Adva lesz 2 buli a jövő hónapban. Az egyik Sportbál a kolléganőmékkel. Azt mondták, elvisznek, ha akarom, ha nem.

A másik P. úgymond szülinapi bulija amit rohadtul nem akar, mert mi van, ha ő is meghal a bulija után 2 évvel, mint a kollégája? Tehát nem P 60 buli lenne,  hanem Valentin buli. Na most ez szervezés alatt van. Konkrét meghívást nem kaptam.  A Kacsagyáras picsák szerveznék. De konkrétan ők se hívtak meg.

Namost! Mivel a két buli egy napon van, P. azt mondta, hogy Ahogy gondolom!!!!

Most melyikre menjek? Ahová nagyon akarják, hogy menjek, vagy ahová ahogy gondolom???? 18 év után.

19 hozzászólás. Leave new

 • PadreEmeritus
  2019.01.14. 20:11

  Dobj fel egy érmét!!!:-))))

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.14. 20:20

  Én biztos, hogy oda mennék, ahová hívnak, szívesen látnak, és ahol én is jól érzem magam. 🙂
  Az “ahogy gondolod” szerintem NEM meghívás. Úgyhogy egy percig sem gondolkodnék azon, hogy kikkel menjek. Detélleg! 🙂

 • Mártival értek egyet.
  P. kapja be amit gondolok! Jó nagyot.

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 07:49

  halihóóóóóóóóóóóó.. ha az eszemre hallgatnék, akkor igazat adnék Mártiéknak, ha a szívemre hallgatnék, akkor a P. bulijára mennék… “már csak azért is”.. a picsák miatt! te lennél a “meglepetés”, főleg úgy, hogy tudják “valahol a párod”!.. ennyivel “tartoznál a kapcsolatotoknak”! És szerintem örülne is neki – lelke mélyén! – Mert a táncoddal olyat tudsz, amit az ottani picsák nem!!! … Kevés férfi mondaná azt, hogy gyere az én bulimra… “rád bízná”, mert a férfiak – tisztelet a kivételnek “nem szeretnek dönteni!”. pusszantás – anyád.. 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 07:55

  .. arról nem is beszélve, hogy mosolyogva mutatnám meg azoknak a picsáknak, hogy mit tudok “hol vannak ők, hozzád képest!??!!! Sehol! Irigykedve néznének rád… és én ezért “kihúznám” magamat és “lenéznék mosolyogva, hogy – na ezt csináljátok utánam!!!”.. kíváncsi vagyok te hogy döntesz…

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 07:57

  .. na és arról még nem is beszélve!!!, hogy Valentin napra mennél!!! Úgy gondolom előbb – utóbb – amit lehet – kipréselsz P-ből, előbb utóbb – mindig elvisz “nyaralni”, előbb – utóbb – az ő “mentalitásához képest” megkapod amit szeretnél, azért ezt ne felejtsd el!!!

 • Árébaba!!!!!! Na ahogy ezt a kérdést leírtam, eltelt negyed óra, jön P, hogy igenishogy szeretné ha vele lennék és jól érezném magam a buliján. Lehet korán károgtam. Nah!

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 16:42

  mi az az “Árébaba”, ahogy kezded írásod??? Na ugye, na ugye – megmondta anyád!!!!! mint eddig is, és mindig nekem lett igazam, mánemazémondom!!!! És el tudom képzelni, ahogy örültél… és “büszke is voltál”…. na…. igaz???? Lelki szemeim előtt már láttalak, amikor közölte veled, hogy….és én is, most, hogy olvastalak elmosolyogtam magam, ahogy elképzeltelek… szóval örülök lyányom!! érezd magad jól.. és légy boldog, de télleg!!! 🙂 pusszantás! Aztán vigyeóóóóóóóóóóó legyen ám!!! már amit meg lehet itten, vagy a jutubon!!! – nézni!

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.15. 16:59

  Vica, szerintem nem fellépni megy! ???

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.15. 17:00

  Yalkah: Nah! ???

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.15. 17:01

  Akarom mondani: Yallah: Nah! ???

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 17:11

  .. én szerintem meg… az ő helyében biztos, hogy fellépnék már csak azért mert, ha P-t ünneplik, akkor Era a táncával köszöntené!!!!! attól még jól érezhetné magát, előtte, utána, köztesben, meg bulizhatna is Era… de az ő száma volna “hab a tortán”! az ajándék! … Egy táncos, akármilyen táncos, nem tudná megállni, hogy ne lépjen fel, ne adjon elő egy számot, főleg, ha az a buli a barátjáról szól!!!!..

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 17:22

  .. Márti elbeszélünk egymás mellett! Ha P-ről szól a buli, csak más nevet adunk neki – pld. Valentin napot, de mégis róla szól, akkor Era már miért ne adhatná ajándékba neki az ő egyik táncát!!! ??? Ha nem P-ről szólna, csak ő is résztvevő lenne egy Valentin buliban a párjával – Erával – akkor én sem táncoltatnám őt!! Én eleve úgy vettem, hogy P tiszteletére, szülinapjára lesz a buli.. és én ebből indultam ki – először… hát ez az amikor fél szavakból sem értjük egymást!!! 🙂

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.15. 18:23

  Nem baj, Vica, akkor szép az élet, ha zajlik. 🙂

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.15. 18:36

  najaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

 • Nézek egy Brazil szappanoperát. India álmok útján a címe. Abba mondják mindig, hogy áré meg árébaba meg ilyesmiket. Nem fellépni megyek. Ha megkérnek akkor táncolok de automatice nem. Pista 60 . lesz a buli neve.

 • A táncot meg négyszemközt is lehet…..

 • Avatar
  vicacica52
  2019.01.16. 18:26

  … Az emberlánya, meg az ember … büszke arra, ha a párja olyat tud, amit más nem igazán… Én sem úgy gondoltam, hogy ha nem kérnek meg rá, mert egy sima buli lett volna!!! hogy akkor hopp és táncolsz… viszont, hogy P-nek lesz a buli, akkor én – mondom én !!! akkor tuti, hogy táncolnék!, hogy büszke legyen rám, és én magamra! Mert négyszemközt táncolni az nem ugyanaz! De! te tudod, én csak a magam részéről mondom a véleményemet, hogy én mit tennék, igaz – sosem tartoztam semmiben a tucat közé… ezzel néha ki is vertem, vagy verem a biztosítékot – biztos, de! nem igazán érdekel.. -t -. Egy a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. 🙂

 • Avatar
  durcijulcsi
  2019.01.17. 09:20

  Zűrös egy pasi ez a P.! (Na de mit is várjon az ember(lánya) egy Vízöntőtől?) 🙂 🙂 🙂
  Ez most olyan “bazdmegnyuszikaafűnyíródat” típusú napló lett. Vagy nem? 🙂
  És még mindig imádom a Yallah-naplókat! 🙂

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü