A Jó Isten Áldja meg!!!  Kaptam a papától egy fél oldal nyers tokaszalonnát! Drága jó istenem egy szeletből csináltam abált szalonnát. Jó fokhagymásan. Kicsit húsos is volt, kicsi is elég volt, hogy bezabáljak. Ledobtam mostanában 3 kilót!

Sose 🙂 felejtem el az utolsó disznóvágásunkat, mikor még Gyarmatiné voltam.  Undorító volt, mert már a közepén mindenki be volt rúgva, kivétel a nagyim meg én. Lett is kár belőle, de ezt most hagyjuk.  A végén a disznóvágó team elvonult a kocsmába. Persze az ilyen hurka kolbász meg abált szalonna lent volt a nagyinál a tyúkudvari kamrába. A zuram meg este 10 kor jött haza még részegebben. Követelte az abált szalonnát nem halkan. Ki volt akadva, hogy mi az, hogy most volt disznóvágás és nem talál a házban kaját? Kénytelen voltam éjjel fél11 kor lemenni a kamrába zseblámpával, mert olyan sötét volt, mint a fekete macska seggibe és vágni egy darab abált szalonnát a nagyságos úrnak. Ez meg ott a szobában az ágyban ülve zabálta tévézés közben. Olyan fokhagymaszag volt, hogy az nem emberi!

Hál Istennek ez már csak egy rosssz emlék. És mikor hiányzik egy olyan, mint férj, mindig eszembe jut, hogy milyen férjem volt.  És elmén a kedvem tőle.

DE nem a szalonnától!!!!

Kitettem a FB ra a képet. rögtön vagy 15 hsz jött rá! Mit nekünk vegán étrend! Egye akinek köll!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menü