Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

1
Subscribe
Visszajelzés
880 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
szildi

 :wpds_smile: 

Törölt felhasználó

ez egy válasz

Blablabla

Tessék! Ingyé volt, és nem kell irigykedni! Főleg, hogy ez nem is oltás miatt jár!

Screenshot_20210413-141238_Gallery.jpg
Candice

Idős emberek! Szerintem most sokan vannak a kórházakban, akik mit nem adnának azért, ha megérhetnék a hatvanat-hetvenet. Úgyhogy vissza az agarakkal!

szildi

Bizony, sokan örülnének ha megérnék. De én mar el sem hiszem, hogy közéjük tartozom, olyan eseményekben van részem, mint amikor 16 éves voltam, még a szemem is javult, fordított biológiai órában vagyok. Lassan a fika néni lesz a nagyanyám ( merthogy a gonoszság öregíti) .A kedves társa, meg lehet, hogy éppen küzd, vagy kitudja mi lehet vele, de nem kívánok nekik betegséget, szenvednek azok a sorsuktól eleget és az életükben nem sok értéket nem hoztak létre.

Candice

Emlékszem, hogy mennyit szemétkedtek Veled a járvány kezdetén, hogy majd jön Neked a fény! Mindenkinek jöhet a fény, csak vannak, akik szerencsésebbek.

Candice

Azta! 😎 El kell ismerni, ez mesteri volt! Ilyen elegánsan elküldeni valakit a ‘csába! Detélleg! 🙃🙃🙃Valamiért szeginy Geréb jutott eszembe. 😃😃😃

padreemeritus

Azért ma is volt egy “életszerű”, röhögőgörcsöt okozó sztori!!! IDÉZEM: “Láttunk egy meleg párt, két leszbi csajt… Két gyerekkel. Olyan kedves látvány voltak! :)))”

HOGY a csába esett le neki, hogy leszbik??? Nyilvánosan smároltak a gyerekek előtt, kézen fogva egymás szemébe nézve szerelmes pillantásokat vetettek egymásra, vagy kajak oda ment és megkérdezte, hogy bocsi, ti leszbikusok vagytok???:-)))))))))))))))

KITARTÁS ÉS PÁLPUSZTAI!!!:-)))))))))))

Candice

Húúú, de izgi!!! Tövig rágtam a körmömet, pedig úrinő ilyet nem tesz!:-))))))))))

padreemeritus

Ezentúl én is oda fogok menni, ha két nőt látok, akárhány gyerekkel és megkérdezem!!!:-)))))))))))))))

padreemeritus

*odament

Candice

Najazzzzé!:-))))))))

szildi

Anno, nálunk is ő tartotta a “gyertyát”, ha emlékeztek miket irkált össze, mindenkiről tud mindent.. na..☺️

Candice

Most láttam, Botondka felszívódott a szemétkedéseivel együtt. Mi van, nem voltak rá(d) vevők odaát?:-)))))) Csak a fikát “sajnálom”, mert így eléggé egyedül maradt. Papagájkór.:))))))
De mi lehet vekker úrral? Az utolsó bejegyzése a fikablogon még az átlagnál is ocsmányabbra sikerült. Remélem, tud még javítani. Gyurikám! Visszavárunk!

padreemeritus

Válámi ván, de nem áz igázi, mondta Arkagyij Rajkin!!!

Blablabla

Én csak megjegyzem, hogy én nem várom vissza!
Nem kívánok neki rosszat, csak annyit, ne legyen netje.
Éljen boldogan a családjával, de számomra itt van kedvesebb ember, akinek jót tenne, ha nem kellene ocsmányságokat olvasnia!

Last edited 4 napja by Blablabla
padreemeritus

Dehogynem, én várom, egy igazi népnevelő, nagy belső értékekkel rendelkező, intellektuális, kedves személyiség!!! Te nem így gondolod???:-))))

Blablabla

Nem🙃🙃🙃
De tudom te se, csak naaaaagyon kedves vagy, és annyira várod, hogy az idő megszépíti az emlékeidet!😁
Én gonosz vagyok!😝😝😝

Candice

Én, azokat a megnyilvánulásait kedveltem, amikor nem volt ocsmány. Volt humora, az tény, csak rosszra használta. Bakker, miért is írok múltidőben? Reméljük, hogy más az oka a távollétének. Az ellenségemnek sem kívánnám a halálát! Idővel majd kiderül, mi történt. Pár hete írt valami olyasmit, hogy “Még 3 hét.” Az még nem telt le. Én azért remélem, hogy… Én NEM vagyok gonosz!

Blablabla

Ti bolondok vagytok! 😁😁😁
Annak az embernek egyikőtök se hiányozna, hacsak azért nem, legyen kit mocskolni! Az meg kinek hiányzik???
Vannak emberek, akiket bármennyire is nem birok, de megszoktam, és valahogy tényleg hiányoznának. Lehet én vagyok köztetek az a szerencsés, aki el tudott szakadni a túloldaltól???? Remélem nemcsak én!
Jó igaz, nekem könnyebb, én régóta nem olvasom a túloldali agymenéseket.🙃
Én semmi rosszra nem gondolok, tudom mi van pl.ha valaki súlyos covidos. Az én férjem 4 napig velünk se nagyon tudott beszélni, nemhogy másokkal! 2-3 hétig teljesen ko volt, a legjobb barátai is csak a 3. hét végén érték el.
De én még ezt a 4 napot se kívánom neki, akármilyen gonosz vagyok! Elég büntetés lenne egy netfüggőnek, ha csak szimplán nem jut netközelbe!

Blablabla

Számomra olyan nincs, hogy valaki intelligens, csak rosszra használja!
Ha intelligens lenne, nem ártana.
Olyan sinxs, hogy valaki jól ír, csak gonoszságra használja! Aki gonosz, az gonosz! Irogasson a saját bandájának, aztán élhenezzék a hasonszőrűek!
Anno a múlt században is volt egy festő, aki egész jó képeket festett!:(

szildi

Úgy találtam helyesnek, hogy a vitának véget vessek, törölve lettek a bántó hsz-ek. , ezen a felületen nem engedjük meg, hogy tagok egymással veszekedjenek.. elég volt anno.. köszi a megértéseteket.

Last edited 4 napja by Szildi
padreemeritus

És IGEN!!! He is back in town!!!:-)))))))) Wellcome back szkatofil!!!:-)))))))

1 9 10 11