Új freelove, alkalmazás és hírek

Kedves Freelove felhasználónk.

Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni. A lényeg az, hogy szinte minden régi adat kitörlődött, ami nem, azt mi töröltük ki. Így a régi freelove oldal adataiból semmi sem maradt meg. Erről írtam pár választ a Gyakori Kérdések részen (GYIK). Ezt az oldalt fogom folyamatosan bővíteni érdekes kérdésekkel és válaszokkal, amit feltettetek nekem. Érdemes lesz majd visszatérni és olvasni.

Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni. Hogy ezt az átmeneti állapotot segítsünk könnyebben átvészelni, lesz egy FreeWall (freelove fal), ahol a regisztrált tagok meg tudják osztani a gondolataikat másokkal, illetve tudják olvasni a többiek írásait. Ez most ingyenesen elérhető.

Persze, azért a regisztráció most egy kicsit szigorúbb lett, mivel nem szeretném, hogy ellepjék az oldalt a legkülönfélébb troll képződmények, ezért itt most a regisztrációhoz szükséges egy mobilszám hitelesítés is. Ez szintén ingyenes, nem kell megijedni, ez nem egy sms fizetés! Pusztán annyi, hogy megadod a telefonszámod, arra kapsz egy kódot, amit ha itt beírsz, azzal egyből hitelesíted magad, mi pedig tudni fogjuk, hogy te egy létező személy vagy. Részletek szintén vannak erről a Gyakori Kérdések részen.

Cserébe mindenki, aki itt regisztrál az új oldal indulásáig, azoknak adunk 2 hónapos ajándék tagságit is.

Néhány szó az új oldalról és alkalmazásról.

Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd.  ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)

A platformok együtt fognak dolgozni, azaz, ha valaki mobil alkalmazáson jelentkezik be, az ugyanúgy látni fogja a web-es usereket és természetesen ez visszafelé is igaz lesz. Tud szavazni, üzenetet írni a másiknak.

 

Üdv Mindenkinek,
Zsola

Subscribe
Visszajelzés
121 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Szildi

…….

padreemeritus

Ez haláli!!! Valakire nagyon hajaz!!!:-)))))))))))))))wahahahahahahahahaha

padreemeritus

Ma svéd felségterületen voltam (követség) kész lett az új útlevelem, azt hoztam el, a régi egy hét múlva lejárt volna, most már mehetek amerre a szemem lát!!!:):):):):):):):):)

Aztán Mérő János megmondta, hogy 2022-ben megbukik Orbán, hát ő aztán tuggya (sic!) lerí róla a falytálya (sic!) :):):):):):):)
A Margit hídon eltűnt egy sáv, a külső ott van a kamugeri sáv!!!

És W L M!!!
8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

padreemeritus

Ő persze nagyon “tökös”, mint tudjuk
(Mellesleg, egy ilyen pozícióban lévő embertől az is elvárható lenne, hogy felső jobb ötös fogát pótolja, ha már “ennyire tökös”!)

padreemeritus

Valakik elfeledték, hogy valakiknek ma névnapja volt!!!:-)))))))))))))) Na persze biztos a csopiban ott fel lettek köszöntve, hát hogyne!!!

padreemeritus

A kis csóró turisták belecsaptak a lecsóba rendesen a Szent Márk téren, két kávé meg egy cola!!!:-))))) A sör olcsóbb volt, mikor én ott voltam!!!
A heti fizuja bánta, édes Istenem és 27 éves volt, inkább azon lett volna, hogy saját családot alapítson, saját gyerekkel, gyerekekkel, nem neki megfelelt egy tonna Henni gyerekkel és már több gyereket nem is akart, ez az egy is kikezdte rendesen az anyai (sic!) ösztöneit!!!:-))))))

padreemeritus

“Ma elintéztem a házi patikát…” házipatika egy szó kérem tisztelettel, te kamudiplomás, repedtsarkú vadparaszt!!!:-))))wahahahahahaha
Aztán már megint miiiééééert nem volt ott balázska, vasárnap lévén??? Csak mint érdekesség!!!:-))))))))

padreemeritus

Neked szkatofil a “Buzilikában” volt az esküvőd, a kismontival!!!!:):):):):):) DE izgat a balatoni kiruccanásom, értékelem, hogy ennyire figyelemmel kísérsz, valamit nagyon jól csinálok!!! Nem láttam, hogy megdorgáltad volna a fikát, hogy nem mennek neki az összetett szavak!!! Ejnye!!!:):):):):):) Kettős mérce???? Hülye Ho-Már!!!:):):):):):) Ja persze a kismonti is Márti!!!
8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

padreemeritus

ROHADJON MEG AZ ELLENZÉK!!!

padreemeritus

Ezen megint csak jó öblöset röhögtem!!!:-))))) bruhahahahahahahahahaha

“Csörgess meg, visszahívlak!” Ilyen szegény az eklézsia? A nagy vállalkozó asszonynak nincs korlátlan teló csomagja???
Ma már havi 8 eFt-ért egész Európát körbe lehet beszélni keresztül-kasul, korlátlanul! Piha!:):):):):):):):)

padreemeritus

Valakinek felforrt a fejében a melegtől a káposztalé!!!:):):):):):) Tömegközlekedik, neki sincs jogsija???:):):):):):):) Családi hagyomány, jó
bugrisnak lenni!!!:-))))))))) Most csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor lesz bűncselekmény a covid 19 tagadás??? Én nem tagadom, tudom, hogy ez frankó, meg azt is, hogy kik állnak mögötte, milyen erők!!! Ugyanazok, akik a valuta hitelek mögött álltak!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=–gDIzlCM6M&fbclid=IwAR1SMlorie8Tdh6NaiyaESyGc17tu6XVa1Yga7yIijgmWduKCwP-rLxPWj4

padreemeritus

Itta szavaimat, másomat is megihatod jó nagy nyeletekkel!!!:):):):):):):)
És ha már szóba jött a kárörvendés, akkor csak szólok, hogy ROSSZ HÍR
AZ ALLERGIÁSOKNAK, A NAPOKBAN JÖHET A CSÚCS!! :):):):):):):) wahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

https://www.facebook.com/tuzfalcsoport/videos/1240500149635502/

Ezt sem én mondtam!!!

padreemeritus

HÚ de nagy kaland volt a Boráros téren, jött a yard és hát pont hozzá csengettek be, mert senki más nem válaszolt!!! Életszerű!!!:):):):):):)
A tanyán nevelkedett vadparaszt nem vágja, hogy miért baj az, ha a külföldiek behordják a vírust olyan országokból, ahol sokkal többen fertőződnek meg!!! Ezt még tanulnia kell!!!:-))))))))

Vágó István a Gyurcsány csicska kiakadt a Trianon-emlékmű miatt!!! A fitymahiányos!!!:):):):):):):)

padreemeritus

Te Atya Úristen, ezek de szánalmasak!!! Szétröhögtem magam ezeken a zsírbohócokon!!!:-)))))))))))))))

Szildi

Nahát hiányzunk, köszönjük jól vagyunk, én biztos.. 😃😋

Szildi

aha a hy. némber legújabb baromsága ma olvasható:

1.” ítélet már meg volt beszélve a bíróval. (Évekkel ezelőtt! :))) )
Zárt tárgyalás volt. (Évekkel ezelőtt! :))) )))
Az elítéltek nem kapták meg a végzést, ítéletet.
Meg se hallgatták őket.”

válaszom: ki a csodát hallgattak volna, meg pl.a loveu tagokból, a voltamot, a lédát, vagy Envert aki hetente megváltoztatta a Nick neveit? sorolhatnám, akik ott becsméreltek. Nem jutott nyomozásra (hatóság dolga lett volna az azonosításuk). Bizony, egy zárt tárgyaláson lezárták, és hozták a végzést, hogy nincsenek valós azonosított megnevezettek, majd engem erről írásban értesítettek, de erre a zárt tárgyalásra nem hívtak meg, ennyi.. Ezután lett név szerint, közjegyző által hitelesített anyaggal beadva újra a két főkolompos, majd újabb anyagokkal kibővítve, beadva- de ennek még nincs vége és az bizonyítható is lesz. Szerintem most is így lesz, az vírus helyzetre tekintettel, majd eldöntik mennyire sértő a sok becsmérlésük és rágalmak.

2.”És akkor mi történt sok tízezer… vagy valóban sok százezer (ha hinni lehetett a statisztikáknak… Persze nem!) ember adatával, fotóival, privát levelezésével, mobilszámával, e-mail címével?”

válasz: elszállt az éterbe, úgy ahogy amikor valamit törölsz, – rosszindulatú, buta nő.

Úgy látszik nincs elég látogatottságod, előszedted a lerágott csontod, csináld csak,ennyi .😋😜

No, újra egy jó nagy blődség a hölgyeménytől, állítólag unja ha a nyilvános blogját olvassák (innen)- de akkor tegye láthatatlanná! Ja, azt nem. Éppen ő az aki folyton velünk foglalkozik, feléleszti a “témát”, hiszen miről is tudna beszámolni. Nincs munka, nincs mony, kezd beteljesedni amit érdemel.. Komolyan ekkora hülét még életemben nem láttam.
Ma is : “ kajabálnak “ az ingyenélők, akik tényleg a “ véres “ szájúak. Bizonyára akiknek “ kiosztják” a napi apanázst, akik semmit nem tudtak az életükben felmutatni, ők a szájtépésben, a rosszindulatban igyekeznek eredményt elérni.
A véleményem az E. megjegyzésére, tévedni emberi dolog, és bocsánatot kérni (időben), belátni ha hibáztunk, az pedig kimondottan csak az értékes emberek sajátja. Vannak akik képesek erre, de nem mindenki, azok csak szenvedjenek, szerencsétlen, sajnálni valók egytől-egyig.
Nevetséges, ki az akik ellen becsmérlési, rágalmazása polgári per várható, kik vénqtak? vagy sorolajam azt a sok becsmérlést, hazugságot? A proli, a semmirevaló társaságuk sajátja az ilyenfajta megnyilvánulás, valószínű a saját életükből vehették a példát, az aljas net trollok. Hazudnak, éppen ők, idézve-“éjjel-nappal”, ahogy kedvükre esik úgy magyaráznak, kiforgatnak minden információt. De majd lesz lehetőségük mi az ami szerintük hazugság, bizonyítékokkal alátámasztva, sőt muszáj is lesz nekik.

Last edited 3 napja by Szildi
>