Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Subscribe
Visszajelzés
968 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
szildi

 :wpds_smile: 

Törölt felhasználó

ez egy válasz

padreemeritus

Idióta szkatofil, meséld már el nekem mi a fasz bajod van a tátsa szóval, abban a szövegösszefüggésben helyes!!!!

Ennyire hülye vagy, inkább csinálj magadnak még több unokát!!!:):):):):):)

padreemeritus

Erre a mondatra értem, hogy tudjad!!! “Az ilyen lufikák pedig csak tátsák a szájukat!”.

padreemeritus

A Svéd Demokraták (SD) nevű radikális jobboldali párt benyújtott egy bizalmatlansági indítványt Stefan Löfven miniszterelnökkel szemben, amit a svéd parlament meg is szavazott. 👍👏

padreemeritus

Melyik részét nem értitek retek libernyákok???

201503928_4247348671993168_8631598622932737320_n.png
padreemeritus

Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek!! 😵
Fiúnak szülni dicsőség, férfinek kötelesség!!!🤣Ratkó Anna szlogenje aktualizálva!!!😂

Kitartás, hát nem volt igaza neki???

padreemeritus

WAHAHAHAHAHAHAHA A hollandok lecumizhatják a szivárványos lovat!!! :):):):):):)

089204ddbafc22f4f884e4b1d9518979.jpg
padreemeritus

Stefan Lövfen, lemondott a miniszterelnöki posztjáról!!! YES YES YES!!!

207984597_345141786983517_6261560867568313211_n.jpg
padreemeritus

Eredeti szakmája hegesztő, diplomája nincs!!! Nya tider börjar!!!

padreemeritus

Az anyám Istenit nékie, nincs sehol teáskanna!!! Orbán betiltotta őket, mert érezte, hogy a fika akar majd venni!!!:):):):):):)

Most komolyan, megnéztem a neten tele van, csak azok mind 5 rugónál kezdődnek és szerintem nem elég az eklézsia és valami gagyit akar venni a zsidrák Boráros téri emse, aki nem köpcös és nem dagadt!!!:-))))))))))

Na meg nyakába vette a várost 38 fok melegben, még a lúdtalpa is gágogott!!!:-)))))))))

szildi

Legyen egy kis híradás itt. Az unokám felvételt nyert az ELTE Informatikai szakra. A jeles érettségi után, maximális pontokkal rendelkezett, mi pedig a családtagok örömködtünk vele együtt. A nagyobbik is folytatja a harmadik évét, csak másik egyetemen. Egyenes út áll előttük, reménykedjünk, hogy ez a világunk, amiben éppen élünk jobb és biztonságosabbá fog válni a jövőben.

padreemeritus

Gratulálok és úgy legyen!!!:)))))

szildi

köszönöm a nevükben is.. 🙂

1 10 11 12