Új freelove!

Kedves freeloveosok!

Hosszabb idő után jelentkezünk. Egy majdnem 1 éves fejlesztés eredményét szeretnénk bejelenteni. Mégpedig hogy a freelove alkalmazás megjelent a Google Play store-ban és az Apple appstore-ban.

Ez egyben egy új kezdet a freelove-nak. A fejlesztésnek ezzel közel sincsen vége, a mostani megjelenés csak az első, egy nagyobb munka eredménye, amit továbbra is folytatunk.

Manapság már egy társkereső oldal csak akkor tud fennmaradni és főleg fejlődni, ha mint mobilalkalmazás jelenik meg, ezzel persze többen nem értetek majd egyet, de az a helyzet, hogy ez igaz és a világ fejlődése erre halad, vagy már azt is kijelenthetjük, hogy már ez az alap.

Pontosan ezért van, hogy szinte mindenhol, ami szociális vagy társkereséssel kapcsolatos szolgáltatás, ott többnyire külföldi oldalak vagy alkalmazások a piacvezetők. De mindegyikre igaz, hogy mindkét platformon jelen vannak. Többnyire. Ez egyben azt is jelenti, hogy a freelove nem csak alkalmazáson jelenik meg, hanem hamarosan el fog készülni a freelove weboldala is, ahol az is tudja majd használni a szolgáltatásunkat, aki nem használ okostelefont. Sajnos pontos időpontot nem tudunk adni a megjelenésre, de a háttérben már dolgozunk rajta.

Viszont van egy lényeges része is a történetnek, mi is nemzetköziek lettünk, azaz a freelove, mint alkalmazás megjelent számos más országban is. Tudjuk, hogy kiadunk egy alkalmazást még nem jelenti azt hogy mindjárt népszerűek leszünk, de dolgozunk majd ezen részen is. Még kevesen vagyunk, de ez egy új kezdet. Hiszünk benne, ha jó terméket hozunk létre, akkor a felhasználók fel fogják újra fedezni és szépen lassan, de újra fog indulni az oldal / alkalmazás. Addig is lesz egy kis családias hangulat az alkalmazáson, mi is elérhetőek vagyunk freelove néven.

A kezdeti működésben még tesztüzem van, folyamatosan mindenkinek, aki  regisztrál az alkalmazáson és ide az átmeneti oldalra regisztrált, adni fogunk előfizetési tagságot, ha ugyanaz a mobilszáma itt és ott is. Ez folyamatosan a következő napokban fog megtörténni, később ez automatikusan, amikor regisztrálsz. Pár napja, már itt az átmeneti oldalon már nincsen lehetőség mobilszámod megadására, ezért ez az ajándék Prémium tagság csak azoknak lesz, akik régebben már regisztrálták a mobilszámukat itt az oldalon.

Sőt, nekik nem csak 2 hónapos lesz, hanem egészen addig, amíg nem jelenik meg az új freelove weboldal, addig élvezhetik a prémium tagság előnyeit ingyenesen az alkalmazáson. Tehát összefoglalva, a 2 hónapos ajándék időszakot csak a weboldal indulásától számítjuk, addig ingyen Prémium  tagságot adunk az alkalmazáson.

Fontos, hogy az alkalmazás mobiltelefonszámot ellenőriz, ami azt jelenti, hogy a regisztráció kezdéséhez megadod a mobilszámodat és arra elküldünk egy 6 számjegyű kódot, amivel tudod hitelesíteni, hogy tényleg te vagy te. Ez számodra teljesen ingyenes és a telefonszámod sehol nem fog látszódni és nem adjuk ki senkinek se. Ez lehet hátrány és egyben előny is, viszont így elérjük, hogy minőségi tagságunk legyen, sőt te is tudsz így pár olyan funkciót használni, mint például le tudod majd tiltani, hogy bizonyos telefonszámmal rendelkező tagoknak ne jelenj meg a rendszerben. És még számos inkognitó módra van lehetőséged.

Mostantól gyakrabban lesznek itt híreink is,

Addig jó szórakozást kíván a freelove csapata és reméljük, találkozunk veled is a freelove  alkalmazásban.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments