinapi bulija, amit a családnak csinál. Na majd abban segítek neki. Az is egy hét lesz. Előtte, akkor, utána. Na mindegy. Aztán azt mondta, befejezi a traktát. Remélem.

7 hozzászólás. Leave new

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü