Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Subscribe
Visszajelzés
1.1K hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Szildi

 :wpds_smile: 

Törölt felhasználó

ez egy válasz

Szildi

Levettem az előző bejegyzésem, (gondolom olvasták akiknek szántam ), nem szeretném ha dicsekvésnek hatna, még ha a valóság is.. jó éjt ..

Astrid

Jajjjj, bakker! Kimaradt a lényeg!!! Majdnem átsiklottam felette!!! Ejnye! :)))))
Azt írja a fika: “„Pohár is koccant, úgyhogy hajnal háromkor aludtunk el a saját ágyunkban… :)))”.
Saját ágyukban? Mééér’ kell ezt így kihangsúlyozni??? :))))
Hát KINEK az ágyában kellett volna elaludni??? Az Ágiéban??? :))))
ÉDESHÁRMAS volt??? Nohát! Miért nem mesélsz róla, rudi??? :))))))
Ezzel kellett volna kezdened! Máris nem lenne olyan unalmas a blogod!
#mindigcsakabéla! Ejnye! :)))))))

padreemeritus

béla fent, béla lent, béla itt, béla ott, béla mindenhol!!!wahahahahahaha:)))))) Figaró házassága szabadon!!! Na várjál, lehet, hogy az Ági régen Áron volt!!!:)))))))))

Az összes komcsi köcsög, tömeggyilkos volt és ezeket komázza??? Habár én olvastam
nála, hogy MZP/X-re fog szavazni, a saját értelmi szintjét szem előtt tartva!!!:)))))))

Szerintem olyan hülye, hogy Bajáról is kitiltották az okos, művelt parasztok!!!:))))))

Last edited 5 hónapja by padreemeritus
Astrid

Úgy látom, Rudolf Imréné nagggyon felmérgelte magát.:)))))
Szeginy, szeginy rudi! A béla elhúzott a völgybe, ráadásul az orrába tolták a saját blogján a kommentjeimet. :)))) Valamit kellett már reagálnia rá! :)))))
Mondjuk legalább történik valami a végtelenül lapos blogjában! :)))))
Mi került mikor mennyibe! Nemár!!! Kijjjafrancot érdekli??? :)))))
Ejnye, fikusz, pörgesd már fel magad! :)))))

Átment támadásba. És teljes tagadásba. Ahogy szokta. :)))
Ami neki nem tetszik, az nincs is! :))))))
Én sem létezem! Nevem sincs, életem sem, diplomám sem, sőt: unokáim sincsenek! :)))))
Mind a három sincs!!!! És nem fogunk ma semmilyen tojást keresni! Detélleg!!! :))))

Próbál provokálni! Ejnye! Az a vonat elment már! :))))
Jót röhögtem, fikanéni, de ma tényleg nincsen több időm rád! :)))))
Javaslom, vedd be a gyógyszered, de NE igyál rá!!! Nehogy megint a földön fetrengve találjanak rád! :))))))

Astrid

Huhhh! Úgy látom, volt élet a botrányblogon! :))))
„Beszéljünk az iratokról.” – követeli a fika. Mérgében még a felkiáltójelet is elfelejtette kitenni! :)))))
„És miért kellene nekem megmutatnom neki bármit is? Mi ő? Ő is hivatalos személynek véli magát? Ez de beteg… :)))” – írta két napja. :))))))
 
Rudikám, csak nem képzeled, hogy hivatalos iratokat fogok neked feltenni a netre???:)))) Ejnye!!!
Saját magamat ásnám el, azonnal ráfognád, hogy hamisítvány, photoshop ésatöbbi :)))))
Mint ahogyan azt anno az utazós fotóimnál is tetted! Nemár! Nem fogok bizonygatni neked! :)))
De beszélhetünk róla, persze! :))))) Az államvizsgám jeles lett! A szakdolgozatom is, amit pszichológiából (!) írtam „Érzelmi klíma és családrajz” témában. Nyitott könyv vagy! Detélleg! :)))))
 
Aztán meg kioktat! Mert ő tudja! Punktum!!! :):):):):):):)
„Tojást pedig vasárnap keresünk. Hétfőn a locsolók jönnek… Mint köztudott. Én már illatozom a szomszédasszonyom unokái által. :)))”       
/SAJÁT unokád mikor lesz, rudikám???/ :)))
 
Hát akkor most jól figyelj, fikanéni, mert NAGY tévedésben vagy; kevered a szezont a fazonnal! :))))
A „húsvéti nyúl” jön vasárnap reggel – „mint köztudott” -; apró fészekbe teszi az AJÁNDÉKOKAT a lakásban: nálunk általában mesekönyveket, kifestőket, diafilmeket, pár csokitojást és az elmaradhatatlan áfonyát hozza. 🙂
 
A tojáskeresés – „mint köztudott” – egy közkedvelt JÁTÉK a gyerekeknek, a hagyomány szerint tojást húsvéthétfőn szoktak keresni!:))))))
Nálunk nem igazi tojásokat keresnek, hanem a Kindertojások összegyűjtött belsejébe rejtünk el apróbb meglepetéseket – a ’90-es évekből megőrzött víziló és krokodil Kinderfigurákat, üveggolyókat, érméket stb. – a kertben, és a gyerkőcök nagy élvezettel „vadásznak”. :))))

Utána lehet nézni a neten! :))))
https://www.hogyankell.hu/H%C3%BAsv%C3%A9ti_toj%C3%A1skeres%C3%A9st_tartani
https://sportagvalaszto.hu/tojaskereses-jatekosan/
 
Esmeg beégtél, rudi, komolyan mondom, néha már sajnállak! Ja, nem! :)))))
Kicsit kezdem unni ezt a vitát veled. Azt hittem, méltó ellenfél leszel, lesznek jó kis csörtéink. De földön fekvőbe nem rúgunk. „Pápuszi”! :)))))))

Astrid

„Nem is értem, hogy miért nekem írta? Miért beszélget ez az elmeháborodott hozzám tíz éve? Világosan és érthetően elmondtam, leírtam százszor… Nem akarom a közelemben, nem kedvelem… Mit nem ért ezen ez a világ barma? Detélleg! :)))” – tetteti a felháborodását a fika. Nem érti! :)))))
 
Azoknak, akik olvassák a blogját – szinte csak a régi Free-sek – nem nagyon kell magyarázni, hogyan működik a fikanapló. Ugyanaz a sablon. Baromi unalmas. :))))
Ezt csináltam, azt csináltam, ezt vettem, azt vettem, jajj de drága, béla, béla, béla, jött, evett, alszik, megint péntek, megint hétfő. :)))
Aztán a végén beszúr valami hazugságot az ippeg aktuális „ellenségéről”. Engem tizensok éve napi szinten emleget, én vagyok a kedvence! :)))))
Szóval miért beszélek hozzád, rudi? Csak válaszolok neked – ha olyan kedvem van. Néha szórakoztat. Detélleg! :)))))
 
Aztán erre jutott a fikarudi az éjjel:
„Még mindig ezen röhögök! Érzelmi klíma… A hetvenes években! Persze… Mellesleg évekig egészen más diplomát hazudott magának, valami nyelvi biszbaszt. :)))
Óbakker! Azért azt NEM gondoltam volna, hogy a fika ENNYIRE buta! Hol itt az ellentmondás??? Mi a gond a pszichológiával??? :)))))
A tanárképzésben az egyik legfontosabb tantárgy. Első félévben a szigorlaton szórják ki a népet. Aki marad, az már végigcsinálja. :))))
És mi a baj a nyelvvel? Nem értem! Látszik, hogy felsőoktatási intézménynek még csak a közelében sem jártál soha, rudikám, detélleg!  :):):):):)
 
„Érzelmi klíma… A hetvenes években!” – hát igen, hülyegyerek, téma volt ez már a hetvenes években is! Sőt! Ha téged is elvittek volna egy pszichológushoz/pszichiáterhez, nem lennél ennyire elcseszett!!!! Ejnye! :)))))
 
A nevemet pedig pontosan tudod, ne tetesd a hülyét, de ha mégsem, akkor kérdezd csak meg a nagy barátnődet, a „tettestársadat”, ahogyan te nevezted, a repülősgizit, ott van nála a nevem, számlaszámom, még mindig nem utalta vissza a párizsi repülőjegy árát! :)))  Szerintem már nem is fogja. De nem baj, járulékos veszteség, nem ver földhöz. Nem az én szégyenem. Madarat tolláról, ugye… :))))
Apropó, annyira hallgatsz róla mostanság. Mi van vele? Karriert csinált??? Vagy lelépett mellőled??? Mesélj!! :)))))
 
Egyebekben pedig fáradságos éjszakám volt! Egész éjjel azon munkálkodtam, hogy összephotoshopoljak neked egy hamis indexet, hamis bejegyzésekkel, meg egy hamis diplomát! Hogy felvágjak vele! Egyáltalán… tudod te, rudikám, hogy MI is az az index??? Nagyonröhögősszmájli!  :)))))
Itt van minden! És most TE jössz! Pápuszi! :)))))

Astrid

:)))))

20220418_115103.jpg
Astrid

:))))

20220418_113405.jpg
Astrid

:))))

20220418_110045.jpg
padreemeritus

Jiháj!!!!:):):):):) A repülős gizinél kiköptem a kávét úgy felröhögtem, tudom neked nem volt a sztori mulatságos, de a név telitalálat!!!

100 rugó, még ma is pénz azért valljuk be, pláne akkor!! A gazdag magyar nyelvben sem találok már több jelzőt erre a retek Boráros téri emsére!!! Kimerítette az összes létező szitokszót!!!

Ez hatalmas, mondjuk nekem soha meg sem fordult a fejembe hogy kamuznál a diplomáddal!!! Előre tudom, hogy ez a retek, nem fog villantani semmit, mert nincs neki, max most elrohan a bécivel az Ecserire és gyorsan vesznek valami silány hamis diplomát a Kolompár úrtól!!!:)))))))

Az ő idegen nyelvi ismerete egyezik a Karácsony Gelgeliével, hiperpasszív!!!):):):)

Mondom én, hogy ő az aki túlélte a saját abortuszát és akkor károsodott agyilag!!!:))))))))))))))))

Astrid

Nyelvvizsgát is tudok “hamisítani”: német C1 komplex (Rigóutca), angol B2 komplex (Rigóutca). :))))
Még a jó békebeli, szivatós! :))))))

padreemeritus

A Chianti borról meg csak annyit, hogy az az egyik leggagyibb mi

minőségű olasz bor, az olaszok víz helyett isszák, olcsó!!:)))))))

A Grappáról nem is beszélve, olyan szar pálinkát sose ittam, a gálám

kifordult tőle.

A 70-es évek vége felé bejártuk az akkori nejemmel Olaszországot, mikor az emse még térképen sem tudta volna megmutatni, hol van!!!!

Voltunk a Garda tónál, Velencében, Veronában, (láttuk Júlia állítólagos erkélyét) Padovában, San Remoban, Pisában 78-79-ben!!!

Astrid

Mi is voltunk sok helyen. :))) Ahová a fika jár – Jesolo -, az a legpitibb hely egész Olaszországban. A német (és egyéb) fiatalok bulihelye, no meg az olasz munkásosztály paradicsoma. :))))
Velence egykor szép lehetett, de már nagyon le van pukkanva.
Toszkána persze egészen más!
Firenze, Volterra, Siena, Pisa, Lucca, San Gimignano!
És a Ligur-tenger! A Cinque Terre!
És a Lago Maggiore! Isola Bella, Isola dei Pescatori. Meg Como és a tó. Milano! A Garda-tó. Sirmione. Az már döfi! :))))

Astrid

A FB-omon ott vannak a képek a különböző albumokban. Az arra érdemeseknek. :)))))

Astrid

Egyet azért küldök a rudinak! Szereti a fagyit! :)))))
2015 (annyi idős voltam, mint most te, rudikám), igaz, kicsit fáradt vagyok a képen, de hát napok óta talpon voltunk, rengeteg helyen jártunk, gyönyörűségeket láttunk! :)))
De a lényeg a FAGYI! San Gimignano híres – világbajnok (!) – fagyizója! Detélleg! :))))
/Mondjuk elég sok időmbe telt levadászni a netről, meg a makroadatokkal variálni, no meg magamat is odaphotoshopolni, de a végén sikerült!/ :))))
https://www.gelateriadondoli.com/home-uk.html

DSC_8788-crop.JPG
Astrid

Nagy napra ébredtünk! Fikanéni letörölte a port a használ(hat)atlan diplomájáról. :))))
Saját bevallása szerint sose dolgozott egyetlen percig sem a szakmájában. Viszont ezzel elvette a helyet egy olyan fiataltól, akinek pedig lett volna esélye ott lenn a végeken vízügyesnek lenni. Gratulálok! :))))
Mondjuk a jegyeiről szó sem esik, mint ahogy arról sem, hogy mai szinten már használni sem tudná a papirkáját, mert rég elavult a tudása. :))))
Pont úgy, mint a jogsija. :)))))
Persze az enyémet ő még mindig vitatja. :))))
A nyelvvizsga papírjait azért még megnézném! :))))
 
„Még mindig ezen röhögök! Érzelmi klíma… A hetvenes években! Persze…”
Én is ezen röhögök még mindig! Detélleg! :))))
Beégtél, rudikám, de nagyon! :):) :):) :):) :):)
 
Bocsánatot kérni? Miért is??? Te mikor kértél bocsánatot attól a sok száz embertől, akiket sok évig napi szinten zaklattál és elmartál a Free-ről, és sokszor még ma is emlegetsz??? Mire én megérkeztem oda 2010-ben, te már öt éve tobzódtál ott!
Mikor kértél bocsánatot tőlem, hogy hazugságokat terjesztesz rólam a mai napig? Mikor fogsz bocsánatot kérni tőlem, amiért azt állítod, hogy nem a saját nevemen mutatkoztam be neked vagy bárki másnak??? Akkor?
 
Aztán az van még, hogy panaszkodik a rudi. Játssza a zaklatottat! Előadja a hattyú halálát! :):):)
Ő, aki sok-sok éve szinte napi szinten beszól nekem. Akár aktív vagyok, akár nem.
Aki évekig azzal gyanúsított, hogy hazudom és manipulálom az utazási fotóimat. Az életemet. Ejnye!
Addig fogok neked válaszolni, rudi, amíg emlegetsz! (Már ha kedvem lesz!)
Ha békén hagysz, neked is nyugtod lesz. Szerintem ez egy korrekt üzleti ajánlat. :))))
 
Viszont még mindig hallgatsz róla, hogy hová lettek a kommentelőd! Ejnye!
Azt az egyet (!) is kioktatod, aki megmaradt és szorgalmasan viszi át neked a blogodra az infókat? Mert hogy te itt nem olvasol, ugye??? :))))))
Ejnye! Mi lesz így veled? :))))))
 

Astrid

Majd elfelejtettem- mint Columbo -, az “L-7” azt jelenti: L mint levelező??? Ejnye! :)))))))

padreemeritus

Először is egy nagy Risitas röhögéssel kell kezdenem!!wahahahahaha:):):):):):)
Ok, valamikor réges régen letette a jogsit, de hogy soha nem újította meg, mert
minek, nem szeret vezetni ez nekem kínai!!! Ha már megvan, akkor legyen érvényben,
mert sose tudni. Az a jogsi ma már úgy elavult, hogy tuti újra kéne neki mindenből
vizsgázni, azt már nem lehet hosszabbítani szerintem, tehát, ha így van, akkor nincs jogsi.

Diplomával a zsebében feljött Pöstre és csapos lett egy késdobálóban!! Biztos meg volt a pénze, akkor oda is kihalásos alapon lehetett bekerülni, annyi volt az “okosság”!!! De hol
maradt a tartás?? Ez olyan, mintha a faterom jogi diplomával, mint jogtanácsos elment volna a kikötőbe dokkmunkásnak!!:)))))))))) De ÉN kérek elnézést!!!!

Én is megzaklattam rendesen, mikor éjjel kettőkor az állítása szerint felcsengettem őt a
lakásán!!!! bruhahahahahahahahaha

Astrid

Na, az meg a másik legendás hazugsága! :)))))))
Meg az én libbenős szoknyám a bokorban. :)))))))
Személyiségzavaros, NEM TUD normális ember módjára élni: korán kelni, munkába járni, dolgozni, főnököt elviselni pl. vízügyesként. Ellensúlyozásként megvetően nyilatkozik azokról, akik viszont tudnak. :))))))

Astrid

Arról nem is beszélve, hogy régebben két ill. három diplomát hazudott magának. Én itt csak egyet látok. :))))

Astrid

A nap híre az, hogy a mai napon Máté kicsifiú beiratkozott az oskolába! ❤

Astrid

Vagy a tegnapin. 😃😍

Astrid

Félicitations Monsieur le Président! Victoire méritée! Réussite et courage à vous. 🙂

Last edited 5 hónapja by Astrid
Astrid

2022.04.25. Nr.1. – MK három naplóig bírta (P-V-H), hogy ne emlegessen a blogjában. Itt a lőtéri kutya sem említette. Akkor KI nem száll le KIRŐL??? Sportszerűség? Korrektség? Zaklatás?

Astrid

Pontosítok: MK a “diplomás”-napló (szerda, 04.20.) után kerek 3 (!) napig bírta – csütörtök (04.21.), péntek (04.22.), vasárnap (04.24.) – “nélkülem”.
Ezentúl nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”

Hadd idézzem őt magát: “Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”

NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Last edited 5 hónapja by Astrid
padreemeritus

Itt az álompasi horrorkának, micsoda parti!!!:):):):):):)

safe_image.jpg
Szildi

Olvassatok kulturális eseményekről, pl. Dr. Révay András cikkeit. Ezek a https://euroastra.hu/ oldalon találhatók,- kultúra rovatra kattintva-, ajánlom személyes tapasztalataim alapján is.

https://euroastra.hu/otszaz-ev-tavlatabol/
https://euroastra.hu/az-igazsagnak-es-a-szeretetnek/
https://euroastra.hu/a-nincs-fajdalma/
és még több is..

Last edited 4 hónapja by Szildi
Astrid

A Szépművészetiben a Bosch-kiállítást nagyon ajánlom. 🙂

padreemeritus

A fikanéninek nem akarok rosszat, csak arra kérem a gondviselést, hogy

élete végéig a FIDESZ legyen hatalmon!!! wahahahahaha:):):):):):)

Astrid

2022.05.03. Nr.2. – MK pontosan öt posztjában (05.26., 05.27., 05.28., 05.29., 06.02. hajnali) bírta anélkül, hogy beszólt volna a Free-s tagoknak.
2022.05.02. éjféli posztjában ismét kezdi a Freelove oldal és tagjai – beleértve, bár név szerint nem említve engem is – becsmérlését; fenyegetve, ígéretet téve a folytatásra.
Én ezen időszak alatt egy szóval sem említettem MK-t.
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”

Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”

NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Last edited 4 hónapja by Astrid
Szildi

Már elkezdte, mint aki mindenkinél mindent jobban tud, hazugsággal, rágalommal, (mi köze pl egy oldal tulajdonosához, vagy bármihez , ráadásul személyiségi jogokat sértve) . Vajon a saját cégében sem tudja mihez van joga, mi a kötelessége. Vagy nincs más témája, valamivel fel kell ráznia már az olvasóközönségét.. De nem baj, minden írása azonosíthatóan megy a bizonyítékokhoz, legalább frissítjük a feljelentést.

Last edited 4 hónapja by Szildi
padreemeritus

Valamit nagyon jól csinálsz, állandóan emlegetve vagy, nem elfelejtve!!!:):):):):):)

Blablabla

Semmi gondja az életben, ráér, unatkozik. De ki tudja, lehet ez a látszat, és már kinjában nem tudja milyen szemétségeket műveljen.
Azért szerencse Ildikó, hogy te ilyen erős nő vagy, rád dobálhatja a hülyeségeit!:)

Astrid

2022.05.09. Nr.3. – MK a legújabb (05.08. éjjeli) írásban minden előzmény nélkül ismét nyíltan, név szerint szidalmaz engem.
2022.04.21. óta (18 napja) én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Astrid

2022.05.23. Nr.4. – MK a kommentjében (05.22.) ismét célozgat rám.
(“Hogy a törpe bozgor melyik őskövületet kényezteti pont…“).
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
/Pedig az a fényképe megérne egy misét! :))))/
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Szildi

No, ma megint szórakoztatja a jó népet a bolond fika, ( kész röhej, még a tésztaképű lányát is belekeveri) no, komment, ilyen agyszüleményekre csak ilyen abszolút hülyék képesek.
Viszont van neki egy hírem, én már az idén nyáron megyek Egyiptomba, két-hét all inclusive, persze van kivel. Megenné a penész, ha mindent tudna, -még én is néha csodálkozom- azon a sok szerencsén ami ért mostanában. Sokat adtam, segítettem az életemben embereknek, most visszakapom a sorstól busásan. Nekem ellenségem csak ez régi szemét troll banda, akik majd felelnek mindenért, mert már csak ez van hátra kárpótlásként, hogy megérjem, megkapják azt amit érdemelnek. Ami késik, nem múlik, tájékozódtam. Remélem azt is betudja bizonyítani, amiket rám utalva, azonosíthatóan, nyilvános felületen megjelenít a kíváncsiskodóinak.

Last edited 4 hónapja by Szildi
padreemeritus

Oh yes!!! Érezzétek magatokat nagyon jól én is készülök Svédországba az unokákhoz, meg a gyerekeimhez, kemény volt ez a covidos járvány, szerencsére megúsztam, 3 oltásom van Moderna. Jó tett helyébe jót várj!!! Puszi.

Astrid

Jó utat, várom a képeket a kis tündérkékről. 😊

Szildi

A ” beteg agyú senki” megint újra hablatyolt. Kit, kire küldött ez a szerencsétlen és hová? Kereste azokat a tagokat , akiktől valamit tudhat. Vajon mi köze lehetett egy cég belső dolgaihoz , milyen alapon kutat a tárgyalásairól ?Állandóan utánunk szaglászott, faggatva akit lehet , információkat összeszedve, hazugságokat kreálva ezekből. De megint elárulta magát, hogy éppen ő volt az aki belemászott olyan dolgokba amihez semmi köze. Ennyire hülye lenne, hogy nincs tisztában, hogy nyilvános oldalon beismeri azt ami tényleg a “bűne” ? pld. a blogjában leírja, hogy, uszított, ma is embereket mocskol, azonosíthatóan és még fenyegetőzik is, ( van aki még be is dől neki) . Öngól! Kedves Aha, az ügyvédem nagyon örül az új információdnak, köszöni szépen..

Last edited 3 hónapja by Szildi
Astrid

Ez ma reggel jött szembe. Szerintem pont ideillik. 🙂

1653798494731.jpg
Astrid

“Ha meg kell bántanod másokat ahhoz, hogy erősnek érezd magad, akkor te mérhetetlenül gyenge vagy.”
/Bobby Mattingly/

Last edited 3 hónapja by Astrid
Szildi

Ez nagyon jó idézet, találó!!! Elemezzük csak ki a “vallomását”:
“Hát… Nem tudom… Én biztosan bűntelen vagyok? Hát nem azon szórakozom 17 éve, hogy ez a szerencsétlen vén kurva pont olyan, mint az anyám volt? Hogy rajta vertem el az anyám bűneit? Hát hiszen könnyen megtehettem! Én küldtem rá minden mocskos embert… Az Aramist is! A török freelove-val. A wiko-t is! Csúnya dolog volt…”

Milyen lehetett az anyja, valószínű nem szerette jól, csalódott a kölykében, lehet megbánta, hogy a világra hozta, mert egy nevelhetetlen gyerek lehetett. De kitudja milyen “családi” közösségben éltek, amitől megsérült, ami nem is érdekel, az ő dolguk. Mit is vall be? Hogy regisztrált egy társkeresőre, majd annak az egyik tulajdonosát kipécézve, (akit valójában nem is ismer, nem vett soha részt az életében), de mégis azon szeretné “leverni” a saját családi szerencsétlen életét. Egyszerűen “ellenségképet” kreálva , folyamatosan (17 éve) rágalmazza, üldözi, személyiségi jogokat sértve, céges hitelrontást elkövetve, tagoktól tudatosan megszerzett információkkal visszaélve. A mai napig ezzel kel, fekszik, egy kezelésre szoruló, függőségben lévő igazi “BŰNÖS”, akit muszáj bírósági útra adni, ha nem képes magától leállni, a törvény erejével, vagy orvosi kezelésre utaltatni.
Köszönöm kedves régi tagunk ezeket a magadról szóló beismeréseket. Isten mentsen mindenkit a barátságodtól, mert előbb -utóbb megbuksz, Vajon a Bélád, ha egyszer leszeretne rázni, azzal mit művelnél, (ez lehetne aztán érdekes sztori a követőidnek). Előbb- utóbb ez lesz, mert az ilyen emberek sorsa az, hogy elfordulnak tőlük, a sok gyűlölködéses gonoszkodásuktól. Vannak ilyen mások magánéletébe mászó, háttérben keverő, aljas emberek akik elrettentően viselkednek..

Last edited 3 hónapja by Szildi
padreemeritus

Tegnap este nagyot ment a fikafos, csak az a szemét gyógyszer ne gurult volna megint el!!!

Biztos az új fürdőszoba lefolyójába esett. Most itt be kell tennem egy idézetet magától az

irodalmi Nobel díj várományosától!!:):):):):):)

Tegnap jópofa délutánunk volt Horrorkával, rengeteg megbeszélendőnk volt… Nagyon élvezi az egyedüllétet a lakáskájában, most egy ideig nem is gondolkodik együttélésben senkivel. Banya! Beteszem a kaját a hűtőbe, és ott tud maradni! Nem eszi meg senki! A csokimat se! Óriási! :)))”

A miben??? A lákáskájában??? Akkor nem az albérletben B+!!!!:):):):):):):) Megették a

csokiját, beszartam!!!:):):):):):):) Biztos azért, hogy ne hízzon már tovább!!! NEM véletlen,

hogy CSAK arcképek vannak kint róla a facén!!!:):):):):):):) Miss Piggy.

Csocsorászott az állítólagos barátaival, mintha számítana mit hablatyolnak össze!!!:):):):):)

A világ legszarabb és legprolibb piája a grappa!!!!

Astrid

2022.06.01. Nr.5. – MK a kommentjében (05.31.) ismét a nevemen emlegetve gyanúsít
(“kettyós Márta, bérblogger“). Ezt kikérem magamnak, csak a magam nevében írok.
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Nem fogja fel, hogy befejeztem vele, nem vagyok a “játszótársa” többé. Folyamatosan provokál. Tőlem nem fog választ kapni, legfeljebb egy bírósági meghívót.
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Szildi

Sokszor mondtam már, a kedves régi tagunk, velünk kel-fekszik, mert egy beteg , lusta senki, aki csak egy botrányblogban tud magának sikert, közönséget szerezni. Irigykedik, gyűlölködik, pellengérez, “humorizál”. De éppen ez az a stílus amivel saját magát járatja le, hiszen neki ennyire futja, mert többre nem képes.
Állítólag, mindenki annyit ér amit feltud az életében mutatni. Vajon neki mi van, hazudott diploma, ócska kecó, ócska helyen,( ahol élete fő művét egy fürdőszobában teljesíti ki ). . Gratuláljunk neki, példakép lehet. a prolik között.
Nem baj ha ” szórakoztatja” a közönségét, ha neki ez fontos, így tud “valaki” lenni. Ettől én még egészen jól vagyok, akik ismernek, akik körülöttem élnek, azok véleménye a fontosak számomra. Ők tudják a valóságot, tudják hol tartok, mit tudok felmutatni és még manapság is célom van amit sorra megvalósítok. A családom, barátok és barátnők vesznek körül, akikkel kölcsönösen tiszteljük egymást.
Manapság is sok a dolgom, még ebben a koromban is teljes az életem (a sok tragédia és bajok ellenére is) ráadásul nem magányosan, boldogan és jól élek..

Last edited 3 hónapja by Szildi
Szildi

Vajon ki él egy “pöcegödörben”., érdekes lenne ha a valóságban összehasonlítható lehetne. Egy régi tag, aki valószínű egy pszichikai eset 17 éve (!!!) rágalmaz és trollkodik egy blogban . Az istenért nem tud a régi tulajdonosok, neki nem tetsző volt tagok rágalmazásából, gyűlölködéséből kilépni. Olyan mély sérelem érte a valamikori web oldalon, (amiért ott ki lett téve az akkori személyeskedő, gyűlöletkeltő írásai miatt), hogy azóta sem tudja feldolgozni. De mondhatni a “sokk” ami akkor érte, hasonlíthat ahhoz amikor a saját anyja vált meg tőle. Az egész életét, a napi agyi tevékenységét, a gondolatvilágát kitölti, a folytonos bosszúvágy, azóta ezzel foglalkozik, pár hozzá hasonló életvitelű, szerencsétlen tag lájkolásával. Ez tartja össze a barátságukat. Igazán sajnálatra méltó emberek azok akik így kénytelenek élni az életüket. Szerintem kimeríti újra és újra a zaklatás fogalmát, éppen ideje lesz az ügyvédemmel megbeszélni, hogy csatolja a többi anyaghoz az újabb irományait. Sajnos az ügyészség nagyobb bűncselekmények tárgyalásával is elmaradásban van, de ami késik, nem múlik. Írkáljon csa kedvére, ha ennyire hülye, megéri neki. Ettől én nagyon is jól vagyok, sőt ha tudná mennyire jól, megenné a penész.., felfordulna az irigységtől, legfeljebb újabb lejárató kampányba vezetné le a mentális állapotát.

Last edited 3 hónapja by Szildi
Astrid

2022.06.02. Nr.6. – MK kommentjében (06.01.) ezúttal csak a Freelove a téma, becsmérelve, néven nevezve engem is.
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Last edited 3 hónapja by Astrid
Szildi

Mi lenne vele, ha nem lennének ellenségei, képzeld el milyen unalmas életben lenne része.

padreemeritus

Minket nem lehet elfelejteni, értünk könnyeket illik ejteni, lehet így, lehet úgy, de ha nincs is közös út, ábrándjaitokban ott leszünk ugyanúgy!!!!

Szildi

Nem is felejt el, mi vagyunk az első gondolata.. demonstrálja.. De vajon mivel foglalkozott volna 17 éven át, ha mi nem lettünk volna? .. költői a kérdés és hát valamivel tölteni kellett az idejét.

Amúgy a mostani barátommal nagyon sok programban van részem, aki nyugdíjazása előtt orvos egyetem és jelenleg is egy világ szervezet Mo-i vezetője. Így mindenhová hívják, megtiszteltetésnek veszik ha megjelenik, többnyire orvosok, művészek, akadémikusok társaságában. Nem egy fogadáson, múzeumi megnyitón, koncerten, kiállításon voltam már vele (minden hétre jut egy-kettő). Többek között prominens Kossuth díjas művész családjával a színházi páholyukban akinek a születésnapját több százan ünnepelték,( aki a legjobb barátja egyébként) Tegnap pl. színházban voltunk, múlt héten Zeneakadémián, hétvégén is egy kizárólag meghívott vendégek részére szervezett programra vagyunk hivatalosak, és persze Egyiptomba is együtt megyünk. Ennek a fikának fogalma sincs , hogy élnek azok akiknek a nyomába sem léphet. Vajon ezek az eltartott senkik , hol jártak az utóbbi években. Évek óta otthon eszi őket a penész, csak arra várva ki finanszírozza őket. Ha nem így lenne, mást se olvasnánk, folyamatosan beszámolnának ha valami történne velük. De nem, ők egy blog oldalon másokat lejáratva, csak ezzel szeretnek foglalkozni, miközben a nulla is több náluk. Nekik ez jutott, ezt érdemlik, mert normális emberek az ilyen alakokat nem szívelik.
Vannak más barátok is körülöttem, író, közgazdász, mérnök (barátok a szó valódi értelmében), akikkel nagyon jól érzem magam. Szóval, kárpótolva vagyok, mert csodás és értelmes életben van részem. Ez a webes felület csak egy része a freenek, telefonos app.oldala jól megy, már nem hiányzik a régi oldal, ilyen világban ez pont elég és jól is van így.

Last edited 3 hónapja by Szildi
Szildi

No, nézzük csak, ki is az aki hazudik,kinek a hobbija másokat lejárató módon véleményezni? ( ugye, pár fantazmagóriáját, hazugságát már cáfoltam korábban). Persze, tudom, nagyon nehéz elhinni, főleg mert elsem tudják képzelni, hogy ilyen létezik, csak irigykedni képesek.. De ettől még minden igaz, ha a feje tétjükre állnak akkor is..

Zeneakadémis.jpg
Last edited 3 hónapja by Szildi
Szildi

Saját felvételek. 1. Zeneakadémia, 2.Vigadó Dohnányi koncert

Vigadó koncert.jpg
Szildi

De lenne még pár fotóm pl. fogadásokról, múzeum megnyitókról, Zsinagógai zártkörűen tartott előadásról, Orvosegyetemi kulturális eseményekről stb. Csak azok már nem publikusak, mert azonosíthatóak a személyek és van adatvédelem.
Az egyéb gazdasági céljaim elérése és magánéletem jól alakulása, egyenes arányban, minden képzeleteket felülírt az élet, valószínű megérdemelten. Sajnálom, hogy vannak akik az ilyen konkrétan bizonyítható információkat nehezen viselik. Ajánlom nézzenek magukba, tegyenek jót munkában, emberi segítségben másoknak, húzódjanak vissza folytonos rosszindulatukból és akkor remélhetőleg nekik is jobbá válhat az életük. Állítólag a karma és sors így működik.

Last edited 3 hónapja by Szildi
Szildi

Meghívó: a múlt évben nyílt meg ismét a Rumbach Zsinagóga egy teljes felújítás után. A zsinagóga immáron kulturális és vallási központként működik, amelynek része a teljesen megújult kosher kávézó is. Ennek a kosher kávézónak a megnyitására egy a hely szellemiségéhez kapcsolódó zenés irodalmi kabaréval készültünk, melyre az önkormányzat nevében szeretettel meghívunk téged kísérőddel együtt. Az előadással a régi pesti kabarék világát szeretnénk megidézni, hiszen Erzsébetvárosban ennek nagy hagyománya volt. Az estet Vas Zoltán Iván, a méltán elismert főrendező rendezi. Az előadás részletei alább találhatóak, az előadás 90 perc szünet nélkül. Időpont: 2022. május 15. vasárnap 19:00 Helyszín: Rumbach Zsinagóga, 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 11-13. Előre is köszönöm, ha elfogadjátok meghívásunk!
SZÉP ERNŐ: MEGINT GYEREK SZERETNÉK LENNI Zenés irodalmi kabaré.

Last edited 3 hónapja by Szildi
Astrid

2022.06.04. Nr.7. – MK kommentjében (06.03.) ismét valótlanságokat állít rólam, néven nevezve. NEM tud leállni!
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Szildi

Jót nevettem, milyen ” szórakoztató ” ez a fika, elárulom már várom az újabb és újabb fantáziadús baromságait. Róla mindenki tudja, hogy betollászkodott mindenkihez, meghívatta magát, utána jól kibeszélve, szemétségeket, hazugságokat hirdetve ott ártott ahol csak tudott. Mondjuk, ma is ugyanezt teszi, fantáziál, többnyire rossz értelemben, majd tényként közli az olvasóival az aktuális agyszüleményét. Kérdezném, a Márti, vajon miért írna helyettem itt, mi érdeke lenne ebben? miért lenne az un”bér blogger” ?, hogy férhetne pl hozzá az adatlapomhoz? A “hölgy” valószínű magából kiindulva, gondolhat ilyen blődségre, mivel volt erre példa, tudjuk mire képes. A M. egy olyan régi ismerősöm, az oldalunkról (mint több más régi tag is) akivel elfogadtuk egymást, soha nem volt konfliktusunk. Nem vagyunk napi kapcsolatban, nem informálom a gondolataimról, a napi társadalmi vagy személyes családi eseményeimről, fordítva, ő sem engem. Időm sem lenne, olyan sok mással foglalkozom. Ide is mint látható ilyenkor nézek be. Aki dolgozik, van élete, az tényleg nem másokkal foglalkozik, ez nem is célja. Lényeg, hogy ha állít valaki ilyet, bizonyítsa is be, ennyi a véleményem.

De, hogy kielégítsem a kedves követőimet, röviden az elmúlt pár napról. Csütörtökön a Városmajori Szabadtéri színház egyik jó előadását néztük meg, ami nagyon tetszett. Ma pedig kiruccantunk a szentendrei Skanzen egyik kiállítására, zárt körű vezetéssel, mivel még nincs teljesen készen a tárlat. Utána egy jó vacsora egy étteremben. Holnap én vagyok a szakács, mivel jön a családom is. Jó éjt mindenkinek!

Astrid

Szentendrére mi is megyünk majd, jönnek az amcsi és a kanadai rokonok. Meghalt a San Franciscoban élő keresztapám – akit mi is meglátogattunk Miamiban (amikor még ott élt) -, és itt szeretne nyugodni Mo-n.
17 éves volt, amikor ’47-ben disszidáltak. A Nagyi öccse már látta, hogy itt nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné, felpakolta a családját és Kanadában telepedtek le, dohányültetvényük volt.
A kisebbik fiú ma is él, van két lánya, az egész család a dohányfarmmal foglalkozik.
A nagyobbik fiú – a keresztapám – nem akart Kanadában élni, Miamiban telepedett le, elvégezte az ottani egyetemet és pszichiáterként dolgozott egészen 70 éves koráig.
Egy bohém világfi volt. Amikor elkezdett betegeskedni, eladott mindent, és átköltözött a nevelt lányáékhoz San Franciscoba; a villájukban külön lakosztálya volt, csodálatosan gondoskodtak róla. Most elhozzák a hamvait, itt lesz a temetés.
És bejárják az országot, a kanadai lányok is, akik eddig nem túl sokat foglalkoztak magyar mivoltukkal.
Most nyomatom az angolt, mert bár van nyelvvizsgám, nem használom napi szinten, németül meg nem tudnak. :)))))
A skanzenről mesélj majd, olvastam, hogy megnyílt egy új részleg, ahol erdélyi utcaképeket, boltbelsőket lehet megnézni.:)

Szildi

Ez a régi erdélyi szabadkőművesek munkásságával kapcsolatos kiállítás volt , amit hamarosan megnyitnak nyilvánosság előtt is. Felépítettek a Skanzen területén egy főtér köré, jellegzetes erdélyi városok épületeinek élethű másolatát. Olyan mintha ott járnánk, pl. működő üzletekkel, cukrászdával ( láthatóan folyamatosan építik tovább). Nagy a terület, egész napos programot érdemes szervezni, gyerekeknek is . Most a pünkösd miatt sokan voltak, de mégis eloszlott a tömeg.. mi jól elfáradtunk, de jól éreztük magunkat, jó társaságban.

Szk kiállítás.jpg
Astrid

2022.06.06. Nr.8. – MK kommentjében (06.05.) ismét valótlanságokat állít rólam, néven nevezve. NEM tud leállni!
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

padreemeritus

Azért csak elszólta magát a Rudiné, hogy bizony olvassa itt a freet, mert nem tudna létezni nélküle!!!:):):):):):)

Szildi

Miközben a M-val kínlódik, aki élvezettel unokázik,(látom a facebook-on kitett fotókból, gyönyörűek a gyerekek), eszében sincs a troll bandával foglalkozni, Ha valamiért jogos lehetne az irigysége a “hölgynek”, csak ezért, mert nem ismeri milyen egy normális család, nem volt benne része, ettől is lehet ennyire beteg és rosszindulatú ember.

padreemeritus

És most úgy megsajnáltam, hogy begyulladt a foga, hogy fel kellett keresnie a

fogászatot pont egy ünnepen, de télleg!!:):):):):):) Ilyenkor örülök annak, hogy

nekem már ilyen problémám nem lehet, ezért jó a protkó, csak kiveszem és

fütyülve mosok fogat!!:):):):):)

De vajon HOL volt a nagy szerelme béla?????

Astrid

2022.06.08. Nr.9. – MK kommentjében (06.07.) ismét valótlanságokat állít rólam, néven nevezve. NEM tud leállni!
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Astrid

2022.06.09. Nr.10. – MK kommentjében (06.08.) ismét a Freelove társkereső tagjait gyalázza, felismerhetően, de nem név szerint említve. NEM tud leállni! Egyszer nagyon meg fog lepődni!
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Last edited 3 hónapja by Astrid
Szildi

Persze, hogy nem hagyja abba. Nem bírja megemészteni, hogy minden másképp van, mint ahogy vizionálja. A gyűlöletében lemegy a pokoli mélységekbe, prüszköl, dühöng, meghazudtol, rágalmaz, olyan jelzőkkel, amire nincs is szó. Embernek nevezhető az aki, eü bajok információit, felhasználva rágalmaz, milyen empátiája van, mekkora féreg. Aki olvassa, jól láthatja ilyen amikor valaki pszichikai beteg, amikor kivetkőzik magából. Nincs megállása, nincs körülötte semmi, nem tud a saját mocskából kiemelkedni. Nem is fog, ez a sorsa, ami engem nem is érdekel, egyedül a jogi lépés, kb. 17 éves üldözésének lezárása tartozik rám.
Szerencsére nem úgy élek amikről ír. Jövök-megyek, többféle programokra ( pl. a héten is kiállításokra). Tisztelet vesz körül a környezetemben, szerető család és emberek vannak körülöttem. Rendezgetem a vállalkozásom, mint az x számú lakásaimmal kapcsolatban mindig kell is. Hogy az aktuális “témájánál” legyek, a héten befejeződött a fogászati kezelésem. Még márciusban kezdtem egy szakmailag jó hírű magánklinikán, ami nem kevés összegbe került (még időben , mivel minden drágul). Szóval, jól vagyok, úgy élek amit a proli troll banda el sem tud képzelni, nemhogy megélni..

Last edited 3 hónapja by Szildi
Astrid

Meg tudom erősíteni, hogy sokféle programon veszel részt, szoktál mesélni róluk. :)))
Tegnap nekem is zsúfolt volt a nap; délelőtt a kocsit kellett vizsgáztatni és az okmányirodában is volt dolgom.
Délután Máté(baba) ovis ballagását és az azt követő kerti partit nagyjából elmosta az eső, de úgyis indulni kellett, mert este hétre oda kellett érni a Frankel Leó úton lévő Koreai Kulturális Központba, ahol R. barátnőm fergeteges koncertet adott a zenekarával. (Hát nem volt egyszerű odajutni, a közlekedési káosz miatt végül taxit kellett hívni, és R. is felhívott, hogy bár foglalt helyem volt a központ mélygarázsában, de az beázott. A környéken pedig majdnem lehetetlen volt parkolni.)
Felléptek Dél-Koreából érkezett fogyatékos fiatalok is, csodásan zenéltek, aztán még az este indultak tovább Horvátországba. :)))
Kedves, közvetlen emberek, még a nagykövet úr is jelen volt, odajött, privátban is gratulált R-nek.
Utána beültünk egy kerthelyiségbe, sokáig beszélgettünk a felfrissült zuglói éjszakában.
És a Cézár-salátájuk valami fenséges! :)))))

Last edited 3 hónapja by Astrid
Szildi

Voltam ott én is egy előadáson: ekkor, bemásolom

2021. november 17-18., 19:00

Koreai Kulturális Központ, színházterem

Fiatal Koreai Alkotóművészek Fesztiválja

Tánc a holdfényben – koreai népi színielőadás

———————————————————————————

Látom nácizik mert már nem tud mást.. de kinek az oldalán? már ez nem az enyém, csak ugyanúgy használom a felületet, mint bárki, abszolút hiteltelen minden mondata..

Pár napig kint voltam a lányoméknál, gyönyörű a hely ahol élnek. Tegnap jöttem vissza, ma átmegyek az új lakásomba, mert ma vendégeim jönnek, egy három gyerekes kis család, ahol un. pótnagymami is vagyok,( a legkisebb féléves). A hétvégén az író barátom látogat meg, de a jövő héten is már új programok várnak, a duplán dr. párommal, akivel nagyon sok helyre eljutok.

padreemeritus

Pedig én csak a frankót írtam a Dávid csillag verte ki nála a biztosítékot!!

Marha barom állat, mindenki tudja a Jákob elvtársról, hogy az!!! Az az

érdekes, hogy még ő cigányozott bőszen a Parlamentben, az teljesen

rendben volt!!!

Nektek, meg nagyon jó szórakozást kívánok, én is beindulok, már alig

várom, hogy induljak unokázni!!

Last edited 3 hónapja by padreemeritus
Szildi

lehet véleményed, ha másutt megjelenhet, itt is… csak körbe kell nézni a neten.

Szildi

Pont rá illik. ” Unalmas ”

ugyanez a véleményem róla, hozzátéve, hogy plusz pszichikai beteg, aki kezelésre szorulna, mert amit művel már 17 éve, az minden ,csak nem normális . Mint zaklatás , kimeríti a bűncselekmény fogalmát.. Lassan újra beadok mindent, hogy megsürgessem, mert ez tényleg nagyon unalmas.

padreemeritus

Szegénynek hányatott gyerekkora volt!!:):):):):)

padreemeritus

A szegény román lány esete a hajósokkal, besza-tam, behu-tam!!!:):):):):):):)

Mese mese mátka, eredj a 3,14csába!!!:):):):):):):)

Természetesen CSAK is migráns retkek dolgoznak nála!!!:):):):):):):):)

padreemeritus

Hé Te, bajai vagy b+??? Ezen is hanyatt röhögtem magam!!!:):):):):)

padreemeritus

Aszongya a bajai celeb, agytröszt, hogy tét nélküli meccs!!!:):):):):)

Legalább, csak egyszer fognád be a rohadt vörös komcsi pofádat,

bölcs maradnál!!! Persze nem VB-t játszottak, de VOLT tétje a

meccsnek, hiszen ott van, hogy nemzetek ligája, te agysorvadt

idióta és lecumizhatod a fityma nélküli fajkasházyt!!! :):):):):):):):)

padreemeritus

Mindenki tétmeccsről beszél, szal nem én vagyok a hülye!!:):):):):)

Mi van szkato most nagyobbat szoptál, mint Cicciolina egész

életében???:):):):):):):):):) Tippmix gyilkos volt a meccs!!!whahaha

padreemeritus

ui. Térdelj le te is a fajkasházy tivadaj előtt tátott szájjal!!!

Astrid

2022.06.17. Nr.11. – MK kommentjében (06.16.) ismét a Freelove társkereső tagjait gyalázza, köztük rám is célozva. NEM tud leállni! Egyszer nagyon meg fog lepődni!
2022.04.21. óta én egyetlen szóval sem említettem MK-t. (Ezen tényközlések kivételével.)
Ezentúl mindennek nyoma lesz. “A tények makacs dolgok.”
Hadd idézzem őt magát:
“Azt is feleslegesen kérném, hogy hagyjon végre békén… Ne irkáljon rólunk, nekünk, ne leselkedjen  utánunk. Úgyse hagyja abba, nem lehet megtiltani neki, ahogy a falu bolondját se lehet eltiltani attól, hogy kővel dobálja a repülőt… :)))”
NEM kérek kommenteket, ez itt pusztán tényközlés. Köszi.

Last edited 3 hónapja by Astrid
padreemeritus

Nagyon jó, hogy így felhoztad fikám ezt a madarat tolláról témát, megkérdezném,

hogy mi van a nagy barinőddel, a pénzlehúzós “repülős gizivel”????:):):):):)

Megtanítottad a gyöngyfűzés rejtelmeire, hogy ne haljon éhen, aztán a gizi otthagyott, mint

eb a szarát, és elment “karriert” csinálni a pelenkagyárba!!!! wahahahahaha:):):):):):)

Szildi

Levettem az előző bejegyzésem, (gondolom olvasták akiknek szántam ), nem szeretném ha dicsekvésnek hatna, még ha a valóság is.. jó éjt .. egy kis nosztalgia csatolva

Régi free (2).jpg
Last edited 3 hónapja by Szildi
padreemeritus

Imádom!!! Lecsapott a fikára a karma!!! wahahahahahaha A béla meg az irodában volt,

hát persze, hogy ott!!!:):):):):):):) Vagy a kis arabot tolta hátulról!!! wahahahahahaha

Gratulálok a tepsinek, már is sokkal jobban éreztem magam. És milyen csúnya heg

marad utána. VAN IGAZSÁG!!!

padreemeritus

Wow!! A böszme lumpenprolik megnyilvánultak!!:):):):):)

Tudod szkatofil még ne vegyél rá mérget, hogy az unokáid nem egy sztráda melletti parkolóban fogják majd szopni a török kamionosokat, akár még diplomásan is!!!:):):):)

Neked még unokáid sincsennek fikus maximus és ahogy nézem, nem is lesznek, ugyan
már KI akar annak a trampli lányodnak gyereket csinálni, hogy utána akkora legyen, mint egy bálna???:):):):):):) Nem véletlen, hogy csak arcképes fotót mer magáról kitenni!!!

Ha meg mégis lesz neki, akkor egy 3-as ikreket bedrukkolok, hogy te is boldog legyél!!!

Én megyek unkázni nemsokára, a nagyobbik elvégezte az első osztályt, a kicsi még ovis.
Ezzel az arabozással meg nem tudtok felhúzni, mert nem azok, ezt már kifejtettem, most
nem fogom. Amúgy meg benyalhattok nekem a csontkeretesbe!!!:):):):):):):):)

padreemeritus

Hallod fika!! Megszavazta az EP, hogy Horvátország január 1-től bevezetheti az eurót!!:):):):):):):)
Ereszkedj térdre, mert szopás az élet!!!:):):):):):):):):)

1 11 12 13