Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Subscribe
Visszajelzés
973 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
szildi

 :wpds_smile: 

Törölt felhasználó

ez egy válasz

padreemeritus

Idióta szkatofil, meséld már el nekem mi a fasz bajod van a tátsa szóval, abban a szövegösszefüggésben helyes!!!!

Ennyire hülye vagy, inkább csinálj magadnak még több unokát!!!:):):):):):)

padreemeritus

Erre a mondatra értem, hogy tudjad!!! “Az ilyen lufikák pedig csak tátsák a szájukat!”.

padreemeritus

A Svéd Demokraták (SD) nevű radikális jobboldali párt benyújtott egy bizalmatlansági indítványt Stefan Löfven miniszterelnökkel szemben, amit a svéd parlament meg is szavazott. 👍👏

padreemeritus

Melyik részét nem értitek retek libernyákok???

201503928_4247348671993168_8631598622932737320_n.png
padreemeritus

Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek!! 😵
Fiúnak szülni dicsőség, férfinek kötelesség!!!🤣Ratkó Anna szlogenje aktualizálva!!!😂

Kitartás, hát nem volt igaza neki???

padreemeritus

WAHAHAHAHAHAHAHA A hollandok lecumizhatják a szivárványos lovat!!! :):):):):):)

089204ddbafc22f4f884e4b1d9518979.jpg
padreemeritus

Stefan Lövfen, lemondott a miniszterelnöki posztjáról!!! YES YES YES!!!

207984597_345141786983517_6261560867568313211_n.jpg
padreemeritus

Eredeti szakmája hegesztő, diplomája nincs!!! Nya tider börjar!!!

padreemeritus

Az anyám Istenit nékie, nincs sehol teáskanna!!! Orbán betiltotta őket, mert érezte, hogy a fika akar majd venni!!!:):):):):):)

Most komolyan, megnéztem a neten tele van, csak azok mind 5 rugónál kezdődnek és szerintem nem elég az eklézsia és valami gagyit akar venni a zsidrák Boráros téri emse, aki nem köpcös és nem dagadt!!!:-))))))))))

Na meg nyakába vette a várost 38 fok melegben, még a lúdtalpa is gágogott!!!:-)))))))))

szildi

Legyen egy kis híradás itt. Az unokám felvételt nyert az ELTE Informatikai szakra. A jeles érettségi után, maximális pontokkal rendelkezett, mi pedig a családtagok örömködtünk vele együtt. A nagyobbik is folytatja a harmadik évét, csak másik egyetemen. Egyenes út áll előttük, reménykedjünk, hogy ez a világunk, amiben éppen élünk jobb és biztonságosabbá fog válni a jövőben.

padreemeritus

Gratulálok és úgy legyen!!!:)))))

szildi

köszönöm a nevükben is.. 🙂

padreemeritus

Ezt olvassa el a sok ballibsi!!!

Jeszenszki Zsolt július 29
Éljen a szabad véleménynyilvánítás, éljen a gyülekezési szabadság, éljen a Pride!
Na, de kik is vonulnak a Pride-on?
Nagyon sok volt a külföldi, ezt tudjuk. A multiknál sztenderd eljárás, hogy a dolgozókat kivezénylik, de legalábbis nyomatékosítják nekik, hogy a cég elkötelezett a diverzitás, a kisebbségek és a tolerancia mellett, stb.stb., blablabla… És ezt a kedves kis ösztönzést csak akkor tudja megúszni a dolgozó, ha épp akkor megy szabadságra. De a vezetőket még presszionálni sem kell; ők maguktól mennek erényt fitogtatni. És persze vannak azok az állandó külföldi aktivisták, akik országról országra járnak.
De nyilván nem csak külföldiek voltak kint, ilyen illúzióink ne legyenek. Ahogy az önkormányzati választásnál is volt szerepük, de nem kizárólag az itt élő, indoktrinált – és minket, magyarokat lenéző, indoktrinálni akaró – külföldiek nyerték meg Facebook-Gejgőnek Budapestet, úgy a szivárványos zászló alatt sem csupa importált, ideejtőernyőzött Soros-ügynök vonult.
Számuk valahová 5 és 10 ezer közé tehető. Ami azt jelenti, hogy ha elfogadjuk a becslést, hogy összesen kb. 30 ezren voltak (és miért ne fogadnánk el), akkor 20-25 ezer honfitársunk kint volt. Ők mind melegek lennének?
A legkevésbé sem. Sőt. Nagyon kevés meleg volt kint. Szinte mindannnyiunknak van olyan meleg ismerőse, aki nem volt kint. És nem (csak) azért, mert épp nem ért rá. Hanem tudatosan maradt távol. A melegek többsége ugyanis nem páváskodik, nem döngeti a mellét, nem mutogatja magát, nem aktivistáskodik, nem csinál közügyet a hálószobájában végzett dolgaiból. Nem követeli a melegházasságot, sem többletjogokat, de még azt sem, hogy a többség támogassa, tekintse normálisnak, a heteroszexualitással egyenértékűnek az ő szexuális preferenciáját. Csak annyit szeretne, hogy fogadják el és hagyják békén.
És mi pontosan ezt tesszük. A keresztény-konzervatív jobboldal nem foglalkozik az emberek magánéletével, nem vezet nyilvántartást arról, hogy ki meleg és ki nem. (Ellentétben például az álkeresztény Márki-Zay Péterrel.) Egész egyszerűen nem érdekel minket. Ha valakinek ilyen a beállítottsága, hát Istenem, ez van, ő dolga. Élni és élni hagyni.
És közeleg a pillanat, amikor rengeteg, hasonlóan gondolkodó, tök normális melegnek elege lesz a magamutogató, az őket egyáltalán nem képviselő pojácákból. De a megmentőjük szerepében tetszelgő, jóemberkedő heterókból úgyszintén. Amikor egyszer csak sokan és hangosan fogják azt mondani: elmentek ti a p**csába, nem kérünk belőletek!
Szóval ha nem mindenki külföldi, és nem mindenki meleg, akkor kik vonultak? Egyrészt azok a politikusok, akik ezzel próbálnak politikai tőkét kovácsolni. Tetszelegni az őket finanszírozó lobbik felé. Másrészt pedig az előbb is említett erényfitogtatók. És ezeket az embereket őszintén sajnálom. Mennyire szar lehet az életük, hogy mesterségesen kreált, őket nem érintő ügyek mellett, magamutogatva kell bizonygatniuk – mások és önmaguk számára is – hogy ők micsoda jóemberek. Zászlókat kell lengetniük, frázisokat kell puffogtatniuk, agresszíven és gőgösen kell viselkedniük. Lekezelően reagálva, ha valaki egyáltalán meg meri kérdezni tőlük, hogy miért is csinálják mindezt. Persze, hogy agresszíven reagálnak, hiszen valahol elül ők is érzik, hogy egy nagy-nagy modorosság az egész. De mivel nincs önreflexiójuk, szembenézni persze sosem fognak a saját dicstelen, öntelt egotrip-jükkel. Ezért marad az egyre mélyebb belecsavarodás a spirálba, a saját jóemberségüket bizonygató görcsös igyekezetbe.
Na, ilyen ismerőse is biztos van szinte mindenkinek.
Aki pedig látta a Partizán közvetítését a felvonulásról, az szemtől szembe tapasztalhatta, épp az érintettektől tudhatta meg a valóságot.
Hogy senkit sem ért soha homofób támadás.
Egy leszbikus nő, elmondja, hogy milyen szép esküvője volt, aztán sajnálkoznak egy sort, hogy ez nem lehetett bejelentett házasság. A kérdés, hogy érte hátrány azért, mert meleg? Ja, őt nem, mert egy nagyon elfogadó helyen dolgozik.
A Háttér Társaság embere pénzt gyűjt a jogi védelemre. Nagyon megszaporodtak a homofób esetek – mondja. Aztán kiderül, hogy 2 db esetük van – az egyik valami beszólás, a másik, hogy valaki kitette az erkélyére a szivárványos zászlót és a szomszédok dörömböltek.
Gulyás Márton elmondja, hogy direkt mindig kézenfogva járkál az utcán és smárol, de még soha, senki se szólt be neki.
Az adás 2/3-a arról szólt, hogy a riportercsajra megharagudott a Pride, a Labrisz meg mindenki, mert transzfób. Aztán a riportercsaj ezen nagyon ki van akadva, hogy leszbikusként kivetette őt a meleg közösség.
Egy hátrányt mondtak még, hogy nehéz melegként albérletet találni. Vajon a lakásaikat kiadó tulajdonosok ellenségei lennének a saját pénzüknek? Vagy ez is csak egy üres, jól hangzó mantra?
Szóval a teljes adásból az derül ki, hogy ez az ország egy Paradicsom, ahol nagyon boldogan élhetnek a melegek. De most mégis ki kell állni, mert üldözik őket, a kormány meg homofób.
Ők pedig annyian utálják egymást, ahányan vannak.
Ja, és azért ne feledjük: az egész buli azért jöhetett létre, azért lehet szabadon vonulgatni, mert Orbánnak (és a 6 féle vakcinának, köztük a keletieknek) köszönhetően vírusmentes ország lettünk…

szildi

no, ezt nem lehet szó nélkül hagyni: ki a fene ír a Te naplódba,ki az aki innen másolgat..normális vagy?,, ha akarnánk se tudnánk a hírhedt blogjába írni.. buta liba

2021.08.10. 23:09:14
Vessetek meg érte, de imádom ezt a mocsokmentes naplót. Amióta a vén hazug bűnöző múmia nem hupákol, azóta olyan kedves, illatos az egész… Élvezem! :)))

Astrid

Imádja, de azért provokál. Te meg ugrasz. Ejnye! 😊

szildi

Látható ki az aki hazudik, ennél nagyobb bizonyíték nem is kell, mutasson már egy beírást nála.. de ide leselkedik, ide járnak, mert valmivel fel kell neki dobni a blogot, , úgy látszik kevés az olvasó, senki nem kiváncsi egyébként rá.. Hát, kell a cirkusz a népnek, én csak mint mindig most is segítek neki.. legyen egy kis sikerélménye, az unalmas egyhangú életében. vagy azt akarta tudni, olvasói vagyunk, vagy sem.

padreemeritus

Látom a két pudvás hónapos retek újra erőre kapott, biztos arra járt egy kóbor kutya és lepisálta őket!!:-)))))))))))

Kitartás!!! Sorosbá 91 éves lett, Ő az eklatáns példája annak, hogy mi történik, ha valaki rossz munkát végez!!!:-))))))))))))

1 10 11 12