Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

1
Subscribe
Visszajelzés
223 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Szildi

  :wpds_smile: 

padre69

ez egy válasz

padreemeritus

Köszönöm a Boráros téri bárisnyának, a covid-19 fóbiás, nagyvalagú emsének, hogy megint bizonyított, hogy ő bizony diplomás!!!
Idézem: “Hézagügyileg mi a helyzet odaát, az igazoltan deviáns, szexuálisan aberráltak bezártak oldalán?”
Talán aberráltak bezárt oldalán!!!!:)))))))))))wahahahahahahahaha

Kérem szkatofil tanár elvtársat a körmöst neki kiosztani sziveskedjék!!!!😂

Blablabla

Mi van? Ez attól retteg, hogy valamilyen zárt helyre kerül?
Ildikóról is mindig azt hallucinálja, hogy bezárták a gyerekei😂
Nagyon beteg!
Meg ez a szex téma is nagyon becsípődött nála! Ugye aki nem csinálja, az folyamatosan dumál róla.
Szegény! És még a frizuraja is olyan semmilyen😱😜😂

Szildi

Mindenki magából indul ki, a saját vízióját vetíti másokra, vagyis tudja, hogy pont neki lenne helye ott és valószínű a szex is hiánycikk nála (kinek is kell egy debella-Ella) 😃

Szildi

mai olvasatom a lomha, igénytelen kinézetű kurafitól, aki mindig a saját köreiből veszi az információit:

“az egyiket a rendszerváltás óta nem gyakta meg senki ( pedig igény lenne rá a mai napig is, a másik meg 3 gyereket sózott egy vadidegen nyakába………mondjuk, ehhez azért elég nagy balfasznak kellett lennie. igaz, akinek az anyján kívül még nem volt nője……….megértem:):):):):):):):):):) fiatal, életerős férfiember, picit túlsúlyos, és egy elhasznált HÉZAG, esélytelen volt mégis a közös gyerek……….ez elszomorító)”
———————————————————————————————-

nemtom, ki a 80 éves, esetleg a q-ja, de biztos tudja, ha ez a szokása.😛

az pedig, hogy van aki örökbe fogad, nevére vesz gyereket, mert valamiért neki nem úgy alakult az élete és az, hogy szereti, fel is neveli, taníttatja, ez csak becsülendő, sokkal inkább, mint aki az aktuális nőjével, vagy a cégtársával tartatja el magát.. no komment, azt hiszem erről ennyi elég..

Blablabla

Kikérem magamnak! Éekkel ezelőtt volt picit túlsúlyos!
Kicsit sikerült hízlalnom rajta!😂
A többi szóra sem érdemes!
Egy savanyú, nikotintól sárga szakállú bácsitól pont ennyi az elvárás…védi a kopasz bariját na! Igy sikerült neki😊

Szildi

ezek csak szövegelni tudnak, minden mást, mástól várnak, nullák a köbön..

Blablabla

Ez egyik aktuálulis nője ott vinnyogott évekig magában az eu-n, azt tudtad?
Hogy mennyit vihogtunk rajta, az ostoba bejegyzésein. 😂 a baráti köréből mondta valaki, hagyjuk a nőt, kettyós😉
Nem kell ám a papa firkálmányait komolyan venni! Irtam már, hogy nagyon kis pici pontok ők, semmi jelentőségük.😊

Szildi

ismeri őket a “publikum”

😃

Blablabla

Na jók legyünk, mert a fiad cenzúráz minket😂 lehet téged be is zár😎

Szildi

visszanyitom 😊

ezt ugye megint csatolom, és majd be kell bizonyítania :
———————————————————————————————————————–
“Biztosan megint betütükézett, és azért vonyít ennyire…
Nem csak meztelen, maszturbáló fiatalokat leskel meg mutogat, de mindenki szexuális életébe beleüti a mocskos orrát. Pfujj! Iszonyú lehet ilyen méltatlanul megöregedni…”

Hú, hogy már lassan felfordul, már nem tud mit kitalálni.. hi-hi

Blablabla

Szeretne olyan méltatlanul megöregedni, mint te😉
Az a baj , túl sok mindent elárultál magadról, és most eszi őket a fene. Nyomingerek😉

Szildi

Tuti, azok bizony.. kocsmában dolgozott, milyen más példa lenne is előtte.. 😃

Az E-ke csak kukkol és les, végig sem gondolom amit írni akarok, már átvitte, persze, javítás nélkül. Láthatóan nincs mivel foglalkoznia sem család, sem barinő, de kinek is kellene egy tohonya, ápolatlan alak. Valamivel foglalkoznia kell, de hogy egy évtizede csak az oldalamon eszi a fene, röhej… persze, hogy nem tudott soha, sehol főnök lenni, ahhoz több eszének kellene lenni.

Szildi

Az Aha, M. Klárika a kocsmáros, bdsm szakértő leírta az önéletrajzát,, majd holnap kielemezem, mivel minden csak kitaláció, hazugság a köbön..

Persze, az irigység nagy Úr, ezért csinálják, a tunyaságban,, pénz hajtásban (ami most nem nagyon jön nekik) kimondottan nekik szántam, had egye őket a fene… mert velük ellentétben, én csinálom ebben a korban is, amit ők még fiatalon sem bírtak volna, mert mindent ingyen szeretnek megkapni.. persze bevételük sem volt soha, ezért fáj neki 3000 ft. kredit vesztés (ami csak a hibájából történt) mert mindig ki voltak centizve.. folyt köv.
Egyébként újra én vagyok a főnök, megy a háttérben a rendbetétel, van mit, a free újra a legjobb oldal lesz..de nem lesz ingyenes és kredit osztogatás sem lesz.. remélhetőleg, hamarosan elkészül..ez ami nem rajtam múlik, de a többi igen. Az tuti, hogy Enverfélék szűrve lesznek, van rá módszer, azt is remélem , hogy addig megkapják a büntit is..hivatalosan is kizárhatok lesznek, aztán indul az elszámoltatás a hitelrontókkal.. szóval van cél, mindent megcsinálunk , elindítva..

Szildi

Szerintem oda fog kerülni, annyi igazoló “kórisme” kikerült nála, hogy nem is kérdéses.. vagy fizeti élete végéig a sérelmi díjat..

padreemeritus

Ó anyám add el a házat és mosogass!! Ez a hömpölygő zsírcafat, a Boráros téri rém már megint epét hányt!! És újfent bizonyságot adott arról, hogy egy műveletlen, másokat kritizáló,
Szörnyella de Frász!! Itt most beszúrnék megint egy súlyos hibát, ami azonnal feltűnt nekem!!
Idézem!!! “… magányos szerzet, akit néha rossz állapotában fektetik…” – helyesen: … magányos szerzet, akit néha, rossz állapotában fektetnek.
Vágod, kened pubikám???:))))))))


HÁNYÁS.jpg
Szildi

A mondanivaló a lényeg, a sok hazugságát próbáljuk inkább cáfolni, méghogy visszakönyörögve, hogy nem szakad ( újra ) le a plafonja.. okádék banda

Blablabla

Szerintem még a hazugságait se kellene cáfolni😉 minek? Én azt nézem ki mondja….ők meg ugye…véleményük ugyanolyan nulla, mint ők maguk😎

Szildi

Persze mindenki tudja, aljas söpredékek, akiknek nincs mivel foglalkozni.. semmiben nem tudnak felmutatni semmit, csak egy szgép előtt tunyulnak egész nap.. most tudtam visszaolvasni, mert telefonon bizony hibás lehet, soha nincs időm ellenőrizni, csak utólag. Örökké jövök-megyek intézkedem, vezetek, szakikkal tárgyalok stb., elvétve jut időm ide benézni.. mint pl.most. Ettől nagyobb örömük ne legyen, csak kérkedjenek.. Attól még aljas, szemét társaság, semmivel nem tudnak kiemelkedni a pöcegödrükből..
Az A. lánya foglalkozna a pszichopata anyjával, keresne már neki egy orvost.. de majd a bíróságon kérni fogjuk a szakvéleményt, az lesz az első, hogy állapítsák meg a kórismét, csatolva a Bélája próbálkozását, akinek ugyancsak gyanús lett már régen..(egyik régi naplójában saját maga számolt be róla).

padreemeritus

Csak ez a dolog lenne a megoldás a számukra!!!

AGYONLŐNI.jpg
Blablabla

Mi volt gyanús Bélának?😳

Szildi

Az az “elme” állapota, ráküldött egy pszichológus ismerősét, interjúvolja meg, mert már neki is gyanús lett. Persze tudható, hogy ezeknek az agybetegeknek soha nincs betegségtudata, neki sem, csak a kórtörténete az irományai alapján, ami elég nagy bizonyíték (lesz).
Igen, én elértem valamit az életben, normális család, gyerekek, munka, utazások, vagyon (a mai helyzet alapján, amit magamnak köszönhetek). Volt egy sikeressé tett oldal(saját beruházásban) ahol oly sokan megismerkedhettetek, és még célom van vele, amit véghez is tudok vinni. Minden bizonyíthatóan, tisztességes úton, nem bdsm tudósításból, kocsmákból, “cégtársak “vagyonából, fantázia szüleményekből, proli-kurafi életmódból, eltartókból, polgári személyek lealázásából, becsmérlésekből, ingyenesen használt oldalakon írt botrányos bejegyzésének sikerére támaszkodva értem el. Ugye, többet nem kell ide sorolni, a helyzet magáért beszél.
Ráadásul a hölgyemény ugyanazt a “cart” szajkózza évek óta.. nálam mentve, ha valaki kételkedne..

Blablabla

Hát ha már a Bélanak is gyanús, akkor nincs min vitatkozni😂

padreemeritus

Ezen én is nagyot kacarásztam!!!:))))))

padreemeritus

Na ettől most valóban hanyatt röhögtem magam, jobb lesz, ha csak fél egyig ír a hömpölygő zsírcafat, mert egyre hülyébb lesz!!!:):):):):):):)wahahahahahaha
Megint idézem: “ Mi is hiába tüntettünk 2010 és 1014 közt…

B+ ez már időutazó is lett, még egyszer 2010 és 1014 közt!!!:))))) Visszarepült egy évezredet!!!  :wpds_evil: 

padreemeritus

Na ettől most valóban hanyatt röhögtem magam, jobb lesz, ha csak fél egyig ír a hömpölygő zsírcafat, mert egyre hülyébb lesz!!!:):):):):):):)wahahahahahaha
Megint idézem: “ Mi is hiába tüntettünk 2010 és 1014 közt…

B+ ez már időutazó is lett, még egyszer 2010 és 1014 közt!!!:))))) Visszarepült egy évezredet!!!  :wpds_evil: 

Szildi

Bezzeg, ha én elütök valamit, miket vonnak le,, kövessük a példát?..

Szildi

Idézem. a hölgy bejegyzését: “És csak halkan jegyzem meg, valaki megpróbálta feltörni a face-emet… Nem bírt túl nagy tudással, majd megkérdezik. “:

Érdekes, valakitől tudom, hogy az övét is, én már rég tiltottam egy gyanús nevét a face fiókomból- De egyre jobban meggyőződésem, hogy van a régi tagságból, aki erre specializálódott, figyeli az eseményeket, ráér, van tudása hozzá, lehet éppen karanténban ezzel üti el az idejét. Mindenesetre, mi már régebben leadtuk a gyanúnkat, mert kaptunk egy infót.. Érdekes lenne ha a nyomozók esetleg beazonosítanák. De mivel nem csupán az oldalunkat érte a hekkelés, sokkal nagyobb cégek anyaga is elrepült az akkori “felhőből”,nem tudjuk mikorra tudnak eredményt produkálni a nyomozásban, ha egyáltalán tudnak. Annyit elárulok, hogy Gy. a keresztnevének a kezdőbetűi, több nem publikus (ez csak az én tippem).. de vannak aljas emberek, akik ártanak, ahol tudnak.

Blablabla

Óóó….az enyémet is próbálták már párszor.
Én sejtem kire gondolsz. Csak a félreértéseket kerüljük el: nem a túloldali Gy. papa! Még véletlen magára veszi😎

Szildi

egyetértünk, vannak mások is akik az oldalunknak ártani akartak, csak másképp, nem csak a trollok bandája😎

1 3 4 5